Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

kααααααααλημερεν!

ολα καλα χτες το βραδυ. η συλια μια χαρα κοινηθηκε. βεβαια καποια στιγμη τα χαραματα ηρθε κ τρυπωσε στο κρεβατι μας. κ τωρα ειναι ο ν. μεσα στο κρεβατι της κ ροχαλιζει.

απορω πως δεν ξυπνανε τα παιδια μου με ενα κομπρεσερ διπλα τους!:confused:

απο οτι αλλο θες θα ξυπνησουν, απο αποτομο θορυβο. (ενω αν κοιμηθουν μαζι με νταουλια απο πανηγυρι παλι δεν εχουν προβλημα, αρκει να μην ξεκινησει αποτομα το πανηγυρι)

απο το ροχαλητο, μουγκριτο, του μπαμπα τους ομως, νιεντε, τσουκ, τπτ:confused:

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΧΑΧΑΧΑ Τζίνι, ούτε κι εμένα ξυπνάει με το κομπρεσέρ του άντρα μου σε αντίθεση με εμένα... Ο καημένος έχει ήδη χειρουργηθεί για διάφραγμα μύτης (πολλά χρόνια πριν) και τώρα πάλι έχει πρόβλημα, έχει ψιλοστραβώσει η μύτη του και φοβάται να πάει να το δει... Τρομπέτα παίζει το βράδυ... Ηχορύπανση σου λέω...

Solaris ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ;;;

Γράφω, μανιωδώς όμως. 3.000 λέξεις την ημέρα. τέλος του μηνός, έτοιμο το βιβλίο για τον στριμμένο καπετάνιο που όλες του ξινίζουν και τον τυλίγει αυτή που δεν πρέπει. Καλά να πάθει. Τον έχω στολίσει μια χαρά. Τι τι γκαστρώνει και την παρατάει με το παιδί στην κοιλιά. τι δειλός είναι. τι όλα τα κουσούρια τα έχει.

ΕΓΩ θα μιλήσω τελευταία.

τώρα τι κάνω. περιμένω απάντηση απο Ντόιτσλαντ να βγάζω διαβατήρια,να κλείνω λογαριασμούς να πουλάω αμάξια...σε δουλεια΄να βρίσκομαι.καλά είμαι. απλως καπνίζω όσο δεν παίρνει.

Καλησπέρα σας ! μετα λύπης μου σήμερα μας ανακοινώθηκε στο μάθημα πως το χνουμε για αυτό το εξάμηνο ( δε θα παρω πτυχίο ποτέ....) . Αντε τρεχάματα ξανά πάλι και είναι και ανάποδος ο καθηγητής...! :( .

ΧΑΧΑΧΑ Τζίνι, ούτε κι εμένα ξυπνάει με το κομπρεσέρ του άντρα μου σε αντίθεση με εμένα... Ο καημένος έχει ήδη χειρουργηθεί για διάφραγμα μύτης (πολλά χρόνια πριν) και τώρα πάλι έχει πρόβλημα, έχει ψιλοστραβώσει η μύτη του και φοβάται να πάει να το δει... Τρομπέτα παίζει το βράδυ... Ηχορύπανση σου λέω...

Solaris ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ;;;

:roll:

καλά ειμαί η μοναδική εδώ που ροχαλίζω?:confused::shock: πω πω ντροπή

Διαφημίσεις

Α, μη στενοχωριέσαι, ροχαλίζω κι εγώ... Κάτι παίζει και με τη δική μου μύτη... Και δεν έχω πάει να το ψάξω, όπως και πολλά άλλα με την υγεία μου! Δε βαριέσαι, όλοι μια μέρα θα φύγουμε από τον μάταιο τούτο κόσμο!

Δεν είμαι και πολύ καλά, με έχει βαρέσει η μοναξιά στο κεφάλι...:-(

Καλησπέρα σας ! μετα λύπης μου σήμερα μας ανακοινώθηκε στο μάθημα πως το χνουμε για αυτό το εξάμηνο ( δε θα παρω πτυχίο ποτέ....) . Αντε τρεχάματα ξανά πάλι και είναι και ανάποδος ο καθηγητής...! :( .

Σε ποια σχολή είσαι κοριτσάκι; (Αν επιτρέπεται δηλαδή...)

Μόνο αυτό το μάθημα χρωστάς για το πτυχίο;

Υπομονή, για τα ελληνικά πανεπιστήμια μιλάμε... Είναι σα να μου λες ότι πας για κάποια υπόθεση σε δημόσια υπηρεσία και θες να ξεμπερδεύεις με την πρώτη...

Γράφω, μανιωδώς όμως. 3.000 λέξεις την ημέρα. τέλος του μηνός, έτοιμο το βιβλίο για τον στριμμένο καπετάνιο που όλες του ξινίζουν και τον τυλίγει αυτή που δεν πρέπει. Καλά να πάθει. Τον έχω στολίσει μια χαρά. Τι τι γκαστρώνει και την παρατάει με το παιδί στην κοιλιά. τι δειλός είναι. τι όλα τα κουσούρια τα έχει.

ΕΓΩ θα μιλήσω τελευταία.

τώρα τι κάνω. περιμένω απάντηση απο Ντόιτσλαντ να βγάζω διαβατήρια,να κλείνω λογαριασμούς να πουλάω αμάξια...σε δουλεια΄να βρίσκομαι.καλά είμαι. απλως καπνίζω όσο δεν παίρνει.

Αν κρίνω από τον εαυτό μου για να γράψω κάτι καλό θα πρέπει απαραιτήτως να μην είμαι καλά...Επομένως υπό αυτή την άποψη ουδέν κακόν αμιγές καλού ε; Εκμεταλλεύσου αυτή την κατάσταση για να βγάλεις κάτι καλό.

Τελικά όμως το πήρες απόφαση βρε συ; Θα μεταναστεύσεις; Στη Γερμανία σίγουρα; Τουλάχιστον εκεί η πολυπολιτισμικότητα είναι το δεδομένο και η διαπολιτισμικότητα μια παραδοχή. Αν όμως ειναι να φύγεις....γιατί δε δοκιμάζεις τις ΗΠΑ? Προσωπική γνώμη πάντα αλλά σκέψου το. Αν ήταν να φύγω εγώ θα διάλεγα Αμερική πάντως, για πολλούς και διάφορους λόγους.

age.png

Αν κρίνω από τον εαυτό μου για να γράψω κάτι καλό θα πρέπει απαραιτήτως να μην είμαι καλά...Επομένως υπό αυτή την άποψη ουδέν κακόν αμιγές καλού ε; Εκμεταλλεύσου αυτή την κατάσταση για να βγάλεις κάτι καλό.

Τελικά όμως το πήρες απόφαση βρε συ; Θα μεταναστεύσεις; Στη Γερμανία σίγουρα; Τουλάχιστον εκεί η πολυπολιτισμικότητα είναι το δεδομένο και η διαπολιτισμικότητα μια παραδοχή. Αν όμως ειναι να φύγεις....γιατί δε δοκιμάζεις τις ΗΠΑ? Προσωπική γνώμη πάντα αλλά σκέψου το. Αν ήταν να φύγω εγώ θα διάλεγα Αμερική πάντως, για πολλούς και διάφορους λόγους.

Κι εγώ στη Γερμανία δε θα πήγαινα ποτέ! Στην Αμερική ανοίγει η ψυχή μου και στον Καναδά νομίζω ότι είμαι στον παράδεισο!

Ώρες ώρες το σκέφτομαι σοβαρά να φύγω για Αμερική... Μακάρι να είχα κάποιον εκεί... Αλλά που θα πάει; Θα σπουδάσει η μικρή δε θα σπουδάσει;;; Τσουπ, από πίσω και η μαμά! (Είπε τώρα η ονειροπαρμένη! Όχι τίποτε άλλο, δε μπορώ να πλένω και πιάτα με τη φλεβική ανεπάρκεια που με ταλαιπωρεί για να τη σπουδάσω... Βρε μήπως να μάθω τους Αμερικανους Ελληνικά;;;))

Αυτό με την κατάθλιψη που δίνει έμπνευση είναι το κάτι άλλο... Το πιο συγκλονιστικά ποιήματα τα έχω γράψει βυθισμένη σε βαθύ πόνο... (Και τα περισσότερα τα έχω σκίσει όταν έχω συνέλθει!):rolleyes:

Διαφημίσεις

Ώρες ώρες το σκέφτομαι σοβαρά να φύγω για Αμερική... Μακάρι να είχα κάποιον εκεί... Αλλά που θα πάει; Θα σπουδάσει η μικρή δε θα σπουδάσει;;; Τσουπ, από πίσω και η μαμά! (Είπε τώρα η ονειροπαρμένη! Όχι τίποτε άλλο, δε μπορώ να πλένω και πιάτα με τη φλεβική ανεπάρκεια που με ταλαιπωρεί για να τη σπουδάσω... Βρε μήπως να μάθω τους Αμερικανους Ελληνικά;;;))

Αυτό με την κατάθλιψη που δίνει έμπνευση είναι το κάτι άλλο... Το πιο συγκλονιστικά ποιήματα τα έχω γράψει βυθισμένη σε βαθύ πόνο... (Και τα περισσότερα τα έχω σκίσει όταν έχω συνέλθει!):rolleyes:

πασχαλίτσα κάνε υπομονή !! η μοναξία είναι αίσθημα άτιμο...αλλά να θυμάσαι πουθενά δεν είναι μακριά ριτσαρντ μπαχ. ;) Εμενα αυτο που με ενοχλεί είναι οχι ακόμα η απόσταση αλλά αυτο το σπαστικό πράγμα να μην μπορώ να του τηλεφωνήσω ... να μη μιλάμε συχνά (ελπίζω οχι για πολύ ) . αααχ! και βααχ!

σχολή τεχνολογίας τροφίμων , οχι χρωστάω και άλλα αφου σχεδόν καθε εξάμηνο προσθέτουν καινούργια και χανουμε και τα παλιά παιδεία μη πω τίποτα τώρα!!!

Καλό πτυχίο σου εύχομαι! Από προοπτικές για δουλειά πώς τα πάει η σχολή;

σχολή τεχνολογίας τροφίμων , οχι χρωστάω και άλλα αφου σχεδόν καθε εξάμηνο προσθέτουν καινούργια και χανουμε και τα παλιά παιδεία μη πω τίποτα τώρα!!!

Κουράγιο βρε...κάποια στιγμή θα τελειώσεις πού θα πάει; Καλά πώς γίνεται να προσθέτουν κάθε εξάμηνο νέα μαθήματα; Δεν έχετε συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών; Βάζουν και βγάζουν ότι θέλουν; Πώς;Τι; Σόρυ που ρωτάω αλλά δεν το πολυκατάλαβα.

Εγώ πάλι κατάφερα και κατέθεσα την έκθεση προόδου στην τριμελή μου αλλά τώρα με έχει φάει η αγωνία να δω αν θα μου την πετάξουν στα μούτρα ή αν θα την δεχτούν.

Συν τοις άλλοις αυτά που λεω ότι θα κάνω στο επόμενο εξάμηνο είναι που με αγχώνουν περισσότερο..διότι αν τα κάνω θα είναι θαύμα...

age.png

τον στριμμένο καπετάνιο που όλες του ξινίζουν και τον τυλίγει αυτή που δεν πρέπει. Καλά να πάθει. Τον έχω στολίσει μια χαρά. Τι τι γκαστρώνει και την παρατάει με το παιδί στην κοιλιά. τι δειλός είναι. τι όλα τα κουσούρια τα έχει.

απλως καπνίζω όσο δεν παίρνει.

αμαν μαρη σολαρουμ. θα τον εψοφισεις στο τελος κ θα του κανουμε κ κολυβα στο τελος!

γιατι φουγαρο ρε παιδι?! κοψε λιγο. γραφε μονο.

Α, μη στενοχωριέσαι, ροχαλίζω κι εγώ... Κάτι παίζει και με τη δική μου μύτη... Και δεν έχω πάει να το ψάξω, όπως και πολλά άλλα με την υγεία μου! Δε βαριέσαι, όλοι μια μέρα θα φύγουμε από τον μάταιο τούτο κόσμο!

Δεν είμαι και πολύ καλά, με έχει βαρέσει η μοναξιά στο κεφάλι...:-(

πασκουαλ υπομονη. περναι γρηγορα (εκτοε απο αργα) ο καιρος κ το ξερεις.

για το θεμα της υγειας, να μην σε το σχολιασω για την αλλη κουβεντα που ειχαμε!

:confused: περιεργο κ ενδιαφερον ακουγεται. τι ακριβως ειναι? αν κ παει το μυαλο μου σε ειδη συσκευασιας κ συσυτατικα. ποιο απ τα 2?

για τα μαθηματα με καλυψε με τις αποριες η αυλα.

Κουράγιο βρε...κάποια στιγμή θα τελειώσεις πού θα πάει; Καλά πώς γίνεται να προσθέτουν κάθε εξάμηνο νέα μαθήματα; Δεν έχετε συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών; Βάζουν και βγάζουν ότι θέλουν; Πώς;Τι; Σόρυ που ρωτάω αλλά δεν το πολυκατάλαβα.

Εγώ πάλι κατάφερα και κατέθεσα την έκθεση προόδου στην τριμελή μου αλλά τώρα με έχει φάει η αγωνία να δω αν θα μου την πετάξουν στα μούτρα ή αν θα την δεχτούν.

Συν τοις άλλοις αυτά που λεω ότι θα κάνω στο επόμενο εξάμηνο είναι που με αγχώνουν περισσότερο..διότι αν τα κάνω θα είναι θαύμα...

λογικα θα τη δεχτουν, το ευχομαι.

και ναι ολα τα αλλα θα γινουν.

καλημερες κ στα δικα μου τωρα.

πανω που ειπα χτες να σκιστω στο γελιο διπλα (μωρε θα το συνεχιζα ωραια με την σαραντοποδαρουσα που μου κλεψαν), τσουπ αρχιζει τα νιαρνιαρ η μπεμπα. γυρναει συνεχως απο μπρουμητα ανασκελα κ αν ακουσει θορυβο σε αυτη η σταση τρομαζει, δεν εχει συνηθισει.

μετα η συλου βρηκε αφορμη κ ηθελε σαλονι, μετα ηθελε νανι παρεα, κ απικο εγω να την βαζω κρεβατι της. με αυτα κ με τα αλλα 2μιση για υπνο η τζινι.

κ πρωι πρωι περνω τφ την φαρμακοτριφτισσα μου κ τις λεω για τα εμβολια να περασω να τα παρω. χαχαχα μονο το ενα πενταβακ ειχε. κ της λεω οκ, θα στειλω τον ν. να παρει το ενα κ θα ψαξω για το αλλο.

σε 5 λεπτα πηρε πισω κ μου ειπε οτι θα το εχει 11μιση απο αλλο συναδελφο της. (11μιση ντεντ λαϊν, πανατ τετοια ωρα+ ξεκιναμε για το ιατρειο)

εντελει εχουν δικιο για τα εμβολια κ τα ποσοστα που περνουν οι φαρμακοτριφτες. κατι μου ειχε πει ο δοκτορ οταν του ελεγα να μου τα σημειωνει ολα στη συνταγη (γιατι μου κανα νουμερα στο φαρμακειο), οτι κ καλα μιλανε κι απο πανω κ περνουν ενα σωρο ποσοστα απο τα εμβολια?!

φαρμακοποιοι vs γιατρων.

α! σημερα ερχετε κ το κατω κρεβατι της κουκεταριας μας. για να δουμε.

αυλα περιμανω νεα σου σημερα.

καλημερεν κ παλι κοπελες μου!

σμουτς σμοουτς.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...