Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Όντως κορίτσια χειρότερο ελάττωμα απο την τσιγκουνιά δεν υπάρχει.. Και ο πατέρας μου το έχει και δυστυχώς δεν είναι τσιγκούνης μόνο στα λεφτά αλλά και στα αισθήματα.. σε ΟΛΑ.. Αχ pashalitsa τον Απρίλιο τελειώνει το συμβόλαιό μου στην voda και θα το γυρίσω σε ένα ωραιότατο καρτοκινητό που θα πάει σύννεφο! Μας σκίσανε φέτος...

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όντως κορίτσια χειρότερο ελάττωμα απο την τσιγκουνιά δεν υπάρχει.. Και ο πατέρας μου το έχει και δυστυχώς δεν είναι τσιγκούνης μόνο στα λεφτά αλλά και στα αισθήματα.. σε ΟΛΑ.. Αχ pashalitsa τον Απρίλιο τελειώνει το συμβόλαιό μου στην voda και θα το γυρίσω σε ένα ωραιότατο καρτοκινητό που θα πάει σύννεφο! Μας σκίσανε φέτος...

Άστα Πάρος, άρχισα περικοπές. Στην ασφάλεια του αυτοκινήτου άφησα τα βασικά και τώρα θα συνεχίσω με τα τηλέφωνα. Δεν φτάνει το 23% φόρος στο λογαριασμό, έχουμε και το φόρο συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας, άααααλλα τόσα! Ε, δεν πάνε καλά οι άνθρωποι, τηλέφωνο πήρα πέρσυ, το ίδιο και ο άντρας μου, οπότε θα το κόψω να ησυχάσω... Τώρα με των αντρών μας δεν έχω ψάξει ακόμα τί μας συμφέρει... Πάντως η vod. κάτι διαφήμιζε για καρτοκινητό για το εξωτερικό και πρέπει να το ψάξω. Εμένα το συμβόλαιο λήγει τον άλλο μήνα...

Όσο για τον μπαμπά σου, δε νομίζω να συγκρίνεται με τον δικό μου... Οτιδήποτε έξοδο πάνω από τη ζωή του φυτού, γι΄αυτόν είναι σπατάλη! Και να πεις ότι κάνω προσωπικά έξοδα σα γυναίκα; Μόνο για ρούχα ξοδεύω που δε βρίσκω φτηνά στο μέγεθός μου και αναγκάζομαι να ψωνίζω από τη γνωστή γερμανική αλυσίδα για μεγάλα μεγέθη...

Που ταξιδεύει βρε παιδί μου; Έχει ασύρματο ίντερνετ; Γιατί αν είναι Αμερική και χρησιμοποιεί ασύρματο ίντερνετ είναι όντως πανάκριβα αλλά αν πάλι δεν το χρησιμοποιεί δεν υπάρχει λόγος να το έχει... Τα ίδια έκανε ο άντρας μου και πληρώσαμε πάγια ένα χρόνο για πλάκα και δεν ήρθε ποτέ Ευρώπη για να το χρησιμοποιήσει με λογική χρέωση... Τώρα πλησιάζει ο καιρός που θα τα κόψω ΟΛΑ. Ακόμα και το κινητό μου καρτοκινητό θα το κάνω να ησυχάσω...

Τώρα αν μπορείς να ανεχτείς την πλεονεξία για χρήματα, τί να σου πω, δοκίμασέ το και... όσο πάει!!!

ιταλία μαύρη θάλασσα. αυτό είναι το ρουτ. και εννοείται περνάει από δω. ας έκανε περιαγωγή έχει για ευρώπη η βόνταφον περιαγωγή και ασύρματο ίντερνετ με κάποιο πάγιο μεν όχι πολύ, απεριόριστο ΜΒ δε. εξάλλου υπάρχει και το skype (αλλά για τους κολλητούς του. όχι για τη γκόμενα).

ΘΕΛΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.

τον απρίλιο γιορτάζει. λέω να του στείλω ΄μερικά πράγματα (κρυφά). να τηλεφωνήσω στην εταιρία του να μου πουν που να δώσω ένα δεματάκι. εσείς που ξέρετε, τι χρειάζεται ένας άντρας σε ένα καράβι πιο πολύ; επίσης, πόσον καιρό παίρνει να πάει; καλά ο δικός μου είναι γύρω γύρω. Περιμένω ιδέες και προτάσεις.

υποσημείωση.

έκοψα το βραδυνό και έχω χάσει από 1η δεκέμβρη 16 κιλά.θα έχει κι άλλα.θα πέσει κάτω άμα με δει.

(το πολύ να με κεράσει ένα σουβλάκι)

τι να σας πω κορίτσια. εγώ με κοσμοκάρτα τη βγάζω, ένα πενηνταράκι το μήνα στα εσεμεσ το θέλω. και είμαι και απένταρη. δε βαριέστε.

ιταλία μαύρη θάλασσα. αυτό είναι το ρουτ. και εννοείται περνάει από δω. ας έκανε περιαγωγή έχει για ευρώπη η βόνταφον περιαγωγή και ασύρματο ίντερνετ με κάποιο πάγιο μεν όχι πολύ, απεριόριστο ΜΒ δε. εξάλλου υπάρχει και το skype (αλλά για τους κολλητούς του. όχι για τη γκόμενα).

ΘΕΛΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.

τον απρίλιο γιορτάζει. λέω να του στείλω ΄μερικά πράγματα (κρυφά). να τηλεφωνήσω στην εταιρία του να μου πουν που να δώσω ένα δεματάκι. εσείς που ξέρετε, τι χρειάζεται ένας άντρας σε ένα καράβι πιο πολύ; επίσης, πόσον καιρό παίρνει να πάει; καλά ο δικός μου είναι γύρω γύρω. Περιμένω ιδέες και προτάσεις.

Όπως ακριβώς το λες... Το δρομολόγιο που κάνει είναι ιδανικό για επικοινωνία... Δεν κατάλαβa γιατί δεν μιλάτε μέσω skype; Εμένα άμα έκανε τέτοιο δρομολόγιο... θα ήμουν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο... Αφού τα ΜΒ είναι απεριόριστα, πως γίνεται να μιλάει με τους φίλους και όχι μαζί σου;

Διαφημίσεις

Δεν μας παίρνει οικονομικά, απο την άλλη ο άντρας μου μου λέει πρέπει οπωσδήποτε να πάει σε Ιδιωτικό και εγώ ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω... Είχαμε πάει σε ένα φιλικό ζευγάρι προχθές που έλεγε οτι στο δημόσιο περνάνε την ώρα τους και δεν κάνουν τπτ QUOTE]

γιατί οπωσδήποτε σε ιδιωτικό;εαν μπορείς να ασχοληθείς μαζί τους,και φροντίσεις να μάθουν καμιά γλώσσα, θα εξοικονομήσεις τόσα χρήματα ώστε όταν μεγαλώσουν να μπορείς να τα στείλεις να σπουδάσουν όπου θέλουν. (αντιγράφω τη φιλοσοφία της άλλης μου αδερφής, που το στέλνει σε δημόσιο). το να διαβάζει μπορείς να το μάθεις εσύ.

εγώ γιατί νομίζεις οτι είμαι ευτυχισμένη; βέβαια, τα'χω πίσω ακόμα...

α είμαι τρίτη. πρώτα έρχεται ο ολυμπιακός, μετά οι κολλητοί και τελευταία και ασθμαίνουσα εγώ...με τιμώρησε γιατί τον έβγαλα από το φ/β και δε με κάνει add στο skype. παιδάκι δεν είναι; σκορπιός δεν ειναι;;;;

Χα, χα, χα, ένα ένα μου τα λες τα ωραία... Είναι δηλαδή τσιγκούνης, είναι ολυμπιακός (σαν το δικό μου):mrgreen:, είναι ΚΑΙ Σκορπιός (όπως η μάνα μου, ο πατέρας μου και ο αδελφός μου):mrgreen: (ο Θεός να σε φυλάει...:tongue:)και σε βάζει και μετά την ομάδα και τους κολλητούς; Συγνώμη κιόλας αλλά γιατί είπαμε ότι είσαι μαζί του γιατί δε θυμάμαι;;;:roll::roll::roll:

[quote

Όταν λες παθολογική σχέση με το χρήμα εννοείς το να θέλει να βγάζει πολλά χρήματα ή το να μην θέλει να τα μοιράζεται-χαλάει, κοινώς τσιγκουνιά; Γιατί το τελευταίο είναι πολύ άσχημο ελάττωμα... Βέβαια υπάρχουν και άνθρωποι που το ανέχονται, εγώ είμαι βαριά αλλεργική σε αυτό το ελάττωμα...:lol::lol::lol:

Να σου πω. τέτοια λεφτά θαλασοδαρμένα, δεν είμαι σίγουρη αν και πόσο τα θέλω. διότι, δικά του είναι, αυτός θαλασοβρέχεται. εγω τι δουλειά έχω; δεν είμαι όμως και τυφλή. εαν προχωρήσει το πράγμα, θα το υπολογίσω πολύ σοβαρά. και δε θα είναι υπέρ του. γιατί για μένα σκασίλα μου αλλά δε θέλω τα παιδάκια μου να είναι στερημένα, όταν δεν υπάρχει λόγος να είναι.μόνο στο φαι δεν είναι τσιγκούνης γιατί τρώει. και καπνίζει. και όταν βγαίνει με τους κολλητούς, το διασκεδάζει. πήρε ένα αμάξι καλό, αλλά τρίπορτο!!!δηλαδή πείραζε να έχει 4 πόρτες;;;;τι να πω.θα δούμε.είναι καλός βέβαια. δυσπρόσιτος αλλά καλός. ερώτηση στο πρώτο ραντεβού: "τα λεφτά που παίρνεις είναι καλά, κακά ή μέτρια;" εγώ λιγάκι κόλλησα και επειδή δεν απάντησα με ξαναρώτησε.

ε, αμα θέλει γκόμενα (συγγνώμη!) εδώ είμαι. άμα ψάχνει πλούσια νύφη, ας πάει αλλού...αλλά δε φεύγει γιατι γουστάρει.

Δεν μας παίρνει οικονομικά, απο την άλλη ο άντρας μου μου λέει πρέπει οπωσδήποτε να πάει σε Ιδιωτικό και εγώ ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω... Είχαμε πάει σε ένα φιλικό ζευγάρι προχθές που έλεγε οτι στο δημόσιο περνάνε την ώρα τους και δεν κάνουν τπτ QUOTE]

γιατί οπωσδήποτε σε ιδιωτικό;εαν μπορείς να ασχοληθείς μαζί τους,και φροντίσεις να μάθουν καμιά γλώσσα, θα εξοικονομήσεις τόσα χρήματα ώστε όταν μεγαλώσουν να μπορείς να τα στείλεις να σπουδάσουν όπου θέλουν. (αντιγράφω τη φιλοσοφία της άλλης μου αδερφής, που το στέλνει σε δημόσιο). το να διαβάζει μπορείς να το μάθεις εσύ.

Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι αν το παιδί από μικρό δεν βρεθεί στο κατάλληλο περιβάλλον και είναι σε κανένα δημόσιο της συμφοράς α) θα σε ακούει εσένα τη μάνα όταν εσύ θα του λες να κάνετε εργασία στην Οδύσσεια πχ και αυτός θα θέλει να πάει με τους φίλους του για μπάλα β) θα του έρθει η θεία φώτιση όταν γίνει 18 και θα θέλει να πάει να σπουδάσει και όλα τα πανεπιστήμια θα έχουν τότε τις πόρτες τους ανοιχτές να τον περιμένουν; Δε νομίζω... Το παιδί το επηρεάζουν και οι παρέες του και το σχολικό περιβάλλον και όλα.... Η μαμά δε φτάνει δυστυχώς... Αλλιώς κι εγώ θα το έπαιρνα όλο πάνω μου (ακόμα το ψιλοσκέφτομαι δηλαδή γιατί μου έχουν πει ότι εδώ στη Σαλαμίνα τα δημόσια είνα πολύ καλά...) Κι εγώ σκέφτομαι τα λεφτά, όχι μόνο τα σκέφτομαι αλλά θα ζοριστώ κιόλας! Γι΄ αυτό και αν δεν βρω κάτι που να μου γεμίσει πραγματικά το μάτι, να μην ξεπερνάει τις 9-10000 ευρώ και να με πείσει, δεν θα πάω πουθενά, τουλάχιστον για φέτος...

Διαφημίσεις

χα,χα χα χα Pasxalitsa! 'οταν με γνώρισε δε βλεπόμουν.μαλλί αφάνα, κάτι ρούχα ούτε η θειά μου, άβαφη, τα μαλλιά μαζεμένα, όχι 38 αλλά 138 έδειχνα. μου έκανε εντύπωση που ενώ δεν ήξερε τι άνθρωπος είμαι, ήθελε να με γνωρίσει. το ένστικτό του φιλοδώρησα.

κοίτα. είναι παιδάκι ακόμα. θέλει να πάει παραπέρα στη ζωή του αλλά ξέρεις είναι σ΄εκείνη τη φάση που ταλαντεύεται πίσω μπρος πίσω μπρος. επίσης μου ξεκαθάρισε οτι είναι μόνος γιατί είναι πολύ δύσκολο να έχει σχέση όταν είναι εδώ μόνο 3 μήνες. είναι υποχόνδριος (αν δεν μπει στο ντους 3 φορές την ημέρα, πλαντάζει.) στη ζωή σου δεν έχεις δει πιο καθαρό άντρα, μαζεμένο, νοικοκύρη, σοβαρό (αυτό το συζητάμε), αλλά δεν εμπιστεύεται βρε παιδάκι μου εύκολα, και μισεί τις ιερόδουλες (αυτός να πληρώσει για σεξ;;;; χα χα χα!. είναι και ψεγαδάκιας (ψάχνει να βρε ψεγάδια σε βαθμό να πέφτεις κάτω). έχει και χιούμορ.πολύ! και ζηλεύει, (καλό αυτό).δεν είναι όμορφος, το τρώει το φαί του, αλλά εκπέμπει μια καλοσύνη. είμαι κι εγώ τόσα χρόνια μόνη που συγχωρώ πολλά αλλά είπα να τον ανταμείψω...καλή είμαι...ΚΑΙ δημοκρατικός άνθρωπος...όποτε θέλει να φτιάξει τη ζωή του του είπα οτι είναι ανά πάσα στιγμή ελευθερος να φύγει...χωρίς λόγια...ξερός έμεινε...:)

ελληνογερμανική περίπου 7 χιλιάρικα.

στην ευρώπη γράφεσαι δωρεάν στα πανεπιστήμια. τώρα ίσως αλλάξει αυτό αλλά το σημαντικό είναι τα αγγλικά.(ερχομαι στα λόγια σου, ε;)

καλά και η ανηψιά μου κάθε σ/κ σε πάρτυ συμμαθητών είναι. αυτό δεν είναι σχολείο, είναι social network!

[quote

Όταν λες παθολογική σχέση με το χρήμα εννοείς το να θέλει να βγάζει πολλά χρήματα ή το να μην θέλει να τα μοιράζεται-χαλάει, κοινώς τσιγκουνιά; Γιατί το τελευταίο είναι πολύ άσχημο ελάττωμα... Βέβαια υπάρχουν και άνθρωποι που το ανέχονται, εγώ είμαι βαριά αλλεργική σε αυτό το ελάττωμα...:lol::lol::lol:

ερώτηση στο πρώτο ραντεβού: "τα λεφτά που παίρνεις είναι καλά, κακά ή μέτρια;" εγώ λιγάκι κόλλησα και επειδή δεν απάντησα με ξαναρώτησε.

Έλα τώρα παραδέξου το, κάνεις πλάκα!!!!! Ευτυχώς που δεν ήμουν εγώ γιατί δεν θα υπήρχε δεύτερο ραντεβού, είναι σίγουρο!!!!

ελληνογερμανική περίπου 7 χιλιάρικα.

στην ευρώπη γράφεσαι δωρεάν στα πανεπιστήμια. τώρα ίσως αλλάξει αυτό αλλά το σημαντικό είναι τα αγγλικά.(ερχομαι στα λόγια σου, ε;)

καλά και η ανηψιά μου κάθε σ/κ σε πάρτυ συμμαθητών είναι. αυτό δεν είναι σχολείο, είναι social network!

Εγώ ξέρω τί λέω όταν λέω ότι το σημαντικό είναι τα αγγλικά! Είναι το κλειδί για πανεπιστήμια Αμερικής, Καναδά, Σκωτίας, Αγγλίας! Τέλος πάντων θα δω τη Δευτέρα την ελληνογερμανική και το πρώτο που θα ρωτήσω είναι για το ρόλο των αγγλικών στο σχολείο... Το λέω γιατί συνήθως τη β ξένη γλώσσα την έχουν ψιλοφτυσμένη... Αν και από το σάιτ δεν αποκόμισα αυτή την εντύπωση...

όχι δεν κάνω πλάκα. δεν ξέρεις τι πλάκα έπαθα.

δούλευα σ΄ενα πολιτικό γραφείο και τώρα μέχρι το καλοκαίρι δε θα ξαναδουλέψω και δεν του το΄χω πει. δε θα του αρέσει...:lol:

το κάνω πιο πολύ για μένα. σου είπα. αν το συνεχίσει έτσι όταν έρθει τον αύγουστο, και πάει πιο σοβαρά, που το βλέπω αρκετά πιθανό, θα τον αφήσω. κι ας τον θέλω. αυτά τα λεφτά ρε γμώτι. μια ζωή εμπόδιο μου στέκονταν...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...