Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Τζίνι ονόματα για την μπέμπα σου που μου αρέσουν πολύ είναι τα Λυδία, Μιράντα, Μυρτώ, Μελισάνθη (αυτό το όνομα δεν ξέρω γιατί μου αρέσει τόσο), Δανάη, Ευγενία, Μαργαρίτα, Δάφνη, Αδριανή, Αντιγόνη, Κλημεντίνη, Μελιτήνη, Ναταλία.

Σε κάλυψα? :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τζίνι να σε ρωτήσω κάτι? Έχετε κληρονομικότητα με δίδυμα στην οικογένεια και έχεις δύο ωάρια?

Πήγα στον γυναικολόγο και είχα κι εγώ δύο ωάρια! Και δεν είναι η πρώτη φορά πριν 2 χρόνια πάλι είχα δύο ωάρια στο προηγούμενο παπ. Και δεν έχουμε καμία κληρονομικότητα..δεν έχουμε δίδυμα στην οικογένεια!

Με ενδιαφέρει το θέμα για πες..:tongue:

καταρχας μαριαννου ευχομαι να ειναι περαστικα! κοιτα να δεις τι μπορεις να παθεις στα καλα καθουμενα! ελεος κ αυτα! ο μπαμπας δηλ. ειχε αγνοια?! τι να πω! ελπιζω να μην εχεις κ αλλα τρεχαματα!

το ληγδα ηταν καλο!χαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχ

Τζίνι ονόματα για την μπέμπα σου που μου αρέσουν πολύ είναι τα Λυδία, Μιράντα, Μυρτώ, Μελισάνθη (αυτό το όνομα δεν ξέρω γιατί μου αρέσει τόσο), Δανάη, Ευγενία, Μαργαρίτα, Δάφνη, Αδριανή, Αντιγόνη, Κλημεντίνη, Μελιτήνη, Ναταλία.

Σε κάλυψα? :D

μπραβο ρε κοριτσι. φχαρστω. ωραια ονοματα, αλλα θα κρατησω το ευγενια που της παει, κ το ναταλια γιατι γιορταζει. αυτο με νοιαζει περισσοτερο, να γιορταζει το ονομα.

Τζίνι να σε ρωτήσω κάτι? Έχετε κληρονομικότητα με δίδυμα στην οικογένεια και έχεις δύο ωάρια?

Πήγα στον γυναικολόγο και είχα κι εγώ δύο ωάρια! Και δεν είναι η πρώτη φορά πριν 2 χρόνια πάλι είχα δύο ωάρια στο προηγούμενο παπ. Και δεν έχουμε καμία κληρονομικότητα..δεν έχουμε δίδυμα στην οικογένεια!

Με ενδιαφέρει το θέμα για πες..:tongue:

το λοιπον. υπαρχει μια κληρονομηκοτητα απο την πλευρα του μπαμπα μου. αλλα μαλλον εχει να κανει με το οτι εχω πολλα ωαρια που ο αργανισμος θελει να αποβαλει γιατι μεγαλωνω (μη χεσω το φρουρο 34 μισο ειμαι!). κ στην 1η εγκυμοσυνη διδυμα ειχα, αλλα εχασα το ενα πολυ γρηγορα κ ο κενος σακος αποροφηθηκε απ τον οργανισμο. ποτε πιο πριν σε οσα παπ κ ενδοκολπικη εξεταση δεν ειχαμε δει 2 ωαρια! επαθα σοκ χτες οταν μου ειπε για 2 παλι!

μου λεει ο ν. πωπω, ουτε στα ματια δεν θα σε κοιταω!:lol::lol::lol:

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Μαριάννα περαστικά σου!!!!!!!! Πάλι καλά δεν έπαθες τπτ χειρότερο.. Αχ αυτή η πιστιρικαρία παίρνει ένα αμάξι και όποιον πάρει ο χάρος.. Τουλάχιστον έπεσες σε καλούς και δεν έπλεξες με αλήτες..

Χάθηκα εεε! Μου έχει πάρει τα μυαλά ο άντρας μου που τους είπαν οτι πάει τελικά για πούλημα το πλοίο και κατα τις 15/6 θα είναι εδώωωωωωω!!!! Πρώτη φορά μας τυχαίνει τέτοια φάση!!!! Ελπίζω να μην το γκαντεμιάσω μόνο.. Δεν το λέω βέβαια σε κανένα, μόνο σε εσας!!!!! Θα τους κάνουμε έκπληξη!!!! Έχουμε να κάνουμε διακοπες απο το 2008..!

Κατά τα άλλα εδώ, έχω μπλέξει με την ιδιοκτήτρια που δεν θέλει να βάλει γκαζόν στον κήπο και μας έχει αφήσει με το κοκκινόχωμα.. Για να το βάλουμε εμείς θέλει 600ευρώπουλα και δεν τα δίνω με τπτ για ξένο σπίτι.. Οπότε όποτε βγαίνουμε έξω είμαι όλο μη και μη γγρρρρρρρρρρ...

Τζίνι εγώ είμαι περίεργη στα ονόματα!!

Την μικρή την έβγαλα Ματθίλδη και ήμουν ανάμεσα στο Ιόλη, Χλόη, Νεφέλη, Αγάπη, αλλά τελικά κατέληξα στο Ματθίλδη μου άρεσε πολύ γιατί το Γερμανικό Mathilda σημαίνει "Ισχυρός στην Μάχη"! Επίσης μου αρέσει το Ναταλία αλλά δεν μπορούσα να την βγάλω γιατί λένε εμένα!!!!!

Pashaaalitsaaaa!!!! Τι έκανες με σχολείο και σπίτι?????

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

paros μη λες για οικογενειακες καλοκαιρινες διακοπες! κκαλψ κλαψ λιγμ λιμγ! κατα τα αλλα να μην φανταστω τι γινετε με το κοκκινοχωμα αυτη την εποχη! αν εβαζες τριφυλλακι?

αγαπη ε? πολυ ωραιο! μερσι μποκου ναταλι!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Βρε Μαριάν, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!

να πω την αλήθεια στο νου μου σε είχα αλλά δεν πήγε ο μυαλός μου σε τέτοιο φριχτό πράγμα.

Δανάν λένε την ανηψιά. και το Ματίλντα καλό είναι.

είμαι στις 31 χιλιάδες λέξεις. άλλες εννιά και΄καθάρισα.

καλά είμαι.

Eίναι αδύνατον να σε δεχτούν στην Αμερική. Στον Καναδά, είναι ίσως πιο εύκολα, εκεί ήθελα, κι ακόμα θέλω δηλαδή, αλλά μου ζήτησαν τρια χιλιάρικα για μια βίζα που καν δεν είναι σίγουρο οτι θα πάρω.Εχετε δει τα Thousand Islands? δεν υπάρχει ωραιότερο μέρος στον κοσμο.Εντάξει, υπάρχει και η Κόστα Ρίκα. δε λέω.

Κοιτάξτε. Δέκα χρόνια δε μπορούσα να γράψω λέξη. Ξαφνικά σε λίγες μέρες έχω γράψει πάνω από μισό βιβλίο. Χρησιμοποιώ τη δυστυχία στην οποία βρίσκομαι, δηλαδή τον πάτο, γιατί πιο κάτω δεν έχει, για να "βγω" προς τα πάνω. Ας χρησιμοποιήσω κι εγώ κάποιον, όπως με χρησιμοποίησε αυτός εμένα. Τουλάχιστον, εγώ θα βγάλω και λεφτά.

Καλά νιώθω. Καλύτερα από ότι έχω υπάρξει τους τελευταίους τρεις μήνες. Σας ευχαριστώ για το σαππόρτ.

Χα! Έχεις πάει Κόστα Ρίκα; Θες να σου πω για τεράστιες, πανέμορφες, μπλε ρουά με μαύρες βούλες πεταλούδες μέσα σε τροπικό δάσος, μετά από βροχή; Με βαγονάκια στον αέρα που περνούσαν κάτω από τα ψηλότερα κλαδιά δέντρων ύψους περίπου 25-30 μέτρα... (conopy riding λεγόταν νομίζω). Και μυρωδιές από φυτά άσχετα εντελώς με ό, τι μπορεί να έχεις δει στην Ελλάδα... Ο ξεναγός στο βαγόνι μας έδειχνε φυτά που χρησιμοποιούνται στη Φαρμακευτική... Και στο κατέβασμα πετύχαμε κάτι κόκκινα (αλλά κατακόκκινα όμως) βατραχάκια!!! " Συγνώμη, (είπε η άσχετη) τα βατραχάκια είναι μεταλλαγμένα;;;" Ανάσκελα από τα γέλια οι τουρίστες! (Αμερικανοί οι περισσότεροι). Ε, που να ήξερα εγώ για να κόκκινα τροπικά βατράχια;

Γενικά η Κόστα Ρίκα έχει πανέμορφα παρθένα τροπικά τοπία που σου κόβουν την ανάσα...

Διαφημίσεις

allloha πασχαλιτσα.

το κερατο της ψειρας το τραγιο! εβαλα τη συλια για νανι στο κρεβατο της. οκ? οκ. κ παω τωρα μεσα κ τη βλεπω να εχει παει στο κρεβατι μας παλι!!!!!!!!!! ε δαν αντεχω αλλο. θθα την αφησω εκει να την παρει ο υπνος κ την μετακομιζω μετα.

κ ο ν. ειναι με ολη την καφροαντροπαρεα (κ με τον 14χρονο)μικρο ανηψιο μου για να δουν το ματς.

χα! κ μεχρι να τελειωσω το μνμ, μου ρθε κ στο σαλονι η τσουτσουραδα!

μεσα την πηγα παλι! ματς προβλεπω!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Λοιπόν τζίνι, αυτό με το καμαρωτάκι μην το συζητάς καθόλου! Μέχρι που έχω σκεφτεί, 'πόσο να κάνει ο π^&*ης ο φιλιππινέζος, να τον φέρει μαζί του, να τον πληρώνω εγώ να ησυχάσω!

Κάποια μέρα, χρόνια πριν, δούλευα ακόμα, γυρίζω πτώμα στις 11 και κάτι μουρμούρα μου άρχισε για το σπίτι, δε θυμάμαι ακριβώς, και ξεκινάω ένα ωραιότατο στόλισμα, που με είδε και με φοβήθηκε! "Και αν νομίζεις ότι εγώ είμαι γ΄ή λαδάς να μας το πεις" και "εγώ δε δέχομαι διαταγές από κανέναν" και "να πας στα καράβια σου να διατάζεις" και άλλα τέτοια!

Και ναι, αισθάνομαι κι εγώ όταν έρχεται ότι η μέρα χρειάζεται κι άλλες ώρες για να χωρέσω αυτά που πρέπει να κάνω!

Εμείς έχουμε πολύ σοβαρό πρόβλημα με τσιμπήματα από κουνούπι! Φτάσαμε στο παιδιατρικό του Τζανείου σήμερα και με άφησαν να την πάρω μετά από περίσκεψη του γιατρού και αφού του υποσχέθηκα ότι αν δω όποια αλλαγή στην κλινική εικόνα (πυρετό, ανορεξία κλπ) θα πάω στο νοσοκομείο ξανά!

Επίσης είδε ότι το παιδί ήταν πολύ περιποιημένο (αποστειρωμένες αυτοκόλλητες γάζες κλπ) και μου είπε ότι καλές οδηγίες μου είχε δώσει ο παιδίατρός μου και να συνεχίσω τα ίδια!

Δεν έχω ξαναδει στη ζωή μου τέτοιο πράγμα! (ούτε και ο γιατρός) Όχι απλά καντήλες από κουνουπιές αλλά τη 2η μέρα μετατράπηκαν σε φουσκάλες ύψους 1 εκ. :shock::shock::shock: γεμάτες με υγρό! Τι κορτιζόνες, τί bedadine, τι σιρόπια αντιαλλεργικά, ο χαμός έχει γίνει! Ο γιατρός μου είπε ότι το παιδί πρέπει να κάνει τεστ αλλεργίας και να το κανονίσω στο Παίδων! Αυτό που φοβάμαι πολύ είναι το τσίμπημα από μέλισσα και τέτοια! Πρέπει να το ψάξω να δω αν έχει αλλεργία!

Είναι πολύ σοβαρό το θέμα!

Merjana περαστικά σου εύχομαι!

Είναι απίστευτο το τί μπορεί να σου συμβει σε μια στιγμή! Κι εμένα πριν από 12 χρόνια με τράκαρε ένας ταξιτζής:!: που πέρασε με κόκκινο την Λαμπράκη κοντά στις φυλακές (μιλάμε για λεωφόρο έτσι;;;). Περνούσα κάθετα έχοντας πράσινο φανάρι και έπεσε πάνω μου! Αν είχα συνοδηγό ή καθόμουν από τη θέση του συνοδηγού θα είχε/α σκοτωθεί (είπε η τροχαία όταν ήρθε) η πόρτα του συνοδηγού είχε φτάσει κοντά στο κιβώτιο ταχυτήτων λέμε!!!

Κοπέλα μου εύχομαι να είναι περαστικά! Τα σίδερα φτιάχνονται ή και πετιούνται! Εσύ να είσαι καλά!

pashalitsa περαστικά στην μικρούλα σου.. Να το ψάξεις γιατί οι αλλεργίες είναι ατιμο πραγμα.. Εμένα ο μικρός είχε φουντώσει πριν κανένα μήνα απο εκζεμα σε όλο του το σώμα... Δεν μάθαμε απο τι έγινε(έχει κληρονομικοτητα απο το σόι του άντρα μου) αλλά με ειδικά αφρολουτρα,κρεμες&atarax του πέρασε..

Εμένα βρε κορίτσια ο συζυγουλης όταν είναι εδώ κάνει τα Πάντα!!!!!!!!! Απο τα παιδιά, μέχρι πράγματα για το σπίτι, ότι ιδέα κατεβασω μου την κάνει εκείνος!!! Βέβαια "Πιάνουν" τα χέρια του οπότε...

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...