Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλες μας!!!!!!

pashalitsaaaaaa!!!!!

Τι κάνεις????? Η μικρούλα σου??????

Εμείς όλοι καλά, γιορτές εδώ οικογενειακά με λίγους φίλους μαζί!!!

Την άλλη Κυριακή είναι τα πρώτα γενέθλια του μικρού και ετοιμάζω πάρτυ!!!!!!!

Την επόμενη Τρίτη φεύγουμε για Λονδίνο και είμαι σε δίλημμα για το αν πρέπει να πάρω τα μικρά μαζί ή όχι.. Απο την μια θέλω, απο την άλλη φοβάμαι μην μας βγεί ξυνή η εκδρομή κυρίως απο την γκρίνια της Ματθίλδης!!!! Του στυλ δεν θέλω να περπατήσω και τέτοια, γιατί εμείς θέλουμε να γυρίσουμε και να δούμε τα πάντα!!!!!

Πείτε και εσείς καμιά ιδέα!!!

Η ιδέα είναι να ΜΗΝ πάρεις μαζί σου τα παιδιά αν έχεις κάποιον να στα κρατήσει! Το διάστημα είναι πολύ μικρό και αν θες να γυρίσεις κλπ ΔΕΝ θα περάσεις καλά! Θα αρχίσουν τα πεινάω, κατουριέμαι, νυστάζω, κουράσηκα κλπ στις πιο ακατάλληλες ώρες και θα σου σπάσουν τα νεύρα!

Τα γενέθλια στο σπίτι ή σε παιδότοπο;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η ιδέα είναι να ΜΗΝ πάρεις μαζί σου τα παιδιά αν έχεις κάποιον να στα κρατήσει! Το διάστημα είναι πολύ μικρό και αν θες να γυρίσεις κλπ ΔΕΝ θα περάσεις καλά! Θα αρχίσουν τα πεινάω, κατουριέμαι, νυστάζω, κουράσηκα κλπ στις πιο ακατάλληλες ώρες και θα σου σπάσουν τα νεύρα!

Τα γενέθλια στο σπίτι ή σε παιδότοπο;

Εμείς καλά είμαστε γενικά! (Ούτε αρρώστιες ούτε τίποτα!)

Και εσύ εεεεεεεεε???????

Ε με βλέπω να μην τα παίρνω τελικά... Τον μικρό δεν τον φοβάμαι, είναι τόσο ήσυχος... Την Ματθίλδη φοβάμαι που την πιάνει που και που απίστευτη γκρίνια...

Έχω μια βδομάδα να το σκεφτώ..

Το πάρτυ στο σπίτι θα το κάνουμε αρχικά γιατί είναι μικρούλης για παιδότοπο και θα έχουμε και αρκετά παιδάκια στην ηλικία του και δεύτερον γιατί στον παιδότοπο ζητάνε τρελά ποσά.. Και έκανα και το τραπέζι της βάπτισης σπίτι και περάσαμε τόσο ωραία οπότε...!!!!!

Ο σύζυγος που βρίσκεται???

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Και εσύ εεεεεεεεε???????

Ε με βλέπω να μην τα παίρνω τελικά... Τον μικρό δεν τον φοβάμαι, είναι τόσο ήσυχος... Την Ματθίλδη φοβάμαι που την πιάνει που και που απίστευτη γκρίνια...

Έχω μια βδομάδα να το σκεφτώ..

Το πάρτυ στο σπίτι θα το κάνουμε αρχικά γιατί είναι μικρούλης για παιδότοπο και θα έχουμε και αρκετά παιδάκια στην ηλικία του και δεύτερον γιατί στον παιδότοπο ζητάνε τρελά ποσά.. Και έκανα και το τραπέζι της βάπτισης σπίτι και περάσαμε τόσο ωραία οπότε...!!!!!

Ο σύζυγος που βρίσκεται???

Καλά κάνεις και θα το κάνεις στο σπίτι, είναι καλύτερα τουλάχιστον για τα πρώτα γενέθλια...

Ο σύζυγος πλέει προς Κολομβία για να φορτώσουν και θα ξεφορτώσουν κάπου στο Χιούστον νομίζω... Θα φορτώσουν μέσα από τη θάλασσα και δεν θα βγουν σε λιμάνι καθόλου (τι χαρά, τι χαρά!!!). Στη Φιλαδέλφεια πέρασε από επιθεώρηση το πλοίο με 0 παρατηρήσεις από τον επιθεωρητή και είναι πολύ χαρούμενο το πουλάκι μου!!! (Συν ότι οικονόμησε και 200 ευρουδάκια!) Μου λέει τις προάλλες: Για βάλε σε παρακαλώ 200 ευρώ στον κουμπαρά του παιδιού! Κι εγώ του απαντάω: "Τι λες ρε φίλε, για στάσου, δηλαδή εγώ στο φτύσιμο;;; Τίποτα για μένα;;; Μόνο η κόρη σου υπάρχει σε αυτό τον κόσμο;;;" Αλλά του το είπα με τέτοιο στυλ που κόντευε να πνιγεί από τα γέλια!:-P

Είμαστε σε αναμονή νέου μέλους στο τόπικ! Την ψάρεψα:tongue::tongue::tongue::lol::lol::lol: στο πάρεντς!!!! Άντε, άντε γιατί οι υπόλοιπες (πλην της Πάρος) με εγκαταλείψατε!:cry::cry::cry:

Διαφημίσεις

Εγώ εδώ είμαι!!!!!! Σιδερώνω!!!!!!! χιχιχιχιχ!!!!! Δεν έχω χειρότερο βέβαια, απο την βαρεμάρα τα κάνω τόοοοσο αργά!!!!!!!! χαχαχα!!!

Τι κάνεις pashalitsa???? H μικρή???? Τελικά σταθμό δεν την έγραψες, ε?

Όχι δεν την έστειλα σταθμό τελικά, πήρα σήμερα στου Κωστέα-Γείτονα τα εκπαιδευτήρια και έκλεισα ραντεβού για την ερχόμενη Τρίτη... Άντε να δούμε, θα ξεριζωθούμε για να βρούμε καλό σχολείο... Κατά τα άλλα καλά είμαι, κι εγώ έχω τα ρούχα πάνω στη σιδερώστρα και τα καμαρώνω μέχρι να πάρω την απόφαση... Τα κοιτάζω και με κοιτάνε!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλημέρααααα!!!!!

Λοιπόν θέλω λεπτομέρειες απο το σχολείο!!!!! Σκέφτεσαι να την πας εκεί και νήπιο??

Αλλά δεν είναι πολύ μακριά σας?? Πως θα την πηγαίνεις??? Βέβαια έχουν και πούλμαν αλλά πολύυυυυ μακριά ρε γμτ...

Εγώ έχω μια καλή φίλη δασκάλα στο Αρσάκειο Εκάλης, το οποίο είναι μισό δημόσιο μισό ιδιωτικό και είναι απο τα πιο οικονομικά ιδιωτικά και πολύυυυυυ καλό!!!!! Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να την στείλω εκεί, αλλά είμαι σε δίλημμα γιατί μου είπε οτι ο καλός δάσκαλος είναι σαν το λαχείο.. Και μην νομίζεις οτι στα ιδιωτικά δεν υπάρχουν κακοί δάσκαλοι.. Το ίδιο ισχύει και το δημόσιο μπορεί να πετύχεις πάρα πολύ καλό δάσκαλο.. Επίσης μου είπε οτι αν ένα παιδάκι "δεν τα παίρνει τα γράμματα" δεν το σώζει το καλύτερο σχολείο οπότε πληρώνεις τζάμπα!!! Τι να πω ρε γμτ είμαι μπερδεμένη.. Σκέφτομαι να κλείσω και εγώ ραντεβού να μου πουν τι παίζει και απο τιμές και απο όλα και να δω τι θα κάνω.. Αν πάντως την στείλω εκεί, σκέφτομαι να την πάω και νηπιαγωγείο εκεί!

ΑΝ Μ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ,ΘΑ ΠΩ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΩΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ!

ΛΟΙΠΝ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΜΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΙΔΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ(ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΕΙ Κ ΕΓΩ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ!)ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.ΑΚΟΜΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ!!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΣΑ ΑΛΗΘΕΙΑ..ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ!

ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η paros99 ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΡΟΛΟ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ..ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ (ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ)ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΕ!

ΤΑ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΝΤΑΙ..ΕΞΑΛΛΟΥ ΣΥΧΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ!

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΑΘΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ "ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ" ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ Α ΚΑΙ Τ Ω ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ Η ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΑΘΗΣΗ!

ΑΥΤΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΩΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ Η ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!!

Καλημέρααααα!!!!!

Λοιπόν θέλω λεπτομέρειες απο το σχολείο!!!!! Σκέφτεσαι να την πας εκεί και νήπιο??

Αλλά δεν είναι πολύ μακριά σας?? Πως θα την πηγαίνεις??? Βέβαια έχουν και πούλμαν αλλά πολύυυυυ μακριά ρε γμτ...

Εγώ έχω μια καλή φίλη δασκάλα στο Αρσάκειο Εκάλης, το οποίο είναι μισό δημόσιο μισό ιδιωτικό και είναι απο τα πιο οικονομικά ιδιωτικά και πολύυυυυυ καλό!!!!! Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να την στείλω εκεί, αλλά είμαι σε δίλημμα γιατί μου είπε οτι ο καλός δάσκαλος είναι σαν το λαχείο.. Και μην νομίζεις οτι στα ιδιωτικά δεν υπάρχουν κακοί δάσκαλοι.. Το ίδιο ισχύει και το δημόσιο μπορεί να πετύχεις πάρα πολύ καλό δάσκαλο.. Επίσης μου είπε οτι αν ένα παιδάκι "δεν τα παίρνει τα γράμματα" δεν το σώζει το καλύτερο σχολείο οπότε πληρώνεις τζάμπα!!! Τι να πω ρε γμτ είμαι μπερδεμένη.. Σκέφτομαι να κλείσω και εγώ ραντεβού να μου πουν τι παίζει και απο τιμές και απο όλα και να δω τι θα κάνω.. Αν πάντως την στείλω εκεί, σκέφτομαι να την πάω και νηπιαγωγείο εκεί!

Αυτό το επιχείρημα ότι αν ένα παιδί είναι να προχωρήσει θα προχωρήσει θα προχωρήσει και αν όχι ΔΕΝ, είναι πολύ λάθος και θα εξηγήσω και το γιατί.

Γιατί αυτό το "ρητό" περιλαμβάνει μόνο δυο μικρές ομάδες παιδιών: τα πανέξυπνα και αυτά που δεν τα καταφέρνουν καθόλου. Θα συμφωνήσω ότι τα πανέξυπνα παιδιά θα τα καταφέρουν ούτως ή άλλως να διακριθούν. Ερώτημα: είναι ίδια η πολυεπίπεδη και σφαιρική παιδεία που προσφέρουν κάποια καλά εκπαιδευτήρια με τη στεγνή μόρφωση που προσφέρει το δημόσιο σχολείο; Δηλαδή ο πανέξυπνος μαθητής δεν θα πάρει περισσότερα από ένα καλό σχολείο και μάλιστα ίσως και θα προωθηθεί επαγγελματικά; Ας πάμε τώρα στον "πολύ δύσκολο" μαθητή. Δηλαδή αυτόν τι τον κάνουμε, τον αφήνουμε στην τύχη του; Αν το κάνουμε αυτό δε θα συμπληρώσει ούτε τη βασική εκπαίδευση. Κοιτάμε λοιπόν να μάθει τα βασικά και να τον προωθήσουμε σε μια σχολή με τεχνικές γνώσεις. Αυτό μπορεί να γίνει είτε σε δημόσιο σχολείο με βοήθεια στο σπίτι, είτε σε ένα μικρό καλό ιδιωτικό, που θα σκύψει πάνω από το παιδί. (Φυσικά και στο δημόσιο θα βρεθούν τέτοιοι δάσκαλοι αλλά πόσοι;;; ) Ενώ στο ιδιωτικό κάνεις εξήγηση με τη διεύθυνση για το τί θες για το παιδί σου.

Ανάμεσα σε αυτές τις δυο κατηγορίες όμως υπάρχει ο μεγαλύτερος αριθμός παιδιών, τα μέτρια παιδιά. Για αυτά δεν μιλάει κανείς.

Εγώ λοιπόν, αν έχω ένα μέτριο παιδί, θα προσπαθήσω να το φτάσω στο μέγιστο των δυνατοτήτων του ή όσο μπορώ πιο ψηλά. Και για να γίνει αυτό το παιδί πρέπει να δεχθεί ερεθίσματα καλλιτεχνικά, μουσικά, (ολόπλευρη παιδεία) ώστε ο εγκέφαλος να φτάσει στο καλύτερο που μπορεί.

Έχω να πω κι άλλα, θα έπανέλθω.

Διαφημίσεις

Αυτό το επιχείρημα ότι αν ένα παιδί είναι να προχωρήσει θα προχωρήσει θα προχωρήσει και αν όχι ΔΕΝ, είναι πολύ λάθος και θα εξηγήσω και το γιατί.

Γιατί αυτό το "ρητό" περιλαμβάνει μόνο δυο μικρές ομάδες παιδιών: τα πανέξυπνα και αυτά που δεν τα καταφέρνουν καθόλου. Θα συμφωνήσω ότι τα πανέξυπνα παιδιά θα τα καταφέρουν ούτως ή άλλως να διακριθούν. Ερώτημα: είναι ίδια η πολυεπίπεδη και σφαιρική παιδεία που προσφέρουν κάποια καλά εκπαιδευτήρια με τη στεγνή μόρφωση που προσφέρει το δημόσιο σχολείο; Δηλαδή ο πανέξυπνος μαθητής δεν θα πάρει περισσότερα από ένα καλό σχολείο και μάλιστα ίσως και θα προωθηθεί επαγγελματικά; Ας πάμε τώρα στον "πολύ δύσκολο" μαθητή. Δηλαδή αυτόν τι τον κάνουμε, τον αφήνουμε στην τύχη του; Αν το κάνουμε αυτό δε θα συμπληρώσει ούτε τη βασική εκπαίδευση. Κοιτάμε λοιπόν να μάθει τα βασικά και να τον προωθήσουμε σε μια σχολή με τεχνικές γνώσεις. Αυτό μπορεί να γίνει είτε σε δημόσιο σχολείο με βοήθεια στο σπίτι, είτε σε ένα μικρό καλό ιδιωτικό, που θα σκύψει πάνω από το παιδί. (Φυσικά και στο δημόσιο θα βρεθούν τέτοιοι δάσκαλοι αλλά πόσοι;;; ) Ενώ στο ιδιωτικό κάνεις εξήγηση με τη διεύθυνση για το τί θες για το παιδί σου.

Ανάμεσα σε αυτές τις δυο κατηγορίες όμως υπάρχει ο μεγαλύτερος αριθμός παιδιών, τα μέτρια παιδιά. Για αυτά δεν μιλάει κανείς.

Εγώ λοιπόν, αν έχω ένα μέτριο παιδί, θα προσπαθήσω να το φτάσω στο μέγιστο των δυνατοτήτων του ή όσο μπορώ πιο ψηλά. Και για να γίνει αυτό το παιδί πρέπει να δεχθεί ερεθίσματα καλλιτεχνικά, μουσικά, (ολόπλευρη παιδεία) ώστε ο εγκέφαλος να φτάσει στο καλύτερο που μπορεί.

Έχω να πω κι άλλα, θα έπανέλθω.

Μιας και ρωτάς για το σχολείο, σκέφτομαι να τη στείλω εκεί από το προνήπιο και να μετακομίσω στην Παλλήνη, Ντράφι, Ανθούσα ή κάπου εκεί. Έχω ήδη μαζέψει πάρα πολλές πληροφορίες γι΄αυτό το σχολείο και θα πάω να δω και από κοντά. Τώρα για το Αρσάκειο κι εγώ καλά λόγια έχω ακούσει γενικά....

Σημειωτέον ότι κι εγώ τελείωσα δημόσιο σχολείο και πανεπιστήμιο, δεν αρίστευσα μόνο στην γ λυκείου επειδή μια 65χρονη κομπλεξική καθηγήτρια μου κατέστρεψε το απολυτήριο (κακή της ώρα:mad:) για την πλάκα της (είναι απίστευτο να μη σέβεσαι τον κόπο της μαθήτρια που διαλύεται στο διάβασμα για να περάσει στις πανελλήνιες και της βάζεις 03 στο γραπτό των εσωτερικών εξετάσεων στο σχολείο στη... φιλοσοφία -που λατρεύω κατά τα άλλα- γιατί δεν της έγραψα αυτά που έλεγε ακριβώς το βιβλίο!!! Επίσης η παιδεία μου θεωρώ ότι είναι ελλειπής, καθώς δεν διδάχτηκα ποτέ μου μουσική, καλλιτεχνικά και άλλα τέτοια και οι γονείς μου δεν είχαν τα χρήματα και δεν καταλάβαιναν και την χρησιμότητα τέτοιων πραγμάτων.... (Εδώ με έκοψαν από το μπαλέτο του δήμου Κορυδαλλού που δεν πλήρωναν, λίγο πριν δώσω παράσταση στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά τέλος πάντων, μην τα θυμάμαι και οργίζομαι). Αν κάποιος μπορεί να στείλει το παιδί του σε ένα καλό δημόσιο σχολείο και να το παρακολουθεί στενά στον εκπαιδευτικό τομέα (μόνος του ή με δασκάλα σπίτι) και να του εμπλουτίσει το πρόγραμμά του με άλλες δραστηριότητες το απόγευμα, θεωρώ ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή... Απλά εγώ θέλω να δουλέψω το απογευμα και επιπλέον εγώ και ο άντρας μου έχουμε τόσα απωθημένα από όσα στερηθήκαμε σαν παιδιά που δεν μας νοιάζει να μείνουμε με ένα ....σώβρακο για να προσφέρουμε στο παιδί μας αυτό που θεωρούμε το καλύτερο. Δεν λέω ότι αυτό είναι το σωστό και πρέπον. Απλά έτσι είναι η κατάσταση στη δική μου οικογένεια....

Σημειωτέον ότι κι εγώ τελείωσα δημόσιο σχολείο και πανεπιστήμιο, δεν αρίστευσα μόνο στην γ λυκείου επειδή μια 65χρονη κομπλεξική καθηγήτρια μου κατέστρεψε το απολυτήριο (κακή της ώρα:mad:) για την πλάκα της (είναι απίστευτο να μη σέβεσαι τον κόπο της μαθήτρια που διαλύεται στο διάβασμα για να περάσει στις πανελλήνιες και της βάζεις 03 στο γραπτό των εσωτερικών εξετάσεων στο σχολείο στη... φιλοσοφία -που λατρεύω κατά τα άλλα- γιατί δεν της έγραψα αυτά που έλεγε ακριβώς το βιβλίο!!! Επίσης η παιδεία μου θεωρώ ότι είναι ελλειπής, καθώς δεν διδάχτηκα ποτέ μου μουσική, καλλιτεχνικά και άλλα τέτοια και οι γονείς μου δεν είχαν τα χρήματα και δεν καταλάβαιναν και την χρησιμότητα τέτοιων πραγμάτων.... (Εδώ με έκοψαν από το μπαλέτο του δήμου Κορυδαλλού που δεν πλήρωναν, λίγο πριν δώσω παράσταση στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά τέλος πάντων, μην τα θυμάμαι και οργίζομαι). Αν κάποιος μπορεί να στείλει το παιδί του σε ένα καλό δημόσιο σχολείο και να το παρακολουθεί στενά στον εκπαιδευτικό τομέα (μόνος του ή με δασκάλα σπίτι) και να του εμπλουτίσει το πρόγραμμά του με άλλες δραστηριότητες το απόγευμα, θεωρώ ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή... Απλά εγώ θέλω να δουλέψω το απογευμα και επιπλέον εγώ και ο άντρας μου έχουμε τόσα απωθημένα από όσα στερηθήκαμε σαν παιδιά που δεν μας νοιάζει να μείνουμε με ένα ....σώβρακο για να προσφέρουμε στο παιδί μας αυτό που θεωρούμε το καλύτερο. Δεν λέω ότι αυτό είναι το σωστό και πρέπον. Απλά έτσι είναι η κατάσταση στη δική μου οικογένεια....

Να πω και κάτι άλλο, έτσι για να γελάσετε... Όταν πήγαινα σχολείο υπήρχε το σύστημα των δεσμών. Οπότε στη β΄λυκείου, περί το τέλος της χρονιάς, έπρεπε να δηλώσουμε στο γραφείο των καθηγητών, περνώντας ένας ένας, τη δέσμη που θα ακολουθούσαμε την επόμενη χρονιά... Μπαίνω στο γραφείο και η "επιτροπή" ήταν ο καθηγητής της Φυσικής και ο καθηγητής της Χημείας. "Καλώς την Β. μας!!!" λέει ο Χημικός. "Δεν ρωτάω, σε δηλώνω για Β΄δέσμη, για Ιατρική Ο.Κ.;;;" "Τι λες καλέ!!!" Πετάγεται ο Φυσικός. "Αυτή είναι δική μου!!! Γράψε την για Α΄δέσμη και άσε τις Ιατρικές τώρα..." Εγώ εντωμεταξύ είχα μείνει εμβρόντητη και τους λέω σχεδόν με ντροπή: "Εεεεεε, συγνώμη που θα σας απογοητεύσω και τους δυο αλλά θα δηλώσω 3η δέσμη, για φιλολογία!!!" "Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι;;;;;;;;;" είπαν με ένα στόμα. Κόντεψαν να πάθουν εγκεφαλικό αμφότεροι...:lol::lol::lol::lol::lol:

• 2 εβδομάδες μετά...

Γεια σας κορίτσια τί κάνετε; Ο άντρας μου είναι στο Χιούστον τώρα και ξεφορτώνει. Μάλλον θα πάρουν ταξίδι για να φορτώσουν στη Δυτική Αφρική και αυτό δεν μου αρέσει καθόλου... Πάνω που έλεγα να πάω στο καράβι, ποιος ξέρει πότε θα πιάσει λογικό λιμάνι τώρα...

Paros τί έγινε;;; Θα μας πεις καμια εντύπωση από το Λονδίνο;;;

Καλημέέέέέραααααααα κορίτσιαααααα!!!!!!!!!!

Γυρίσαμε απο Λονδίνο την Τρίτη!!!! Περάσαμε πάάάάάραααααα πολύ ωραίαααααααα!!!!

Δεν μετάνιωσα καθόλου που πήραμε τα μικρά μαζί μας, δεν μας κούρασαν καθόλου, ο μικρός ήταν σαν να μην υπήρχε, και η μικρή το ευχαριστήθηκε πάρα πολύ μιας και είδε πολλά και ωραία πράγματα!!!! Γυρίσαμε πάρα πολύ, Δλδ φεύγαμε απο το διαμέρισμα στις 10:00 και γυρίζαμε στις 20:00!!! Ευτυχώς πήρα και καρότσι στην μικρή γιατί έπεσε τρελός ποδαρόδρομος που αποκλείεται να περπατούσε τόσο πολύ!!!

Κάναμε και τα γενέθλια του μικρού στις 16/01, περάσαμε τέλειαααααα, μισό να σας βάλω και φώτο απο την τούρτα του!!!!!

IMGP1795.jpg

Ο άντρας μου τελικά θα φύγει νωρίτερα και έχει γίνει ένας ΧΑΜΟΣ στο σπίτι απο χθες.. Τους είχε πει οτι θέλει να φύγει τέλος Μαρτίου και τον πήραν τηλ εχθές για να φύγει 5 Φεβρουαρίου, τους λέει είναι νωρίς και του λένε 15/2 τότε.. Μας έκαναν τρέλη χάρη.. Ρε γμτ έλειπε 8 μήνες.... ΈΛΕΟΣ δλδ... Αφού εννοείται απο χθες έχει γίνει στο σπίτι ΜΑΧΗ μου είπε οτι θα κάτσει μέχρι τέλος Φεβρουαρίου, αλλά και πάλι αυτό δεν μου λέει τπτ είναι ένας μήνας νωρίτερα ρε γμτ. Έχω κάτι νεύρααααα που δεν λέγεται....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...