Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

αυλα... το εκλεισες το πιτι?!

τωρα οσον αφορα το παρκιν στις πολυκατοικιες ο νομος εχει αλλαξει προ πολλου. δηλ. αν κ εφοσον δεν υπαρχουν συμβολαια ιδιοκτησιας που αναγραφουν θεση παρκιν, ισχυει επισημα κ με τη βουλα το οποιος προλαβε τον κυριο ειδε! αυτα λεω στους γονεις μου που ενω καθε οροφος εχει 1 διαμερισμα 87τμ κ 1 γκαρσονιερα 40τμ, υπαρχουν τρεις θεσεις παρκιν κ αυτες δεν αναγραφονται στα συμβολαια. προγλεπω γλεπντια στο μελλον!

κατα τα αλλα σαν να περιγραφεις την δικη μας πολυκατοικια πριν παντρευτω κ πριν νοικιασουν οι γονεις ολες τις γκαρσονιερες. η μπιγκ σιστερ μεγαλη φασαριοζα, οπως ακριβως τα περιγραφεις κ συμμαχος η μανα μου! κοπηκαν δια ροπαλου καποια, αλλα ειναι που εχει κ τους μαντραχαλαιους γιους στο κατωπι κ φωναζουν κ αυτα στη σκαλα!

μπαι δε γει τις γκαρσονιερες τις νοικιαζουν 240 βρακοπουλα, ξερω ειναι λιγα, αλλα δεν εχουν παρκιν ειπαμε κ θελουν καλους νοικαρηδες οι γονεις μου. κ ειμαστε ν. ηρακλειο ψηλα, καμια σχεση με το σταθμο ησαπ.

κατσε να δω αν ερθει αυτο κ επιστρεφω. οποιος καει απ το χυλο, φυσαει κ το γιαουρτι!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α. οκ εδω εισαι παρουδιον. για σενα ειναι το επομενο.

στο σπιτι κ εμεις εχουμε θεματα με το μεσα κουκλα κ εξω πανουκλα. διοτι η μανα μου εχει κ διαφορα πραγματακια στο σπιτι περιμετρικα κ γυρω γυρω κ μας την δινει αφανταστα με τον ν. απλα κανω υπομονη κ θελω να δω πως θα ειμαστε σε 2-3 χρονακια κ μετα αποφασιζουμε!

ρε ναταλι, γιατι δεν αγορασατε κ νοικασατε? δεν θυμαμαι τοτε που διαβασα ολα τα ποστ. γιατι κ ο ν. θελει να αγορασουμε, αλλα εχουμε 1 στα βριλησσια, κ 1+1 εδω στο ν.ηρακλειο. δηλ. ουσιαστικα κανενα δεν μας ανοικει, ειμαστε φιλοξενουμενοι, αν καταλαβαινεις τι λεω. υψηλη κυριοτητα επικαρπια.

πολλα τα παγια εξοδα κ για αγορα. κ εχουμε 3 παιδα τωρα.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Tzini αγοράσαμε το 2006 μια μεζονέτα στον Γέρακα 120 τμ νεόδμητη όμως θέλαμε κήπο οπωσδήποτε και γενικά δεν μας βόλεψε καθόλου και έτσι τον Αυγουστο την νοικιάσαμε και ήρθαμε και νοικιάσαμε αυτό εδώ(γιαυτό έλεγα οτι έκανα μόνη μου μετακόμιση ο συζυγόπουλος ήταν στο καράβι, αλλά προτίμησα να κουραστώ εγώ παρά να έρθει και να χάσουμε χρόνο ψάχνοντας σπίτια και κάνοντας μετακομίσεις)!!! Βασικά θα μπορούσαμε να έχουμε χτίσει στα Μελίσσια που είναι το πατρικό μου και είναι σούπερ οικόπεδο σε πολύ ωραίο σημείο, όμως επειδή μένει η μαμά μου και ο αδελφός της δεν ήθελα να μπλέξω! Είμαι της άποψης "Μόνος σου χόρευε και όσο θέλεις πήδα!"

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

εντωμεταξυ σας ειπα?! διπλα εχει γινει θεμα με το μαγαζι που εκλεισα τα βαφτιστικα κ αυριο θα πω να δω τα της παραγγελιας. απιστευτο ετσι?!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=91377

απλα η γυναικα που με εξυπηρετησε εγινε σχεδον χαλι να την πατησω. κ ειχα κ τη συλου μαζι!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

ελα ενα συντονιστη περιεχομενου!

χαου ντου γιου ντου?!

ντου ντου ντου.

α ετσι ειναι μια νορμαλ εξηγηση ενοικιου.

για γερακα ουτε να ακουει ο ν.! ειπα κ στην πασκουαλ για μερικες γειτονιες.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

ναι μαρη. το ειδα μετα.

ναταλι με την κουκετα φαγαμε τρελη ηττα. για να δουμε πως θα το παλεψω να την βαλω σε ενα προγραμμα μολις φυγει ο ν. στο τσακ ειμαι να βαλω καγκελα στο κρεβατι της.

μα ρε παιδια τρυπωνει στις 3 το ξημερωμα τωρα τελευταια στο κρεβατι μας, γιατι της κλεινουμε την πορτα στο διαδρομο! ελεος. κ γυρναει σαν την σβουρα μεχρι τις 6 το πρωι! χτες τι να σου πω υπνο που εκανα! εκανε μια αποπειρα ο ν. να την παει στο κρεβατι της, αλλα τζιφος! κ σημερα το πηρα αποφαση κ την εβαλα για υπνο 10 λεπτα μετα το γαλα στις 9μιση κ κατι ψιλα! την ειχα ετοιμη απο πριν, αλλα πρεπει να ξεκιναω απο πολυ νωρις τα μπανιαρισματα, στις 8 δηλ:(

κοιτα μια ξαδερφη που αγορασε γερακα, καλα της φαινεται ακομα!

χαχαχαχαχ εχω ανοιξει 2 καφε!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Τι να πρωτοσχολιάσω..αχ δε μπορώ θέλω να τα σχολιάσω όλα και είμαι πτώμα.

Καταρχάς ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην paros, πολύχρονη να χαίρεσαι παιδιά και σύζυγο....:D

Λοιπόν δε θα σχολιάσω τπτ γιατί δεν αντέχω σήμερα ....εχω όμως ένα νέοοοοοοοοοο: ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ....ουφ μου έφυγε ένα βάρος..Πήγα και του ξηγήθηκα του ανθρώπου ντόμπρα του είπα τι θέλω, τι δε θέλω του έσκασα κ 2 ενοίκια, αυτός για ένα περίεργο λόγο με κατασυμπάθησε μου ξανατόνισε ότι θέλει να του προσέχω το σπίτι σα να ήταν δικό μου και υποσχέθηκε να μη μου κάνει αύξηση ΟΣΟ καιρο και αν μείνω εκεί!!! :shock: Εντωμεταξύ η κόρη του του χρόνου δίνει και πανελλήνιες και όταν με ρώτησε που δουλεύω και τι κάνω κλπ κλπ και άκουσε Πανεπιστήμιο καταχάρηκε λες και δεν ξέρω κ γω τι.

Ο σπιτονοικοκύρης τελικά φαίνεται καλός άνθρωπος. Φυσικά ρώτησε τι δουλειά κάνει ο άντρας μου από πού είναι (εδώ η πόλη μικρή έλπιζε να τον ξέρει αλλά δεν τον ξέρει χαχα) ....Μέχρι και στη μετακόμιση προσφέρθηκε να βοηθήσει και να μου συνδέσει τα ηλεκτρικά όλα (συσκευές φούρνους και φωτιστικά)..Δεν πιστεύω να βλέπω όνειρο...ε;

Μου έλεγε μετά ότι σε λίγες μέρες θα βγάλει παγκάκια και τραπεζάκια έξω στον κήπο και θα μπορώ να κάθομαι λεει να πίνω τον καφέ μου χαλαρά στο πρασινο...τι να σας πω πολύ όμορφα ακούγονται όλα αυτά ε;

Τώρα μένει ο γολγοθάς της μετακόμισης. Να πακετάρω (χαμός από πράγματα) να βρω μεταφορική κ τα γνωστά.

Ρε κορίτσια να σας ρωτήσω. Με το σπίτι που μένω τώρα έχω μια απορία. Η εγγύηση είναι δοσμένη κανονικά δηλαδή "στέκει" ένα ενοίκιο μπροστά, λεω τώρα αν έχω μετακομίσει ως τις 15 του Ιούνη τι δίνω ένα ή μισό ενοίκιο; Τι λέτε εσείς; Δε θέλω να την ρίξω τη γυναίκα εδώ αλλά δε θέλω να χάσω κ όλας. Ποιο είναι το σωστό;

Α...άλλο θέμα: Δεν αντέχω να μη σχολιάσω τα της pashalitsas με τα σχολεία. Καταρχάς cool...αν δε σε ειδοποιήσουν από την Εράσμειο δες το καρμικά....ε; Δεν ήταν για να πάει εκεί το παιδί....Και προχώρα με τη δεύτερη επιλογή σου. Οχι όμως επειδή τσατίστηκες να την πας εκεί στη Σαλαμινα που δεν έπαιζε εξαρχής καν σαν επιλογή ε; Λεω τώρα δεν ξέρω κι όλας.

Επίσης θέλω να σχολιάσω τα της paros: Βρε πήγατε το 2006 κάνατε ολόκληρη αγορά πήρατε ένα νεόδμητο και το μετανιώσατε;;; Ρε γμτ...κρίμα δεν είναι; Να δίνεις τόσα λεφτά σε ένα σπίτι και τελικά να μένεις σε ένα άλλο. Και πόσο το νοικιάζεις αν επιτρέπεις αυτό το σπίτι στο Γέρακα; Τουλάχιστον δε θα έχεις χασούρα υποθέτω. Ξέρεις κ εμείς σκεφτόμαστε να αγοράσουμε κάποια στιγμή και είμαστε στη φάση που αποταμιεύουμε (λεμε τώρα..) αλλά αυτό ακριβώς σκέφτομαι...την σωστή επιλογή. Διστάζω να ξεκαθαρίσω τι ακριβώς θέλω και φοβάμαι ότι όταν θα αποφασίσω..μετά από λιγο θα το μετανιώσω. Γιατί για εμάς τους Ελληνάρες το σπίτι είναι ζήτημα και όνειρο ζωής ε;

tzini λες να φταίει η κουκέτα για τα σουρτα φέρτα της Σύλιας τελικά;

Merjana πως πας μετά την περιπέτεια σου; Επανήλθες κανονικά;;

Αχ τελικά δεν κρατήθηκα και σχολίασα μπόλικα ε; :rolleyes:

age.png

Βρε λες να φταίει η κουκετα ή το ότι ηρθε ο μπαμπάς;; Τι να πω βρε παιδι μου, δεν ξέρω.. Και εγω τα μπάνια κατα τις 8+ τα ξεκιναω και για να είναι 9 στο κρεβάτι!

Αχ όσο έγραφα το κατεβατό μου έκανες την ίδια ερώτηση κατά το ήμισι....

Α κ με το μπάνιο εγώ από 8μιση που το έκανα αρχικά τώρα έχουμε καταντήσει να το κάνουμε στις 10...ΕΛΕΟΣ θα σαλτάρω...αυτό το παιδί κοιμάται ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ....

age.png

μπραβο βρε ayla!

μπορεις να συνενοηθεις μαζι τους για την εγγυηση κ την αποπληρωμη των τρεχοντων παγιων. δηλ. να μην δωσεις καν ενοικιο για τις 15 μερες, κ να δωσεις τη διαφορα μετα. αλλιως καντο τουμπαλιν για να μην παρεξηγηθεις. μονο το μισο ενοικιο να πληρωσεις αλλα κ παλι να συνενοηθεις, μηπως στραβωσουν αν φευγεις εκτος ληξης συμβολαιου.

κοπελες καληνυχτω σας.

κι ας ελπισω οτι το σαμιαμιδιον δεν θα κανει ντου κ παλι αποψε!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Ωραια τα εγραψες το θεμ είναι τι να πρώτο απαντήσουμε!!!!

Ναι είναι μεγάλη βλακεία το ξέρω με το θέμα του σπιτιού, αλλα είπαμε ότι απο το να γρινιαζουμε ότι δεν μας αρέσει το ενα η το άλλο καλύτερα έτσι! Το νοικιασουμε 780 οπότε είναι μικρη η διάφορα! Κάποια στιγμή μπορει να το πουλήσουμε!!! Σε 20 χρονια ίσως που θα βγούμε απο την κρίση!!! Χαχαχα! Τι λέω τότε η κόρη μου θα είναι 24 οπότε θα το πάρει προίκα!!!χαχαχα!!!!!

Καλε που τον πετυχες τέτοιο σπιτονοικοκυρη;;; Μια χαρα!!!! Είσαι πολυυυυυυυ τυχερή!!!!! Εδω υπάρχουν μεταφορικές που έρχονται τα μαζεύουν ολα και στα στήνουν όπως τα θες στο νέο σπίτι! Όμως είναι αρκετά ακριβά.. Α, εδω οι μεσίτες εκτός απο το ενοίκιο του ενοικιαστή παίρνουν και ενα απο τον ιδιοκτήτη... Συνολικά δλδ 2 ενοίκια.. Αφήστε τα πιο πεταμένα λεφτά που έχω δώσει ποτε!!! Μου έδειξε ενα σπίτι και πήρε 950?.... Ήταν και πονηρή! Όταν την ρώτησα τι πρέπει να πληρώσω αν κλείσω το σπίτι μου είπε 2 εγγυησεις +ενα να τρέχει! Όταν κάναμε τα συμβόλαια με παιρνει τηλ και μου Λέει ποτε να περάσω για την αμοιβή μου;; Ποια αμοιβή της λέω;;; Σας ρώτησα και δεν μου είπατε τπτ για αμοιβή, και τι μου Λέει;;; Εε ναι δεν ήθελα να σας προσβαλω... Κλέφτες!!!!!!!!

Τώρα για το ενοίκιο που λες Ayla, αφου έχεις δώσει εγγύηση μπορει να τρέξει η εγγύηση σαν ενοίκιο και μα μην πληρώσεις αυτο το μήνα, αν βέβαια έχουν περάσει τα 2 χρονια του συμβολαίου!

Ουφ πονεσαν τα δαχτυλακια μου! Γράφω απο το κινητο!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Ωραια τα εγραψες το θεμ είναι τι να πρώτο απαντήσουμε!!!!

Ναι είναι μεγάλη βλακεία το ξέρω με το θέμα του σπιτιού, αλλα είπαμε ότι απο το να γρινιαζουμε ότι δεν μας αρέσει το ενα η το άλλο καλύτερα έτσι! Το νοικιασουμε 780 οπότε είναι μικρη η διάφορα! Κάποια στιγμή μπορει να το πουλήσουμε!!! Σε 20 χρονια ίσως που θα βγούμε απο την κρίση!!! Χαχαχα! Τι λέω τότε η κόρη μου θα είναι 24 οπότε θα το πάρει προίκα!!!χαχαχα!!!!!

Καλε που τον πετυχες τέτοιο σπιτονοικοκυρη;;; Μια χαρα!!!! Είσαι πολυυυυυυυ τυχερή!!!!! Εδω υπάρχουν μεταφορικές που έρχονται τα μαζεύουν ολα και στα στήνουν όπως τα θες στο νέο σπίτι! Όμως είναι αρκετά ακριβά.. Α, εδω οι μεσίτες εκτός απο το ενοίκιο του ενοικιαστή παίρνουν και ενα απο τον ιδιοκτήτη... Συνολικά δλδ 2 ενοίκια.. Αφήστε τα πιο πεταμένα λεφτά που έχω δώσει ποτε!!! Μου έδειξε ενα σπίτι και πήρε 950?.... Ήταν και πονηρή! Όταν την ρώτησα τι πρέπει να πληρώσω αν κλείσω το σπίτι μου είπε 2 εγγυησεις +ενα να τρέχει! Όταν κάναμε τα συμβόλαια με παιρνει τηλ και μου Λέει ποτε να περάσω για την αμοιβή μου;; Ποια αμοιβή της λέω;;; Σας ρώτησα και δεν μου είπατε τπτ για αμοιβή, και τι μου Λέει;;; Εε ναι δεν ήθελα να σας προσβαλω... Κλέφτες!!!!!!!!

Τώρα για το ενοίκιο που λες Ayla, αφου έχεις δώσει εγγύηση μπορει να τρέξει η εγγύηση σαν ενοίκιο και μα μην πληρώσεις αυτο το μήνα, αν βέβαια έχουν περάσει τα 2 χρονια του συμβολαίου!

Ουφ πονεσαν τα δαχτυλακια μου! Γράφω απο το κινητο!!!!

Έχουν περάσει τα δυο χρόνια του συμβολαίου ναι.Δηλαδή τι ισχύει; Δεν της δίνω ενόικιο για αυτό το μήνα; Και απλώς πληρώνω τους λογαριασμούς που εκκρεμούν δηλ. το πετρέλαιο που δεν το έχει βγάλει ακόμα, το νερό κλπ? Αχ..δε θέλω να τους ρίξω τους ανθρώπους.

Εμένα ο μεσίτης πάλι ζήτησε μισό ενοίκιο από μένα και μισό από τον ιδιοκτήτη. Σήμερα πρωι πρωί μάλιστα με πήρε τηλ. να με ρωτήσει αν το έκλεισα μη χάσει την αμοιβή του. Λες και θα την έχανε από μένα. Εγώ είμαι πολύ τυπική σε κάτι τέτοια...Αλλά φυσικά δε με ξέρει ο άνθρωπος. Αλλά στην Αθήνα έχουν καταντήσει αηδία ε; Τρελά ενοίκια, τρελοί μεσίτες και τρελοί ιδιοκτήτες.

Για το σπίτι σου στο Γέρακα νομίζω ότι δε σε συμφέρει να το πουλήσεις...θα χάσεις χρήματα πιστεύω. Καλύτερα λοιπόν να το εκμεταλλεύεσαι σαν ακίνητο...

ΥΓ: Καλέ γιατί γράφεις από το κινητό;

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...