Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Alex@ είπε:

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Τι να πω.. Γιατί να είναι τόσο δυσκολα!! Γνώριζα ότι όταν περάσεις το επιτρεπομενο όριο, μετά για επομενη άδεια περνας απο Β/θμια υγειονομική επιτροπη..

Εμένα τις έγραφε ο γιατρός μου κ μετα με καλουσαν να περασω από Β/θεία υγειονομική επιτροπη.. Προ κοβιντ κάθε μήνα, στην 2η εγκυμοσύνη, μετα κοβιντ, 1φορα..

Ειδικά για τις κυησεις έπρεπε να'ναι σε όλες τις γυναίκες το ίδιο ασχέτως τομέα εργασίας

πρίν από 14 λεπτά , Alex@ είπε:

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Και εγώ  αν είχα τόσους μήνες δε θα έπαιρνα επαπειλουμενη, ναι είναι άσχετη με την αναρρωτικη, θεωρείται σαν ειδική άδεια.

Δεν το έγραψα καλά.. Επαπειλουμενη πήρα ασχέτως που είχα δικαίωμα 15μηνων αναρρωτική

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Και πάλι μόνοι..

Έφυγε ο συζυγούλης μου και μείναμε μόνοι μας.. Ρε γαμώτο, πως περνάει έτσι ο καιρός..

Εντωμεταξύ όλες αυτές τις μέρες δεν σκεφτόμουν καθόλου οτι θα φύγει, σας να αγνοούσα το γεγονός και εχθές που τον πήγαμε στο αεροδρόμιο έφαγα μεγάλη ήτα..

Δεν μπορούσε να το συλλάβει ο νους μου οτι φεύγει.. Μεγάλο σοκ..

Τώρα περιμένω τον Μάιο και ευτυχώς δεν αργεί!!!

Η μικρή που έχει τρελό έρωτα με τον μπαμπά, ρώταγε μέχρι τελευταία στιγμή αν θα πάμε και εμείς μαζί και όταν πια έφυγε και πήγαμε στο αυτοκίνητο μου είπε οτι δεν θα τον ξανά αφήσει να φύγει..

Μόλις πάρει και του καπετάνιου, έχει άλλους 8 μήνες δλδ μόλις τελειώσει αυτό το 6μηνο, άλλους 2, και κάνει και ταξίδι σαν καπετάνιος το σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά να πάει σε γραφείο. Είναι πολύ δύσκολο για όλους μας αυτό το πήγαινε-έλα οπότε αν προκύψει δουλεία σε γραφείο θα πάει ασυζητητί!!!

Pashalitsa προσπάθησα να κάνω αdd το mail σου αλλά δεν μου το πήρε, θα ξαναπροσπαθήσω σήμερα!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kουράγιο καλή μου. Απ΄αυτά που διαβάζω συνειδητοποιώ οτι δε συνηθίζεται ο αποχωρισμός. όσα χρόνια και να περάσουν. Εύχομαι τα καλύτερα.Κουράγιο. Εσείς είστε ξεχωριστές γυναίκες.

Ωχχχχχ!!! Έφυγε;;; Καλά ταξίδια να έχει και καλές θάλασσες!!!

Καλό κουράγιο σε σένα!!!

Θα σου πάρει μερικές μέρες να συνηθίσεις το "άδειο" σπίτι και το "άδειο" κρεβάτι. Ξέρω, έχεις τα παιδιά αλλά τα παιδιά είναι παιδιά. Όταν φεύγει ο άντρας, το σπίτι αδειάζει αλλιώς και ξέρεις τί και πως το εννοώ... Είναι η βαριά στιγμή που γινόμαστε πάλι και άντρες και γυναίκες του σπιτιού και ξαφνικά η πλάτη είναι πολύ βαριά και η ψυχή με ένα μεγάλο κενό... Και ένα παράπονο σε πνίγει, ένα παράπονο που δεν ξέρεις σε ποιον να το απευθύνεις, γιατί κι εκείνος που φεύγει επίσης πονάει και δεν μπορείς να τον φορτώσεις άλλο...

Μακάρι να γίνει κάτι και να βγει που λες στο γραφείο αλλά να ξέρεις ότι και πάλι θα λείπει πάρα πολύ συχνά... Με μια βαλίτσα στο χέρι είναι πάλι, απλά δεν είναι τόσο εξοντωτικά μακρά τα διαστήματα αναμονής μέχρι να γυρίσει...

Ναι Solaris, ο αποχωρισμός για τις γυναίκες που αγαπούν δεν συνηθίζεται ποτέ! Απλά τα παιδιά μας κάνουν να μην μπορούμε να πέσουμε στα πατώματα... (γιατί θυμάμαι τον εαυτό μου να το έχει κάνει ΚΑΙ αυτό...)

Τώρα ο δικός μου μου λέει πολύ έντονα ότι του λείπουμε και καταλαβαίνω ότι έχει αρχίσει και υποφέρει πολύ... Εγώ γίνομαι κομμάτια όταν φεύγει, αυτός αρχίζει και διαλύεται στους 4 μήνες...

Αυτά τα λεφτά που παίρνουν οι ναυτικοί (το είπα κάποτε κατάμουτρα στον άντρα μου) είναι η εξαγορά του χρόνου της ζωής τους, που την ξεπουλάνε μέσα στις λαμαρίνες για πάρτη των εφοπλιστών...

Μακάρι να με άκουγε τότε που του έλεγα να μην πρωτομπαρκάρει αλλά άλλοι είχαν δρομολογήσει ήδη τη ζωή του... 18 χρονών βρέθηκε σε ένα γκαζάδικο 300.000 τόνων από το οποίο έκανε 13 μήνες να κατεβεί κι εγώ έστελνα 3-5 σελίδες γράμματα την ΗΜΕΡΑ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ στην εταιρία... Είχαμε γίνει το ζευγάρι που συζητούσε όλη η εταιρία...

Ακριβώς όπως τα λες Pashalitsa και του δικού μου άλλοι είχαν δρομολογήσει την ζωή του, ένας μπαμπάκας ο οποίος έχει ένα δίπλωμα 3ου και έκανε ένα 9μηνο ταξίδι και φυσικά μετά γύρισε και μπήκε στον ΟΤΕ, και έκανε 5 παιδιά.. Οπότε είχε σαν όνειρο να δει ένα απο τα 5 παιδιά του Ναυτικό, αφού πριν κανά-δυο χρόνια του είχε πει "να σε δω να κάνεις ταξίδι σαν καπετάνιος και ας πεθάνω".. Τα σχόλια είναι περιττά...

Και εμένα τα ίδια, 19 χρονών πήγε σε ένα καράβι σαν μούτσος για 11 μήνες ώστε να μαζέψει μόρια να μπει στην σχολή..

Και τώρα η μανούλα του που τον είδε οτι ζορίζεται που αφήνει την οικογένεια του, του λέει αφού δεν μπορείς βρες κάτι να κάνεις στην στεριά.. Γγγγρρρρρρρρρρρρ...

Τέλος πάντων ας μην τα σκέφτομαι, γιατί συγχύζομαι...

Αυτούς τους ανθρώπους που ξέρουν να κάνουν μαγκιές με τις ζωές των άλλων και όχι με τη δική τους, τους απεχθάνομαι...

Ναταλία τί κάνεις;;; Πως πέρασες την Καθαρή Δευτέρα;;;

Solaris, τί γίνεται; Παίρνει κανένα τηλέφωνο;

Βρε ayla, άνοιξε η γη και σε κατάπιε;;;

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μουυυυυυ!!!!!!!!

Εδώ στα Βόρεια ρίχνει τρελό χιόνιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το έχει στρώσει για τα καλά και απο το μεσημέρι είπαν επιδείνωση!!!!!!!!

Οπότε και εγώ άναψα το τζάκι μας, έφτιαξα και cappucino και απολαμβάνωωωωω!!! Να ήταν και ο αντρούλης μου εδώ, τι καλά που θα ήταν... Αλλά είναι γκαντέμης.. Το 2006 με το που έφυγε χιόνισε, το 2007 που είχα και την Ματθίλδη μωρό τα ίδια και τώρα τρίτωσε!!!!!!!

Εχθές καθίσαμε σπίτι και ήρθε η μαμά μου και η γιαγιά μου και φάγαμε, και λόγο καιρού δεν κάναμε τπτ σπουδαίο..

Α, καλή Σαρακοστή να έχουμε και να έρθει γρήγορα ο Μάιος!!!!!

Η ayla αν δεν κάνω λάθος βαφτίζει την μικρούλα της τώρα τον Μάρτιο, αλλά δεν θυμάμαι ημερομηνία...

Καλή Σαρακοστή!!!

Εχθές μαζευτήκαμε με τα πεθερικά του αδερφού μου (τα δικά μου έχουν φάει ban) και τους γονείς μου εδώ και φάγαμε...

Κι εγώ δεν πάω πουθενά σήμερα!!! Είχα να πληρώσω τράπεζες κανονικά αλλά δεν πάω, σιγά μη βγάλω έξω το παιδί με τέτοιο κρύο!!! Θα πάω αύριο... Δε χιονίζει (σπάνιο πράγμα εδώ) αλλά έχει φοβερό κρύο και ισχυρούς ανέμους... Ο άντρας μου πέρασε εχθές από Γιβραλτάρ και πάει Αμερική, ακόμα δεν ξέρει που θα πάνε... Και αναρωτιέμαι τί να κάνω... Να πάω ή να μην πάω;;;

Έχεις δίκιο η ayla βαφτίζει αυτές τις μέρες, γι΄αυτό και έχει εξαφανιστεί!!!

Eυχάριστα νέα! να της ζήσει το μωράκι να το χαίρεται!

τίποτα Πασχαλίτσα. Ούτε sms. nada. Κι εγώ βράχος. Κυρία. βέβαια είμαι πολύ χάλια.. Δεν τρώω και δεν κοιμάμαι.Και κλαίω με λυγμούς δεν ξερω ένα πράμα.Το πως καπνίζω το κάτι άλλο. δε νομίζω οτι θα επικοινωνήσει ξανά μαζί μου. Ακου κει αυτουνού δεν του κάνει έλεγχο κανείς!

Διαφημίσεις

του πάτησα τον κάλο. Ετοιμο τον έχω για την επόμενη. Στην επόμενη θα είναι αρνάκι...α ρε λεωνίδα. ένα καράβι κουμαντάρεις 280 μέτρα και μια γυναίκα 1,67 φοβήθηκες να την κουμαντάρεις.

μόνος του θα γεράσει αν συνεχίσει να το παίζει Me, Myself and I.

Τι να την κάνει τη γυναίκα όταν έχει το αμαξάκι του, τα λεφτάκια του και τα φιλαράκια του; γιατί να μπλέκει με γυναίκες και γάμους και οικογένειες και παιδιά; 36 είναι. έχει ακόμα καιρό. όλο και κάποια θα αγοράσει. υπάρχουν και τα προξενιά...

μόνος του θα γεράσει αν συνεχίσει να το παίζει Me, Myself and I.

Τι να την κάνει τη γυναίκα όταν έχει το αμαξάκι του, τα λεφτάκια του και τα φιλαράκια του; γιατί να μπλέκει με γυναίκες και γάμους και οικογένειες και παιδιά; 36 είναι. έχει ακόμα καιρό. όλο και κάποια θα αγοράσει. υπάρχουν και τα προξενιά...

Ρε συ, ηρέμησε!!! Σκέφτηκες ποτέ ότι δεν αξίζει τον κόπο να κλαις και να χτυπιέσαι;;; Εγώ τέτοιον χαρακτήρα, ούτε να τον φτύσω δεν θα γύριζα και σε διαβεβαιώ ότι δεν είμαι καθόλου καλλονή!!! Κανονικά θα έπρεπε να είσαι χαρούμενη που απαλλάχτηκες! Η συμπεριφορά του δείχνει ότι έψαχνε αιτία για να σε ξεφορτωθεί, εγώ αυτό καταλαβαίνω και σου τα λέω ωμά για να ταρακουνηθείς λίγο!!!

Καταλαβαίνω την ψυχολογία σου με όλα αυτά που περνάς με την υγεία σου αλλά δεν αξίζει να έχεις έναν τέτοιο άνθρωπο δίπλα σου!!! Τώρα εσύ κλαίς και χτυπιέσαι και αυτός κάνει chat με τους φίλους του!!! Και σε ρωτάω, πως το επιτρέπεις αυτό στον εαυτό σου;;; Αυτό σου αξίζει δηλαδή; Ένας αρρωστημένος τσιγγούνης που τον νοιάζει μόνο η πάρτη του;;; Λοιπόν, σήκω, πλύσου, ντύσου, βάψου και βγες καμια βόλτα! Ναι, ναι, μόνη σου! Είναι καλύτερα να απολαμβάνεις αξιοπρεπή μοναξιά παρά αναξιοπρεπή σχέση!!! Έλα τώρα, σε παρακαλώ!!!!

πάνε κι έρχονται οι φιλίες του τύπου στο φεϊσμπούκ. Κατά τα άλλα, τον καταχρέωνα εγώ με τα ημέηλ που του έστελνα!!! δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω. να ευχαριστήσω το Θεό που με απάλλαξε από ένα τόνο δυστυχίας.

πάω να ξαπλώσω (ο μόνος τρόπος να μη σκέφτομαι)

Θα πρέπει να έχω φάει πολύ κουτόχορτο (και πολύ κέρατο). κατά τα άλλα σιχαίνεται τις π@@νες και δεν πάει μαζί τους! μιλάμε εγώ δεν είχα σχέση. το παραμύθι της σταχτοπούτας ΄ζούσα, μόνο που ο πρίγκιπας ήταν αδερφή!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...