Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Το φοβερό είναι ότι στις δίδυμες κυησεις δεν δίνεται αυτόματα άδεια μέχρι τον τοκετό.. Μιλάμε για 2 μωρά!! 

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελπίζω να πήρες το π.μ. μου Ναταλία. Το review λέει ότι έχει 8040 ευρώ, με πρόθεση να γίνει 8400 αν το επιτρέψει το υπουργείο από φέτος! Επίσης έκλεισαν όλα τα τμήματα-αίθουσες με νήπια (8-9 τμήμαα μου είπαν!!!!!!!!!!!!:roll:) και δεν θα γίνει προνήπιο φέτος!!! Μιλάμε για το βασικό πρόγραμμα! Με φαγητό και μια δραστηριότητα καθημερινά, θέλεις άλλα 2000 ευρώ (θα μου πεις τη δραστηριότητα και έξω την πληρώνεις) και αν θες φύλαξη - χαλαρή δραστηριότητα/δημιουργική απασχόληση ως τις 5μμ είναι άλλα 850 ευρώ. Δηλαδή αν ένας άνθρωπος δουλεύει, (εμένα δε με αφορά αυτό το πρόγραμμα αλλά λέω γενικά) θέλει 11250!!!:shock::shock::shock::cry::cry: ευρώ!!! Αν αυτή είναι η τιμή του νηπίου, τί γίνεται στο δημοτικό και στο γυμνάσιο;;; Επίσης αναρωτιόμαστε με τον άντρα μου που θα φτάσουν τα δίδακτρα σε 3-4 χρόνια με τις αυξήσεις... Α, και να πω ότι για την Α δημοτικού υπάρχουν πάνω από 100 άτομα σε αναμονή καθώς οι θέσεις έχουν ήδη κλείσει! Μιλάμε ότι κάθε τάξη στο δημοτικό έχει 8-9 τμήματα!!! Για ποια οικονομική κρίση μου μιλάτε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ελπίζω να πήρες το π.μ. μου Ναταλία. Το review λέει ότι έχει 8040 ευρώ, με πρόθεση να γίνει 8400 αν το επιτρέψει το υπουργείο από φέτος! Επίσης έκλεισαν όλα τα τμήματα-αίθουσες με νήπια (8-9 τμήμαα μου είπαν!!!!!!!!!!!!:roll:) και δεν θα γίνει προνήπιο φέτος!!! Μιλάμε για το βασικό πρόγραμμα! Με φαγητό και μια δραστηριότητα καθημερινά, θέλεις άλλα 2000 ευρώ (θα μου πεις τη δραστηριότητα και έξω την πληρώνεις) και αν θες φύλαξη - χαλαρή δραστηριότητα/δημιουργική απασχόληση ως τις 5μμ είναι άλλα 850 ευρώ. Δηλαδή αν ένας άνθρωπος δουλεύει, (εμένα δε με αφορά αυτό το πρόγραμμα αλλά λέω γενικά) θέλει 11250!!!:shock::shock::shock::cry::cry: ευρώ!!! Αν αυτή είναι η τιμή του νηπίου, τί γίνεται στο δημοτικό και στο γυμνάσιο;;; Επίσης αναρωτιόμαστε με τον άντρα μου που θα φτάσουν τα δίδακτρα σε 3-4 χρόνια με τις αυξήσεις... Α, και να πω ότι για την Α δημοτικού υπάρχουν πάνω από 100 άτομα σε αναμονή καθώς οι θέσεις έχουν ήδη κλείσει! Μιλάμε ότι κάθε τάξη στο δημοτικό έχει 8-9 τμήματα!!! Για ποια οικονομική κρίση μου μιλάτε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Πασχαλίτσαααα!!!!!! Το πήρα το μην. και σου απάντησα, δεν το πήρες το δικό μου??? Για πες, τι σκέφτεσαι τώρα για το σχολείο???

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

βββΤί να σου πω, θα μου στρίψει... Εκεί που έλεγα ότι είμαι ελεύθερή και ωραία και ότι αφού είμαι σε ενοίκιο μπορώ να πάω σε όποια περιοχή θέλω, μου προέκυψε θέμα με κάτι περιουσιακά, με κάτι αντιπαροχές στο κέντρο του Πειραιά και δεν ξέρω τί μου γίνεται τώρα...

Ο άντρας μου συγκλίνει προς του Κωστέα Γείτονα, καθώς δεν θέλει να ζοριστεί το παιδί πολύ και να φύγει μετά έξω, χωρίς να βασανιστεί με τις Πανελλήνιες όπως είδε εμένα να βασανίζομαι και στο τέλος να ΜΗ σπουδάζω αυτό που ήθελα αλλά κάτι άλλο, με αποτέλεσμα να μην το εξασκήσω ποτέ (το επάγγελμα της Θεολόγου εννοώ). Φυσικά μέχρι τότε εγώ πιστεύω ότι ΔΕΝ θα υπάρχουν Πανελλήνιες εξετάσεις... Επίσης θέλω μεν να πάει σε ένα σχολείο με ανοιχτούς ορίζοντες αλλά όχι να γίνει πιο κακαμαθημένη και γκρινιάρα από όσο ήδη είναι (ορκίζομαι δεν φταίω εγώ...). Μου αρέσει η πειθαρχία που είδα στην ελληνογερμανική αλλά και στην ελληνογαλλική που επισκέφτηκα χθες στον Άλιμο.

Αν τελικά αναγκαστώ να μείνω στον Πειραιά για μερικά χρόνια, θα τη στείλω στη Δελασάλ στον Άλιμο, (αν κληρωθώ βέβαια). Μου άρεσε πολύ αυτό το σχολείο. Μαζεμένο, πεντακάθαρο, παντού μάρμαρα, με φινέτσα, με υπέροχο θέατρο, (δεν έχει βέβαια τις 40 δραστηριότητες της ελληνογερμανικής αλλά καθόλου δε με νοιάζει!). Κάνουν αγγλικά και γαλλικά από α' δημοτικού. Και τα δίδακτρα είναι λογικά, 5600 το βασικό πρόγραμμα και 1400 το σχολικό που πάει από σπίτι σε σπίτι. Με εξυπηρετεί και Κορυδαλλό και Πειραιά. Και τα παιδιά φέρνουν το φαγητό τους από το σπίτι όλα!!! Το μόνο κακό είναι ότι θα χάσουμε την εξοχή μας αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Ακόμα δεν ξέρω. Πρέπει να ενημερωθώ από τον εργολάβο τί μας δίνει, πόσο θα μου δώσει επιπλέον τετραγωνικά που θέλω κλπ, κλπ. Δεν περίμενα να προκύψει τέτοιο θέμα τώρα αλλά χτίζουν οι διπλανοί μας και αν δεν δοθεί τώρα το οικόπεδο (που είναι μικρό) μετά δεν ξέρω τί θα προκύψει με την Πολεοδομία...

Διαφημίσεις

Καλά είμαι εγώ, σήμερα ξεκουράζομαι και μαζεύω λίγο σπίτι γιατί γίναμε αχούρι με τις περιοδείες στα σχολεία... Μιλάμε ότι με ξύπναγε σήμερα η μικρή κι εγώ δεν σηκωνόμουν... Μαμά σήκω, πεινάω, γάλαααααααααααα!!!! Φώναζε το κακόμοιρο... Μα κι αυτό το ευλογημένο το παιδί γιατί δεν σηκώνεται στις 9.00π.μ.;;;

Εντωμεταξύ εγώ καθόλου δεν θέλω να μπλέξω τώρα με δάνεια και τέτοια και στο σπίτι το παλιό στον Πειραιά μένει η γιαγιά μου και αν τη βγάλουμε φοβάμαι ότι θα πεθάνει... (είναι 85 ετών η γυναίκα). Αλλά η άλλη πλευρά (του θείου) έχει λυσσάξει να το δώσουμε, ενώ εγώ δεν θέλω να βγει η γυναίκα από το σπίτι... Ρώτησα στην πολεοδομία και μου είπαν ότι και να το κρατήσουμε χτίζει απλά με μειωμένο συντελεστή... Τώρα θα τσακωθούμε τα σόγια και θα ησυχάσουμε... Πωπω και δεν τα μπορώ αυτά... Τα νεύρα μου τα χάπια μου...

Κληρονομικά!!!! Νο. 1 λόγος να γίνουν τα σόγια κ*λ*ς!!!!!!! Κουράγιο pashalitsa!!!

Εμένα η δικιά μου ξυπνάει κατά τις 8:30 αλλά κοιμάται και νωρίς!! 21:00 είναι στο κρεβάτι εκτός και αν πάμε κάπου και καθυστερήσουμε!!

Άσχετο αλλά σήμερα πήγα σε συμβεβλημένο οδοντίατρο του ΝΑΤ και έμεινα πολύ ευχαριστημένη!!! Δεν ήξερα οτι με τους συμβεβλημένους δεν πληρώνεις τπτ!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Κληρονομικά!!!! Νο. 1 λόγος να γίνουν τα σόγια κ*λ*ς!!!!!!! Κουράγιο pashalitsa!!!

Εμένα η δικιά μου ξυπνάει κατά τις 8:30 αλλά κοιμάται και νωρίς!! 21:00 είναι στο κρεβάτι εκτός και αν πάμε κάπου και καθυστερήσουμε!!

Άσχετο αλλά σήμερα πήγα σε συμβεβλημένο οδοντίατρο του ΝΑΤ και έμεινα πολύ ευχαριστημένη!!! Δεν ήξερα οτι με τους συμβεβλημένους δεν πληρώνεις τπτ!!!

Πήγες σε συμβεβλημένο του ΝΑΤ και έμεινες και ευχαριστημένη και μάλιστα από οδοντίατρο;;;; Που είναι αυτός ο γιατρός να τον κορνιζάρουμε;;; Εγώ αυτό το βιβλιάριο μάλλον διακοσμητικό το έχω... Και πρέπει να πάω σε 10 γιατρούς κανονικά αλλά όλο το αναβάλλω...

Η δικιά μου κόρη έχει μαλώσει με τον ύπνο από τότε που ήρθε σε αυτό τον κόσμο... Κοιμάται με χίλια ζόρια στις 9.30 αν είμαστε εντός σπιτιού και ξυπνάει στις 7.30 :cry::cry::cry: πια... Πιο παλιά πήγαινε και 8.30 τώρα δεν θέλει με τίποτα να κάτσει στο κρεβάτι... (Μα γιατί την κρατάω σπίτι και δεν τη στέλνω σχολείο να ησυχάσω κι εγώ;;;)

Διαφημίσεις

Τι κάνουν σήμερα οι Πηνελόπες μου;;;

Λοιπόν σήμερα μου ήρθε ένα γράμμα από ΕΛΟΕΝ με ένα έντυπο μισοσυμπληρωμένο και εγώ δεν καταλαβαίνω τί πρέπει να κανω, κάτι για το παιδί είναι από ότι καταλαβαίνω, για το οικογενειακό επίδομα νομίζω... Μήπως ήρθε σε καμια και ξέρει τί να κάνω;;; Πάρος;;; Ayla;;;

Το μόνο που ξέρω γι΄αυτό ειναι ότι ο άντρας μου έφτιαξε τα χαρτιά πέρσυ (αφού μου το είπε άλλη γυναίκα ναυτικού αλλιώς κοιμόοοοοομασταν) και μπήκαν κάτι λεφτά στην τράπεζα που ο άντρας μου τα έβαλε στο λογαριασμό της μικρής. Έχει και μια σαν απόδειξη μέσα ο φάκελος, πρέπει να είναι για τα χρήματα που μπήκαν ήδη στο λογαριασμό πέρσυ και ήταν για το 08 και το 09, 906 και κάτι ψιλά ευρώ. Για το 2007 δεν δικαιούταν γιατί ήταν με ανασφάλιστο... Α, τώρα βλέπω ότι λέει κάτι πάνω πάνω για ραντεβού στις 6/6/11 10,15-11,15π.μ. Ο άντρας μου πιθανότατα δεν θα είναι εδώ τότε... Τί διαδικασία πρέπει να κάνω εγώ, ξέρεις Πάρος;;;

Α, μάλιστα, είναι αίτηση για να πάρουμε το επίδομα του 2010... Και πως επιβεβαιώνω τη θαλασσια υπηρεσία που δεν έχω φυλλάδιο;;; Μάλλον με βεβαίωση από την εταιρία φαντάζομαι ε;;; Και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης... Θέλει τίποτε άλλο;;;

Λοιπόν. Ανακάλυψα οτι ήρθε το Δεκέμβρη, και αντί να δει εμένα, βγήκε με τους φίλους του. Τον έστειλα κι εγώ και ησύχασα. Μου έλεγε οτι δεν προλαβαίνει να με δει αλλά διήμερα με το καρ κλάμπ προλάβαινε να πάει. Κρίμα, αλλά τι να κάνουμε. Και το παίζει αθώος!

τι να γίνει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...