Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Eίναι αδύνατον να σε δεχτούν στην Αμερική. Στον Καναδά, είναι ίσως πιο εύκολα, εκεί ήθελα, κι ακόμα θέλω δηλαδή, αλλά μου ζήτησαν τρια χιλιάρικα για μια βίζα που καν δεν είναι σίγουρο οτι θα πάρω.Εχετε δει τα Thousand Islands? δεν υπάρχει ωραιότερο μέρος στον κοσμο.Εντάξει, υπάρχει και η Κόστα Ρίκα. δε λέω.

Κοιτάξτε. Δέκα χρόνια δε μπορούσα να γράψω λέξη. Ξαφνικά σε λίγες μέρες έχω γράψει πάνω από μισό βιβλίο. Χρησιμοποιώ τη δυστυχία στην οποία βρίσκομαι, δηλαδή τον πάτο, γιατί πιο κάτω δεν έχει, για να "βγω" προς τα πάνω. Ας χρησιμοποιήσω κι εγώ κάποιον, όπως με χρησιμοποίησε αυτός εμένα. Τουλάχιστον, εγώ θα βγάλω και λεφτά.

Καλά νιώθω. Καλύτερα από ότι έχω υπάρξει τους τελευταίους τρεις μήνες. Σας ευχαριστώ για το σαππόρτ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Eίναι αδύνατον να σε δεχτούν στην Αμερική. Στον Καναδά, είναι ίσως πιο εύκολα, εκεί ήθελα, κι ακόμα θέλω δηλαδή, αλλά μου ζήτησαν τρια χιλιάρικα για μια βίζα που καν δεν είναι σίγουρο οτι θα πάρω.Εχετε δει τα Thousand Islands? δεν υπάρχει ωραιότερο μέρος στον κοσμο.Εντάξει, υπάρχει και η Κόστα Ρίκα. δε λέω.

Κοιτάξτε. Δέκα χρόνια δε μπορούσα να γράψω λέξη. Ξαφνικά σε λίγες μέρες έχω γράψει πάνω από μισό βιβλίο. Χρησιμοποιώ τη δυστυχία στην οποία βρίσκομαι, δηλαδή τον πάτο, γιατί πιο κάτω δεν έχει, για να "βγω" προς τα πάνω. Ας χρησιμοποιήσω κι εγώ κάποιον, όπως με χρησιμοποίησε αυτός εμένα. Τουλάχιστον, εγώ θα βγάλω και λεφτά.

Καλά νιώθω. Καλύτερα από ότι έχω υπάρξει τους τελευταίους τρεις μήνες. Σας ευχαριστώ για το σαππόρτ.

εγω θ ασου ελεγα να το δεις κ για αυστραλια. βεβαια κ στην κρητη που λεει η αυλα, εγω ανετα πηγαινα αν δεν ειχα την οικονομικη ανεση για αλλου.

θα επανελθω αργοτερα με τα του δοκτορ.

για αρχη μου ειπε εγω να παω σε παιδοψυχιλογο κ οχι η συλια :cool::lol::lol::lol:

xmX3p2.png

XKuXp2.png

to λοιπον, καλημερουδιαν!

κεελαιδηστε ωραια μου πουλακια κελαιδηστε! η μπεμπα νιαρι νιαρι νιαρι ολο το βραδυ σχεδον χτες. μητε πυρετος μητε τπτ. γυρναγε σαν το κοκορετσι ανασκελα, μπρουμητα, ανασκελα, μπρουμητα.

η συλια μαζι μου στο κρεβατι. δεν ειχα κανενα κουραγιο να κανω τον διαιτητη αναμεσα στο κρεβατι κ στη συλια! ο ν. εφυγε στις 9μιση να παει δει τον αγωνα εις τον κουμπαρο τον ποντικοδαχτυλοφαγωμενο κ γυρισε στις 1μιση! οκ. μετα κοιμηθηκα καμια ωρα εγω κ ανελαβε αυτος. μεχρι τις 5μιση εναλλαξ ημασταν στην τσουχτρα την θυληκια! ναι αλλα το πρωι ειχε την φαντασια την πλανευτρα οτι θα κοιμηθει κ παλι μεχρι τις 10. αμ δεν σφαξανε χρυσε μου! εγερτηριο ολε, κανονικοταταο στις 9. δεν καταλαβα?! μαλακας γραφει το κουτελο?!

στα του γιατρου τωρα. η συλου λεει αντιδρα φυσιολογικα. αναγνωρισε κ ο ιδιος την αποτομη αλλαγη των δεδομενων κ μου προτινε να την παω μαζι με τα διδυμα. (αρχικα μου ειπε μηοως να βαλω πορτακι στην κουκετα.) καλα ελεγα να την βαλω απο την αρχη με την μικρη κ τον μπεμπετο μονο του!

κ τωρα εχω καταμπερδευτει. να μονταρω η' να μην μονταρω την κουκετα?

σκεφτηκα μεχρι κ να τσουλαω την κουνια της μπεμπας στο δωματιο της συλους, για το βραδυ μονο, για να μην νιωθει μονη της.

ουφ πουφ ουφ πουφ, θα βρω την λυση που θα παει!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλησπέρα...

Μου έχει σπάσει τα νεύρα ο κωλοκαιρος. Βρέχει αρκετές μέρες τώρα. Λάσπες και νερά παντού τριγύρω. Ο δήμαρχος είχε επίσης τη φαεινή ιδέα να κάνει έργα αυτό το μήνα (βασικά από το Πάσχα γίνεται της κακομοίρας στην πόλη) οδοποιίας και ο κεντρικός δρόμος που οδηγεί στην πόλη είναι πλέον χωματόδρομος και μιας κατεύθυνσης. Αν θες δηλαδή να μπείς στην πόλη πας σιγά σιγά και χωνεύεις παράλληλα (η αποθέωση της λακούβας έχει γίνει), ενώ διαπιστώσεις τι χρωματισμούς μπορεί να έχει η λάσπη πάνω στο αμάξωμα του αυτοκινήτου σου. Αν πάλι θες να βγεις από την πόλη θα πρέπει να πας απο παρακαμπτήριους δρόμους (κατ' ευφημισμόν) που στην ουσία είναι παγίδες με τυφλές στροφές, περίεργες ανηφόρες και υπέροχα τοπία (σχεδόν μεσα στη θάλασσα). Ενδιαφέρουσα κατάσταση αν είναι για λίγο..αλλά με αυτές τις καταιγίδες ή θα πρέπει να κυκλοφορείς με τρακτέρ ή με ταχύπλοο. ΕΧΩ ΝΕΥΡΑ όπως καταλαβαίνετε και προσπαθώ να διασκεδάσω την χαοτική κατάσταση που βιώνω.

Σήμερα επίσης είχα τραπέζι σε κάτι Σουηδούς φίλους μου που έρχονται καθε Μάιο (σαν προσκύνημα ένα πράμα) στο Ρέθυμνο...Πήγα με τη μικρή κ τη μαμά μου...Αν και πάρκαρα σχετικά κοντά στο εστιατόριο, έγινα μούσκεμα ώσπου να φτάσω. Δε μας έφτανε η καταρρακτώδης βροχή...είχα κ τις λακουβες που από ένα σημείο και πέρα δε γινόταν να τις αποφύγω. Ρε γαμώτο και εγώ...γιατι ξέχασα να πάρω τα φτερά μου απόψε;;

ΥΓ: Ητο μια απλή καθημερινή μέρα στο μικρό πανέμορφο Ρέθυμνο.....

age.png

to λοιπον, καλημερουδιαν!

κεελαιδηστε ωραια μου πουλακια κελαιδηστε! η μπεμπα νιαρι νιαρι νιαρι ολο το βραδυ σχεδον χτες. μητε πυρετος μητε τπτ. γυρναγε σαν το κοκορετσι ανασκελα, μπρουμητα, ανασκελα, μπρουμητα.

η συλια μαζι μου στο κρεβατι. δεν ειχα κανενα κουραγιο να κανω τον διαιτητη αναμεσα στο κρεβατι κ στη συλια! ο ν. εφυγε στις 9μιση να παει δει τον αγωνα εις τον κουμπαρο τον ποντικοδαχτυλοφαγωμενο κ γυρισε στις 1μιση! οκ. μετα κοιμηθηκα καμια ωρα εγω κ ανελαβε αυτος. μεχρι τις 5μιση εναλλαξ ημασταν στην τσουχτρα την θυληκια! ναι αλλα το πρωι ειχε την φαντασια την πλανευτρα οτι θα κοιμηθει κ παλι μεχρι τις 10. αμ δεν σφαξανε χρυσε μου! εγερτηριο ολε, κανονικοταταο στις 9. δεν καταλαβα?! μαλακας γραφει το κουτελο?!

στα του γιατρου τωρα. η συλου λεει αντιδρα φυσιολογικα. αναγνωρισε κ ο ιδιος την αποτομη αλλαγη των δεδομενων κ μου προτινε να την παω μαζι με τα διδυμα. (αρχικα μου ειπε μηοως να βαλω πορτακι στην κουκετα.) καλα ελεγα να την βαλω απο την αρχη με την μικρη κ τον μπεμπετο μονο του!

κ τωρα εχω καταμπερδευτει. να μονταρω η' να μην μονταρω την κουκετα?

σκεφτηκα μεχρι κ να τσουλαω την κουνια της μπεμπας στο δωματιο της συλους, για το βραδυ μονο, για να μην νιωθει μονη της.

ουφ πουφ ουφ πουφ, θα βρω την λυση που θα παει!

Τι να σου πω;;;...Μπορώ να σε νιώσω..Η απορία μου είναι που βρίσκεις την αντοχή αλήθεια στο λέω. Σε θαυμάζω που τα φέρνεις βόλτα και δεν έχεις σαλτάρει.

Αλήθεια πόσο καιρό θα μείνει ο ν στο σπίτι;

Ρε κορίτσια μήπως τελικά έχουμε συνηθίσει στην απουσία του συζύγου και όταν έρχεται τραβάμε όλες (και όλοι) ομαδικό ζόρι; Τώρα που το σκέφτομαι θυμαμαι διάφορες φάσεις πριν έρθει ο δικός μου, που ένιωθα πιεσμένη από όλα και που περίμενα πως ως δια μαγείας με την άφιξη του θα λύνονταν πολλά από τα προβληματα της καθημερινότητας, ωστόσο αυτά πολλαπλασιάστηκαν με το που ήρθε. Γιατί έπρεπε να βολέψω περισσότερα πράγματα σε λιγότερο χρόνο. Το έχετε νιώσει κ εσείς αυτό;

age.png

Διαφημίσεις

χαχαχχαχχαχα!

εγω σε συμβουλευω να παρεις ενα τρακτερακι. μια χαρα μοντερνα θα εισαι! οσο για τα φτερα, νταξ. μες στη μοδα θα εισαι παλι!

η μικρη νανι?! με το τζουμ ταρατατζουμ χεστρακι πως παει?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

απο που να το πιασω κ που να το αφησω?!

ερχετε, λεω οκ, αστον να ξεκουραστει. ε ποσο πια?! διακοπες διαρκειας ηρθε να κανει? εδω εχουμε αλλους ρυθμους κ προγραμμα. δεν μπορω να αλλαξω το προγραμμα επειδη ερχετε ο ν. ουτε κ μπορει να εχει απο πισω το καμαρωτακι! το εχει εμπεδωσει το τελευταιο.

νταξ καταλαβαινω καποιες δυσκολιες στην προσαρμογη καθε φορα, αλλα το ιδιο πρεπει να καταλαβει κ αυτος. ειδικα στο θεμα του υπνου. ε τι να καμνομε δηλ? να κοιμομαστε καθε βραδυ στις 2+ κ να ξυπναμε 10+. δεν γινετε. εχομε κ τεκνα βεβαιως βεβαιως! κ εχουν αναγκες. φαι, ξεσκατισμα, τη βολτα τους, το παιχνιδι τους. δεν ειμαστε οπως παλια λεμε!

εδω η πορτα στο δωματιο της συλους ετριζε τοσο καιρο κ σημερα εδεσε ο κυριος κ εφτιαχθει! παλι καλα! α κατσε αν δουμε ποτε θα φτιαχτει εκεινη η λαμπα στο σποτ ψηλα στην κουζινα! φεεεεεεεετα! εχουμε μελλον μπροστα μας!

επιτελους φτιαχτηκε το κρεβατι της μικρης οζορντουι! ναι ναι ναι! ειχαμε ενα μικρο θεματακι πριν, αλλα το ξεπερασαμε με επιτυχια! τουφιαστηκε το μικρο μας, αφου της ειπαμε οτι η θεια ρουλα (της εκανε κατηχηση για το θεμα του υπνου στο κρεβατι της) δεν θα ξαναερθει, η' δεν θα ξαναπαει σπιτι της στα ξαδερφια της, που της κανουν ολα τα χατιρια! ε την ετσουξε. για να ιδουμε για ποσο! γιατι στη θεια ρουλα κ στα ξαδερφια (ας εχουμε κ 14 χρονια διαφορα, εχουμε μια χ αδυναμια)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

χαχαχχαχχαχα!

εγω σε συμβουλευω να παρεις ενα τρακτερακι. μια χαρα μοντερνα θα εισαι! οσο για τα φτερα, νταξ. μες στη μοδα θα εισαι παλι!

η μικρη νανι?! με το τζουμ ταρατατζουμ χεστρακι πως παει?

Τι ήθελα και πήρα το auris η χαζή...Ένα τρακτέρ χρειάζομαι εδώ πέρα εγώ, καλά το λες. Οκ και για τα φτερά, άντε και τα παιρνω μαζί μου...αν μου πετάξουν και πίσσα ξαφνικά ποια η θέσις μου μου λες; :rolleyes:

Με το γιογιο-πολυμηχάνημα multibilingual system προς το παρον παραμένουμε σε θεωρητικό επίπεδο τουτέστιν βάζουμε τα λούτρινα να χέσουν εναλλάξ και σε καθημερινή βάση. Περιμένω να φτιάξει κάπως ο καιρός να μπορώ να την έχω χωρίς πολλά πολλά ρούχα μπας και δούμε φως στο τούνελ. Ξέρει τι κάνουμε στο μπιχλιμπίδι αυτό...ε είναι μια πρόοδος όπως και να το δούμε..

Α, καλά γέλασα με τη φάση της πόρτας...Τελικά όλοι οι ναυτικοί μια κοψιά είναι. Κ μένα μαλλιά έβγαζε η γλωσσα μου για μια δουλειά και στο τέλος ή την έκανα εγώ ή την έκανε αυτός (ενώ ειχα ξενερώσει πια)...Τις πιο πολλές φορές όμως έκανα την σκέψη : "εγώ θα το είχα φτιάξει καλύτερα"...μήπως είμαι στρίντζω? :confused::confused::confused:

age.png

αντε δωστε καμια ιδεα για ονομα για την τσουχτρα μας. πριν λιγο ενιαρνιαρησε κ πηγα κ της εδωκα την πιπιλα της! ας ελπισω οτι δεν θα εχω παλι τα κοκορετσιστικα της!

λοιπον πηγα σημερις στον γυναικολογο (απο αρχες δεκεμβρη ειχα να παω, που ν αβρω χρονο?!). ολα καλα. το μυωμα που ειχα, ακομα εκει το ριμαδιασμενο. 3 εκατοστα. το ψαρεψα μετα την γεννηση της συλου κ με την εγλυμοσυνη στα διδυμα τπτ δεν αλλαξε. δεν με πηραξε, δεν το πηραξαμε κ ολα οκ.

το θεικο ειναι οτι ειχα κ παλι 2 ωαρια! πωπω. διδυμα θα εκανα παλι αν εκανα σεξ κ ειχα κανενα ατυχημα σε 3-4 μερες . εννοειτε πωα τα μιλησαμε τα συμφωνησαμε με τον ν. δεν τον ξερω δεν με ξερει, υποφερω υποφερει για 5 μερες τουλαστιχον! κσσσσουτ κσσουτ κσσουτ. τσιτ τσιτ τσιτ. αλε αλε αλε!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

το λοιπον ηρθα κ παλι.

ο ν. κατι κοιταει για ενα τζιπ της χιουνται για εμενα. σε δουλεια να βρισκομαστε δηλ. απλα θα κατσω με την μαουνα το μαζτνα για να εκτελω μεταφοραι κ με το γατο για τα στενακια-ψωνια-αγορα! δυσκολη καιροι για πριγγιπες κ περιττα εξοδα.

θα το τρελανω στη γρατζουνια το μαζντα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Πολύ καλημέρα σας φιλενάδες!

πρώτον να ζητήσω συγνώμη απο την Σολαρουίτα που δεν απάντησα ποτε στο πμακι της και να της ευχηθώ χίλια χρόνια να ζήσει και να χαίρεται την γιορτή της έστω και καθυστερημένα! (σορρυ φιλεναδάκι!)

Εξαφανίστηκα εδω και λίγες μέρες καθώς κάτι ****παιδάκια 20χρονα βγήκαν παγανιά με την λεξους του μπαμπά και με χτύπισαν με το αυτοκίνητο..δυστυχώς ήρθε ασθενοφόρο να με μαζέψει, έχανα τον κόσμο και τα θυμάμαι μόνο σαν βουητό να φωνάζουν το ένα στο άλλο "τι θα κάνουμε τώρα" το συμβάν έγινε την παρασκευή πριν την γιορτή Κωνσταντίνου και Ελένης στην παραλιακή.

Τεσπα η κύρια μου ζημιά ήταν ότι μετακινήθηκε ένας σπόνδυλος ο οποίος μου προκαλεί ημικρανίες και αυχενικό από το τράνταγμα, άνοιξε και ο αερόσακος και χτύπισα την μύτη με αποτέλεσμα να έχω και ένα μικρό αιμάτωμα στο ρινικό. Το χειρότερο ήταν ότι μέχρι να συνέλθω πέρασαν 3 ώρες και η μάνα μου είχε χάσει τον κόσμο να με ψάχνει..και κανείς μα κανείς δεν σκέφτηκε να πει μα καλά αυτή η κοπέλα δεν έχει οικογένεια να τους ειδοποιήσουμε?

Το αυτοκίνητο σμπαράλια αλλά καθάρισε ο μπαμπας που δεν ειχε ασφαλισμένο τον γιο σαν οδηγό της λέξους και δεν ήθελε να μπλεχτουμε με ασφαλιστικές..πήγε ο ίδιος δευτέρα πρωί το κασκάι στο συνεργείο μαζί με έναν θείο μου..και δεν μπορώ να πω έσκασε 5 χιλιάρικα με πολύ ψυχραιμία...

Ήρθαν τα 20χρονα προχτες σπίτι με λελούδια και γλυκά να δουν πως είμαι.. με συγκίνησαν τα ατιμα!

Σήμερα άνοιξα το καφε και διάβασα όλους τους διαλόγους σας ώστε να είμαι ενημερωμένη!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...