Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Merjana περαστικά κορίτσι μου! Τυχερή ήσουν μέσα στην ατυχία σου έτσι να το δεις. Πραγματικά τα σίδερα φτιαχνουν και αν δεν φτιάχνουν σκασίλα μας πάλι. Το θέμα είναι ότι δεν έπαθες τπτ σοβαρό. Καλά, κρέμασμα θέλουν αυτά τα χαζόπαιδα και κυρίως οι γονείς τους...κυκλοφορούν έτσι κι όποιον πάρει ο χάρος. Και αν δηλαδή γινόταν κάποια ανεπανόρθωτη ζημιά τι θα έλεγαν μετά; "Συγνώμη, λάθος;"....Εκνευρίζομαι πραγματικά.

Λοιπόν κορίτσια έχω νέα. Σκέφτομαι να μετακομίσω. Βασικά το σκεφτόμουν καιρό αλλά δεν το έπαιρνα απόφαση. Εχω πρόβληματα εδώ πέρα με διάφορα ζητήματα: 1. Δεν έχω πάρκιν και ζω με το άγχος κάθε φορα να βρω να παρκάρω κοντά για να μη κουβαλάω σαν κατάδικος ψώνια μωρό κλπ....τώρα με τα 2 αυτοκίνητα το ένα σίγουρ δε βρίσκω να το αφήσω έξω από το σπίτι. Χτες έφαγα απίστευτη βροχή και είχα και δρόμο μετά που πάρκαρα να κανω ....2. Η απίστευτη φασαρία που γίνεται από τους από πάνω/δίπλα...Μιλάμε για κατάσταση τρελή...είναι 4 διαμερίσματα που τα έχει μια οικογένεια και εγω νοικιάζω το ένα απο τα αυτά. Οι άλλοι τρεις είναι αδερφομπαμπαδοκατάσταση και γίνεται το έλα να δεις. Λες και δεν έχουν νοικάρη...ανοίγουν τις πόρτες γκαπ γκουπ κ μιλάνε όλοι μαζί στο διάδρομο και στις σκάλες. Πχ φωνάζει από το υπόγειο ο άλλος να έρθουν τα παιδιά του που είναι στον δεύτερο κλπ...καταχτυπάνε μεσημεριάτικα σε καθημερινή βάση, σήμερα η μια κόρη που είναι ακριβώς από πάνω, έβαλε σκούπα στις 4παρα το μεσημέρι και μου ξύπνησε τη μικρή..(συνηθες αυτό)...και επίσης το γκαράζ τους είναι ακριβώς κάτω από την δική μου κρεβατοκάμαρα και ο μηχανισμός όταν ανοίγει κ κλείνει η γκαραζόπορτα τους λες και είναι μέσα στο κεφάλι μου καθε μέρα/βραδυ αυτό. Πέντε αυτοκινητα έχουν από κάτω όλο και κάποιο μπαινοβγαίνει. Ξυπνάω διαρκώς από αυτό. Συν τοις άλλοις ο από δίπλα από μένα έχει εδώ και 4 μήνες τέσσερα σκυλιά που γαυγίζουν συνέχεια διότι τα 2 είναι κουτάβια και τα αφήνει να κλαίνε...Τα μεγάλα αρχίζουν να γαυγίζουν και αυτά και υπάρχουν φορές που δε μπορώ να ακούσω ούτε στο τηλ. τον άντρα μου ...κλείνω παραθυρα/πόρτες για να μιλήσω. Τελικά διαπίστωσα ότι τα σκυλιά κλαίνε γιατί αυτός λείπει πολλές ώρες ή και μέρες και δεν έχουν καν νερό. Σκέφτομαι να καλέσω την φιλοζωική γιατί αυτό είνα έγκληματικό που κάνει. Αποτελεί ποινικό αδίκημα διότι βασανίζονται τα ζώα. Τα λυπάμαι.

Τελος πάντων πέρα από όλα τα παραπάνω που είναι πολύ σημαντικά έχω και άλλο ένα επιχείρημα. Ξέρετε ότι τον τελευταίο καιρό πέρασα κατι ζόρια....Νομίζω λοιπόν ότι μια αλλαγή θα με βοηθήσει να αλλάξω διάθεση. Και τώρα έρχεται το καλύτερο. Κοιτούσα στο ιντερνετ για σπίτια στο χαλαρό και βλέπω ένα..που φαινόταν καλουλι. Αφήνω ένα μήνυμα στο μεσίτη (μαιλ)..και σήμερα με πήρε...για να πάμε να το δουμε. Πριν πάμε εκεί τον πήρε κάποιος τηλ. για ένα σπίτι που ήθελε να το νοικιάσει και ήταν πολύ κοντά στο σπίτι που μένω τώρα. Χωρίς να το έχει δει κ αυτός είπαμε ας πάμε πρώτα εκεί μια που ήταν κοντά. Κορίτσια είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ σπίτι.

Ακούστε: Εχει κήπο με δέντρα και γκαζόν..(για τη μικρή ότι πρέπει) μπάρμπεκιού, λουλούδια κλπ...είναι σε διπλοκατοικία μένει αυτός πάνω με μια κορη που του χρόνου δίνει πανελληνιες και βέβαια με τη γυναίκα του. Εχει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ σαλόνι που χωρίζεται σε δυο επίπεδα τραπεζαρία και καθιστικο, φωτεινή κουζίνα με πολύ όμορφα ντουλάπια, μπαλκόνια παντου, διπλά τζάμια, αυτόνομη θέρμανση, κλιματιστικά, 3 κρεβατοκάμαρες, αποθήκη, δυο μπάνια το ένα κορυφαίο με υδρομασάζ μπανιέρα (ΟΥΑΟΥ)...μεγάλες ντουλάπες, και τέλος και βασικό πολύ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΙΜΗ. Οτι δίνω και σε αυτό που είμαι τώρα...αμα σας πω την τιμή θα πέσετε κάτω.

Το κουίζ της ημέρας; ΤΙ ΤΙΜΗ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΠΕ? Οποια το βρει έχει κέρασμα ρακές δυνατές ρεθεμνιωτικες...

Αν δεν το νοικιάσω αυτό το σπίτι θα σκάσω. Λεω αύριο να το καπαρώσω να τελειώνω. Περιμένω να μιλήσω με τον άντρα μου (αλλα εγώ αποφασίζω anyway ha ha ha ).

age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

pashalitsa περαστικά στην μικρούλα σου.. Να το ψάξεις γιατί οι αλλεργίες είναι ατιμο πραγμα.. Εμένα ο μικρός είχε φουντώσει πριν κανένα μήνα απο εκζεμα σε όλο του το σώμα... Δεν μάθαμε απο τι έγινε(έχει κληρονομικοτητα απο το σόι του άντρα μου) αλλά με ειδικά αφρολουτρα,κρεμες&atarax του πέρασε..

Εμένα βρε κορίτσια ο συζυγουλης όταν είναι εδώ κάνει τα Πάντα!!!!!!!!! Απο τα παιδιά, μέχρι πράγματα για το σπίτι, ότι ιδέα κατεβασω μου την κάνει εκείνος!!! Βέβαια "Πιάνουν" τα χέρια του οπότε...

Pashalitsa περαστικά στη μικρή σου. Δίκιο έχει η ναταλία..(τι ωραίο όνομα!!) Μιας φίλης μου το παιδί ταλαιπωρείται καιρό τώρα γιατί αμέλησε να το ψάξει εγκαίρως. Αν ξέρεις τι είναι μπορείς να το αντιμετωπίσεις χωρίς επιπλοκές. Να το ψάξεις άμεσα.

Paros, είσαι τυχερή που έχεις σύζυγο που πιάνουν τα χέρια του. Του δικού μου πιάνουν για να καταστρέφουν!!! ΧΑΧΧΑΑ....τις προάλλες ήθελε να καρφώσει έναν πίνακα στον τοίχο και ρε κορίτσια έκανε 5 τρύπες για να βάλει δυο καρφιά...ΕΛΕΟΣ δηλαδή. Είναι όμως καλός σε άλλα πράγματα....:rolleyes::rolleyes::rolleyes: όχι δεν εννοώ κατι πονηρό βρε (ε, καλα και εκεί είναι σούπερ δε λέω)....μπορεί να καταστρέφει σχεδόν ό,τι πιάνει, αλλά όταν είναι εδώ δε με αφήνει να κουβαλάω τπτ, κάνει όλες τις σαβουροδουλειές με τρεξίματα σε υπηρεσίες, τράπεζες κλπ....ψωνίζει για το σπίτι, βοηθάει στο μαγείρεμα και το καθάρισμα...και πολλές φορές το κάνει να φαίνεται σαν παιχνίδι κι όλας...Μην του πεις όμως να μαστορέψει ή να στήσει κάτι. Το πιο πιθανό είναι να χαλάσει και αυτά που λειτουργούν μια χαρά. Ε, δε μπορούμε όμως να τα έχουμε όλα ε;

age.png

Xaxaxa aylaaa τελειοοοοοοο μου ακούγεται!!!! Αφού σου αρέσει έφυγες!!!!!!!!! Ποσά τμ είναι;;; Το δικό μου πάντως που είναι 120 με 100 κήπο και νεοδμητο δίνω 950(και δεν μου φτιάχνει και το γκαζόν η σπαγκοραμενη!). Απο ότι ξέρω όμως στην επαρχία οι τιμές αυτές απλά δεν υπάρχουν! Οπότε λέω 600!!!

Πάντως εγώ πέρσι το καλοκαίρι σε 6 μέρες έκανα την μετακόμιση και εντελώς μονη με 2 παιδιά!!! Οπότε δεν σε φοβάμαι, μια χαρά θα τα καταφέρεις!( κρέμασα 6 κουρτινοξυλα και 7 φωτιστικά!! Ο συζυγοπουλος δεν πίστευε στα ματιά του)!!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Xaxaxa aylaaa τελειοοοοοοο μου ακούγεται!!!! Αφού σου αρέσει έφυγες!!!!!!!!! Ποσά τμ είναι;;; Το δικό μου πάντως που είναι 120 με 100 κήπο και νεοδμητο δίνω 950(και δεν μου φτιάχνει και το γκαζόν η σπαγκοραμενη!). Απο ότι ξέρω όμως στην επαρχία οι τιμές αυτές απλά δεν υπάρχουν! Οπότε λέω 600!!!

Πάντως εγώ πέρσι το καλοκαίρι σε 6 μέρες έκανα την μετακόμιση και εντελώς μονη με 2 παιδιά!!! Οπότε δεν σε φοβάμαι, μια χαρά θα τα καταφέρεις!( κρέμασα 6 κουρτινοξυλα και 7 φωτιστικά!! Ο συζυγοπουλος δεν πίστευε στα ματιά του)!!!!!!

Ναταλία, το σπίτι είναι 155 τετραγωνικά και το ενοίκιο είναι 450. Δεν το πίστευα όταν μου το είπε. Τον ενδιαφέρει λεει να βάλει καλό άνθρωπο και εμένα με συμπάθησε είπε (τι να πω;;;)

Και τώρα τόσα δίνω φιλική τιμή γιατί η μια κόρη είναι συνάδελφος στο παν/μιο και είναι 120 τετραγωνικά και κατασκευή της δεκαετίας του 90. Ενώ αυτό το σπίτι είναι 2 ετών και ολοκαίνουργιο. Καλά τι κάθομαι τρελή είμαι ε; Αφού μετακόμισες εσύ ολομόναχη με 2 παιδιά, εγώ με 1 και τη μάνα μου που θα είναι εδώ τι το σκέφτομαι ε; Τι σκατά; Κουλή ή χαζή είμαι;

Θα το κάνω λεμε θα μετακομίσω.. ¨Οσο το σκέφτομαι απορώ γιατί ...το σκέφτομαι!!!

age.png

...και να συμπληρώσω ότι για την περιοχή αυτή που είμαστε είναι τρομερή τιμή. Δεν είμαστε στο κέντρο αλλά σε προάστειο που έχει δέντρα κλπ και θέα όλη τη θάλασσα από τη μια μεριά και βουνά από την άλλη. Δηλαδή είναι γαμάουα περιοχή. Τι να πω; Γιατί να το δίνει ρε κοριτσια τόσο φτηνά; Μήπως υπάρχει κανα πρόβλημα;;;;:confused::confused::confused::confused:

age.png

Διαφημίσεις

...και να συμπληρώσω ότι για την περιοχή αυτή που είμαστε είναι τρομερή τιμή. Δεν είμαστε στο κέντρο αλλά σε προάστειο που έχει δέντρα κλπ και θέα όλη τη θάλασσα από τη μια μεριά και βουνά από την άλλη. Δηλαδή είναι γαμάουα περιοχή. Τι να πω; Γιατί να το δίνει ρε κοριτσια τόσο φτηνά; Μήπως υπάρχει κανα πρόβλημα;;;;:confused::confused::confused::confused:

Να σου πω! Είδα καλά;;;; Είπες 450; Είπες 450; Είπες 450; Και κάθεσαι;;; Τί κάθεσαι; ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΡΘΩ ΕΓΩ!!!

ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΟΥΣ!!!

:D:D:D

Να σου πω! Είδα καλά;;;; Είπες 450; Είπες 450; Είπες 450; Και κάθεσαι;;; Τί κάθεσαι; ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΡΘΩ ΕΓΩ!!!

ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΟΥΣ!!!

:D:D:D

χαχαχαχαχα!! Να σαι καλα΄με έκανες και γέλασα....Ναι καλά είδες ΜΟΝΟ 450!!! Αφού να σκεφτείς τον ρώτησα 3 φορές μπας και δεν κατάλαβα καλά. Α, και δεν θα μου κάνει και αύξηση για 3 χρόνια! ΚΟΥΛΟ???????????

age.png

χαχαχαχαχα!! Να σαι καλα΄με έκανες και γέλασα....Ναι καλά είδες ΜΟΝΟ 450!!! Αφού να σκεφτείς τον ρώτησα 3 φορές μπας και δεν κατάλαβα καλά. Α, και δεν θα μου κάνει και αύξηση για 3 χρόνια! ΚΟΥΛΟ???????????

Λαχείο, λαχείο! Ξύπνα τους σου λέω ή πάρε στις 7 το πρωί μην και προλάβει άλλος! Πες "με συμπαθήσατε, σας συμπάθησα κι εγώ, υπέροχα, παντρευόμαστε!" Εεεεεε, λάθος, δηλαδή ήθελα να πω το νοικιάζω!

Εγώ παρακαλάω να βρω κάτι μέχρι 800!!! Κλαψ! Έχω βαρεθεί! Μα τί ενοίκια είναι αυτά που ζητάνε;;; Καλά σε ένα χρόνο θα σου πω εγώ τί θα γίνει...

Σας βλέπω να έρχεστε Κρήτη κορίτσια.

Εδώ με 1000 ευρώ νοικιάζει κανείς κανονική βίλα 8 υπνοδωματίων με πισίνα κλπ ....

Αλλα τι να το κάνεις ένα τόσο μεγάλο σπίτι; Μετα θες και υπηρετικό προσωπικό.

Σοβαρά σας λεω βρήκα βίλες με 800 , 900 ΚΑΙ 1000 ευρώ. Και δίπλα στη θάλασσα παρακαλώ. Στην Αθήνα οι τιμές έχουν ξεφύγει. Το ξέρω. Α, έχω ένα δυάρι στο κέντρο της Αθήνας αν το νοικιάσω πόσο λετε να πιάσει; Οχι τπτ αλλο να βγάλουμε και κατιτις αν είναι δηλαδή.....:rolleyes:

age.png

Διαφημίσεις

Καλά ρε γαμώτο και αυτά τα μεσιτικά ζητάνε και ένα ενοίκιο για την πάρτη τους!!! Δηλαδή δε φτάνουν τα ενοίκια προκαταβολής, δε φτάνουν τα έξοδα μετακόμισης, θα έχω και ένα νοίκι για το μεσιτικό!!! Έχω σταμπάρει μια μονοκατοικία στα Γλυκά Νερά, 150τμ, ανεξάρτητη, σε 900 τμ οικόπεδο με δέντρα νομίζω, του 97. Δεν είναι και σούπερ όπως στη βλέπω στις φωτογραφίες αλλά τέλος πάντων, καλή φαίνεται... Την νοίκιαζε 800, είναι μήνες ξενοίκιαστη βλέπω στην αγγελία οπότε και με 700 θα την πάρω νομίζω, όπως κατάλαβα και από τον μεσίτη... Τί να πω, θα πάω ή αύριο ή μεθαύριο να τη δω...

Πάρος, από Γέρακα ποιες περιοχές αξίζουν; Είναι εντελώς εντελώς πόλη εκεί, χωρίς πράσινο κλπ; (Που πάω η άσχετη ήθελα να ξέρω...):-(

Εμένα πάντως ο μεσίτης μου είπε ότι θέλει μισό ενοίκιο από μένα και μισό από τον ιδιοκτήτη. Επομένως δεν είναι κ τρελό το ποσό. Λοιπόν μίλησα μόλις με τον άντρα μου. Μου είπε αν μου άρεσε τόσο να το κλείσω. Δεν έχει κανένα πρόβλημα. Μόνο μην του πω ξανά μετά από κανα χρόνο να μετακομίσουμε. Ε, καλά δεν παίζει κατι τέτοιο. Είναι λαχείο όπως είπε και η pashalitsa.

Α, οι εταιρίες οι μεταφορικές πόσο παίρνουν περίπου για να κουβαλήσουν να ξεμοντάρουν να ξεσυνδέσουν και να τα ξαναφτιάξουν όλα πάλι; Ξέρει καμία σας; Paros εσύ που τα έχεις φρέσκα;

Αύριο θα πάω κορίτσια κυριακάτικα να το κλείσω. Ανυπομονώ να ξημερώσει.

age.png

Εμένα πάντως ο μεσίτης μου είπε ότι θέλει μισό ενοίκιο από μένα και μισό από τον ιδιοκτήτη. Επομένως δεν είναι κ τρελό το ποσό. Λοιπόν μίλησα μόλις με τον άντρα μου. Μου είπε αν μου άρεσε τόσο να το κλείσω. Δεν έχει κανένα πρόβλημα. Μόνο μην του πω ξανά μετά από κανα χρόνο να μετακομίσουμε. Ε, καλά δεν παίζει κατι τέτοιο. Είναι λαχείο όπως είπε και η pashalitsa.

Α, οι εταιρίες οι μεταφορικές πόσο παίρνουν περίπου για να κουβαλήσουν να ξεμοντάρουν να ξεσυνδέσουν και να τα ξαναφτιάξουν όλα πάλι; Ξέρει καμία σας; Paros εσύ που τα έχεις φρέσκα;

Αύριο θα πάω κορίτσια κυριακάτικα να το κλείσω. Ανυπομονώ να ξημερώσει.

Εκεί οι μεσίτες είναι λογικοί! Εδώ θέλουν ένα ενοίκιο από εμένα μόνο και όλοι μου είπαν το ίδιο ως τώρα! Λοιπόν καληνύχτα κοριτσάκια!

Ε ας σας καληνυχτίσω κ γω αν και είμαι σε τρομερή υπερένταση με τη φάση "μετακόμιση" που δε μπορώ να ηρεμίσω. Σκέφτομαι πώς θα τους το πω ότι φεύγω...πώς θα πακετάρω όλο αυτό το συρφετό....Μόνο τα βιβλία που πρέπει να κουβαλήσω και τα παιχνίδια της μικρής φτάνουν. Δυο φορτηγά θέλουμε και πάλι δε ξέρω αν θα χωρέσουν...

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...