Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

τα θερμα και ειλικρινη μου συλληπητηρια στις οικογενειες των ναυτικων που χαθηκαν τοσο αδικα ευχομαι ολοι οι ναυτικοι μας να εχουν παντα καλες θαλασσες τον αγιο νικολα στην πλωρη τους και με το καλο να γυρισουν συντομα κοντα στις οικογενειες τους δεν υπαρχει χειροτερη αναμονη οταν ακους [οπως εγω] οτι εχει κακοκαιρια[ο αντρας μου ειναι αντλαντικο μολις εφτασε καναδα]μεχρι να μαθεις οτι εφτασε επιτελους, εχω στεναχωρηθει αφανταστα με την τραγωδια που επληξε την οικογενεια των ναυτικων μας το μονο που μπορεις να πεις ειναι ΔΥΝΑΜΗ τιποτα αλλο

Ήταν φοβερό το ατύχημα. ήταν στην εταιρία του γλυκού μου. θα μπορούσε να ήταν αυτός. πόσο λυπήθηκα αυτές τις γυναίκες. μου πέρασε από το μυαλό να πάω στην κηδεία. φριχτό.

το αστείο ήταν στο πρώτο ραντεβού που τον ρώτησα αν υπάρχουν αυτά τα μεγάλα κύματα και μου είπε "αυτά συμβαίνουν στις ταινίες" και ησύχασα. το γυναίκείο ένστικτο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!!!

Καλέ που χαθήκατε πάλι?????

Solaris

1558586fmkci7r750.gif

Αχ σε καταλαβαίνω, αλλά πίστεψε με όλα είναι θέμα συνήθειας..

Στην αρχή και εγώ έκλαιγα μέρες, τώρα έχω συνηθίσει και προσπαθώ να δω το θέμα όσο πιο ψύχραιμα μπορώ!

Έχω και 2 παιδάκια όπου πρέπει να πάρουν κουράγιο απο εμένα, ειδικά η μικρή που καταλαβαίνει και έχει "έρωτα" με τον μπαμπά της!!!

Τελικά ο σύζυγος θα φύγει αρχές Μαρτίου αλλά εκτός οτι ότι του είπαν το καράβι θα πάει επισκευή, μετά θα το πουλήσουν οπότε υπάρχει περίπτωση το καλοκαίρι να είναι εδώ!!!! Βέβαια κρατάω μικρό καλάθι γιατί με αυτή τη δουλεία ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ!!!

Λοιπόν για μαζευτείτε, βαριέμαι να μιλάω μόνη μου!!!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Καλημέρα κορίτσια...

Εγώ δεν είμαι και στα πολύ καλά μου....Δυστυχώς το σποράκι μας ....δεν τα κατάφερε. Είναι μια βδομάδα τώρα που πήγα στο γιατρό για την απόξυση. Τι άλλο να σας πω δεν ξέρω....:(

age.png

ωχ βρε Ayla μου... Λυπάμαι πολυ.. Μην σε παιρνει όμως απο κατω.. Έχεις μια κουκλιτσα στο σπίτι :))))

Πώς να μη με πάρει από κάτω; Είχαμε χαρεί τόσο πολύ ....Και τελικά όλα πήγαν στραβά...

Είμαι όμως τυχερή που έχω την κούκλα μου στο σπίτι....οι αγκαλίτσες και τα φιλάκια της είναι το φάρμακό μου.

age.png

Διαφημίσεις

ευχαριστώ Πεντέλη.

Δύσκολη η κατάσταση, δύσκολος άνθρωπος, δεν εμπιστεύεται και δεν ανοίγεται. Θα έρθει τέλος Αυγούστου ή Αρχές Σεπτέμβρη. Μακάρι να ρχόταν λιγάκι ξαφνικά θα τρελλαινόμουν απ΄τη χαρά μου.

ευχαριστώ πάλι. καιρό διάβαζα τα πόστς αλλά άργησα να το τολμήσω.

Πώς να μη με πάρει από κάτω; Είχαμε χαρεί τόσο πολύ ....Και τελικά όλα πήγαν στραβά...

Είμαι όμως τυχερή που έχω την κούκλα μου στο σπίτι....οι αγκαλίτσες και τα φιλάκια της είναι το φάρμακό μου.

Ωωωωωωωωωχ! Λυπάμαι τόοοσο πολύ!!! Όπως ακριβώς το λες, το φαρμακό σου είναι η κόρη σου τώρα... Βρήκατε γιατί συνέβη αυτό; Σε ρωτάω γιατί μερικές φορές η φύση προνοεί και συμβαίνει αυτό όταν κάτι δεν πάει καλά με την υγεία του εμβρύου... (Συνέβη σε φίλη μου πριν από 2 μήνες και ανακάλυψαν ότι δεν υπήρχε περίπτωση να επιβιώσει το έμβρυο ως το τέλος της εγκυμοσύνης και ευτυχώς που έφυγε μόνο του στο 2ο μήνα κύησης... Υπήρχε σοβαρή χρωμοσωμική ανωμαλία που έκανε τα διάφορα όργανα του σώματος να δημιουργούνται σε λάθος θέση...)

Καλησπέρα Κορίτσια.

Απέκτησα φίλο καπετάνιο β' και απ΄την αρχή μου ξεκαθάρισε οτι για 8-9 μήνες θα λείπει.

Κοντεύει να μου στρίψει. έχουν περάσει 2,5 μήνες...

Και έχει και χειρότερα- η εταιρεία του δε δέχεται γυναίκες ναυτικών.

Είμαι εντελώς ανοργάνωτη, απολύτως απελπισμένη (γιατί είμαι στα μέλια και τον θέλω πολύ και ευτυχώς που διαβάζω αυτά που γράφετε.

Είπα απελπισμένη, όχι μη- συνειδητοποιημένη. Δεν ξέρω πως να του φερθώ.Ευτυχώς υπάρχουν τα sms στο κινητό του και πιάνει και του στέλνω κάθε μέρα όσα μπορώ. Αλλά τα Χριστούγεννα ήταν σκληρά. Προχτές ήταν 14 Φλεβάρη και δε μπόρεσα να μη σκεφτώ οτι ποτέ δε θα είμαστε μαζί είτε τώρα είτε στο μέλλον αν τυχόν παντρευτούμε.

δεν αντέχω. πάω να κάνω ένα τσιγάρο και να κλάψω.

Solaris καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Κορίτσι μου η ζωή της γυναίκας του ναυτικού είναι πολύ σκληρή... Δεν θέλω να σου τα παρουσιάσω όλα ωραιοποιημένα και να σου πω ψέματα...

Πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για δύσκολες καταστάσεις... Και τα πράγματα γίνονται ακόμα δυσκολότερα όταν κάνεις παιδί, αν δεν έχεις πολύ κοντά σου την οικογένειά του ή την οικογένειά σου... Πρέπει να έχεις μεγάλη υπομονή και γενικά να είσαι δυναμικός και αυτόνομος άνθρωπος. Αυτά για το πρακτικό σκέλος.

Για μένα προσωπικά πιο δύσκολο ακόμα είναι το ψυχολογικό σκέλος. Έχω κλάψει άπειρες φορές επειδή νιώθω μόνη ψυχολογικά και ελάχιστες γιατί δεν μπορώ να τα καταφέρω πρακτικά, κουράζομαι και νιώθω την έλλειψη βοήθειας έντονη... Ειδικά όταν η σχέση είναι στα ... μέλια, εγώ το θυμάμαι σαν βασανιστήριο όλο αυτό... Να μην μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια, να γράφω ατελείωτα γράμματα κλπ κλπ. Αν είσαι πολύ ευαίσθητος άνθρωπος θα υποφέρεις τρελά... Χαίρομαι πολύ τις γυναίκες ναυτικών που βλέπω ότι δεν πολυσκοτίζονται... Με την έννοια ότι το προτιμώ αυτό από το να φτάνεις να αρρωστήσεις από την στενοχώρια και το άγχος...

Γιατί εγώ κάποτε έφτασα και σε αυτό το σημείο! Αν λοιπόν είσαι πολύ ευαίσθητος άνθρωπος, σκέψου το διπλά πριν προχωρήσεις σε γάμο. Γιατί ναι, θα υπάρχουν Χριστούγεννα, Πάσχα, γεννέθλια, ονομαστικές γιορτές κλπ κλπ που θα είσαι μόνη σου. Γιορτές, βαφτίσεις και γάμοι που θα πρέπει να πηγαίνεις μόνη σου... Φυσικά ξέρω και γυναίκες που τα αντιμετωπίζουν μια χαρά όλα αυτά και εγώ σήμερα έχω φτάσει σε ένα σημείο να έχω μεγάλο πρόβλημα μόνο τις πρώτες 15-20 μέρες που φεύγει και αδειάζει το σπίτι... Εκεί με πιάνει πάλι ο μεγάλος πόνος... Αλλά βοηθάει τώρα που έχω το παιδί... Αντίθετα τώρα εκείνος πονάει πιο πολύ όταν φεύγει γιατί αποχωρίζεται δυο αγάπες...

Και πάλι σου λέω είναι θέμα ανθρώπου... Και από εδώ μέσα ας πούμε φαίνεται ότι η Paros99 είναι πιο δυναμική και πιο "πρακτική" στη σκέψη της ενώ εγώ και η ayla τα βγάζουμε πέρα δυσκολότερα (κορίτσια ελπίζω να μην παρεξηγηθείτε...) Θέλω να πω ότι ο δυναμισμός και η ευαισθησία του καθενός είναι δυο σημαντικοί παράγοντες... Εγώ τώρα πρέπει μόνη μου να διαλέξω σχολείο για το παιδί και κοντεύω να τρελαθώ γιατί δεν έχω εδώ τον άντρα μου να με βοηθήσει στην απόφασή μου... Αισθάνομαι τόσο μεγάλο το βάρος πάνω μου που θα σκάσω...

Διαφημίσεις

Όντως είμαι πάρα πολύ ευαίσθητη αλλά αυτός ο άνθρωπος ήρθε στη ζωή μου από το πουθενά (κυριολεκτικά ουρανοκατέβατος) και δε σκοπεύω να τον αφήσω. Μακάρι να πάει καλά γιατί θα γινόταν καλός πατέρας. Εχει πολλά καλά που δεν τα βρίσκεις συχνά. Απλώς φοβάμαι οτι έχει παθολογική σχέση με το χρήμα σε σημείο προβλήματος και το πιο ανασταλτικό θα είναι αυτό. Ελπίζω να μάθει να σκέφτεται για δυο (τουλάχιστον!) γιατί όταν είσαι μόνος σου, κλείνεσαι στον εαυτό σου.

ευχαριστώ Πασχαλίτσα.

Πολύ καλό σχολείο (απ΄τις ανηψιές μου ξέρω) είναι η ελληνογερμανική αγωγή. Άσε που μαθαίνει και πειθαρχία και γερμανικά και διαβάζει με σύστημα από μικρό. Και του κωστέα γείτονα καλά είναι πολύ καλά κάπως πιο ακριβά...

Έχω μείνει 10 χρόνια μόνη μου (απολύτως) χωρίς σχέση λόγω κάποιου σοβαρού προβλήματος υγείας και δε μου φαίνεται να περιμένω 9 μήνες ως τρομερό. Από υπομονή άλλο τίποτα. Η πλάκα ξεκινάει όταν οργανώνω στο μυαλό μου τι θα κάνουμε τους τρεις μήνες που θα είμαστε μαζί:)))) από το τι ρούχα θα φοράω μέχρι που θα τον πάω διακοπές.

κάπως πρέπει να επιβιώσω ψυχολογικά.είμαι 38 χρονών (και ο μεσιέ 35. άλλο πρόβλημα κι αυτό.τέλοσπάντων. Μακάρι να το ζήσω με σοβαρότητα, αλήθεια, σεβασμό.)

θα ήθελα πάντως να γίνω γυναίκα καπετάνιου. Είναι (είστε) ξεχωριστές γυναίκες.

Chapeau.

Ειδικά όταν η σχέση είναι στα ... μέλια, εγώ το θυμάμαι σαν βασανιστήριο όλο αυτό... Να μην μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια, να γράφω ατελείωτα γράμματα κλπ κλπ. Αν είσαι πολύ ευαίσθητος άνθρωπος θα υποφέρεις τρελά...

τώρα γράφω μια νουβέλα για μια γοργόνα που ερωτεύεται ένα ναύτη, και φυσικά της ζητάει να εγκαταλείψει τη θάλασσα και να ζήσει μαζί του, που θα της κοστίσει τη ζωή αφού δε μπορεί να ζήσει μακριά της. Το γράφω και κλαίω και δεν ξέρω αν είναι για μένα ή για όλες τις γυναίκες. ή αν είναι για τους ναυτικούς. υποτίθεται οτι μιλάει για τις θυσίες που ζητάει η αγάπη.

Όντως είμαι πάρα πολύ ευαίσθητη αλλά αυτός ο άνθρωπος ήρθε στη ζωή μου από το πουθενά (κυριολεκτικά ουρανοκατέβατος) και δε σκοπεύω να τον αφήσω. Μακάρι να πάει καλά γιατί θα γινόταν καλός πατέρας. Εχει πολλά καλά που δεν τα βρίσκεις συχνά. Απλώς φοβάμαι οτι έχει παθολογική σχέση με το χρήμα σε σημείο προβλήματος και το πιο ανασταλτικό θα είναι αυτό. Ελπίζω να μάθει να σκέφτεται για δυο (τουλάχιστον!) γιατί όταν είσαι μόνος σου, κλείνεσαι στον εαυτό σου.

ευχαριστώ Πασχαλίτσα.

Πολύ καλό σχολείο (απ΄τις ανηψιές μου ξέρω) είναι η ελληνογερμανική αγωγή. Άσε που μαθαίνει και πειθαρχία και γερμανικά και διαβάζει με σύστημα από μικρό. Και του κωστέα γείτονα καλά είναι πολύ καλά κάπως πιο ακριβά...

Αχ, στον ουρανό σε γύρευα και στη γη σε βρήκα... Θέλω να μου πεις για την Ελληνογερμανική αγωγή, με βαριά καρδιά πάω τη Δευτέρα (προσπαθώ απεγνωσμένα να ξεπεράσω την απέχθειά μου για οτιδήποτε γερμανικό και να σκεφτώ το συμφέρον του παιδιού)... Εγώ γιατί νομίζω ότι του Κωστέα Γείτονα είναι πιο φτηνό;;;; Το είδα ξανά το σχολείο την Τετάρτη (γιατί στην πρώγη επίσκεψη απέφυγαν να μου δείξουν εγκαταστάσεις...) Δυστυχώς δεν προλαβαίνω να γράψω τώρα, φεύγω για Πειραιά πάλι, έχω ραντεβού με μεσίτη, θα τα πούμε το βράδυ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...