Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Πω πω!!!!!!!!!

Να σου ζήσουν!!!!! Να τα χαίρεσαι!!!!!

Πες μου πως τα καταφέρνεις!!!!!!!!!!! Και είσαι μόνη σου ή έχεις βοήθεια???

Θέλω και εγώ 3ο αλλά λίγο να μεγαλώσει ο μικρός, γιατί είμαι μόνη μου.. Έχω μια πολύ μικρή βοήθεια απο την μαμά μου αλλά δεν είναι αρκετό..

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χριστιάνα και εγώ αυτό κάνω, παίρνω τηλ την εταιρία και ζητάω το τηλ του καραβιού, όμως σκ οι εταιρίες είναι κλειστές!!!

Πόσο θα λείψει???

Καλέ!!! Σήμερα γιορτάζει ο αντρούλης μουυυυυ!!!!!!!

Να τον χαίρεσαι τον άντρα σου, να είναι πάντα καλά και να έχει ήρεμες θάλασσες!!!

Πηγαινω τα κοριτσια στην πεθερα μου μια ωρα το πρωι,μια ωρα το απογευμα και οταν εχω να παω για εξωτ.δουλειες.Τι να σου κανει ομως,εδω μεσα γινεται χαλασμος!!!Τα δυο ντεπονακια ειναι στανταρακι την ημερα.Εγω θελω και τεταρτο,αλλα αργοτερα....ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΜΩΣ!!!:P

Να τον χαιρεσαι,κουκλιτσα μου!!Παντα καλοταξιδος να ειναι και υγιης!!

Τρια,χαρα μου,ουτε ενα,ουτε δυο,τρια!!(τα αγγελουδακια μου!!).

Την Σοφια 4,την Βασια 3 και τον μπεμπη 3 μηνων!!!

Να τα χαίρεσαι Χριστιάνα!!! Είσαι ηρωίδα κορίτσι μου, τί να λέμε τώρα!!! Εγώ αν μεγάλωνα μόνη μου 3 παιδιά θα ήθελα ένα άτομο μόνιμα στο σπίτι για βοήθεια... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ και γι΄αυτό και δεν το έχω κάνει... Εδώ έλεγα να μην κάνω άλλο... Και πάμε επίσκεψη τις προάλλες σε μια κοπέλα που έχει 3 και αυτή και η κόρη μου είχε κολλήσει με το μωρό (6 μηνών)... Το χάιδευε και έβλεπα την ευτυχία στα μάτια της... ΜΟΥ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;;; ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ (τα νεύρα μου δεν πάνε πολύ καλά, έχω περάσει πολλά στη ζωή μου)... Δεν έχω βοήθεια από ΠΟΥΘΕΝΑ!!! Άσε που δεν μπορώ να κατέβω στα κιλά μου... Έχω αρχίσει να σκέφτομαι πάλι τα χειρουργεία... :-(

Να τα χαίρεσαι Χριστιάνα!!! Είσαι ηρωίδα κορίτσι μου, τί να λέμε τώρα!!! Εγώ αν μεγάλωνα μόνη μου 3 παιδιά θα ήθελα ένα άτομο μόνιμα στο σπίτι για βοήθεια... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ και γι΄αυτό και δεν το έχω κάνει... Εδώ έλεγα να μην κάνω άλλο... Και πάμε επίσκεψη τις προάλλες σε μια κοπέλα που έχει 3 και αυτή και η κόρη μου είχε κολλήσει με το μωρό (6 μηνών)... Το χάιδευε και έβλεπα την ευτυχία στα μάτια της... ΜΟΥ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;;; ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ (τα νεύρα μου δεν πάνε πολύ καλά, έχω περάσει πολλά στη ζωή μου)... Δεν έχω βοήθεια από ΠΟΥΘΕΝΑ!!! Άσε που δεν μπορώ να κατέβω στα κιλά μου... Έχω αρχίσει να σκέφτομαι πάλι τα χειρουργεία... :-(

Pashalitsaaaaaaaaaaa να κάνεις!!!!!!!!!!!!!!

Έλα μην το σκέφτεσαι καθόλου!!!!!!!!!!!!!!

Είναι κρίμα η μικρούλα σου να είναι μόνη της!!!!

Η μικρή το χειμώνα θα ξεκινήσει σχολείο, οπότε που είναι το πρόβλημα???

Άσε που θα βαρεθείς όλη μέρα μόνη στο σπίτι!!!!!

Και εγώ christiana θέλω και 4ο αλλά θα το αφήσω για πολύ αργότερα!!!!

Κάτσε να κάνω το 3 και βλέπουμεεεεεε!!!!

Πόσο χρονών είσαι???

Εγώ 26!!!

Κορίτσια ευχαριστώ, να χαίρεστε και εσείς τις οικογενειές σας και να έχουμε ΥΓΕΙΑ!!!!!

Διαφημίσεις

Πάνω από όλα Θεέ μου, να έχουμε ΥΓΕΙΑ!!!

Βρε κορίτσια είχα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη ψυχολογικά και πολύ δύσκολο πρώτο έτος μέχρι να ξεπεταχτεί η μικρή... Μέχρι σχεδόν 8 μηνών είχαμε κολικούς... Από το πολύ ξενύχτι είχα γίνει μισότρελη με τα νεύρα μου και ούρλιαζα συνεχώς... Δε νομίζω ότι μπορώ να το επαναλάβω αυτό... Ειδικά ο θηλασμός με εξόντωσε... Ο θυρεοειδής μου είναι στα όρια να γεμίσει όζους μετά από όλο αυτό...

Κι εγώ δεν θέλω να μείνει μόνο του το παιδί μου (πίστεψέ με) αλλά θα αντέξω;;; Ή θα πάθω τίποτα και θα μείνει πραγματικά μόνο του από τώρα;;;;; Και είμαι πλέον 35!!! Αν είναι να γίνει κάτι πρέπει το ΜΕΓΙΣΤΟ μέσα στην τριετία! Καλά για τρίτο, δεν το συζητώ! Ούτε λόγος! Δεν προλαβαίνω, όσο και αν το θέλω! Έπρεπε να είχα ξεκινήσει νωρίτερα την...αναπαραγωγή!!!:-P:-P:-P

Άσε που έχω ακατάστατο κύκλο (πολυκυστικές) και πρέπει να κάνω συμφωνία με το Θεό για να πετύχω ταυτοχρόνως τον άντρα μου εδώ και τον κύκλο μου... Η αλήθεια είναι ότι από το Σεπτέμβρη δεν παίρνουμε προφυλάξεις αλλά... Θα μου πεις τί προκοπή να δεις αν βλέπεις τον άντρα σου 3-4 μήνες το χρόνο;;; Τέλος πάντων, μπερδεμένη κατάσταση...

Pashalitsa,εσυ ξερεις τις δυναμεις σου,αν με ρωτας απο την αποψη της κορης σου,κανε κι'αλλο,αν δεις τις κορες μου παιζουν μαζι ολη μερα και τον μπεμπη τον λατρευουν.Αλλα θελει χερια,μην την ψαχνεις.

Οσο για το χειρουργειο ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΦΑΝ-ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟΥΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΣ,ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΙ (τα γραφω μπας και καλοπιασω κανεναν για καμια free πλαστικουλα,λεφτα τωρα δεν παιζουν!).

Την ηλικια μου,ε?

Μισο...

Λοιπον,γεννηθηκα τοτε...μειον τα καλοκαιρια...μας κανει τοσο....να βγαλω και σαραντα μερες πριν και μετα απο τα γενεθλια μου...

Μισο λεμε,μην βιαζεστε....

.....βγαζω κομπιουτερακι...ναι...ναι...χμ και παλι πολυ βγαινει....τελοσπαντων...

......ειμαι 25!!!Χαχαχαχαχα,πολυ παλια ομως!!!!:lol::lol::lol:

33....μην διαδωθει παρακαλω....

Βρε κορίτσια είχα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη ψυχολογικά και πολύ δύσκολο πρώτο έτος μέχρι να ξεπεταχτεί η μικρή... Μέχρι σχεδόν 8 μηνών είχαμε κολικούς... Από το πολύ ξενύχτι είχα γίνει μισότρελη με τα νεύρα μου και ούρλιαζα συνεχώς... Δε νομίζω ότι μπορώ να το επαναλάβω αυτό... Ειδικά ο θηλασμός με εξόντωσε... Ο θυρεοειδής μου είναι στα όρια να γεμίσει όζους μετά από όλο αυτό...

Κι εγώ δεν θέλω να μείνει μόνο του το παιδί μου (πίστεψέ με) αλλά θα αντέξω;;; Ή θα πάθω τίποτα και θα μείνει πραγματικά μόνο του από τώρα;;;;; Και είμαι πλέον 35!!! Αν είναι να γίνει κάτι πρέπει το ΜΕΓΙΣΤΟ μέσα στην τριετία! Καλά για τρίτο, δεν το συζητώ! Ούτε λόγος! Δεν προλαβαίνω, όσο και αν το θέλω! Έπρεπε να είχα ξεκινήσει νωρίτερα την...αναπαραγωγή!!!:-P:-P:-P

Άσε που έχω ακατάστατο κύκλο (πολυκυστικές) και πρέπει να κάνω συμφωνία με το Θεό για να πετύχω ταυτοχρόνως τον άντρα μου εδώ και τον κύκλο μου... Η αλήθεια είναι ότι από το Σεπτέμβρη δεν παίρνουμε προφυλάξεις αλλά... Θα μου πεις τί προκοπή να δεις αν βλέπεις τον άντρα σου 3-4 μήνες το χρόνο;;; Τέλος πάντων, μπερδεμένη κατάσταση...

Pashalitsa, η κοπέλα που μένει δίπλα μου έχει ένα αγοράκι 1/8/07(σαν τις μικρές μας δλδ) και 14/1/11 έκανε το δεύτερο!!! Εχθές έκλεισε τα 43!!

Απο θέμα ηλικίας είσαι μια χαρά λοιπόν!!!!!

Τώρα το αν αντέχεις να κάνεις άλλο παιδάκι είναι κάτι που το ξέρεις μόνο εσύ, αλίμονο αν το κάνεις με το ζόρι.. Πάνω απο όλα να είσαι εσύ καλά γιατί μεγαλώνεις ένα παιδάκι που σε θέλει χαρούμενη και ευτυχισμένη!!!

Πάντως απο την εμπειρία μου σου λέω οτι στο δευτερο είναι όλα πιο εύκολα, γιατί πλέον ξέρεις.. Εγώ τα είχα παίξει πέρσι πριν φύγει ο άντρας μου που σκεφτόμουν οτι θα μείνω μόνη μου με 2 παιδιά, αλλά τελικά εμείς οι γυναίκες δεν κολλάμε πουθενά!!!!! Μια χαρά τα κατάφερα!!!

Pashalitsa,εσυ ξερεις τις δυναμεις σου,αν με ρωτας απο την αποψη της κορης σου,κανε κι'αλλο,αν δεις τις κορες μου παιζουν μαζι ολη μερα και τον μπεμπη τον λατρευουν.Αλλα θελει χερια,μην την ψαχνεις.

Οσο για το χειρουργειο ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΦΑΝ-ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟΥΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΣ,ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΙ (τα γραφω μπας και καλοπιασω κανεναν για καμια free πλαστικουλα,λεφτα τωρα δεν παιζουν!).

Την ηλικια μου,ε?

Μισο...

Λοιπον,γεννηθηκα τοτε...μειον τα καλοκαιρια...μας κανει τοσο....να βγαλω και σαραντα μερες πριν και μετα απο τα γενεθλια μου...

Μισο λεμε,μην βιαζεστε....

.....βγαζω κομπιουτερακι...ναι...ναι...χμ και παλι πολυ βγαινει....τελοσπαντων...

......ειμαι 25!!!Χαχαχαχαχα,πολυ παλια ομως!!!!:lol::lol::lol:

33....μην διαδωθει παρακαλω....

Γεια σου ρε Χριστιάνα, με έκανες και γέλασα!!! :tongue::tongue::tongue:

Από ότι κατάλαβα κορίτσια, είμαι η μεγαλύτερη εδώ μέσα! Σεβασμό παρακαλώ!!!:-P:razz::-P

Διαφημίσεις

Έχω αρχίσει και σκέφτομαι ότι αν το πάρω πραγματικά σοβαρά πρέπει να αρχίσω πάλι το κηνύγι των κιλών και πρέπει ίσως να μην περιμένω την τύχη αλλά να πάω για καμια σπερματέγχυση αν δεν κάτσει η δουλειά μέσα στα επόμενα 2 χρόνια... Τέλος πάντων θα δούμε...

Έπαθα σοκ με την κόρη μου. Την αντιμετωπίζω πάντα σαν ενήλικη. Την πήρα μαζί μου στα σχολεία. Ξέρει πως είναι το δημόσιο σχολείο της γειτονιάς και είδε τις εγκαταστάσεις σε όλα τα σχολεία που πήγαμε (είναι μικρή αλλά όχι χαζή, κατάλαβε πόση διαφορά υπάρχει σε όλα και της τα εξήγησα κιόλας).

Της είπα σοβαρά ότι αν κάνω και άλλο παιδάκι δεν ξέρω αν θα μπορούμε να πάμε σε τέτοια σχολεία και μου είπε "δεν πειράζει μαμά, θα πάμε σε αυτό στη γωνία που δεν έχει λεφτά, ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΑΔΕΛΦΑΚΙ!!!!!!!":shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: Τί να πω, έμεινα ΑΛΑΛΗ να την κοιτάζω... Α, μου είπε, "μη στενοχωριέσαι μαμά, εγώ θα σε βοηθάω, θα το ταίζω, θα του παίζω και θα το κοιμίζω!!!" Σέκος εγώ!!!

Μόνο που εγώ δεν μιλάω για αισθητική πλαστική αλλά για χειρουργική βαριατρική και δεν θα ήσουν τόσο φαν αν ας πούμε είχες ξυπνήσει στο χειρουργείο (αφαίρεση δακτυλίου) την ώρα που σε έκοβαν με το νυστέρι στην κοιλιά και τους άκουγες να κάνουν και πλακίτσα!!! :shock: Δεν μπορείς να φανταστείς πως είναι να νιώθεις τον πόνο, να ακούς, να θες να ουρλιάξεις και να μην μπορείς να ανοίξεις τα μάτια σου και να δώσεις ένα σήμα "ΒΡΕ ΖΩΑ ΕΙΜΑΙ ΞΥΠΝΙΑ, ΡΙΞΤΕ ΜΟΥ ΛΙΓΗ ΝΑΡΚΩΣΗ"!!!

Ναι, ναι, μου έχει συμβεί ΚΑΙ αυτό, ούτε στον εχθρό μου δεν το εύχομαι!!!

Υ.Γ. (το ξαναείπα ότι να νεύρα μου είναι σμπαράλια έτσι;;;)

Και τότε φρίκαρα και στην ανάνηψη φρίκαρα όταν ένιωσα να συνέρχομαι, να τρέμω ολόκληρη και να είμαι παγωμένη, μια θερμοκουβέρτα τυλιγμένη γύρω μου, ένα μηχάνημα να μου παίρνει την πίεση κάθε 60'' και ο αναισθησιολόγος από πάνω μου να μου λέει μόλις άνοιξα τα μάτια μου "έλα κορίτσι μου και με κατατρόμαξες..." Πολύ φοβάμαι ότι σε αυτό το χειρουργείο (3ο μέσα σε 2 χρόνια) παίχτηκε η ζωή μου αλλά κανείς δεν το ομολόγησε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...