Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!

Λοιπόν pashalitsa,

Πήγα εχθές!!! Κτιριακά το σχολείο είναι χάλια.. Δεν μου έκανε ξενάγηση να δω πως είναι μέσα, αλλά εξωτερικά μου θύμισε παλιό σχολείο στο κέντρο της Αθήνας... Δλδ σε στυλ πολυκατοικίας και απο οτι είδα στο πλάι έχει μια μικρή παλιά μονοκατοικία που πρέπει να ειναι το νήπιο... Γιαυτό και το site δεν έχει καθόλου φωτογραφίες..

Απο ότι μου είπαν βέβαια ψάχνουν να βρουν χώρο γιατί εκεί δεν χωράνε, βέβαια ακόμα δεν έχουν βρει κάτι αλλά απο την χρονιά 2012-2013 δεν θα στεγάζονται εκεί...

Λοιπόν μου ξεκαθάρισε οτι δεν υπάρχει θέση για την καινούργια χρονιάμ, μιας και οι θέσεις έχουν κλείσει απο τον περασμένο Οκτώβριο.. Έκανα μια αίτηση για τη σχολική χρονιά 2012-2013...

Μου είπε η υπεύθυνη οτι στο νήπιο έχουν μια δασκάλα που μιλάει Ελληνικά και μια που μιλάει Γερμανικά και έτσι ξεκινούν τα μικρά να μαθαίνουν λεξούλες! Το μάθημα ξεκινάει στις 8:30 και τελειώνει 13:50. Στην συνέχεια στο Δημοτικό κάνουν τα μαθήματα κανονικά και μια ώρα την ημέρα Γερμανικά! Όπου και απο οτι μου είπε είναι υπεραρκετά! Προσπαθούν να τα κάνουν όλα στο σχολείο και η μελέτη στο σπίτι είναι 1 με μιάμιση ώρα. Όταν την ρώτησα αν κάνουν κάτι παραπάνω απο τα προβλεπόμενα μου είπε πολλά! Όπως το οτι τα πάνε κολυμβητήριο, στίβο, μπασκετ κλπ.. Αυτά είναι μέσα στα χρήματα, αν θέλεις κάτι περαιτέρω που γίνεται μετά το σχολείο όπως πιάνο το πληρώνεις εχτρά.. Τα Αγγλικά τα ξεκινάνε στην Τρίτη δημοτικού, αλλά σκέφτονται μήπως το αλλάξουν και τα αρχίσουν απο την Πρώτη.. (υπερβολικό μου φαίνεται, τι να πρωτομάθουν τα καημένα?)

Τα τμήματα αποτελούνται απο 25 μαθητές αλλά όταν κάνουν Γερμανικά είναι 8 στο κάθε τμήμα(αυτό δεν το κατάλαβα πολύ καλά) στις τελευταίες τάξεις κάνουν πιο πολλές ώρες και μπορούν άνετα να συνεχίσουν στην Γερμανική Σχολή http://www.dsathen.gr/ η οποία χρηματοδοτείται απο τους Γερμανούς, και τα δίδακτρα για Γυμνάσιο και Λύκειο είναι 5.000 ευρώ το χρόνο..

Και αυτό το σχολείο χρηματοδοτείται απο τους Γερμανούς σε ένα πολύ μικρό ποσοστό και όπως μου είπες το έχουν δημιουργήσει γονείς και μπορεί ο κάθε γονιός που στέλνει το παιδί του εκεί να συμμετάσχει στα συμβούλια κλπ..

Δεν είχαμε πολύ χρόνο να συζητήσουμε παρά πάνω πράγματα γιατί είχε μάθημα..

Α, το κόστος για το Νήπιο είναι 4.500 και για το Δημοτικό 5.000 ευρώ, και το σχολικό είναι +1550..

Σε γενικές γραμμές έμεινα ικανοποιημένη, απλά το θέμα μου είναι οτι ήθελα να την στείλω αυτή την χρονιά και όχι να περιμένω τόσο.. Τέλος πάντων θα κλείσω και ένα ραντεβού με το Αρσάκειο να μου φύγει η κάψα, και βλέπουμε...

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι να πας και στο Αρσάκειο και να μου πεις... Έχει νήπιο-προνήπιο το Αρσάκειο;;; Τώρα για το σχολείο που πήγες... Εκτός από το κτιριακό, όλα τα άλλα τα βλέπω πολύ θετικά.

Υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν τα ξέρουν οι μαμάδες και τρομάζουν. Όπως ας πούμε ότι ένα παιδί 3 χρονών μπορεί να μάθει πιο άνετα μια ξένη γλώσσα (μη σου πω και δυο και τρεις) (δε μιλάμε για γραμματική αλλά για επικοινωνία) στην ηλικία των 3 ετών. Αν δεν χρησιμοποιήσει αυτές τις ικανότητες του εγκεφάλου, ο εγκέφαλος απλά γύρω στα 6 απορρίπτει (χοντρικά στο λέω για να καταλάβεις) τα μισά από τα κύτταρα αυτά! Γι΄αυτό η καλύτερη ηλικία για να έρθει ένα παιδί σε επαφή με τις ξένες γλώσσες (και να τις μάθει σε επίπεδο παραπάνω από φροντιστηριακό) είναι 3-5 ετών!!! Και γενικά να ξέρεις ότι ο εγκέφαλος γύρω στα 3 είναι έτοιμος για πάαααααρα πολλά ερεθίσματα (είναι αυτό που λέμε το παιδί ρουφάει σα σφουγγάρι λαικά) και ότι αν αφήνουμε τις δυνατότητες αυτές ανεκμετάλλευτες, χάνονται. Τώρα διαβάζω ένα βιβλία σχετικά με το πως να βηθάς τα παιδιά να συγκεντρώνονται και στο πρώτο κεφάλαιο περιγράφει αυτά που σου λέω για τη λειτουργία του εγκεφάλου (τα είχα διαβάσει και παλιότερα σε αμερικάνικο βιβλίο, αυτό είναι Γερμανίδας ματαφρασμένο φυσικά :)).

Αυτά για να μη σκέφτεσαι το φόρτωμα! Και πάλι είναι και θέμα παιδιού. Υπάρχουν παιδιά με μεγαλύτερες κινητικές δυνατότητες και παιδιά με μεγαλύτερες γλωσσικές δυνατότητες. Η κόρη μου υπάγεται στη δεύτερη κατηγορία!:D Οπότε πρέπει να τη βοηθήσω κινητικά (δε σκαρφαλώνει καθόλου να φανταστείς) αλλά πρέπει και να εκμεταλλευτώ το γλωσσικό χάρισμα που έχει... Οπότε θα πάω να το δω κι εγώ το σχολείο, την άλλη βδομάδα που θα έρθει ο άντρας μου...

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες πάντως!!! Έχει και καλή τιμή βλέπω! Βέβαια δεν ξέρω τί θα γίνει αν αγοράσει τις εγκαταστάσεις της Ερασμείου... Θα δούμε...

καλημερα κοριτσια!

μια χαρα ακουγεται το σχολειο ναταλιτσα, αλλα τοση πολυ ζητηση?! μπραβο! τοτε ειναι καλο λογικα. (παρακολουθω, ποαρακολουθω)

σημερα μαλλον θα τρεξω απ την metrostar για να δωσω αλληλογραφια, παει υπ/χος για εκπαιδευση στις 27. μονο που εγω δεν ειχα υπολογισει οτι αυριο ειναι αργια! κ ποιος τον ακουει αν δεν παω. κ οσο σκεφτομαι τον ελεγχο που πρεπει ν απερασω μου την δινει! γιατι ειναι κ η siemens στην ιδια κτιριακη μοναδα! κ πως θα παω κ τι θα βαλω?! ψηλα κ αγναντευε δηλ. εχω μια ελπιδα μπας κ μπορεσω κ τα στειλω σημερα με coorier, αλλα το βλεπω απιθανο να προλαβω τον υπ/χο που παει για τα τελευταια χαρτια..:-(

σημειωστε οτι η μανα μου εχει φυγει απ την δευτερα βραδυ στο χωριο, για ενα δικαστηριο που εχει με μια θειακο! κ ερχετε σημερις το βραδυ. ασε το τι εχω τραβηξει....

xmX3p2.png

XKuXp2.png

μα ποσο καφρος μπορει ν αγινει ενας αντρας για την ομαδα του?!:evil:

τον παλιοψευτη, που μου ειπε οτι σημερα θα παει ο ανθρωπος για τα εισητηρια κ καμια σχεση!!!!! πηρα στο γραφειο κ θα παει απο δευτερα- τριτη ο χριστιανος! κ ολα αυτα γιατι θελει να δει παλιοτερους αγωνες του ολυμπιακου κ το ματς που του εγραψα αεκ- ολυμπιακος την κυριακη! ''την τσοντα να υποθεσω οτι την εγραψες?!'' μου εγραψε αυτολεξει στο μαιλ! ταχα μου κ δηθεν θελω φωτ/φιες των παιδιων!

οποτε θα τα στειλω αυθημερον σημερα κ ησυχαζω!

φταιω τωρα να του σβησω το δευτερο ημιχρονο?!:rolleyes:

σιχτιρ, κ καθομουν κ αντεγραφα με τις ωρες απ το σκληρο τοσα dvd!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

μα ποσο καφρος μπορει ν αγινει ενας αντρας για την ομαδα του?!:evil:

τον παλιοψευτη, που μου ειπε οτι σημερα θα παει ο ανθρωπος για τα εισητηρια κ καμια σχεση!!!!! πηρα στο γραφειο κ θα παει απο δευτερα- τριτη ο χριστιανος! κ ολα αυτα γιατι θελει να δει παλιοτερους αγωνες του ολυμπιακου κ το ματς που του εγραψα αεκ- ολυμπιακος την κυριακη! ''την τσοντα να υποθεσω οτι την εγραψες?!'' μου εγραψε αυτολεξει στο μαιλ! ταχα μου κ δηθεν θελω φωτ/φιες των παιδιων!

οποτε θα τα στειλω αυθημερον σημερα κ ησυχαζω!

φταιω τωρα να του σβησω το δευτερο ημιχρονο?!:rolleyes:

σιχτιρ, κ καθομουν κ αντεγραφα με τις ωρες απ το σκληρο τοσα dvd!

:shock::P:tongue::lol::lol::lol:

Εμείς είμαστε Ολυμπιακός εκείνος και Παναθηναϊκός εγώ οπότε μπορείς να φανταστείς τί γίνεται... Την προηγούμενη φορά που ήρθε, άρχισε η μικρή να του τραγουδάει τον ύμνο του Παναθηναικού και κόντευαν τα μάτια του να φτάσουν στον απέναντι τοίχο! ΧΑΧΑΧΑ! Και να του λέει η κόρη του "τραγούδα κι εσύ μπαμπά!!!" κι εγώ να κλαίω από τα γέλια και αυτός να μου κανει νόημα " θα τα πούμε εμείς μετά!!!" Καλά μιλάμε για πολύ γέλιο!!!

Διαφημίσεις

ωραιoτατα!

εμενα παλι μη δει κ βαζω κανενα πρασινακι στα πιαδια, λαλα του ρχετε!

ολα καλα με την αλληλογραφια. με τις ταχυμεταφορες ελτα τα εστειλα. βρε παιδια δεν προλαβα να κλεισω το τφ, κ σε 10 λεπτα βαραγαν το κουδουνι! μπραβο εξυπηρετηση. κ 12.40 η χρεωση, ενω με acs που εστελνα περυσι αυθημερον, 18 κατι ηταν.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Pashalitsaaaaa!!!!! Ποιο βιβλίο διαβάζεις????

Για πες να το πάρω και εγώ!!!!

Να φανταστώ οτι όλη την βδομάδα φτιάχνεις το σπίτι, πήγες κομμωτήριο, έκανες τα beaute σου για να υποδεχτείς τον άντρα σου???

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Pashalitsaaaaa!!!!! Ποιο βιβλίο διαβάζεις????

Για πες να το πάρω και εγώ!!!!

Να φανταστώ οτι όλη την βδομάδα φτιάχνεις το σπίτι, πήγες κομμωτήριο, έκανες τα beaute σου για να υποδεχτείς τον άντρα σου???

Εκτός από το πρώτο στα άλλα πέφτεις έξω...

Άστα, η γυναικεία αυτοπεποιθηση στα πατώματα λόγω κιλων... Σκέφτομαι να παώ σε διατροφολόγο, είδα ένα γραφείο δίπλα στο γραφείο που κάνει η κόρη μου Αρχαία Ελληνικά... Άντε να αρχίσω από την αρχή τώρα...

Ο λόγος που τη στέλνω (εκτός του ότι μαθαίνει Αρχαία με παρεούλα και προσαρμόζεται σε περιβάλλον τάξης) είναι ότι σκέφτομαι ότι μπορώ να το εκμεταλλευτώ αυτό... Θα δω την τεχνική και θα μπορώ να το διδάξω κι εγώ το σύστημα αυτό... Μάθανε και τραγουδάκι: Παις ειμί! Είμαι ενά παιδί! Πόδες, χείρες, κεφαλή! Ώτα, ρις και οφθαλμοί!

Το βιβλίο: Petra Thorbrietz Συγκέντρωση: Πως μπορούν οι γονείς να βοηθήσουν το παιδί τους/ Εκδόσεις Αερόστατο. Θα το προχωρήσω λίγο και μετά θα σου πω αν αξίζει για να το πάρεις...

Καλησπέρα... Ο άντρας μου ήταν να επιστρέψει Κυριακή αλλά του άλλαξαν τα εισιτήρια και θα γυρίσει Δευτέρα γιατί του είπαν να μείνει εκεί ως το τέλος της εκφόρτωσης... Κρίμα και είχαμε κανονίσει και που θα πάμε την Κυριακή το βράδυ! Τέλος πάντων, δεν πειράζει, αρκεί να γυρίσει καλά σπίτι μας...

Τζίνι, πότε φτάνει ο άντρας σου Ιαπωνία;;; Θα πάει τελικά ή όχι;;;

Διαφημίσεις

Μη στενοχωριέσαι Ντίνα, κυνήγησε το θέμα της υγείας σου!!! Δεν είπαμε ότι δεν αξίζει να στενοχωριόμαστε για όσους δεν αξίζουν; Τί νέα από το Λουτράκι; :D

ντινακι, μη στεναχωριεσαι. καλυτερα τωρα παρα αργοτερα. θα σου περασει γρηγορα ευχομαι.

οδευουν προς υακοηαμα. πολλα τα ερωτηματικα. πραγματικα ειναι αυτο που λενε δικοπο μαχαιρι. με τον αρχικαπετανιο που μιλησα τοτε για την αλληλογραφια μου τα μασαγε αν θα παει κ ποτε πληρωμα. μα καλα δεν ξερει αν θα παει για τα εισητηρια δευτερα, τριτη, τεταρτη βρε αδερφε?!μετα που μιλησα με τον αντρα μου.... καταλαβα τι παιζει!

κ μετα μου λενε για τα λεφτα κ οτι δεν εχουμε αναγκη εμεις.

ναι πηγαινε κυρια ραστα κ κυριε απελελευθερε, για δουλεια αμεσως τωρα στο cristina star κ λυσε το γορδιο δεσμο.

και φυσικα φοβαμαι πολυ.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

ντινακι, μη στεναχωριεσαι. καλυτερα τωρα παρα αργοτερα. θα σου περασει γρηγορα ευχομαι.

οδευουν προς υακοηαμα. πολλα τα ερωτηματικα. πραγματικα ειναι αυτο που λενε δικοπο μαχαιρι. με τον αρχικαπετανιο που μιλησα τοτε για την αλληλογραφια μου τα μασαγε αν θα παει κ ποτε πληρωμα. μα καλα δεν ξερει αν θα παει για τα εισητηρια δευτερα, τριτη, τεταρτη βρε αδερφε?!μετα που μιλησα με τον αντρα μου.... καταλαβα τι παιζει!

κ μετα μου λενε για τα λεφτα κ οτι δεν εχουμε αναγκη εμεις.

ναι πηγαινε κυρια ραστα κ κυριε απελελευθερε, για δουλεια αμεσως τωρα στο cristina star κ λυσε το γορδιο δεσμο.

και φυσικα φοβαμαι πολυ.

Εγώ αναρωτιέμαι τί συζητάς με τα συγκεκριμένα άτομα εκεί μέσα... Τους πήραν όλοι χαμπάρι και αποχωρούν από τη συζήτηση παιδί μου! Ασε τους εκεί να μιλάνε μόνοι τους για το πόσο καλή και καθαρή είναι η πυρηνική ενέργεια! Φαίνεται ότι έχουμε κάμποσους ανθρώπους με αυτή τη λογική οποτε βαδίζουμε μια χαρά για το γκρεμό!!!!:!:

αχ βρε τυχερη πασχαλιτσα! σου ρχετε κ ο ανηρ σου κ θα εισαι μια χαρα ζαχαρη.

σοβαρα τωρα ισχυει αυτο που λες για την δευτερη γλωσσα απο 2 χρονων?! το σκεφτομαι πολυ σοβαρα να ξεκινησω την συλια αγγλικα. απλα φοβαμαι μηπως μπερδεψει τιποτα το μυαλο της, γιατι λεει προτασεις, αλλα αρκετες λεξεις (στα ελληνικα) δεν τις προφερει καν καλα.

κ που θα βρω δασκαλα για 2χρονο παιδι?!

καλα για το πιανο που εχω πτυχιο εγω, δεν το συζητω να της κανω μαθημα εγω. κατ αρχας δεν εχω υπομονη κ δευτερον κ βασικοτερο δεν θα με ακουει η συλια! αλλα οπου βρεθει, ακομα κ στη σχαρα του καλοριφερ, ακομα κ στα υποποδια στο καροτσι των διδυμων, κανει ντο λε μι!!! και το πιανο το εχω ακομα πανω στο πατρικο μου, ειναι αδυνατο να κατεβει κ με 2 αντρες την σκαλα. και που θα το βαλω στο σπιτι?! σιγουρα θα του βγαλει τα ματια!!!!! κ θα κουφαθουμε!!!!!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Σήμερα άκουγα στις ειδήσεις πάλι για τη ραδιενέργεια που έχει περάσει στη θάλασσα σε μεγάλες ποσότητες... Τί να σου πω, πριν λίγο το συζητούσα στο τηλ. με τον άντρα μου και μου είπε ότι μόλις γυρίσει θα ξεκαθαρίσει στο γραφείο ότι Ιαπωνία δεν πάει.... Λες και αν πάει αλλού και μετά πάρει ναύλο για Ιαπωνία τί θα κάνει;;; Θα φύγει κολυμπώντας;;;

Όσο για τα λεφτά, το έχω ξαναπει, όσο σκληρό και αν ακούγεται, οι άνθρωποι πουλάνε κομμάτια από τη ζωή τους σε κάθε ταξίδι και μπορώ να σου πω ότι το τίμημα που πληρώνουν οι εφοπλιστές είναι πολύ μικρό...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...