Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Το φοβερό είναι ότι στις δίδυμες κυησεις δεν δίνεται αυτόματα άδεια μέχρι τον τοκετό.. Μιλάμε για 2 μωρά!! 

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

πρίν από 8 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Τι να σου πω.. Αν το έχεις ψάξει.. Η επαπειλουμενη κλήση πάντως ξέρω ότι είναι άσχετη με τις αναρρωτικες..δηλ κ εγώ με 15χρονια διορισμένη, δεν πήρα την επαπειλουμενη επειδή δικαίουμουν 15μηνες αναρρωτική.. Η επαπειλουμενη είναι άλλη κατηγορία

Και εγώ  αν είχα τόσους μήνες δε θα έπαιρνα επαπειλουμενη, ναι είναι άσχετη με την αναρρωτικη, θεωρείται σαν ειδική άδεια.

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Θα πρέπει να έχω φάει πολύ κουτόχορτο (και πολύ κέρατο). κατά τα άλλα σιχαίνεται τις π@@νες και δεν πάει μαζί τους! μιλάμε εγώ δεν είχα σχέση. το παραμύθι της σταχτοπούτας ΄ζούσα, μόνο που ο πρίγκιπας ήταν αδερφή!!!!!

Άντε βρε ΞΥΠΝΗΣΕΣ;;;;; Καλημέρα!!!!!:D:D:D Άντε κοριτσάκι μου καμια βόλτα που σου λέω και πήγαινε για άλλα!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Solaris!!!!!!! Ηρεμήσε καλε!!!! Αφου είδες τώρα που είναι αρχή ότι ο άνθρωπος είναι αλλου θα πρέπει να είσαι χαρούμενη!!!!

Μην ασχολείσαι καθολου με ανθρώπους που δεν το αξίζουν!!! Παρε τις φίλες σου και βγες έξω!!! Ελεύθερη και ωραια!!!!

Εδω ελιωσε το χιόνι και λέμε να πάμε μόλις ξυπνήσουν τα μικρα καμία βόλτα στο jumbo να περάσει η ώρα!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Solaris!!!!!!! Ηρεμήσε καλε!!!! Αφου είδες τώρα που είναι αρχή ότι ο άνθρωπος είναι αλλου θα πρέπει να είσαι χαρούμενη!!!!

Μην ασχολείσαι καθολου με ανθρώπους που δεν το αξίζουν!!! Παρε τις φίλες σου και βγες έξω!!! Ελεύθερη και ωραια!!!!

Εδω ελιωσε το χιόνι και λέμε να πάμε μόλις ξυπνήσουν τα μικρα καμία βόλτα στο jumbo να περάσει η ώρα!!!

Τί έγινε;;;; Έφυγε ο άντρας και δε γεμίζουν οι ώρες μας;;;;;;;;:P:p:p:p

Άντε καλά ψώνια! Εμείς θα μαζευτούμε στο σπίτι μιας κοπέλας εδώ στη Σαλαμίνα (όλες γνωριστήκαμε από το parents) να παίξουν τα παιδιά μας... Την έβαλα να κοιμηθεί αλλά πουουουουου; Παραλίγο να με βάλει αυτή για ύπνο...:D Πάμε στα παιδάκια, σήκωωωωωωω! Και τί να κάνω, σηκώθηκα!

Solaris, κοίτα υπάρχει και η θετική πλευρά του πράγματος! Έχασες τόσα κιλά, είμαι σίγουρη ότι είσαι γκομενάρα τώρα, ανασκουμπώσου και ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕ ΛΙΓΟ!!! ΖΗΣΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!!

Κοίτα ρε, δεν έχω και λεφτά να έρθω να πάμε να τα παίξουμε στο καζίνο που είναι στη γειτονιά σου!!!! ΧΑΧΑΧΑ!!!

Να πάρω την προκαταβολή που έχω μαζέψει για το σχολείο;;;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

Άσε pashalitsa όντως που να γεμίσουν... Εντωμεταξύ έχει να πάει απο την Πέμπτη σχολείο η μικρή και έχει αφηνιάσει εδώ μέσα...!

Και εμείς συναντιόμαστε με τις μανούλες Φεβρουαρίου απο το parents!!!!! Χαμός!!!!

Άντε καλή μας βόλτα λοιπόν!!!!!!!

Διαφημίσεις

Άντε βρε, επιτέλους! Παρουσιάσου τώρα... Εεεε, συστήσου ήθελα να πω!!!:tongue::tongue::tongue:

Μόλις γυρίσαμε... Τί να σας πω, σηκωτή την πήρα την κόρη μου... Ήθελε να κοιμηθεί στο σπίτι τους!!!

Yes,sir :lol::lol::lol::lol:.

Kαλημερα σε ολους!!!!

Ειμαι η Χριστιανα,γυναικα ναυτικου,κορη ναυτικου και η ιδια...ναυτικος (παλια).

Με προσκαλεσε η γλυκια μου pashalitsa να ερθω και να λεμε all together τον πονο μας.

Καλα ταξιδια να εχουν παντα τα αγορακια μας και να δειχνουμε κατανοηση γιατι πραγματικα ταλαιπωρουνται πολυ!!!

Καλως σας βρηκα :P.

Διαφημίσεις

καλημεεερααα!!!!

Αντε επιτέλους να μεγαλώσει η παρέα γιατί κοντευω να πιστέψω ότι οι γυναίκες ναυτικών είμαστε εμείς οι 3-4..

Χριστιανα είμαι η Ναταλία!! Παιδι ναυτικού&γυναικα ναυτικου!!

Καλώς ήρθες λοιπόν!!!!!

Σ'ευχαριστω πολυ,Ναταλια μου.

Δεν το εχω διαβασει το ολο το θεμα,3-4 μονο??

Πως γινεται αυτο??

Η μιση Ελλαδα ναυτικοι ειναι (ε,καλα,το παρακανα λιγακι).

Καπου πιο πανω διαβασα πως εφυγε ο αντρας σου,κανω λαθος?

Αν οχι,καλοταξιδος να ειναι και συντομα υγιης κοντα σας!!!

Κουραγιο και υπομονη και σε εκεινον και σε σενα!!

Καλημέρα κορίτσια... Αυτές τίς μέρες είμαι πολύ σκασμένη... Όλα αυτά με τα περιουσιακά και τα τα σπίτια με έχουν ταράξει πολύ... Βοήθησα κάποτε την κουμπάρα μου και ξαδέλφη του πατέρα μου να μη χάσει το σπίτι της που της το πήγαινε για κατάσχεση λόγω χρεών η τράπεζα... Τη λυπήθηκα γιατί έχει τρία παιδιά, είναι χωρισμένη κλπ. Πήρα δάνειο στεγαστικό εγώ στο όνομά μου και αποπλήρωσα το μεγαλύτερο μέρος των χρεών της και αγόρασα το σπίτι της. Με τη συμφωνία να βγει από τον Τειρεσία και να το πάρει πίσω στο όνομα της κόρης της... Φυσικά ούτε έμεινα εκεί, ούτε την έβγαλα από εκεί, ούτε το νοίκιασα, ούτε τίποτα... Η ίδια αποφάσισε τελικά να το πουλήσει καθώς δεν μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά και δεν μου πληρώνει ΟΥΤΕ τις δόσεις της, 4 χρόνια τώρα που είναι αυτή η ιστορία... (ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΝΤΕΥΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ)

Θέλετε να μάθετε ποιο είναι το αποτέλεσμα;;; Το αποτέλεσμα είναι ότι μαθαίνω ότι στο σόι μου με κατηγορούν ότι της πήρα κοψοχρονιά το σπίτι... Μιλάμε για ένα σπίτι 32 ετών σήμερα, που ούτε το θέλω, ούτε με ενδιαφέρει, ούτε τίποτα... Μπορείτε να το φανταστείτε αυτό;;; Έτσι μου έρχεται να ανοίξω θέμα στο πάρεντς αλλά φοβάμαι το κράξιμο που θα φάω για το πόσο ηλίθια είμαι... Στην εποχή μας δηλαδή, δεν υπάρχει καλοσύνη πια ή είσαι κερδοσκόπος ή ηλίθια που βοήθησες!!! Και ανάμεσα στα δυο θα προτιμούσα τουλάχιστον να λένε το δεύτερο για μένα, αλλά ούτε αυτή τη χάρη μου έκαναν... Γι΄αυτό τώρα σκέφτομαι ειλικρινά τί να κάνω... Με έχει πάρει από κάτω και έχω πληγωθεί πάρα πολύ... Η ίδια η μάνα της κουμπάρας μου δηλαδή (αδελφή της γιαγιάς μου κιόλας), που εγώ σεβάστηκα τον κόπο που είχε αυτό το σπίτι και έτρεξα να το σώσω, με κατηγορεί τώρα ότι τί;;;;;;;; Για όνομα του Θεού, πόση αχαριστία μπορεί να υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και υπάρχουν κι άλλα... Ο αδελφός του πατέρα μου θέλει να βγάλουμε τη γιαγιά μου από τη μονοκατοικία που έχει ζήσει όλη τη ζωή της από τη μέρα που γεννήθηκε μέχρι σήμερα που είναι 85 χρονών και να δώσουμε το οικόπεδο αντιπαροχή γιατί είναι ευκαιρία λέει τώρα που το δίνουν και οι διπλανοί και να πάρουμε από μια γκαρσονιέρα ο καθένας... Το οικόπεδο οικοδομείται και μόνο του αλλά ο θειούλης δεν θέλει να ρίξει λεφτά λέει... Και θέλει να συμφωνήσω κι εγώ! Αμ δε!!!! Αν η γιαγιά δεν θέλει να φύγει από το σπίτι της, ο πατέρας μου δεν υπογράφει, δεν τον αφήνω εγώ. Ο άλλος απειλεί ότι αν το οικόπεδο μείνει εξ αδιαιρέτου στα δυο αδέλφια ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΝΑ ΧΤΙΣΩ (εκβιασμός) οπότε θα πρέπει να τρέχω στα δικαστήρια... Τι να πω, δεν υπάρχει τσίπα στον κόσμο, τελείωσε... Κι εγώ θα μπορούσα να συμφωνώ και πολύ ωραία να παίρνω με τον πατέρα μου το ενοίκιο από ένα 45άρι διαμέρισμα αλλά Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!! Η ίδια μου είπε ότι θα έφευγε από το σπίτι αν υπήρχε κίνδυνος το οικόπεδο να μην πληρεί προϋποθέσεις δόμησης αλλά τώρα δεν θέλει να φύγει αφού το οικόπεδο χτίζεται... Αν φύγει θα την πάρει ο θείος μου σε άλλη γκαρσονιέρα, δική του, κοντά στο σπίτι του και κοντά στο πατρικό μου σπίτι...

Κοντεύουν να με αρρωστήσουν κορίτσια, ειλικρινά...

Κορίτσια, συγνώμη, σας έπρηξα αλλά προσπαθώ να εκτονωθώ...

Λοιπόν, Χριστιάνα καλώς ήρθες! Είμαι κι εγώ κόρη ναυτικού και γυναίκα βεβαίως ναυτικού και γενικά το μισό μου σόι είναι ναυτικοί... :D

Αχ,βρε pashalitsa μου,μην μου στενοχωριεσαι...

Αυτα τα σογια ειναι μεγαλη πληγη,καμια φορα,ειναι η αληθεια :?.

Αν θελει να το πουλησει για να παρει αλλο,σημασια δεν θα ειχε...

Αν θελει τα εφτα,εγω θα το πουλαγα αν υπηρχε οντως πραγματικη αναγκη και σε καμια αλλη περιπτωση.

Και ηλιθια δεν σε λεει κανεις,πιστεψε με.

Δεν μας πρηζεις,σε καταλαβαινω!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...