Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

.... άλλοι γιατροί ήθελα να γράψω... 

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

ΑΑΑΑ pashalitsa θα πάει σε καράβι που θα πάει πάλι επισκευή και αυτή την φορά δεν υπάρχει περίπτωση να χάσω το ταξίδι, εν τω μεταξύ κάνει όνειρα οτι το καλοκαίρι θα είναι εδώ αλλά του λέω ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ αλλά ποιος με ακούει???

Ετοιμάζεσαι και εσύ για ταξιδάκι?? Εσένα πότε επιστρέφει ο σύζυγος???

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά φοβερή εταιρία!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Αυτή δεν είναι για το άντρα σου, είναι για τον δικό μου!!!!! Να τον ξεμπαρκάρουν αργότερα και να τον μπαρκάρουν νωρίτερα!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Να σκεφτείς ότι εμείς θέλουμε να κάντσει παραπάνω και λέμε "θα τον αφήσουν ή όχι";;;;;;;;;;;;;;;;;;

Εντάξει τώρα πέρα από την πλάκα είναι φοβερά σπαστικό να σε μπαρκάρουν πριν την ώρα σου!!! Τί γίνεται ρε συ, δεν έχουν πληρώματα;;; Λοιπόν, το ξέρουν ότι έγινε η βάφτιση; Αν όχι, ας πει ότι έχετε κανονίσει τη βάφτιση τέλος Φλεβάρη ή κάτι τέτοιο ξέρω κι εγώ;

Ναι, κι εγώ θέλω να πάω να βρω τον άντρα μου (συμπληρώνει τρίμηνο σε λίγες μέρες) αλλά... Αν πάνε δυτική Αφρική το βλέπω για το Μάρτιο...:cry::cry::cry:

Ααααα, τα πήρες μαζί τα παιδιά;;; Και πέρασες καλά; Ε,αυτά δεν είναι παιδιά είναι αγγελούδια!!! Εγώ μόνο τη γκρίνια της κόρης μου να είχα, θα είχα σαλτάρει!!!!!!!!!! Μπράβο είσαι θηρίο! Με το καρότσια στα αξιοθέατα ε;;; Μπράβο, μπράβο!!!! Μακάρι να μπορέσω κι εγώ να πάω στο επόμενο ξέμπαρκο... Σκεφτόμαστε ή το Λονδίνο ή ίσως και ένα ταξιδάκι στη Μάλτα (έχω ξαναπάει με το κρουαζιερόπλοιο και είχα ορκιστεί ότι θα ξαναπάω γιατί δεν τη χόρτασα!!!).

Άντε για πες τίποτα για το σχολείο, περιμένω!

Να σου πω, μιας και έμενες στο Γέρακα, υπάρχουν περιοχές του που να είναι κάπως πιο "ήσυχες" να το πω, "εξοχικές" να το πω, κάτι τέτοιο τέλος πάντων... (Τελικά νομίζω ότι έπρεπε να νοικιάσω το σπίτι σου...:mrgreen:). Ψάχνω στην Παλλήνη και δεν βρίσκω ανεξάρτητη μονοκατοικία ή μεζονέτα που να έχει μέχρι 1000 ευρώ και να μην είναι πολύ παλιά (μέχρι 15 ετών). Έχω βρει κάτι στο Νέο Βουτζα που είναι καταπληκτικά αλλά λίγο μακριά και απομονωμένα... Επίσης έχεις υπόψη σου, τα Γλυκά Νερά λένε τίποτα ή μπαααα;;;

Κοριτσια νομιζω οτι ειμαι σε καλυτερη μοιρα....!Εμενα ερχεται σε 10μερες κανονικα και του ειπαν τωρα οτι μπορει να αλλαξουν(ΠΑΛΙ!!!) τα σχεδια και να φυγει 20 του μηνα...Γιατι παντα αυτες οι τελευταιες μερες να ειναι τοσο χαλια?? 7 μηνες περιμενω.....ποσο ακομα???

Πολυ ωραια τουρτα!!!και κατι αλλο εχω παει Μαλτα και δεν μου αρεσε καθολου πολυ ξεροτοπος μου φανηκε..προσωπικη γνωμη..πηγαινετε κανενα Παρισι καλυτερα ή Τσεχια....

Διαφημίσεις

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ aylaaaaaaaaa!!!!!!!! Συγχαρητήριαααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πες μας νέα!!!!! Ήρθε ο σύζυγος πριν ένα μήνα???? Και πότε προλάβατε καλέ?????

Τώρα πότε θα φύγει???? Αχχχχ Τι ωραία, πολύύύύύύύύ χάρηκαααααααα!!!!!! Η μπουμπούκα σου τι κάνει??? Την Βαπτίσατε???????

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

E....:oops::oops::oops: προλάβαμε καλέ παρόλο που τρέχουμε σαν τους...άντε μην πω πάνω κάτω τόσες μέρες. Ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί δε σου κρύβω ότι έχω ένα αγχος καθώς δεν ξεκουράζομαι καθόλου αντιθέτως μάλιστα τρέχω περισσότερο από ποτε.

Ο αντρούλης μου ήρθε χριστουγεννιάτικο δώρο την παραμονή των χριστουγέννων (έκπληξη μάλιστα..θα σας πω κάποια στιγμή το σκηνικό διοτι έχει πολύ πλάκα)...

Τώρα τρέχουμε με τα της βάφτισης η οποία θα γίνει στις 5 Μαρτίου κ το θέμα φυσικά είναι η θάλασσα σε χρωματικό συνδυασμό λιλά και ανοιχτό γαλάζιο...Ο στολισμός του κέντρου θα είναι με καραβάκια και φάρους...στην είσοδο θα κρέμονται γλάροι κλπ....Ελπίζω να καταφέρω να βγάλω μερικές φωτό να σας δείξω όταν θα ερθει εκείνη η μέρα.

Εσύ να χαίρεσαι το παιδάκι σου..(είδα την τούρτα)...καλέ μεγάλωσε κι αυτός ε!!!

age.png

Διαφημίσεις

Καλέεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! Πού χάθηκες εσύ;;;;;;;;;; Αν είχα τηλέφωνο θα σε είχα πάρει να δω τί κάνεις!!!!!!!! Αλλά τώρα καταλαβαίνω(αδίκως ανησύχησα)!!!!!!!!!!!!!! Είχες ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΦΟΥΝΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue: Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!! Με το καλό και το δεύτερο!!!!!!!! Τί ωραία νέα είναι αυτά κορίτσι!!! Α, και καλά κουράγια!!!!!!!! Ήλπιζα ο άντρας σου θα ερχόταν πριν τα Χριστούγεννα! Μπράβο!!! Αλλά όταν δεν ξαναμπήκες μετά τις γιορτές ανησύχησα! Ήταν για καλό όμως, μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλέεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! Πού χάθηκες εσύ;;;;;;;;;; Αν είχα τηλέφωνο θα σε είχα πάρει να δω τί κάνεις!!!!!!!! Αλλά τώρα καταλαβαίνω(αδίκως ανησύχησα)!!!!!!!!!!!!!! Είχες ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΦΟΥΝΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue: Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!! Με το καλό και το δεύτερο!!!!!!!! Τί ωραία νέα είναι αυτά κορίτσι!!! Α, και καλά κουράγια!!!!!!!! Ήλπιζα ο άντρας σου θα ερχόταν πριν τα Χριστούγεννα! Μπράβο!!! Αλλά όταν δεν ξαναμπήκες μετά τις γιορτές ανησύχησα! Ήταν για καλό όμως, μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pashalitsa σε ευχαριστώ για τις ευχές!!!Το φαντάστηκα ότι θα ανησυχήσατε...ρε κορίτσια όμως ήμουν ΤΟΣΟ καλά..και ήταν (και είναι ακόμα δηλαδή) τόσο γεμάτες οι μέρες μου που δεν μου ερχόταν να μπω σε κανένα πάρεντς...ούτε καν να απαντάω στα mails μου.

Τώρα είμαι στο γραφείο ..και επειδή χαλάρωσε κάπως η δουλειά είπα ας μπω να δω τι κάνουν οι αδελφές ψυχές.....Θα με συγχωρέσετε για την απουσία μου;;;;:rolleyes::rolleyes:

Ο καλός μου είναι ακόμα εδώ...Έχουμε σίγουρα ακόμα έναν γεμάτο μήνα (η βάφτιση της μικρής μας είναι στις 5 Μαρτίου)...αλλά τώρα με την νέα εγκυμοσύνη...αχ...πώς θα τα βγάλω πέρα ρε κορίτσια αμα λείπει???? ?ΟΕΟ ΠΩΣ???:shock:

age.png

Pashalitsa σε ευχαριστώ για τις ευχές!!!Το φαντάστηκα ότι θα ανησυχήσατε...ρε κορίτσια όμως ήμουν ΤΟΣΟ καλά..και ήταν (και είναι ακόμα δηλαδή) τόσο γεμάτες οι μέρες μου που δεν μου ερχόταν να μπω σε κανένα πάρεντς...ούτε καν να απαντάω στα mails μου.

Τώρα είμαι στο γραφείο ..και επειδή χαλάρωσε κάπως η δουλειά είπα ας μπω να δω τι κάνουν οι αδελφές ψυχές.....Θα με συγχωρέσετε για την απουσία μου;;;;:rolleyes::rolleyes:

Ο καλός μου είναι ακόμα εδώ...Έχουμε σίγουρα ακόμα έναν γεμάτο μήνα (η βάφτιση της μικρής μας είναι στις 5 Μαρτίου)...αλλά τώρα με την νέα εγκυμοσύνη...αχ...πώς θα τα βγάλω πέρα ρε κορίτσια αμα λείπει???? ?ΟΕΟ ΠΩΣ???:shock:

Εχμμμμμ! Νομίζω ότι εγώ δεν είμαι ειδική στο να σου απαντήσω...:rolleyes: Εγώ έχω πάθει με ένα παιδί και δυο σκυλιά.... Καλύτερα να σου απαντήσει η Paros!!! Δυο παιδιά με άντρα ναυτικό και δουλειά και καθόλου βοήθεια στο σπίτι;;; Μπα δε νομίζω.... Φρόντισε να βρεις γυναίκα για τις δουλειές του σπιτιού πριν τρελαθείς, εκτός και αν είσαι ο άσπρος σίφουνας άζαξ!!!!!:P

Εχμμμμμ! Νομίζω ότι εγώ δεν είμαι ειδική στο να σου απαντήσω...:rolleyes: Εγώ έχω πάθει με ένα παιδί και δυο σκυλιά.... Καλύτερα να σου απαντήσει η Paros!!! Δυο παιδιά με άντρα ναυτικό και δουλειά και καθόλου βοήθεια στο σπίτι;;; Μπα δε νομίζω.... Φρόντισε να βρεις γυναίκα για τις δουλειές του σπιτιού πριν τρελαθείς, εκτός και αν είσαι ο άσπρος σίφουνας άζαξ!!!!!:P

Καλέ...τι άσπρος σίφουνας άξαζ? Με το ζόρι προλαβαίνω να κάνω τα βασικά. Βέβαια από τον Ιούνη θα είμαι σε άδεια κύησης (πάλι)..κ μετά έχω το 16μηνο συν τα λοιπά...επομένως πάλι μαύρα μάτια θα κάνουν να με δουν στο γραφείο....(ε ρε γλεντια..). Ως τότε όμως...θα πρέπει να βρω μια λύση!

age.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα Κορίτσια.

Απέκτησα φίλο καπετάνιο β' και απ΄την αρχή μου ξεκαθάρισε οτι για 8-9 μήνες θα λείπει.

Κοντεύει να μου στρίψει. έχουν περάσει 2,5 μήνες...

Και έχει και χειρότερα- η εταιρεία του δε δέχεται γυναίκες ναυτικών.

Είμαι εντελώς ανοργάνωτη, απολύτως απελπισμένη (γιατί είμαι στα μέλια και τον θέλω πολύ και ευτυχώς που διαβάζω αυτά που γράφετε.

Είπα απελπισμένη, όχι μη- συνειδητοποιημένη. Δεν ξέρω πως να του φερθώ.Ευτυχώς υπάρχουν τα sms στο κινητό του και πιάνει και του στέλνω κάθε μέρα όσα μπορώ. Αλλά τα Χριστούγεννα ήταν σκληρά. Προχτές ήταν 14 Φλεβάρη και δε μπόρεσα να μη σκεφτώ οτι ποτέ δε θα είμαστε μαζί είτε τώρα είτε στο μέλλον αν τυχόν παντρευτούμε.

δεν αντέχω. πάω να κάνω ένα τσιγάρο και να κλάψω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...