Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Βρε Πάρος, έτσι και τις στείλουμε και οι δύο ελληνογερμανική, θα είναι συμμαθήτριες οι κόρες μας!!!!! Solaris, η Εράσμειος λέει τίποτα άραγε; Είναι σχολείο με βαρύ όνομα πάντως.... Καλέ, τί 7000 η ελληνογερμανική; Πλάκα κάνεις;;; Πάω να δω τιμές!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ ξέρω τί λέω όταν λέω ότι το σημαντικό είναι τα αγγλικά! Είναι το κλειδί για πανεπιστήμια Αμερικής, Καναδά, Σκωτίας, Αγγλίας! Τέλος πάντων θα δω τη Δευτέρα την ελληνογερμανική και το πρώτο που θα ρωτήσω είναι για το ρόλο των αγγλικών στο σχολείο... Το λέω γιατί συνήθως τη β ξένη γλώσσα την έχουν ψιλοφτυσμένη... Αν και από το σάιτ δεν αποκόμισα αυτή την εντύπωση...

όχι η ανηψιά μου μια χαρά τα ξεκίνησε τα αγγλικά στην τρίτη δημοτικού. απλώς του χρόνου το σχολείο παει στην Κάντζα σε νέες εγκαταστάσεις.

Πασχαλίτσα, ΑΙΣΧΟΣ ΜΟΥ.

στην Εράσμειο πάει γμώ το μυαλό μου. ΟΧΙ στην ελληνογερμανική. θα κάνει παρέα με της μανωλίδου!αχ συγγνώμη!πω πω πω! πάω να καπνίσω ένα τσιγάρο γιατί συγχίστηκα! κορίτσια, μη γελάτε!:confused:

όχι δεν κάνω πλάκα. δεν ξέρεις τι πλάκα έπαθα.

δούλευα σ΄ενα πολιτικό γραφείο και τώρα μέχρι το καλοκαίρι δε θα ξαναδουλέψω και δεν του το΄χω πει. δε θα του αρέσει...:lol:

το κάνω πιο πολύ για μένα. σου είπα. αν το συνεχίσει έτσι όταν έρθει τον αύγουστο, και πάει πιο σοβαρά, που το βλέπω αρκετά πιθανό, θα τον αφήσω. κι ας τον θέλω. αυτά τα λεφτά ρε γμώτι. μια ζωή εμπόδιο μου στέκονταν...

Κοίτα να δεις, έτσι όπως το θέτεις, χάσε εσύ τα κιλά (που το έχεις και εύκολο από ότι βλέπω), και εντωμεταξύ έχε και τα μάτια σου ανοιχτά και όλο και κάτι άλλο θα βρεθεί.... Ότι μπορείς να χαρείς από αυτόν, να το χαρείς και προχώρα... Μην υποβιβάζεις τον εαυτό σου κοπέλα μου... Και μην πολυσκάς για πάρτυ του...

Διαφημίσεις

Κοίτα να δεις, έτσι όπως το θέτεις, χάσε εσύ τα κιλά (που το έχεις και εύκολο από ότι βλέπω), και εντωμεταξύ έχε και τα μάτια σου ανοιχτά και όλο και κάτι άλλο θα βρεθεί.... Ότι μπορείς να χαρείς από αυτόν, να το χαρείς και προχώρα... Μην υποβιβάζεις τον εαυτό σου κοπέλα μου... Και μην πολυσκάς για πάρτυ του...

Χα, χα! Άμα γράφεις ταίζοντας γιαούρτι το παιδί, γράφεις την πάρτη πάρτυ και άλλα τέτοια ευτράπελα!!!

Διαφημίσεις

Solaris πλάκα κάνεις αν με ρώταγε στο πρώτο ραντεβού τι λεφτά βγάζω θα τον παρατούσα εκεί και θα έφευγα!!!! Εκείνος σου είπε οτι βγάζει περίπου 10.000 το μήνα ή στο κρατάει για έκπληξη???

Τέλος πάντως χωρίς πλάκα τώρα αν εσύ είσαι ευχαριστημένη εμάς δεν μας πέφτει λόγος..

Για το δέμα που θέλεις να στείλεις θα το πας στα γραφεία της εταιρίας και αυτοί θα το στείλουν στο επόμενο λιμάνι που θα πιάσει!

Pashalitsa θα πάρω αύριο τι πρωί να κλείσω ραντεβού στην Ελληνογερμανική αν και απο ότι είδα απο τις τιμές που έχει είναι φαρμακείο!!!

Εκεί που έγραφα οτι ο άντρας μου λέει αν πρέπει οπωσδήποτε να την στείλουμε σε ιδιωτικό ξέχασα να βάλω ερωτηματικό!!!! Δλδ δεν είναι σίγουρος.. Πολύ μπέρδεμα ρε γμτ.. Εγώ πάντως σχολείο πήγα σε δημόσιο αλλά δεν ήμουν και ιδιαίτερα καλή μαθήτρια μιας και έκανα 11 χρόνια πρωταθλητισμό (συγχρονισμένη κολύμβηση) και είχα άλλες ασχολίες.. Διπλές προπονήσεις, εθνική ομάδα και τέτοια πράγματα!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

αυτό ΝΑΤΑΛΙΑ μου το σφύριξε μια θειά του. και να μην ήξερα δε θα ρωτούσα, δεν κάνω τέτοιες ερωτήσεις.είναι αγένεια και από πίτα που δεν τρώω...

με λένε Ντίνα.

ΔΕ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΤΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ. Ελπίζω να μου πείτε τίποτα χρήσιμο...

Xaxaxa!!!

Είναι αστείο όμως γιατί μιας και βγάζει τόσα πολλά λεφτά ρωτάει εσένα πόσα βγάζεις..

Λοιπόν μπορείς να του στείλεις ταινίες, μιας και βλέπουν πολλές μέσα στο καράβι, περιοδικά.. Τι άλλο.. Δεν μου έρχεται κάτι άλλο ρε γμτ..

Σε τι πλοία είναι??

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...