Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

αχ βρε τυχερη πασχαλιτσα! σου ρχετε κ ο ανηρ σου κ θα εισαι μια χαρα ζαχαρη.

σοβαρα τωρα ισχυει αυτο που λες για την δευτερη γλωσσα απο 2 χρονων?! το σκεφτομαι πολυ σοβαρα να ξεκινησω την συλια αγγλικα. απλα φοβαμαι μηπως μπερδεψει τιποτα το μυαλο της, γιατι λεει προτασεις, αλλα αρκετες λεξεις (στα ελληνικα) δεν τις προφερει καν καλα.

κ που θα βρω δασκαλα για 2χρονο παιδι?!

καλα για το πιανο που εχω πτυχιο εγω, δεν το συζητω να της κανω μαθημα εγω. κατ αρχας δεν εχω υπομονη κ δευτερον κ βασικοτερο δεν θα με ακουει η συλια! αλλα οπου βρεθει, ακομα κ στη σχαρα του καλοριφερ, ακομα κ στα υποποδια στο καροτσι των διδυμων, κανει ντο λε μι!!! και το πιανο το εχω ακομα πανω στο πατρικο μου, ειναι αδυνατο να κατεβει κ με 2 αντρες την σκαλα. και που θα το βαλω στο σπιτι?! σιγουρα θα του βγαλει τα ματια!!!!! κ θα κουφαθουμε!!!!!

Σε όλη μου τη ζωή ονειρευόμουν να μάθω πιάνο!!! Λοιπόν, φέρε το πιάνο σου εδώ και θα σου πληρώνω και μαθήματα!!!:D:D:D

Για τα αγγλικά. Άσε να πάει 3 χρονών. Τότε το καλύτερο (αν μπορείς να το κάνεις φυσικά) είναι να πάρεις μια native speaker για 1-2 ώρες τη βδομάδα, να έρχεται και να παίζουνε! Το τονίζω, να παίζουνε! Το θέμα είναι να μάθει να επικοινωνεί σε άλλη γλώσσα και να συνηθίσει ο εγκέφαλος τους αυθεντικούς ήχους και το φωνητικό ρυθμό της γλώσσας. Ως εκεί! Μην ακούσω τίποτα τρελά για μάθημα. Με νοήματα κλπ θα καταλάβει πότε θα της λεέι π.χ. κάτσε, έλα να παίξουμε, πέτα τη μπαλίτσα κλπ κλπ. Αυτό είναι το νόημα σε αυτή την ηλικία και όχι να μαθαίνουν ξερές λέξεις όπως κάνουν οι περισσότεροι γονείς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε όλη μου τη ζωή ονειρευόμουν να μάθω πιάνο!!! Λοιπόν, φέρε το πιάνο σου εδώ και θα σου πληρώνω και μαθήματα!!!:D:D:D

Για τα αγγλικά. Άσε να πάει 3 χρονών. Τότε το καλύτερο (αν μπορείς να το κάνεις φυσικά) είναι να πάρεις μια native speaker για 1-2 ώρες τη βδομάδα, να έρχεται και να παίζουνε! Το τονίζω, να παίζουνε! Το θέμα είναι να μάθει να επικοινωνεί σε άλλη γλώσσα και να συνηθίσει ο εγκέφαλος τους αυθεντικούς ήχους και το φωνητικό ρυθμό της γλώσσας. Ως εκεί! Μην ακούσω τίποτα τρελά για μάθημα. Με νοήματα κλπ θα καταλάβει πότε θα της λεέι π.χ. κάτσε, έλα να παίξουμε, πέτα τη μπαλίτσα κλπ κλπ. Αυτό είναι το νόημα σε αυτή την ηλικία και όχι να μαθαίνουν ξερές λέξεις όπως κάνουν οι περισσότεροι γονείς...

πολυ σωστη και σοφη σε βρισκω! ποτε δεν το ειχα σκεφτει ετσι!

το πιανο ειναι εξαιρετικα δυσκολο στην εκμαθηση κ στη τελικη εκτελεση, κ προς το πτυχιο. κ περιπου στανταρ 10 χρονια σπουδων ( αν το ξεκινησεις σε μεγαλη ηλικα πχ 11 χρονων) αυτο ειναι το θεμα. και εχει παρα πολλα υποχρεωτικα μαθηματα που συνοδευουν τις σπουδες προς το πτυχιο οπως: αρμονια, μορφολογια, ιστορια, συνθεση, μουσικη δωματιου, πριμα βιστα κ πολλα πολλα αλλα μαθηματα. βασικα καθε μουσικο κομματι εχει την δομη της εκθεσης-παραγραφου. το κεντρικο θεμα, αναλυση, κατακλιδα ( δεν θυμαμαι κ πως τα λενε, αυτα τα ξερεις καλυτερα) απλα ειναι πολυ παραγοντες που επιρεαζουν την εκτελεση του κομματιου, ρυθμος, στυλ, συνθετης κτλ....

παω για νανι πασχαλιτσα, αργησαμε.

σε καληνυχτω!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

έκανα μια σελίδα στο φεισμπουκ όπου λέω τις σκέψεις μου για τις σχέσεις. λέγεται fevgeis agapi moy;sto kalo,kian vreis alli na s'anteksei,na moy grapseis.

τουλάχιστον ξεσπάω ετσι.Καλά δεν είμαι,στα πρόθυρα της κατάθλιψης είμαι, ευτυχώς που οι φίλοι μου το΄χουν καταλάβει και μου συμπαραστέκονται.έχουν περάσει και 27 μέρες.για να αναγκάσω τον εαυτό μου να συνέρθει, πήγα κι έκοψα τα μαλλιά μου κοντό καρέ (από μήκος 70 εκ τα έφερα στα 14).είμαι ένα αίσχος, αλλά η κομμώτρια με διαβεβαίωσε οτι θα με αναγκάσει αυτή η αλλαγή να δω τον εαυτό μου διαφορετικά.Οντως επί μια βδομάδα δεν έκλαιγα.(και δεν έχω κι άλλο να κόψω, γαμώτι!).

το λουτράκι ωραίο είναι, φυσάει λίγο, της κακομοίρας από κόσμο.

έκανα μια σελίδα στο φεισμπουκ όπου λέω τις σκέψεις μου για τις σχέσεις. λέγεται fevgeis agapi moy;sto kalo,kian vreis alli na s'anteksei,na moy grapseis.

τουλάχιστον ξεσπάω ετσι.Καλά δεν είμαι,στα πρόθυρα της κατάθλιψης είμαι, ευτυχώς που οι φίλοι μου το΄χουν καταλάβει και μου συμπαραστέκονται.έχουν περάσει και 27 μέρες.για να αναγκάσω τον εαυτό μου να συνέρθει, πήγα κι έκοψα τα μαλλιά μου κοντό καρέ (από μήκος 70 εκ τα έφερα στα 14).είμαι ένα αίσχος, αλλά η κομμώτρια με διαβεβαίωσε οτι θα με αναγκάσει αυτή η αλλαγή να δω τον εαυτό μου διαφορετικά.Οντως επί μια βδομάδα δεν έκλαιγα.(και δεν έχω κι άλλο να κόψω, γαμώτι!).

το λουτράκι ωραίο είναι, φυσάει λίγο, της κακομοίρας από κόσμο.

Το κοντό καρέ δεν ξέρω αλλά δε νομίζω να σε βοηθήσει. Αυτό που θα σε βοηθήσει σίγουρα είναι παρέα με φίλους και μια επίσκεψη σε κάποιον ειδικό που θα σε βοηθήσει εγκαίρως να ΜΗΝ πέσεις σε κατάθλιψη εντελώς. Για να σου το λέω, κάτι έχω καταλάβει. Και έχω πικρή πείρα. Πήγαινε πριν να γίνουν πιο δύσκολα τα πράγματα. Ψυχολογική βοήθεια ξέρω ότι προσφέρουν δωρεάν και οι δήμοι (δεν ξέρω για το Λουτράκι βέβαια). Δε θέλω να επεκταθώ άλλο, αλήθεια νομίζω ότι χρειάζεσαι βοήθεια. Δεν είναι ντροπή, το έχω κάνει κι εγώ, το λέω και δε ντρέπομαι καθόλου. Η ζωή είναι σκληρή για ευαίσθητους ανθρώπους. Θα πρέπει να μάθεις να έχεις ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΕΣ. Αυτά τα λίγα. Σε φιλώ Solaris.

Διαφημίσεις

Σε λίγες ώρες έρχεται ο άντρας μου... Σε λίγο ξεκινάει από Γερμανία... Τον ρώτησα τί θέλει να μαγειρέψω και τί μου απάντησε;;; ΜΗ μαγειρέψεις, θέλω ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ!!! Έλληνας παιδί μου, τί περιμένεις;;;

Και στο Σιατλ στην Αμερική εμείς βρήκαμε Έλληνα που έφτιαχνε σουβλάκια!!! 50 παρήγγειλα μια φορά για το πλήρωμα στο κρουαζιερόπλοιο που δούλευε και ο άνθρωπος τα έφτιαχνε με τόση χαρά επειδή ήταν για Ελληνες!!!:-P

ααααααχ! τυχερακια πασχαλιτσα!!!!!

εμεις ακομα εκει, προς yokohama εχουν παραμεινει τα τελευταια νεα. με μια κατασταση μπραουτι στο πληρωμα!!!:(

ενας φιλος που ειναι κινα κ θελαν να τους πανε ιαπωνια.... αρνηθηκαν ολοι. δεν πανε. κ ειναι κ σε γκαζαδικο (μικρο) του βαρδη.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Kαλό μήνα χρυσές μου! καλό Πάσχα να έχουμε! Λουτράκι, όβερ.μίλησα σήμερα με τον ψυχογιό μήπως τους πάω τη νουβέλα με τη γοργόνα και το ναύτη.με θέλουν υποπτεύομαι, γιατί άρχισαν να μου στέλνουν βιβλία και αυτό είναι ένδειξη οτι ενας εκδότης σε γουστάρει.εχουν να σκάσουν στον πατακι δε σας λέω.Τουλάχιστον έχω ένα καλό νέο αισιόδοξο.

επίσης μάλλον βρήκα και δουλειά δηλ. είπαν και μια καλή κουβέντα απ το γραφείο που δούλευα θα ξέρω συντομα μου είπαν 99,9% σίγουρο.επίσης η σελίδα στο facebook πάει μια χαρά τη διαβάζει πολύς κόσμος και ξεχνιέμαι.δεν εχω χάσει γραμμάριο απ΄τα 18,5 εκει κόλλησα λες και μου έβαλαν logo.το μαλλί ευτυχώς μακραίνει και θα ανεβάσω και φωτό καινούργια στο parents profile.

alloooooha!

μπραβο ντινα (καλα δεν θυμαμαι?!) solaris.

το χρωστας στον εαυτο σου το ανεβασμα! φτυσε κ τον κορφο σου γλυκια μου!

πως περνατε πασχαλιτσα?! ζαχαρη μελια κ τετοια φανταζομαι για αρχη!

αιντε μα ειδουμε κ εμεις τι θα καμομαι οι 3τεκνες γυναικες!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Χα, χα, μάλλον μας χρειάζεται λίγη ζάχαρη και μέλι μπας και γίνουμε τουλάχιστον... δίτεκνες κι εμείς!!!:D:D:D

Πωωωως όμως! Αυτό το παιδί έχει μαλώσει με τον ύπνο!!! Και ο άντρας μου έχει συνηθίσει από το καράβι και κοιμάται νωρίς!!! Εμείς τα "κέφια μας" γενικά τα έχουμε πρωί αλλά δεν γίνεται πια αυτό!!!:-(:-(:-(

Έχουμε γίνει νυχτοπούλια!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...