Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Λοιπόν. Ανακάλυψα οτι ήρθε το Δεκέμβρη, και αντί να δει εμένα, βγήκε με τους φίλους του. Τον έστειλα κι εγώ και ησύχασα. Μου έλεγε οτι δεν προλαβαίνει να με δει αλλά διήμερα με το καρ κλάμπ προλάβαινε να πάει. Κρίμα, αλλά τι να κάνουμε. Και το παίζει αθώος!

τι να γίνει.

Αμάααααν!!! Τί εννοείς ότι ήρθε το Δεκέμβρη;;; Ότι ξεμπάρκαρε για λίγες μέρες; Ότι ήρθε το καράβι;;; Και πως το ανακάλυψες τώρα; Από φίλο του; Κοίτα να είσαι σίγουρη μη σου κάνει κανείς πλάκα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν. Ανακάλυψα οτι ήρθε το Δεκέμβρη, και αντί να δει εμένα, βγήκε με τους φίλους του. Τον έστειλα κι εγώ και ησύχασα. Μου έλεγε οτι δεν προλαβαίνει να με δει αλλά διήμερα με το καρ κλάμπ προλάβαινε να πάει. Κρίμα, αλλά τι να κάνουμε. Και το παίζει αθώος!

τι να γίνει.

Πάντως αν ισχύουν όλα αυτά και μαζί με τα προηγούμενα που έχεις γράψει γι΄αυτόν, καλά έκανες και τον έστειλες! Ψηλά το κεφάλι και ο κόσμος είναι γεμάτος από άντρες!!!

Τυφλή όπως ήμουν από τη ζήλεια ούτε συνειδητοποιήσα οτι αυτά που είδα ήταν λίγο πριν γνωριστούμε. Είχαμε γνωριστεί αλλά δεν είχαμε αρχίσει να βγαίνουμε.

Περιττό να πω οτι μάλλον με έστειλε γιατί μου είπε οτι τον έχω κουράσει πολύ. Δεν πειράζει βρε κορίτσια. Το φοβερότερο είναι πως είχε θολώσει το μυαλό μου! Καλά αυτός τα βλέπει όλα άσπρα ή μαύρα. Παραδέχτηκα τη βλακεία μου, αλλά δεν τον βλέπω να μου δίνει σημασία. Chi sera, sera...

καλό Σ/Κο σε όλες!

το τι δε μου έσυρε σήμερα. Τι οτι του κάνω έλεγχο και δεν τα ανέχεται αυτά.Τι να σας λέω.Από γενεές 14 με έχει περάσει.τι να πω.Κανένας δεν του κάνει έλεγχο αυτουνού, λέει. Δε βαριέστε. Μου ανέβηκε η πίεση...

Διαφημίσεις

Solaris τί έγινε; Τελείωσε ο εξάψαλμος;:tongue::tongue::tongue: Όλα καλά ή μπάααα;;; Λοιπόν που είστε η υπόλοιπες; Πάλι χαθήκατε...:(

Ο άντρας μου πάει Αλγερία, δίπλα στη Λιβύη δηλαδή... Τους έχουν δώσει εντολές να προσέχουν για λαθρεπιβάτες λόγω της κατάστασης στην περιοχή...:? Τώρα είναι Κανάρια και έρχονται προς τα εδώ... Άντε να δούμε πότε θα πάει Αμερική και αν θα πάω τελικά, γιατί κάτι έχουν πει για να ξεφορτώσουν σε άλλο πλοίο στην Αμερική αλλά τίποτα σίγουρο ακόμα... Αυτό το καράβι έχει μαλώσει με τα λιμάνια! Εντάξει, έχω δώσει πολλές "ευχές" γι΄αυτό αλλά όχι κι έτσι! Ας πιάσει κανένα λιμάνι να πάω τουλάχιστον! (Α, και άλλο ένα για να γυρίσω!!!)

Καλησπέρα και απο μένα.. Εεεε δεν είμαι και στα καλύτερα μου.. Ayla είχα παρόμοιο περιστατικό με το δικό σου.. Απο το πουθενά.. Τέλος πάντων Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι..

Αχ pashalitsa εμένα φεύγει την πέμπτη η την παρασκευή και μετραω μέρες!!! Αρχές μαΐου έχω φύγει!!!!!!

Αντε μακάρι να πας και εσυ!!!!

Το καλο με εσένα είναι ότι θα κάνετε καλοκαίρι!!! Έχετε αποφασίσει που θα πατε διακοπες;;

Με το σχολείο τελικά τι θα κανείς;; Εγω το άφησα τελείως το θέμα..

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Pashalitsa ξέχασα να σου πω ότι ο άντρας μου πήγε σήμερα στο ΕΛΟΕΝ να δηλώσει τον μικρο! Παρε ενα τηλ να ρωτήσεις τι πρέπει να κανείς, απο ότι μου είπε ο Θ αυτοί θέλουν κάθε χρόνο ενα ποιηστοποιητικο οικογενειακής κατάστασης και την υπηρεσία του συζύγου του περασμένου έτους! Αλλα παρε για να σου πουν σίγουρα!

Εντάξει, ευχαριστώ για το ΕΛΟΕΝ ... Που θα πας πουλάκι μου αρχές Μαϊου;;; Εγώ αν είναι να πάω πάλι Αμερική (χάθηκε επιτέλους καμια Ευρώπη;;;) και να έρθουμε μετά από ένα μήνα μαζί το σκέφτομαι...

Καλημέρααααα!!!!

Εγώ πάλι για Αμερική, πετάω τη σκούφια μου!!!!! Αλλά αυτό το σαπιοκάραβο που πάει αν πάει Αμερική θα το ψαχνουμε.. Καμία fujairah θα πάω.. Αλλά ελπίζω να πάει Σιγκαπούρη γιατί λένε οτι είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!!

Εγώ το έχω κάνει αυτό Pashalitsa, πάω Philadelphia και μόλις μπαίνω στο καράβι λένε στον Θ στο επόμενο ταξίδι φεύγεις (έκλεινε 6μηνο) πήγε το καράβι Arzue και μετά Quebec σχεδόν ένας μήνας ταξίδι, ζητήσαμε να μείνουμε και 3 μέρες στο Quebec και γυρίσαμε μαζί!!! Τέλειο είναι!!!! Να δεις χαρά όταν η μικρή μας είδε και τους δυο στο Αεροδρόμιο!!!!! Να πας, να πας!!!!!!!

Διαφημίσεις

Ναι, δεν το έγραψα καλά γιατί ξύπνησε η μικρή και άρχισε να κλαίει...

Κι εγώ πετάω τη σκούφια μου για Αμερική αλλά να πάω και να μείνω έστω ένα 24ωρο εκτός πλοίου... Επίσης αυτό που με ενοχλεί πολύ είναι το υπερατλαντικό ταξίδι... Έχω πρόβλημα φλεβικής ανεπάρκειας από την εγκυμοσύνη και μετά και δεν μπορώ να σου περιγράψω πόσο πρήζονται τα πόδια μου μετά το ταξίδι και πόσο υποφέρω γενικά στις στενές αεροπορικές θέσεις (τα έχουμε πει για τα κιλά μου) μέχρι να φτάσουμε!!! Το έχω κάνει σίγουρα πάνω από 10 φορές το ταξίδι στην Αμερική και από αυτές οι 8 είναι για άφιξη στο Χιούστον, ε, δε βλέπω και τίποτα καινούριο πια, τα έχω βαρεθεί... Τουλάχιστον να πήγαινα στο αγαπημένο μου Μαιάμι ή στο επίσης αγαπημένο Σιάτλ ή Σαν Φραντσίσκο, κάτι θα έλεγε... Αλλά πάω στοίχημα ότι πάλι Χιούστον θα μου πει να πάω. Άσε που έχω αρχίσει και στενοχωριέμαι γιατί κάθε φορά που πηγαίνω Αμερική ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ.

Έπειτα σκέφτομαι την ψυχική ταλαιπωρία του παιδιού (ή μάλλον πρώτη τη σκέφτομαι αυτή). Τέλος σκέφτομαι τα χρήματα του αεροπορικού και αυτό γιατί δεν θα σπάσει πια το ταξίδι, αφού θα έρθει στους έξι μήνες -τέλος Απριλίου, αρχές Μαίου) (θα έρθει για λίγες μέρες και μετά θα πάει για ένα 3μηνο ταξίδι έχει κανονίσει).

Κι εγώ έχω γυρίσει μαζί του (με το ατύχημα πέρσυ:rolleyes:) αλλά υποδοχή στο αεροδρόμιο δεν είχαμε καθώς το παιδί είχε αρρωστήσει...:-( Αυτό με την επιπλέον παραμονή πως το κανονίσατε; Είπατε στην εταιρία να κάνει κράτηση στο ξενοδοχείο επιπλέον μέρες και τις επιβαρυνθήκατε; Ήταν μεγάλη τύχη που ξεμπαρκάρατε από Κεμπέκ, αξίζει να το επισκεφθεί κανείς φαντάζομαι (δεν έχω πάει αλλά λατρεύω τον Καναδά όσο καμια άλλη χώρα)... Τώρα άμα ξεμπαρκάρεις από Βενεζουέλα ας πούμε, τί να κάτσεις να κάνεις... Άσε που δεν θα κρατάω ούτε με αλυσίδες τον άντρα μου που θα θέλει να γυρίσει στην κόρη του... Άστα, ο μεγάλος έρωτας είναι ΑΛΛΗ τώρα.:D:D:D

Καλημέρααααα!!!!

Αλλά αυτό το σαπιοκάραβο που πάει αν πάει Αμερική θα το ψαχνουμε.. Καμία fujairah θα πάω..

Όπα! Τί είναι αυτό;;; Έχει σαπιοκάραβα η εταιρία;;; Πόσων χρονών είναι το καράβι;;; Μη μου λες τέτοια και έχει πειστεί να πάει για την αίτηση ο δικός μου... Και μου το είπε ότι κάποιος στο πλοίο του είπε ότι έχει σαπιοκάραβα αλλά δεν τον πίστεψα...

Χαχαχαχα pashalitsa έχει τρία παλιά καράβια και 9 καινούρια! Τα 2 απο τα 3 παλιά καράβια είναι σε πολύ καλή κατάσταση και το μόνο σαπιοκάραβο είναι αυτό που θα πάει ο Θ!!!! Του είπαν βέβαια (αλλά δεν το πολύπιστεύω) οτι αφού πάει επισκευή το βαπόρι θα πάει για πούλημα..

Όταν ήμασταν στο Quebec είπαμε στον captain οτι θέλουμε να κάτσουμε μερικές μέρες και το κανόνισε με την εταιρία!! Δεν νομίζω οτι πληρώσαμε παραπάνω έτσι και αλλιώς θα μέναμε μια μέρα στο ξενοδοχείο και λόγο πτήσης απλά εμείς μείναμε ακόμα 2!! Σιγά το κόστος για αυτούς.. Βέβαια αυτά με την Euronav με τους καινούργιους δεν έχω πάει ακόμα!!

Αν έχεις messenger στείλε μου σε πμ την διεύθυνσή σου να μιλάμε πιο άμεσα!!!

Τι γελάς παιδί μου, είπα να πάρει κανένα φράγκο παραπάνω, όχι να τον πνίξω κιόλας!!!!! Δε συμφέρει!!!:-P:razz::-P:lol::lol::lol:

Ναι, έχω msn αλλά έχω να το χειριστώ... ουυυυυυυ... κάτσε να δω...

Kορίτσια ο εξάψαλμος τελείωσε, αλλά μου είπε οτι "νομίζει δε θα προχωρήσουμε.Μπορεί να κάνει και λάθος".

Του είπα κι εγώ το ξέερις οτι κάνεις λάθος. Μακάρι να με άφηνες για κάτι σοβαρό. Αλλά δε μπορώ να σε κατηγορήσω επειδή δε θές να δεσμευτείς.

είμαι περίλυπη, σε χάλια ψυχολογική κατάσταση.Πριν λίγες μέρες μου έλεγε λόγια αγάπης και τόσους μήνες, και ξαφνικά...άμα βρει γυναίκα που να τον αγαπάει ΚΑΙ να τον περιμένει να μου τηλεγραφήσει.Οχι οτι χάθηκαν οι άντρες-αλλά πρέπει να είσαι μη-σοβαρός εαν αφήνεις τον άλλον γιατί η ανεξαρτησία σου είναι πάνω απ΄ολα, πιο πάνω από τις ανάγκες σου και ποιό πάνω από τις επιθυμίες σου.Να θέλεις τη γυναίκα αλλά να την παρατάς (ενώ ξέρεις οτι μπορεί να κάνεις λάθος). ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟΝ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...