Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Συνολικά λοιπόν, (εξαιρώντας τα κρουαζιερόπλοια όπου γίνεται της...κολάσεως και κλείνουν σπίτια γιατί οι... κυρίες εκεί δεν αστειεύονται και συνήθως δεν στοχεύουν μόνο στο πήδημα), το αν θα πάει κάποιος άντρας δεσμευμένος - παντρεμένος στο λιμάνι με μια ... εξαρτάται από:

α) Την ιδιοσυγκρασία του άντρα, τα βιώματά του από προηγούμενες σχέσεις και τη σχέση του με τον πληρωμένο έρωτα.

β) Το πόσο δυνατή είναι η σχέση του με τη γυναίκα που τον περιμένει (πόσο τον αγαπάει εκείνη και πόσο τον στηρίζει, πόσο θεωρεί ότι και εκείνη είναι εντάξει απέναντί του, πόσο την αγαπάει εκείνος, πόσο δεμένος συναισθηματικά είναι -θα πρέπει δηλαδή το συναίσθημα να είναι πιο δυνατό από τη σωματική ανάγκη).

γ) Από τα όρια που θέτει στους άλλους να τον "παρασύρουν" γιατί να σας θυμίσω ότι οι άντρες είναι και λίγο ανώριμοι, ειδικά αν μπλέξουν μεταξύ τους...

δ) Από τη συχνότητα που μπαίνει κάποιος στον πειρασμό.

ε) (με μικρότερη σημασία αλλά με κάποια σημασία πάντως) Από το πόσο καιρό λείπει ο άλλος (γιατί αν λείπει και ένα χρόνο ας πούμε και η γυναίκα του δεν πάει να τον δει, τί να κάνει και αυτός;;;)

Πάντως θα πρέπει να παραδεχτώ ότι και στα γκαζάδικα η μειοψηφία των αντρών είναι αυτή που δεν πάει με π*^&%νες. Υπολογίζω το 20-30% στην καλύτερη περίπτωση (και ας ελπίσουμε ότι εκεί ανήκουν οι σύντροφοί μας). Πάντως γνωρίζω πολλές γυναίκες που είναι συμβιβασμένες με αυτή την ιδέα και μαγκιά τους, τί να πω! Μακάρι να ήμουν κι εγώ έτσι και να μη με ένοιαζε! Όταν (πρόσφατη περίπτωση με καπετάνιο είναι αυτή) φεύγει 18-19 μήνες ταξίδια και η γυναίκα του δεν πάει στο πλοίο (δεν θέλει ή δεν μπορεί δεν ξέρω), ε, δεν μπορεί να μην ξέρει τί κάνει ο άντρας της. Εννοείται ότι πάρα πολλές κάνουν επίσης τη ζωή τους εδώ, μόλις μπει ο άλλος στο αεροπλάνο να φύγει...

Οι σχέσεις των ναυτικών είναι περίπλοκες και η ζωή της συντρόφου τους-γυναίκας τους-οικογένειάς τους, πολύ δυσκολη. Μόνο ζευγάρια πάαααρα πολύ δεμένα μεταξύ τους μπορεί να αποφύγουν το αλληλοκεράτωμα και να αντέξουν γενικά αυτή τη ζωή. Είναι ένας σταυρός αυτός που σηκώνεται δύσκολα και μόνο με πολλή αγάπη μπορείς να τον αντέξεις αν είσαι εντάξει με τον άλλον... Η μοναξιά, ο αποχωρισμός κάθε τόσο, το άγχος της θάλασσας και των ατυχημάτων, η σεξουαλική στέρηση, η ευθύνη της οικογένειας όλη πάνω σου και η ανατροφή των παιδιών το ίδιο, η φυσική και ψυχική απουσία του άλλου σε όλους τους τομείς είναι εξουθενωτική... Και υπάρχει ένα μόνο θετικό, να μην το ξεχνάμε! Τα καλά χρήματα, με ό,τι μπορούν να σου εξασφαλίσουν αυτά (αν και τα τελευταία χρόνια οι ναυτικοί δεν πληρώνονται όπως κάποτε).

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κατα αρχας ευχαριστς γι τ λεπτομερη και μακροσκελη απαντηση...Σ ποσα ταξιδια εχεις παει??Μηπως τελικα μιλαμε με μια seawoman??!!

Ειλκρινα συμφωνω μ οσα εγραψες και εν τελει θα πω οτι σ τετοια ζητηματα δν υπαρχουν γενικευσεις καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος..Το κορυφαιο ειναι οτι τλκ εμενα χθες ο αγαπημενος μου βγηκε!!χαχχαχαχαχ!Οτι φοβασαι το λουζεσαι!!!Εχε χαρη που μου πηρε ωραιο δωρο γιατι αλλιως αλιμονο του!!!Ας μην σχολιασω βεβαια οτι ηταν 6ωρες στο λιμανι....πηγανε και για φαγητο ,μου εστειλε και φωτο μ συναδελφους και οτν μιλησαμε αφου γυρισε δν ειπα τπτ απολυτως..κυρια!!ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΡΩΤΑΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ Τ ΦΑΓΗΤΟ.....λεμε τωρα!!

Βεβαια για να λεμε και την αληθεια και αυτοι πρεπει ν ζηλευουν..εμεις καθε μερα μπορουμε ν ειμαστε εξω και αυτοι ν βγουν σ ενα 6μηνο 3 φορες...Μηπως ειμαστε αδικες μαζι τους στην τελικη??

Να ρωτησω κατι για να συνταξιδεψεις μαζι του πρεπει ν ειστε παντρεμενοι???

Και κτ αλλο..εμενα ο φιλος μου γυρναει σ 40 μερες και αυτο τ τελευταιο διαστημα ειμαι σ χαλια ψυχολογια μετραω μια μια τσ μερες εσεις τ κανετε σ τετοιες περιπτωσεις??

περιμενω οδηγιες προς......ναυτιλομενους!!!

Κατα αρχας ευχαριστς γι τ λεπτομερη και μακροσκελη απαντηση...Σ ποσα ταξιδια εχεις παει??Μηπως τελικα μιλαμε με μια seawoman??!!

Ειλκρινα συμφωνω μ οσα εγραψες και εν τελει θα πω οτι σ τετοια ζητηματα δν υπαρχουν γενικευσεις καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος..Το κορυφαιο ειναι οτι τλκ εμενα χθες ο αγαπημενος μου βγηκε!!χαχχαχαχαχ!Οτι φοβασαι το λουζεσαι!!!Εχε χαρη που μου πηρε ωραιο δωρο γιατι αλλιως αλιμονο του!!!Ας μην σχολιασω βεβαια οτι ηταν 6ωρες στο λιμανι....πηγανε και για φαγητο ,μου εστειλε και φωτο μ συναδελφους και οτν μιλησαμε αφου γυρισε δν ειπα τπτ απολυτως..κυρια!!ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΡΩΤΑΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ Τ ΦΑΓΗΤΟ.....λεμε τωρα!!

Βεβαια για να λεμε και την αληθεια και αυτοι πρεπει ν ζηλευουν..εμεις καθε μερα μπορουμε ν ειμαστε εξω και αυτοι ν βγουν σ ενα 6μηνο 3 φορες...Μηπως ειμαστε αδικες μαζι τους στην τελικη??

Να ρωτησω κατι για να συνταξιδεψεις μαζι του πρεπει ν ειστε παντρεμενοι???

Και κτ αλλο..εμενα ο φιλος μου γυρναει σ 40 μερες και αυτο τ τελευταιο διαστημα ειμαι σ χαλια ψυχολογια μετραω μια μια τσ μερες εσεις τ κανετε σ τετοιες περιπτωσεις??

περιμενω οδηγιες προς......ναυτιλομενους!!!

Κοίτα, δεν θυμάμαι να πω σε πόσα ταξίδια έχω πάει με τον άντρα μου, αλλά όταν ήταν στα κρουαζιερόπλοια εγώ κάποια στιγμή άφησα τη δουλειά μου και ταξίδευα συνέχεια σχεδόν μαζί του. Αυτά ήταν τα καλύτερα ταξίδια που έκανα... Γιατί στο γκαζάδικο μπορεί και να μη δεις τίποτα άλλο εκτός από το αεροδρόμιο και το πλοίο... Ενώ εκεί πήγαινα συνεχώς εκδρομές με τους επιβάτες και μάλιστα στις περισσότερες τσάμπα! Μάλλον θα μπορούσα να χαρακτηριστώ seawoman καθώς λατρεύω παθολογικά τη θάλασσα!

Για να ταξιδέψεις μαζί του σε γκαζάδικο δε νομίζω να είναι απαραίτητο να είσαι παντρεμένη, μπορείς να πεις ας πούμε ότι είσαι

αρραβωνιασμένη... Εξαρτάται και από την εταιρία αυτό... Συνήθως πάντως δεν υπάρχει πρόβλημα, θα πληρώσεις βέβαια τα εισιτήριά σου.

Τώρα για τις τελευταίες 40 μέρες...(καλά μην πάρεις και όρκο ότι θα είναι 40, μπορεί να είναι 30 ή και 58 ας πούμε...) Είναι αλήθεια ότι οι πρώτες μέρες που φεύγει ο άλλος και οι τελευταίες πριν γυρίσει, δεν περνάνε με ΤΙΠΟΤΑ!!! Λες και μας κάνει πλάκα ο χρόνος είναι!!! Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε κάτι άλλο, εγώ ας πούμε όταν δούλευα, έβαζα μεγαλύτερο φόρτο εργασίας πριν γυρίσει ο άντρας μου για να είμαι απασχολημένη... Τώρα που δεν δουλεύω, ειδικά όταν φεύγει, μου έρχεται να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο αλλά αυτό είναι μια άλλη υπόθεση...

Όσο για το φίλο σου που βγήκε έξω... Τι μου θυμίζεις... Τι μπηχτές και σπόντες έχω ρίξει σε τέτοιες περιπτώσεις... :P:tongue: Λύσσα με έπιανε... Τώρα που είναι Α΄μηχανικός δεν βγαίνει σχεδόν ποτέ έξω (συνήθως έχει επιθεωρήσεις στα λιμάνια και γενικά τρέχει) και έχω ησυχάσει κάπως...

xaxxaxaxaxxxa!Δν ειμαι μονη λοιπν πολυ χαιρομαι!!!Αν δεν ζηλευεις και τον αλλο λιγο δν εχει χαρη ολο τ πραγμα!!Απο σποντες βεβαια αλλο τιποτα σ σημειο ν εκνευριζεται και εκεινος που προσπαθω με ασχετες ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ερωτησεις να εκμαιευσω απαντησεις!!Πλακα εχουμε τελικα....

Ειμαι σιγουρη οτι θα γυρισει σε 40 μερες αναγκαστικα λογω σχολης γιατι πρεπει ν παραδωσει ΚΕΠ..Κ εγω προσπαθω ν καταπιανομαι με χιλια δυο πραγματα γι ν μν τ σκεφτομαι αλλα ανεπιτυχως προς στιγμην..

Παντως τωρα που τ σκεφτομαι καθε φορα που γυρναει ειναι σαν πρωτο ραντεβου ε???Ποσες μερες ετοιμαζομαστε??Εμενα ηδη με εχει πιασει φρικη για τ τι θα βαλω ,πως θα φτιαξω τ μαλλια μου,που θα παμε κ αλλα τετοια!!Λες και προκειται ν τ προσεξει ολα αυτα..γυναικες τι ν περιμενει κανεις!!

xaxxaxaxaxxxa!Δν ειμαι μονη λοιπν πολυ χαιρομαι!!!Αν δεν ζηλευεις και τον αλλο λιγο δν εχει χαρη ολο τ πραγμα!!Απο σποντες βεβαια αλλο τιποτα σ σημειο ν εκνευριζεται και εκεινος που προσπαθω με ασχετες ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ερωτησεις να εκμαιευσω απαντησεις!!Πλακα εχουμε τελικα....

Ειμαι σιγουρη οτι θα γυρισει σε 40 μερες αναγκαστικα λογω σχολης γιατι πρεπει ν παραδωσει ΚΕΠ..Κ εγω προσπαθω ν καταπιανομαι με χιλια δυο πραγματα γι ν μν τ σκεφτομαι αλλα ανεπιτυχως προς στιγμην..

Παντως τωρα που τ σκεφτομαι καθε φορα που γυρναει ειναι σαν πρωτο ραντεβου ε???Ποσες μερες ετοιμαζομαστε??Εμενα ηδη με εχει πιασει φρικη για τ τι θα βαλω ,πως θα φτιαξω τ μαλλια μου,που θα παμε κ αλλα τετοια!!Λες και προκειται ν τ προσεξει ολα αυτα..γυναικες τι ν περιμενει κανεις!!

Αυτό που λες με το πρώτο ραντεβού... Θυμάμαι όταν ήμουν πιτσιρίκα 19-20 χρονών και γυρνούσε από τα πρώτα του ταξίδια... Προχωρούσα να πάω στο ραντεβού (εννοείται σούπερ φτιαγμένη) και ένιωθα την καρδιά μου να χοροπηδάει από την προσμονή και την αγωνία.... Και όταν με έπαιρνε αγκαλιά δεν ήθελα να βγω από εκεί μέσα!!! Είναι ένα συναίσθημα που δεν θα το ξεχάσω ποτέ όσο ζω, βέβαια με τα χρόνια και τη συμβίωση αυτό ξέφτισε κάπως, εξάλλου τώρα πια σπάνια κάνω να τον δω 6 μήνες (φροντίζω να σπάω το ταξίδι με μια επίσκεψη 20-30 ημερών στο πλοίο) αλλά πάντα υπάρχει μια ένταση όταν γυρίζει... (σε όλους τους τομείς :tongue::tongue::tongue: if you know what I mean!!!)

Άσε που τώρα την παράσταση την κλέβει η μικρή.;) Είναι η μόνη γυναίκα που μπορώ να ανεχτώ να βλέπω να κάνει έτσι ο άντρας μου!:tongue:

Αυτό που μου αρέσει είναι που ήθελε γιο και τώρα δεν αλλάζει την κόρη του με χίλιους γιους!!!

Διαφημίσεις

Είμαι συγκλονισμένη με το ατύχημα που έγινε ανοιχτά στις Βερμούδες!!!:-( Πάνε οι άνθρωποι Χριστουγεννιάτικα, γιορτινές μέρες όπως και πέρσυ τα Χριστούγεννα...:-(:-(:-( Παλικάρι ο πρώτος μηχανικός, μόλις 33 χρονών και ο καπετάνιος 47 χρονών... Πάνε και οι δυο... Τους χτύπησαν τεράστια κύματα πάνω στην πλώρη την ώρα της θαλσσοταραχής... Αναρωτιέμαι τί έκαναν και οι δυο τους στην πλώρη με τέτοιο καιρό... Κάποια ζημιά θα είχαν φαντάζομαι... Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να πάθει ζημιά το πλοίο την ώρα της θαλασσοταραχής... Τί να λέμε τώρα, πάνε οι άνθρωποι και σκέφτομαι τις γυναίκες που θα μαυροφορεθούν και δεν ξέρω αν έχουν και παιδιά... :-(:-(:-(

Ευτυχώς που ο άντρας μου άλλαξε πορεία και πήγαν νοτιότερα για να αποφύγουν την μεγάλη κακοκαιρία!!! Τώρα ανεβαίνουν πάλι αργά αργά προς Φιλαδέλφεια και βλέποντας και κάνοντας...

Είμαι συγκλονισμένη με το ατύχημα που έγινε ανοιχτά στις Βερμούδες!!!:-( Πάνε οι άνθρωποι Χριστουγεννιάτικα, γιορτινές μέρες όπως και πέρσυ τα Χριστούγεννα...:-(:-(:-( Παλικάρι ο πρώτος μηχανικός, μόλις 33 χρονών και ο καπετάνιος 47 χρονών... Πάνε και οι δυο... Τους χτύπησαν τεράστια κύματα πάνω στην πλώρη την ώρα της θαλσσοταραχής... Αναρωτιέμαι τί έκαναν και οι δυο τους στην πλώρη με τέτοιο καιρό... Κάποια ζημιά θα είχαν φαντάζομαι... Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να πάθει ζημιά το πλοίο την ώρα της θαλασσοταραχής... Τί να λέμε τώρα, πάνε οι άνθρωποι και σκέφτομαι τις γυναίκες που θα μαυροφορεθούν και δεν ξέρω αν έχουν και παιδιά... :-(:-(:-(

Ευτυχώς που ο άντρας μου άλλαξε πορεία και πήγαν νοτιότερα για να αποφύγουν την μεγάλη κακοκαιρία!!! Τώρα ανεβαίνουν πάλι αργά αργά προς Φιλαδέλφεια και βλέποντας και κάνοντας...

Δν τ ειχα ακουσει και ειλικρινα στεναχωρηθηκα πολυ.Ειναι κριμα να χανονται ετσι ανθρωποι και ποσο μαλλον οικογενειαρχες.Αυτα ειναι και τ τραγικα του επαγγελματος να αγωνιας καθε μερα για τον ανθρωπο σου.

Ας ευχηθουμε ολοι οι ναυτικοι ν εχουν καλες θαλασσες και να γυρισουν συντομα κοντα μας.Οσο για σενα pashalitsa μην σκεφτεσαι αρνητικα ολα καλα θα πανε!Ευχομαι συντομα να σφιξεις τον αντρα σου στην αγκαλια σου!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Σ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ!

Διαφημίσεις

τα θερμα και ειλικρινη μου συλληπητηρια στις οικογενειες των ναυτικων που χαθηκαν τοσο αδικα ευχομαι ολοι οι ναυτικοι μας να εχουν παντα καλες θαλασσες τον αγιο νικολα στην πλωρη τους και με το καλο να γυρισουν συντομα κοντα στις οικογενειες τους δεν υπαρχει χειροτερη αναμονη οταν ακους [οπως εγω] οτι εχει κακοκαιρια[ο αντρας μου ειναι αντλαντικο μολις εφτασε καναδα]μεχρι να μαθεις οτι εφτασε επιτελους, εχω στεναχωρηθει αφανταστα με την τραγωδια που επληξε την οικογενεια των ναυτικων μας το μονο που μπορεις να πεις ειναι ΔΥΝΑΜΗ τιποτα αλλο

Κορίτσια εύχομαι σε όλες χρόνια πολλά και καλή χρονιά, καλές θάλασσες στους ναυτικούς μας και καλά κουράγια σε μας που μένουμε στον αγώνα πίσω στη στεριά!!!

Κορίτσια εύχομαι σε όλες χρόνια πολλά και καλή χρονιά, καλές θάλασσες στους ναυτικούς μας και καλά κουράγια σε μας που μένουμε στον αγώνα πίσω στη στεριά!!!

Επιτέλους ο άντρας μου έφτασε Φιλαδέλφεια, με 3 μέρες καθυστέρηση λόγω του καιρού και της αλλαγής πορείας για να τον αποφύγουν όσο μπορούσαν!!! Όλα καλά ευτυχώς!!!

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλες μας!!!!!!

pashalitsaaaaaa!!!!!

Τι κάνεις????? Η μικρούλα σου??????

Εμείς όλοι καλά, γιορτές εδώ οικογενειακά με λίγους φίλους μαζί!!!

Την άλλη Κυριακή είναι τα πρώτα γενέθλια του μικρού και ετοιμάζω πάρτυ!!!!!!!

Την επόμενη Τρίτη φεύγουμε για Λονδίνο και είμαι σε δίλημμα για το αν πρέπει να πάρω τα μικρά μαζί ή όχι.. Απο την μια θέλω, απο την άλλη φοβάμαι μην μας βγεί ξυνή η εκδρομή κυρίως απο την γκρίνια της Ματθίλδης!!!! Του στυλ δεν θέλω να περπατήσω και τέτοια, γιατί εμείς θέλουμε να γυρίσουμε και να δούμε τα πάντα!!!!!

Πείτε και εσείς καμιά ιδέα!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...