Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Αχ,βρε pashalitsa μου,μην μου στενοχωριεσαι...

Αυτα τα σογια ειναι μεγαλη πληγη,καμια φορα,ειναι η αληθεια :?.

Αν θελει να το πουλησει για να παρει αλλο,σημασια δεν θα ειχε...

Αν θελει τα εφτα,εγω θα το πουλαγα αν υπηρχε οντως πραγματικη αναγκη και σε καμια αλλη περιπτωση.

Και ηλιθια δεν σε λεει κανεις,πιστεψε με.

Δεν μας πρηζεις,σε καταλαβαινω!!!!!

Το σπίτι θα πουληθεί γιατί το θέλει η ίδια και γιατί θέλω κι εγώ να ξεμπλέξω... Το θέμα είναι ότι οι τιμές έχουν πέσει τώρα και για ένα σπίτι που έκανε 120000 περίπου, τώρα σου δίνουν 90000 με 100000... Κι έτσι εκείνη (η κουμπάρα) θεωρεί ότι το σκοτώνει τώρα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν το θεμα εχει αποφασιστει,ας τους υπολοιπους να λενε ο,τι θελουν...Καλο ειναι παντα να ξερουμε με ποιους εχουμε να κανουμε.Κατεβασε τηλεφωνα και συνδεσε τους κανονικα.

Εχεις τα δικα σου προβληματα,θα σκασεις αν ασχολησε και με τους γυρω-γυρω.

Εδω κολλαει το "Εκει που μας χρωστουσαν,μας πηραν και τον γαιδαρο".

Μην μου στενοχωριεσαι,εσυ το καλο το εκανες!

Αν το θεμα εχει αποφασιστει,ας τους υπολοιπους να λενε ο,τι θελουν...Καλο ειναι παντα να ξερουμε με ποιους εχουμε να κανουμε.Κατεβασε τηλεφωνα και συνδεσε τους κανονικα.

Εχεις τα δικα σου προβληματα,θα σκασεις αν ασχολησε και με τους γυρω-γυρω.

Εδω κολλαει το "Εκει που μας χρωστουσαν,μας πηραν και τον γαιδαρο".

Μην μου στενοχωριεσαι,εσυ το καλο το εκανες!

Ναι, επίσης εδώ κολλάει το "δίχως κέρδος κέρατο" όπως ακριβώς είπε και ο άντρας μου που έχει φρικάρει...

Ναι, επίσης εδώ κολλάει το "δίχως κέρδος κέρατο" όπως ακριβώς είπε και ο άντρας μου που έχει φρικάρει...

Χαχαχα,σωστος!!!

Καλημερα,κοριτσια.

Pashalitsa μου,εισαι καλυτερα σημερα?Δεν τα καταφερα να μπω εχθες...

Καλησπέρα! Τί έγινε πάλι στην Ιαπωνία ρε γμτ;;; Έβλεπα τη θάλασσα να ρίχνει το καράβι στη στεριά και να το παρασέρνει μαζί με σπίτια και νταλίκες και έλεγα "δε μπορεί, ούτε ταινία του Σπίλμπεργκ!!!"

Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα, ευχαριστώ! (αφού κοπάνησα 2-3 βαλεριάνες χθες γιατί το κεφάλι μου κόντευε να εκραγεί...)

Λοιπόν, τί νέα;;; Ο άντρας μου είναι καταμεσίς του Ατλαντικού. Οι δικοί σας;;;

Διαφημίσεις

Κοριτσάκιααααααα Καλησπέρααααα!!!!!

Σήμερα είμαι λιώμααααααααα, αποφάσισε ο αδελφός της μαμάς μου, αφού γνώρισε μια Φιλλιπινέζα στο internet να πάει στις Φιλλιπίνες και να την παντρευτεί, χωρίς όμως να ασχοληθεί καθόλου με το θέμα των χαρτιών που θα χρειαστεί, με αποτέλεσμα να πάει εκεί και να του λείπουν όλα, και ποιος ή καλύτερα ποια θα βγάλει το φίδι απο την τρύπα??????? ΕΓΩ ΦΥΣΙΚΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

Όλο το πρωί λοιπόν έτρεχα κάτω στο κέντρο σε Δήμους, υπουργείο εσωτερικών, εξωτερικών, ληξιαρχεία και ένα κάρο μλκιες.... Έλιωσα να τρέχω πάνω κάτω για ένα σωρό υπογραφές.. Και όχι τπτ άλλο πρέπει να πάω ξανά την Δευτέρα.. Και φυσικά, όταν είπα στον άντρα μου την ιστορία, μου έριξε και ένα κράξιμο επειδή κάθομαι και ασχολούμαι με βλακείες(δεν έχει και άδικο βέβαια, αλλά τι να κάνω???)

pashalitsa μου μην στεναχωριέσαι καλέ!!!!!!! Εγώ με σόγια και δεν έχω σχέσεις ιδιαίτερες, μόνο με τους πολυυυυυυ κοντινούς..

Ο άντρας μου πάει Fujairah δίπλα στο Dubai..

Όντως χαμός στην Ιαπωνία, θα έχει συνέπειες σε όλο τον κόσμο είπαν...

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Κοριτσάκιααααααα Καλησπέρααααα!!!!!

Σήμερα είμαι λιώμααααααααα, αποφάσισε ο αδελφός της μαμάς μου, αφού γνώρισε μια Φιλλιπινέζα στο internet να πάει στις Φιλλιπίνες και να την παντρευτεί, χωρίς όμως να ασχοληθεί καθόλου με το θέμα των χαρτιών που θα χρειαστεί, με αποτέλεσμα να πάει εκεί και να του λείπουν όλα, και ποιος ή καλύτερα ποια θα βγάλει το φίδι απο την τρύπα??????? ΕΓΩ ΦΥΣΙΚΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

Όλο το πρωί λοιπόν έτρεχα κάτω στο κέντρο σε Δήμους, υπουργείο εσωτερικών, εξωτερικών, ληξιαρχεία και ένα κάρο μλκιες.... Έλιωσα να τρέχω πάνω κάτω για ένα σωρό υπογραφές.. Και όχι τπτ άλλο πρέπει να πάω ξανά την Δευτέρα.. Και φυσικά, όταν είπα στον άντρα μου την ιστορία, μου έριξε και ένα κράξιμο επειδή κάθομαι και ασχολούμαι με βλακείες(δεν έχει και άδικο βέβαια, αλλά τι να κάνω???)

pashalitsa μου μην στεναχωριέσαι καλέ!!!!!!! Εγώ με σόγια και δεν έχω σχέσεις ιδιαίτερες, μόνο με τους πολυυυυυυ κοντινούς..

Ο άντρας μου πάει Fujairah δίπλα στο Dubai..

Όντως χαμός στην Ιαπωνία, θα έχει συνέπειες σε όλο τον κόσμο είπαν...

Α, καλά, εγώ να ξέρεις είμαι με το μέρος του άντρα σου πάντως...:P:p:p

Γιατί τρέχουμε συνεχώς για μλκς των άλλων, ούτε εγώ το έχω καταλάβει... Μάλλον έχουμε πρόβλημα στο να λέμε ΌΧΙ. Εγώ έχω αποφασίσει να αρχίσω να εξασκούμαι πλέον σε αυτό... Το έχω βάλει στόχο ειλικρινά...

Καλημεεερααααα!!!!

Pashalitsa και ξέρεις πιο είναι το θέμα, θυμάσαι που τον Αύγουστο εκανα ολομοναχη την μετακόμιση και δεν ηρθε να με βοηθήσει κανενας;; ο συγκεκριμένος είχε αδεια και μένει 3 λεπτά απο δω και του είχα πει να έρθει να με βοηθήσει με τα φωτιστικά και με τις κουρτίνες και ενώ μου είχε πει ναι με συνδεσε κανονικά και αναγκάστηκα και κρέμασα όλες τις κουρτίνες και τα φωτιστικά μονη μου.. Και φυσικά του το κρατάω απο τότε.. Γιατί ρε φίλε εγω είχα πραγματική ανάγκη μονη μου με δυο παιδιά και εσυ με εγραψες κανονικά, γιατί να είμαι υποχρεωμένη τώρα να τρέχω σε όλη την αθηνα επειδή εσυ δεν ενδιαφερθηκες ούτε καν να ρωτήσεις τι χαρτιά χρειάζεται και υπολογησες ότι θα σου κάνει την δουλεια το Θύμα;;; Τέλος πάντων τα πήρε τώρα, και είμαι στο τσακ να τα αφήσω έτσι όπως είναι και να του πω συγνώμη αλλα κάτι μου έτυχε και φεύγω και θα λειπω όλη την άλλη εβδομάδα και μείνε εσυ στις φιλλιπινες και περίμενε..

Καλημεεερααααα!!!!

Pashalitsa και ξέρεις πιο είναι το θέμα, θυμάσαι που τον Αύγουστο εκανα ολομοναχη την μετακόμιση και δεν ηρθε να με βοηθήσει κανενας;; ο συγκεκριμένος είχε αδεια και μένει 3 λεπτά απο δω και του είχα πει να έρθει να με βοηθήσει με τα φωτιστικά και με τις κουρτίνες και ενώ μου είχε πει ναι με συνδεσε κανονικά και αναγκάστηκα και κρέμασα όλες τις κουρτίνες και τα φωτιστικά μονη μου.. Και φυσικά του το κρατάω απο τότε.. Γιατί ρε φίλε εγω είχα πραγματική ανάγκη μονη μου με δυο παιδιά και εσυ με εγραψες κανονικά, γιατί να είμαι υποχρεωμένη τώρα να τρέχω σε όλη την αθηνα επειδή εσυ δεν ενδιαφερθηκες ούτε καν να ρωτήσεις τι χαρτιά χρειάζεται και υπολογησες ότι θα σου κάνει την δουλεια το Θύμα;;; Τέλος πάντων τα πήρε τώρα, και είμαι στο τσακ να τα αφήσω έτσι όπως είναι και να του πω συγνώμη αλλα κάτι μου έτυχε και φεύγω και θα λειπω όλη την άλλη εβδομάδα και μείνε εσυ στις φιλλιπινες και περίμενε..

Ααααααα, καλάαααααααααα, σου έκανε και τέτοιο πράγμα και εσύ τρέχεις;;; Κατάλαβα σε έχει μπριζώσει η μάνα σου! Τέλος πάντων αφού την είχες έτοιμη την ΑΙΤΙΑ (και όχι δικαιολογία) δεν έπρεπε να πας. Τώρα αφού έτρεξες, πρέπει να τα στείλεις και όταν γυρίσει (θα γυρίσει;;; ή θα τον κρατήσει ο έρωτας στις Φιλιππίνες;;;) να του πεις με ύφος: "Εγώ έτρεξα να σε εξυπηρετήσω παρόλο που από εσένα ακόμα την περιμένω τη βοήθεια για τη μετακόμιση... Κανονικά έπρεπε να σε αγνοήσω όπως έκανες κι εσύ!!!"

Άσε γιατί κι εγώ τα έχω βάλει με τον εαυτό μου... Ξέρεις τί μου είπε η κυρία κουμπάρα μου προχθές;;; "Τέλος, το σκοτώνω για 100000 το σπίτι!!!" (Διαμέρισμα 32 ετών στην Αγία Βαρβάρα, χωρίς θέρμανση και ασανσέρ, με σκάλες μόνο με μπετό) Ο μεσίτης το εκτιμούσε 120000 πριν 4 χρόνια που τα ακίνητα είχαν άλλες τιμές (και το ακίνητο ήταν πριν την 30 ετία) και τώρα το εκτιμά 90000-100000! Κατά τα άλλα το σκοτώνει!!! Και όταν της το είπα μου απάντησε ότι όλα τα παίρνω στραβά!!!!!!!!!!!!!!

Kαλημερα,κοριτσια.

Να αρχισω με τα καλα...

Paros99,να σου ζησουν,να ειναι παντα ευτυχισμενοι και καλους απογονους.

Κατα τα αλλα....

Ο αντρας μου εφυγε Τεταρτη,μιλησαμε το μεσημερι πριν πεταξει απο Γαλλια για Αφρικη...εκτοτε αγνοειται!!!!!!

Αν δεν με παρει τηλεφωνο και σημερα,θα φρικαρω τελειως!!!!

Τα νευρα μου!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Να σου πω, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα στην Αφρική με τις επικοινωνίες... Πού πάει;;; Το καράβι είναι εκεί ή θα το περιμένει;;; Να σου δώσω να καταλάβεις, ο άντρας μου ξεμπάρκαρε από Αφρική κάποια στιγμή και δυο φορές μέσα στη νύχτα είδε (ΜΑΥΡΟ) στο δωμάτιό του και καθώς ο άντρας μου πεταγόταν όρθιος κάθε φορά και ρωτούσε τί θέλει, αυτός απαντούσε, συγνώμη, λάθος!!! Εγώ πάντως του είχα πει καλού κακού να βάλει κανένα τσίγκινο σωβρακάκι:tongue::tongue::tongue:!!!!

Λοιπόν, αν περιμένει το πλοίο, ίσως να μην πιάνει και το τηλέφωνο το κινητό... Γιατί δεν πήρες εχθές την εταιρία να μάθεις αν επιβιβάστηκε;;; Τώρα πρέπει να περιμένεις ως τη Δευτέρα... Ελπίζω να σε πάρει όμως ως τότε! Αν μπει στο πλοίο, κάποιος θα του δώσει κάρτα δορυφορική να πάρει τηλ. τί στο καλό!!!

Xαχαχαχα,βρε τον αντρα σου τι επαθε...

Το καραβι ηταν στη ραδα και θα πλησιαζε λιγο και θα πηγαιναν με λαντζα.

Μου πειπε πως ισως δεν τα καταφερνε να με παρει την Πεμπτη και να μην ανησυχησω.Ξερω πως το ειπε μονο και μονο για να μην φρικαρω,αποκλειεται να μην με επαιρνε.Και χθες πως τα ειχε παιξει ετσι το μυαλο μου (εμ,3 παιδια κατω των τεσσαρων,πως να μην τα παιξει :() και ξεχασα πως ειναι Παρασκευη και ελεγα ολη μερα πως αν δεν με παρει σημερα,αυριο θα παρω στην εταιρεια.

ΠΟΙΟ ΑΥΡΙΟ,ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ???ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟΟΟ!!!!!

ΕΛΑ,ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!

Χριστιάνα και εγώ αυτό κάνω, παίρνω τηλ την εταιρία και ζητάω το τηλ του καραβιού, όμως σκ οι εταιρίες είναι κλειστές!!!

Πόσο θα λείψει???

Καλέ!!! Σήμερα γιορτάζει ο αντρούλης μουυυυυ!!!!!!!

Να τον χαιρεσαι,κουκλιτσα μου!!Παντα καλοταξιδος να ειναι και υγιης!!

Τρια,χαρα μου,ουτε ενα,ουτε δυο,τρια!!(τα αγγελουδακια μου!!).

Την Σοφια 4,την Βασια 3 και τον μπεμπη 3 μηνων!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...