Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν τους συμφερει να το παραδεχτουν,χαρα μου.Το σημαντικο ειναι πως εισαι καλα.Ελπιζω να μην ξαναχρειαστει να περασεις κατι τετοιο,να εισαι παντα υγιης!!!!!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ γι΄αυτό δεν θέλω να ξαναμπω χειρουργείο για θέματα βάρους...

Καλέ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κάποιος να μου φέρει ένα ποτήρι νερό!!!!!!!!!!! Μόλις έκλεισα με τον άντρα μου και μου είπε ότι έρχεται!!!!!!!!!! "Από που, από τη μέση του Ατλαντικού;;;;;;;;;;;" ρώτησα εμβρόντητη! " Όχι, μόλις πιάσουμε Χιούστον" μου απάντησε!!!!!! Καλά αυτός ο άνθρωπος το έχει κάνει τάμα να ΜΗΝ κλείνει εξάμηνο στο καράβι!!!!!!!!!!!! "Εσύ δεν σκεφτόσουνα το μεγάλο ταξίδι για Αμερική;;;;; Ε, γι΄αυτό θα έρθω εγώ!!!" Έτσι μου είπε!!!!!!!!!!!!

Pashalitsaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!

Τι υπέροχα νέαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!

Άντε να περάσετε πολύ-πολύ ωραία!!!!!!!!

Υπέροχη έκπληξη πραγματικά!!!!!!!!!

Ζηλεύουμεεεεεεεεεεε!!!!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Καταρχήν προσπαθώ να μην ξεσηκωθώ πολύ γιατί ξέρετε πως είναι αυτά...

Κατά δεύτερον μου είπε ότι σκεφτόταν να μη μου το πει καθόλου και να τον δω ξαφνικά μπροστά μου αλλά φοβήθηκε ότι θα το καταλάβαινα στη διαδρομή και μετά θα θύμωνα που δεν μου το είπε!:P

Δεν ήταν να έρθει τώρα φυσικά, είχε ζητήσει να κάτσει παραπάνω από 6μηνο αλλά έχουν πρόβλημα με τις πετρελαικές, δε θέλουν οι πρώτοι και οι καπετάνιοι να είναι πάνω από 7 μήνες στο πλοίο- το καταγράφουν ως αρνητικό στους ελέγχους τους. Γι΄αυτό ουσιαστικά του κάνουν μεταφορά, απλά θα μείνει λίγες μέρες στην Ελλάδα! Αυτό ήταν να γίνει το Μάιο όμως! Προφανώς θα τους βολεύει να τον αλλάξουν τώρα για να έχουν ανθρώπους να αλλάξουν πλήρωμα για το Πάσχα. Δεν πειράζει, καλύτερα έτσι. Θα μοιραστεί καλύτερα το διάστημα... Έχει ζητήσει να ξεμπαρκάρει κανονικά τον Αύγουστο!

Paros, αφού σου αρέσουν τα γερμανικά και μένεις Πεντέλη, έχω να σου προτείνω κάτι για σχολείο... Έχω μαζέψει από παντού πολύ καλά σχόλια, δεν ξέρω τιμή, είναι διεθνές σχολείο και κάνει λένε πάρα πολύ καλή δουλειά. Είναι Βριλήσσια. (Καλά αυτά με ένα σ γράφονται ή με δύο :?:, γιατι στη χρυσή ευκαιρία τα είδα με δυο:confused:). Δε νομίζω να έχει υψηλά δίδακτρα, είναι οικογενειακό σχολείο... Λέγεται Athener Schule, αν το έγραψα και καλά γιατί σου έχω πει ότι είμαι απολύτως άσχετη (και με αρνητική διάθεση) με τα γερμανικά. Μακάρι να έβρισκα κάτι αντίστοιχο στα αγγλικά αλλά δεν υπάρχει... Δες το, είναι πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση... Θα σου στείλω και λινκ...

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Pashalitsa έστω και για λίγες μέρες καλό είναι, βέβαια ξεμυαλίζεσαι χωρίς λόγο και περισσότερο η μικρή αλλά δεν πειράζει...

Εμένα Αύριο φτάνουν στην Fujairah το βαπόρι είναι ότι χειρότερο έχει συναντήσει ο άντρας μου... Σπάνε λέει σωλήνες, γίνεται ένας χαμός..

Pashalitsa εσάς σας είπαν τπτ για μείωση μισθού?

Εμάς τους κάναν 1000 τον μήνα αλλά θα τα παίρνουν αναδρομικά, μόλις ξαναμπαρκάρουν...

Ωραία το σχολείο, θα τους πάρω τώρα τηλ να μου πουν τιμές και τα λοιπά...

Εγώ έμαθα οτι η κυρία που έχει τον παιδικό, θα το δώσει σε άλλον και έχω ξενερώσει εντελώς γιατί σκόπευα και φέτος να την πάω εκεί και του χρόνου να έψαχνα για Νήπιο..

Τώρα ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω, ούτε έχω ιδέα που να την στείλω.. Αν οικονομικά είναι υποφερτό αυτό που μου πρότεινες θα το σκεφτώ σοβαρά, γιατί με βολεύει και η περιοχή!

Αυτό που έγραψε μια κοπέλα στο parents για το Ζηρίδη ισχύει??? 5500 και για τα 2 παιδιά???

Αυτό που με προβληματίζει και ας είναι μελλοντικό είναι οτι ok άντε και την πήγα την μικρή σε ιδιωτικό και διαθέτω τα 6.000 το λιγότερο.. Σε 5 χρόνια θα είμαι σε θέση να δώσω άλλα τόσα και για τον μικρό??? Γιατί απο οτι διάβασα στο 2ο παιδί ούτε έκπτωση δεν κάνουν..

Πάντως βρε pashalitsa εσένα που είναι συνομήλικη έχετε αρχίσει καθόλου την Α-Β??

Εμένα λίγο άρχισε να τους δείχνει η δασκάλα στον παιδικό και με έχει πρήξει!!!

Της πήρα και μερικά βιβλιαράκια που είναι για να μαθαίνουν να γράφουν τα γράμματα και όλη μέρα ασχολείται με αυτά, θέλει να γράφει το όνομά της και γενικά όποτε βρει καιρό γράφει!!!

Ayla γιατί μας εγκατέλειψες????

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Pashalitsa έστω και για λίγες μέρες καλό είναι, βέβαια ξεμυαλίζεσαι χωρίς λόγο και περισσότερο η μικρή αλλά δεν πειράζει...

Εμένα Αύριο φτάνουν στην Fujairah το βαπόρι είναι ότι χειρότερο έχει συναντήσει ο άντρας μου... Σπάνε λέει σωλήνες, γίνεται ένας χαμός..

Pashalitsa εσάς σας είπαν τπτ για μείωση μισθού?

Εμάς τους κάναν 1000 τον μήνα αλλά θα τα παίρνουν αναδρομικά, μόλις ξαναμπαρκάρουν...

Ωραία το σχολείο, θα τους πάρω τώρα τηλ να μου πουν τιμές και τα λοιπά...

Εγώ έμαθα οτι η κυρία που έχει τον παιδικό, θα το δώσει σε άλλον και έχω ξενερώσει εντελώς γιατί σκόπευα και φέτος να την πάω εκεί και του χρόνου να έψαχνα για Νήπιο..

Τώρα ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω, ούτε έχω ιδέα που να την στείλω.. Αν οικονομικά είναι υποφερτό αυτό που μου πρότεινες θα το σκεφτώ σοβαρά, γιατί με βολεύει και η περιοχή!

Αυτό που έγραψε μια κοπέλα στο parents για το Ζηρίδη ισχύει??? 5500 και για τα 2 παιδιά???

Αυτό που με προβληματίζει και ας είναι μελλοντικό είναι οτι ok άντε και την πήγα την μικρή σε ιδιωτικό και διαθέτω τα 6.000 το λιγότερο.. Σε 5 χρόνια θα είμαι σε θέση να δώσω άλλα τόσα και για τον μικρό??? Γιατί απο οτι διάβασα στο 2ο παιδί ούτε έκπτωση δεν κάνουν..

Πάντως βρε pashalitsa εσένα που είναι συνομήλικη έχετε αρχίσει καθόλου την Α-Β??

Εμένα λίγο άρχισε να τους δείχνει η δασκάλα στον παιδικό και με έχει πρήξει!!!

Της πήρα και μερικά βιβλιαράκια που είναι για να μαθαίνουν να γράφουν τα γράμματα και όλη μέρα ασχολείται με αυτά, θέλει να γράφει το όνομά της και γενικά όποτε βρει καιρό γράφει!!!

Ayla γιατί μας εγκατέλειψες????

ΟΧΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!! 5500 και για τα δυο παιδιά είναι ένα ιδιωτικό σχολείο στη Βέροια! (Τί λες φεύγουμε;;;:-P:razz::-P)

Ο Ζηρίδης ήταν πάνω από 10000 μόνο το βασικό συν σχολικό, όπως φαίνεται και στον κατάλογο του υπουργείου εμπορίου αλλά προφανώς το σχολείο δεν πάει καλά και κάνανε μειώσεις! Τώρα λέει ότι το βασικό με το σχολικό είναι γύρω στις 7500-8000, ανάλογα την απόσταση του σχολικού φαντάζομαι.

Επιτέλους πρέπει να καταλάβουν ότι η Ελλάδα δεν είναι γεμάτη εφοπλιστές και επιχειρηματίες τύπου Λάτση που μπορούν να πληρώνουν 25000 το χρόνο για δυο παιδιά στο σχολείο. Στο κάτω κάτω όλοι οι πλούσιοι τα πάνε στο Κολλέγιο. Βασικά πιστεύω ότι η Ελληνογερμανική έσπασε και τα δυο σχολεία με τη μετακόμισή της στην Παλλήνη, και του Ζηρίδη και του Κωστέα Γείτονα... Ας πρόσεχαν! Και ας προσαρμοστούν στην Ελληνική πραγματικότητα! Αν έχουμε φτάσει να το σκέφτονται οι ναυτικοί για να στείλουν τα παιδιά τους στο ιδιωτικό σχολείο, τότε ποιοι θα τα στείλουν;;; Πώς θα γεμίσουν σχολεία σαν του Δούκα και του Ζηρίδη;;; Πόσες χιλιάδες οικογένειες πλουσίων νομίζουν ότι υπάρχουν;;; Πας τα παιδιά σου στο ιδιωτικό για να κάνουν κάτι παραπάνω και άμα βάλεις και τις έξτρα δραστηριότητες σου φτάνουν το ποσό στο Θεό!!!

Άσε που όταν τους πας δεύτερο παιδί πρέπει να κάνουν τουλάχιστον ένα 20% έκπτωση και δεν το κάνουν!!!

Ένας λόγος που καθυστερώ το σχολείο είναι αυτό, ότι δηλαδή περιμένω να πέσουν οι τιμές! Αυτή τη στιγμή έχουν πάθει έναν πανικό τα μεγάλα σχολεία και σε πιέζουν να προπληρώσεις όλη τη χρονιά για να σου κάνουν κάποια έκπτωση. Φαντάσου τί έλλειψη ρευστού έχουν!

Πάντως δες το σχολείο που σου λέω, τώρα όχι από του χρόνου, έχω το λόγο μου που σου το λέω. Το σχολείο δεν είναι κερδοσκοπική επιχείρηση. Επιδοτείται από το Γερμανικό κράτος και ιδιοκτήτες είναι κάθε φορά οι ... γονείς. Όλα τα χρήματα που δίνονται πέφτουν στο σχολείο. Άμα πας πες μου τιμή, γιατί είναι διεθνές σχολείο και δεν αναρτώνται οι τιμές του στον κατάλογο του υπουργείου. Κοίταξέ το άμεσα, δεν ξέρω αν θα βρεις θέση. Επίσης νομιζω ότι το προνήπιο είναι ΣΧΟΛΕΙΟ πλέον και καλύτερα να γίνεται σε σχολείο, εκπαιδευτήριο και όχι σε παιδικό σταθμό...

Ωχ, ο άντρας σου είναι σε παλιοκάραβο ε; Αλίμονο στους μηχανικούς που θα δουλεύουν νυχθημερόν εκεί πέρα!!! Όχι, για μείωση δεν έχει ειπωθεί τίποτα, έχει γίνει μια μείωση σε μια άλλη εταιρία, 400 ευρώ το μήνα σε όλους νομίζω. Ελπίζω να μην γίνει κάτι τέτοιο... Δεν έχουν κανένα λόγο να το κάνουν αυτό, η ναυτιλία είναι εντελώς ανεπηρέαστη και πάει πάρα πολύ καλά... Απλά κοιτάνε να εκμεταλλευτούν την όλη αρνητική ατμόσφαιρα για να κάνουν οικονομία οι εφοπλιστές και να αυξήσουν ΚΑΙ ΑΛΛΟ τα κέρδη τους!!!

Επίσης η εταιρία του άντρα μου συνεχίζει και ρίχνει νέα πλοία συνέχεια...

Αχχχχ τα νεύρα μουυυυυυυυυυυυυυυυ....

Τα τμήματα του προνήπιου έχουν κλείσει για φέτος οπότε μου είπε είναι πολύ δύσκολο για φέτος... Οπότε μου έκλεισε ραντεβού την Δευτέρα στις 8:30(μέσα στο χάραμα) χαχαχα να το δω για του χρόνου.. Την θα την κάνω φέτος οεοοοοο??????

Είδες που σου το είπα;;; Αν δεις και σου αρέσει το σχολείο, πίεσε λίγο μήπως την πάρουν... Πες ότι θες να μπει στο περιβάλλον, να πάρει από την αρχή τη γλώσσα κλπ. Πες και για τον παιδικό που είναι τώρα ότι αλλάζει διεύθυνση και προβληματίζεσαι και όλα αυτά... Εγώ νομίζω ότι αν πιέσεις λίγο θα την πάρουν... Δίδακτρα έμαθες;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...