Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

ένα μεγάλο μέρος του κωστέα την προέκταση την έχτισε ο γαμπρός μου. αλλά τα παιδιά του τα έστειλε στην ελληνογερμανική. ήθελε στην ελληνοβρεττανική σχολή αλλά εκεί περιμένεις χρόνια.

κοίτα. κι εγώ ξέρω γερμανικά μπορώ να σε βεβαιώσω ανάλογα σε τι δάσκαλο θα πέσεις. είναι γλώσσα όχι φιοριτουρίστικη σαν τα ιταλικά και τα ισπανικά αλλά ουσιώδης που πιθανόν στο μέλλον να σταθεί ιδιαιτέρως χρήσιμη στις σπουδές των παιδιών σου.

η αδερφή μου είναι πολύ ευχαριστημένη. ασφάλεια, καλοί εκπαιδευτικόί, κάθε δέκα δεκαπέντε ή περίπου τόσο αναλυτική ενημέρωση πως πάει το παιδί, μπορείς να το αφήνεις μέχρι τις πέντε, έχει διάφορα καλά.

από την άλλη τα κωστέα έχουν όνομα (αλλά η ελληνογερμανική τη χάρη).

Βασικά είμαι υπέρ της πειθαρχίας. Αν είχα λεφτά (και παιδιά) εκεί θα το πήγαινα. έχουν σου λέω ωραίο σύστημα διαβάσματος που αργότερα θα σας απαλλάξει από τα φροντιστήρια. βασικό.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όντως είμαι πάρα πολύ ευαίσθητη αλλά αυτός ο άνθρωπος ήρθε στη ζωή μου από το πουθενά (κυριολεκτικά ουρανοκατέβατος) και δε σκοπεύω να τον αφήσω. Μακάρι να πάει καλά γιατί θα γινόταν καλός πατέρας. Εχει πολλά καλά που δεν τα βρίσκεις συχνά. Απλώς φοβάμαι οτι έχει παθολογική σχέση με το χρήμα σε σημείο προβλήματος και το πιο ανασταλτικό θα είναι αυτό. Ελπίζω να μάθει να σκέφτεται για δυο (τουλάχιστον!) γιατί όταν είσαι μόνος σου, κλείνεσαι στον εαυτό σου.

Όταν λες παθολογική σχέση με το χρήμα εννοείς το να θέλει να βγάζει πολλά χρήματα ή το να μην θέλει να τα μοιράζεται-χαλάει, κοινώς τσιγκουνιά; Γιατί το τελευταίο είναι πολύ άσχημο ελάττωμα... Βέβαια υπάρχουν και άνθρωποι που το ανέχονται, εγώ είμαι βαριά αλλεργική σε αυτό το ελάττωμα...:lol::lol::lol:

Έχω μείνει 10 χρόνια μόνη μου (απολύτως) χωρίς σχέση λόγω κάποιου σοβαρού προβλήματος υγείας και δε μου φαίνεται να περιμένω 9 μήνες ως τρομερό. Από υπομονή άλλο τίποτα. Η πλάκα ξεκινάει όταν οργανώνω στο μυαλό μου τι θα κάνουμε τους τρεις μήνες που θα είμαστε μαζί:)))) από το τι ρούχα θα φοράω μέχρι που θα τον πάω διακοπές.

κάπως πρέπει να επιβιώσω ψυχολογικά.είμαι 38 χρονών (και ο μεσιέ 35. άλλο πρόβλημα κι αυτό.τέλοσπάντων. Μακάρι να το ζήσω με σοβαρότητα, αλήθεια, σεβασμό.)

θα ήθελα πάντως να γίνω γυναίκα καπετάνιου. Είναι (είστε) ξεχωριστές γυναίκες.

Chapeau.

Το ότι είσαι 38 και αυτός είναι 35 δεν είναι πρόβλημα για κανέναν!!! Μην ακούω χαζά τώρα! Φίλη μου έχει παντρευτεί άντρα 3-4 χρόνια μικρότερό της και έχει κάνει και 4 :mrgreen: παιδιά!!! Ναι, ναι καλά τον είδες τον αριθμό, μην τον ξανακοιτάς!!! Το πρόβλημα δεν είναι οι 9 μήνες οι τωρινοί αλλά οι 8-9 μήνες οι... επο-μεθεπο-παραμεθεπο-παραπαραμεθεπομενοι :mrgreen: κτλπ,κτλπ...

Για το ότι έμεινες 10 χρόνια μόνη σου λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας έχω να πω ότι το σκέφτομαι με δέος και σεβασμό... Εύχομαι να είναι περαστικά ή τουλάχιστον αντιμετωπίσιμα αυτά που περνάς... Ελπίζω να τέλειωσε ο Γολγοθάς σου, αλλιώς καλό κουράγιο σου εύχομαι, ειλικρινά!!!

Ειδικά όταν η σχέση είναι στα ... μέλια, εγώ το θυμάμαι σαν βασανιστήριο όλο αυτό... Να μην μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια, να γράφω ατελείωτα γράμματα κλπ κλπ. Αν είσαι πολύ ευαίσθητος άνθρωπος θα υποφέρεις τρελά...

τώρα γράφω μια νουβέλα για μια γοργόνα που ερωτεύεται ένα ναύτη, και φυσικά της ζητάει να εγκαταλείψει τη θάλασσα και να ζήσει μαζί του, που θα της κοστίσει τη ζωή αφού δε μπορεί να ζήσει μακριά της. Το γράφω και κλαίω και δεν ξέρω αν είναι για μένα ή για όλες τις γυναίκες. ή αν είναι για τους ναυτικούς. υποτίθεται οτι μιλάει για τις θυσίες που ζητάει η αγάπη.

Οι θυσίες της αγάπης ε;;;;;; Κι εγώ λέω να ετομάσω όχι νουβέλα, αλλά κανένα μυθιστόρημα 1000 σελίδων...και βάαααλε :tongue:με αυτό το θέμα!!! :lol: Ε,ayla, για πες κι εσύ, θα πουλήσω δεν θα πουλήσω;;;:lol::lol::lol: Την αναπνοή τους θα κρατάνε έτσι και γράψω την ιστορία μου...:lol::lol::lol: Παραμυθάκι της πλάκας θα είναι "το νησί" μπροστά μου... Πλάκα πλάκα, μήπως να έστελνα κανένα σεναριάκι στο mega;;; Λες να τα οικονομήσω;;;8-)8-):cool:

644046jwk7yic8xh.gif

Koριτσάκια μου καλημέρα!!!!

Αχ pashalitsa, δυναμική λόγο ανάγκης!!!

Όταν έχεις 2 παιδιά, είσαι αναγκασμένη να το παίζεις οτι δεν τρέχει τπτ, το ότι φεύγει ο μπαμπάς είναι απόλυτα φυσιολογικό και άλλα τέτοια ωραία!! Δεν έχει πολυτέλειες για θρήνους.. Και εγώ παλιά έκλαιγα για μέρες, ήμουν χάλια αλλά τώρα πρέπει να είμαι καλά για τα μικρά.. Τώρα επειδή πηγαίνω μαζί του για κανένα μήνα σκέφτομαι οτι το 6μηνο να σπάσει στα 2 οπότε το 3μηνο είναι παιχνιδάκι!!!

Pashalitsa και εγώ σκέφτομαι πολύ σοβαρά την Ελληνογερμανική... Μιας και είναι να δώσουμε τόσα λεφτά ας πάει τουλάχιστον κάπου που θα μάθει την ξένη γλώσσα σαν μητρική.. Θα πάρω και εγώ τηλ την Δευτέρα να κλείσω ραντεβού!! Τελικά τι θα κάνεις, θα έρθεις προς τα μέρη μας????

Πάντως μην ανησυχείς που α άντρας σου λείπει και πρέπει να διαλέξεις το σχολείο εσύ και εμένα που είναι εδώ, μου λέει το εξής ωραίο "το αφήνω πάνω σου" και λέω απο μέσα μου "ΚΑΙ ΑΥΤΟ????"

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

644046jwk7yic8xh.gif

Όταν έχεις 2 παιδιά, είσαι αναγκασμένη να το παίζεις οτι δεν τρέχει τπτ, το ότι φεύγει ο μπαμπάς είναι απόλυτα φυσιολογικό και άλλα τέτοια ωραία!! Δεν υπάρχει πολυτέλεια για θρήνους.. Και εγώ παλιά έκλαιγα για μέρες, ήμουν χάλια αλλά τώρα πρέπει να είμαι καλά για τα μικρά.. Τώρα επειδή πηγαίνω μαζί του για κανένα μήνα σκέφτομαι οτι το 6μηνο να σπάσει στα 2 οπότε το 3μηνο είναι παιχνιδάκι!!!

Pashalitsa και εγώ σκέφτομαι πολύ σοβαρά την Ελληνογερμανική... Μιας και είναι να δώσουμε τόσα λεφτά ας πάει τουλάχιστον κάπου που θα μάθει την ξένη γλώσσα σαν μητρική.. Θα πάρω και εγώ τηλ την Δευτέρα να κλείσω ραντεβού!! Τελικά τι θα κάνεις, θα έρθεις προς τα μέρη μας????

Πάντως μην ανησυχείς που α άντρας σου λείπει και πρέπει να διαλέξεις το σχολείο εσύ και εμένα που είναι εδώ, μου λέει το εξής ωραίο "το αφήνω πάνω σου" και λέω απο μέσα μου "ΚΑΙ ΑΥΤΟ????"

Με έχουν πιάσει τα νεύρα μου! Είναι τόσα πολλά αυτά που ζητάω; Ένα σχολείο που να μάθει τα ΑΓΓΛΙΚΑ σαν τη μητρική της γλώσσα ψάχνω (και που να αξίζουν τα λεφτά του οι εγκαταστάσεις) και δεν μπορώ να το βρω! Με το ελλην.-αμερ. κολέγιο δεν μπλέκω, δεν υπάρχει περίπτωση!!! Ακόμα και τα γαλλικά θα τα προτιμούσα, αλλά και ελληνογαλλικές είναι κέντρο όλες! Νόμιζα ότι το βρήκα στου Κωστέα-Γείτονα αλλά δεν είμαι σίγουρη για άλλα τώρα...

644046jwk7yic8xh.gif

Όταν έχεις 2 παιδιά, είσαι αναγκασμένη να το παίζεις οτι δεν τρέχει τπτ, το ότι φεύγει ο μπαμπάς είναι απόλυτα φυσιολογικό και άλλα τέτοια ωραία!! Δεν υπάρχει πολυτέλεια για θρήνους.. Και εγώ παλιά έκλαιγα για μέρες, ήμουν χάλια αλλά τώρα πρέπει να είμαι καλά για τα μικρά.. Τώρα επειδή πηγαίνω μαζί του για κανένα μήνα σκέφτομαι οτι το 6μηνο να σπάσει στα 2 οπότε το 3μηνο είναι παιχνιδάκι!!!

Χα, χα κι εμένα ο άντρας μου μου λέει το ίδιο "ότι και να αποφασίσεις είμαι μαζί σου" (και εγώ λέω από μέσα μου ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!) αλλά εγώ είμαι επίσης φοβερά δύσκολη στις αποφάσεις μου και πάντα με βοηθάει η γνώμη του... Αυτό που σκέφτομαι είναι να αναλάβω εγώ σοβαρά και συστηματικά το κομμάτι των αγγλικών και να αφήσω το κομμάτι των γερμανικών στο σχολείο... Τί να πω, δεν ξέρω ούτε μια λέξη γερμανικά... Άσε που δεν τα πάω με τίποτα όμως...

Όσο για τον δυναμισμό σου Paros, όλες λίγο πολύ αναγκαζόμαστε να γίνουμε δυναμικές απλά σε κάποιες βγαίνει πιο... φυσικό να το πω και εσύ σίγουρα είσαι από αυτές! Εγώ είμαι πιο δύσκολος άνθρωπος μάλλον... Ευαίσθητη, δύσκολη στις αποφάσεις (αφού θέλω να έχω πάντα κάνει μεγάλη έρευνα και μελέτη για να βρω το καλύτερο, από φουστάνι μέχρι....σχολείο) κλπ. Και τώρα ο άντρας μου με σπρώχνει να πάρω αποφάσεις, χθες τα άκουσα λιγάκι που έχω καθυστερήσει λέει με το σχολείο και την αλλαγή σπιτιού κλπ.

Τελικά ο άντρας μου πάει Δ. Αφρική και είναι άγνωστο αν και πότε θα πάω στο καράβι...

Και εγώ τα Αγγλικά θα προτιμούσα, (τα Γαλλικά τα μισώώώώώώ) τα Γερμανικά μου αρέσουν πάρα πολύύύύ αλλά δεν ξέρω ούτε λέξη και εγώ!!!!! Το Κολέγιο είναι πανάκριβο... Δεν μας παίρνει οικονομικά, απο την άλλη ο άντρας μου μου λέει πρέπει οπωσδήποτε να πάει σε Ιδιωτικό και εγώ ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω... Είχαμε πάει σε ένα φιλικό ζευγάρι προχθές που έλεγε οτι στο δημόσιο περνάνε την ώρα τους και δεν κάνουν τπτ και θέλουν να στείλουν το παιδάκι τους Ελληνογερμανική και του λέω τα βλέπεις (για να μην νομίζει οτι είμαι υπερβολική!)

Τι να πω.. Αχχχχ έλα στα Βόρεια να κάνουμε παρέαααααααα!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Όντως είμαι πάρα πολύ ευαίσθητη αλλά αυτός ο άνθρωπος ήρθε στη ζωή μου από το πουθενά (κυριολεκτικά ουρανοκατέβατος) και δε σκοπεύω να τον αφήσω. Μακάρι να πάει καλά γιατί θα γινόταν καλός πατέρας. Εχει πολλά καλά που δεν τα βρίσκεις συχνά. Απλώς φοβάμαι οτι έχει παθολογική σχέση με το χρήμα σε σημείο προβλήματος και το πιο ανασταλτικό θα είναι αυτό. Ελπίζω να μάθει να σκέφτεται για δυο (τουλάχιστον!) γιατί όταν είσαι μόνος σου, κλείνεσαι στον εαυτό σου.

Όταν λες παθολογική σχέση με το χρήμα εννοείς το να θέλει να βγάζει πολλά χρήματα ή το να μην θέλει να τα μοιράζεται-χαλάει, κοινώς τσιγκουνιά; Γιατί το τελευταίο είναι πολύ άσχημο ελάττωμα... Βέβαια υπάρχουν και άνθρωποι που το ανέχονται, εγώ είμαι βαριά αλλεργική σε αυτό το ελάττωμα...:lol::lol::lol:

κάνει λες και πεινάει. και μόνο αυτό δε συμβαίνει. κάποια στιγμή μου είπε να μη του στέλνω μαίηλ στο gmail του γιατί "έχει καταχρεωθεί". έπεσα κάτω βέβαια.άσε. δε θέλω να το σκέφτομαι.ο πατέρας μου έχει αυτό το χάλι και το έχω σιχαθεί (κυριολεκτικά).

δε θέλω να απελπίζομαι από τώρα.

Το ότι είσαι 38 και αυτός είναι 35 δεν είναι πρόβλημα για κανέναν!!! Μην ακούω χαζά τώρα! Φίλη μου έχει παντρευτεί άντρα 3-4 χρόνια μικρότερό της και έχει κάνει και 4 :mrgreen: παιδιά!!! Ναι, ναι καλά τον είδες τον αριθμό, μην τον ξανακοιτάς!!! Το πρόβλημα δεν είναι οι 9 μήνες οι τωρινοί αλλά οι 8-9 μήνες οι... επο-μεθεπο-παραμεθεπο-παραπαραμεθεπομενοι :mrgreen: κτλπ,κτλπ...

Για το ότι έμεινες 10 χρόνια μόνη σου λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας έχω να πω ότι το σκέφτομαι με δέος και σεβασμό... Εύχομαι να είναι περαστικά ή τουλάχιστον αντιμετωπίσιμα αυτά που περνάς... Ελπίζω να τέλειωσε ο Γολγοθάς σου, αλλιώς καλό κουράγιο σου εύχομαι, ειλικρινά!!!

έπρεπε να γεννήσω κι εγώ δεν το έκανα.δε μου φαινόταν καλά να ορμήξω στον πρώτο τυχόντα και να με γονιμοποιήσει επειδή εγώ΄είχα πρόβλημα (μετά ΄θα είχαμε όλοι προβλήματα:))

θα το έχω και στο μέλλον προς το παρόν όμως είμαι καλά.ποιός ξέρει;μπορεί να είναι τώρα το τυχερό μου.

4 παιδιά? τ ε σ σ ε ρ α;;;

Με έχουν πιάσει τα νεύρα μου! Είναι τόσα πολλά αυτά που ζητάω; Ένα σχολείο που να μάθει τα ΑΓΓΛΙΚΑ σαν τη μητρική της γλώσσα ψάχνω (και που να αξίζουν τα λεφτά του οι εγκαταστάσεις) και δεν μπορώ να το βρω! Με το ελλην.-αμερ. κολέγιο δεν μπλέκω, δεν υπάρχει περίπτωση!!! Ακόμα και τα γαλλικά θα τα προτιμούσα, αλλά και ελληνογαλλικές είναι κέντρο όλες! Νόμιζα ότι το βρήκα στου Κωστέα-Γείτονα αλλά δεν είμαι σίγουρη για άλλα τώρα...

πες μου οτι δεν ανησυχείς πραγματικά για τα αγγλικά που ολούθε τα συναντάς όχι όπως στην εποχή μου που περιμέναμε να τυπωθεί το Newsweek για να διαβάσουμε τίποτα. είναι το τελευταίο που πρέπει να σε ανησυχεί για τα αγγλικά.

επειδή ας πούμε οτι εχω γαλλική παιδεία σου λέω οτι δεν είναι και τίποτα συγκλονιστικό. λίγη κουλτούρα παραπάνω.λίγο καλό γούστο παραπάνω. την πειθαρχεία όμως την εκτίμησα με τα γερμανικά.

πες μου οτι δεν ανησυχείς πραγματικά για τα αγγλικά που ολούθε τα συναντάς όχι όπως στην εποχή μου που περιμέναμε να τυπωθεί το Newsweek για να διαβάσουμε τίποτα. είναι το τελευταίο που πρέπει να σε ανησυχεί για τα αγγλικά.

επειδή ας πούμε οτι εχω γαλλική παιδεία σου λέω οτι δεν είναι και τίποτα συγκλονιστικό. λίγη κουλτούρα παραπάνω.λίγο καλό γούστο παραπάνω. την πειθαρχεία όμως την εκτίμησα με τα γερμανικά.

Όταν λες πειθαρχία, με ποια εννοια το λες; Πειθαρχία στο λόγο; Πόσα χρόνια έχεις κάνει γερμανικά;

κάνει λες και πεινάει. και μόνο αυτό δε συμβαίνει. κάποια στιγμή μου είπε να μη του στέλνω μαίηλ στο gmail του γιατί "έχει καταχρεωθεί". έπεσα κάτω βέβαια.άσε. δε θέλω να το σκέφτομαι.ο πατέρας μου έχει αυτό το χάλι και το έχω σιχαθεί (κυριολεκτικά).

δε θέλω να απελπίζομαι από τώρα.

Που ταξιδεύει βρε παιδί μου; Έχει ασύρματο ίντερνετ; Γιατί αν είναι Αμερική και χρησιμοποιεί ασύρματο ίντερνετ είναι όντως πανάκριβα αλλά αν πάλι δεν το χρησιμοποιεί δεν υπάρχει λόγος να το έχει... Τα ίδια έκανε ο άντρας μου και πληρώσαμε πάγια ένα χρόνο για πλάκα και δεν ήρθε ποτέ Ευρώπη για να το χρησιμοποιήσει με λογική χρέωση... Τώρα πλησιάζει ο καιρός που θα τα κόψω ΟΛΑ. Ακόμα και το κινητό μου καρτοκινητό θα το κάνω να ησυχάσω...

Τώρα αν μπορείς να ανεχτείς την πλεονεξία για χρήματα, τί να σου πω, δοκίμασέ το και... όσο πάει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...