Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλέ εδώ είμαι!!!!!!!!!!

Είχα Τόσο τρέξιμο αυτές της μέρες, όμως εχθές έγινε η Βάπτιση και περάσαμε τόσο ωραία που άξιζε πραγματικά όλη η ταλαιπωρία!!!!!! Το αγοράκι μου δεν έβγαλε κιχ και το διασκέδασε απίστευτα πολύ, αφού ο παπάς δεν τον Βάφτισε, μπάνιο τον έκανε!!!!!!!!

Βρε pashalitsa φτιάξε ένα facebook να μιλάμε συνέχεια!!!!!!!(πλάκα κάνω)!!!!!!!!

Για πείτε εσείς νέα!!!!!!!!!!!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Καλέ εδώ είμαι!!!!!!!!!!

Είχα Τόσο τρέξιμο αυτές της μέρες, όμως εχθές έγινε η Βάπτιση και περάσαμε τόσο ωραία που άξιζε πραγματικά όλη η ταλαιπωρία!!!!!! Το αγοράκι μου δεν έβγαλε κιχ και το διασκέδασε απίστευτα πολύ, αφού ο παπάς δεν τον Βάφτισε, μπάνιο τον έκανε!!!!!!!!

Βρε pashalitsa φτιάξε ένα facebook να μιλάμε συνέχεια!!!!!!!(πλάκα κάνω)!!!!!!!!

Για πείτε εσείς νέα!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ έχεις δίκιο, η βάπτιση!!!:D Την είχα ξεχάσει!!! Καλοφώτιστος να είναι ο μικρός Λουκάς Ανδρέας!!! :D

Όσο για το facebook, δεν είμαι φαν της ιδέας... Πριν 2-3 χρόνια είχαμε ένα reunion της τάξης του γυμνασίου και μόνο που δε με έβρισαν επειδή δεν έχω facebook και δε μπορούσαν να με βρουν λέει! :shock: (Με βρήκαν όμως από μια άλλη συμμαθήτρια!)

Τέλος πάντων, ο άντρας μου έφυγε από Γαλλία, σταμάτησαν Μάλτα και πήραν πετρέλαια για το πλοίο χωρίς να υπάρχει ανάγκη να γίνει αυτό (τα πετρέλαια επαρκούσαν για πολύ καιρό αλλά μάλλον τα βρήκαν φτηνά εκεί) και το αποτέλεσμα ήταν να τραβιούνται μέσα στη νύχτα, να αλλάζουν αγκυροβόλια, να πάρουν πετρέλαιο με πολύ μικρή παροχή και να παιδεύονται για ώρες, για μια σχετικά μικρή ποσότητα... Εν τέλει έκανε 36 ώρες να κοιμηθεί ο άνθρωπος!!! Τώρα κατευθύνονται προς Αίγυπτο, εκεί θα πάνε να φορτώσουν και μετά φεύγουν για Αμερική... Το καλό είναι ότι αυτές της μέρες μέσω Γαλλίας, Ιταλίας και Μάλτας χορτάσαμε να μιλάμε στο κινητό!!! Ας είναι καλά το πρόγραμμα passport, μας έχει σώσει από πολλά έξοδα τα τελευταία 2 χρόνια! Ήλπιζαν να πάνε καμια Ρωσία να μιλήσουμε από Αιγαίο με τις ώρες :D:D:D αλλά ατύχησα!!!

Κορίτσια τί κάνετε; Εγώ καθαρίζω μετά μανίας γιατί το Σάββατο έχω καλεσμένους στο σπίτι... Τζαμαρίες, κουρτίνες, ντουλάπια, τα πάντα!!!

Paros θα πας πουθενά τα Χριστούγεννα ή εδώ οικογενειακά; Τελικά εκείνο το ταξιδάκι στο εξωτερικό θα το κάνετε; (πες ναι να χαρώ, πες ναι)

Ayla που είσαι;;; Ελπίζω ο άντρας σου να γύρισε επιτέλους!!!

Fwteini ετοιμάζεσαι για γαμοβάφτιση είδα... Άντε καλές προετοιμασίες!!!

Ο άντρας μου εντωμεταξύ μόλις σήμερα τα ξημερώματα πέρασε το Γιβραλτάρ και πάει Αμερική. Μιάμιση ώρα μιλάγαμε στο τηλέφωνο, από τις 4 ως τις 5.30 το ΠΡΩΙ, μέχρι που χάθηκε το σήμα...(ναι ναι είμαστε τρελοί για δέσιμο, ξέρω, ας είναι καλά το passport) Του έστειλα και φωτογραφίες της μικρής από το δέντρο που στολίσαμε και από τη συνάντηση του πάρεντς στον παιδότοπο στον Πειραιά!

Διαφημίσεις

Pashalitsaaaaaaaaaa!!!!!

Αχ δεν μπαίνω πολύ εδώ και στεναχωριέμαι.....

Έφτιαξα ένα group στο facebook με τις μανούλες Φεβρουαρίου και μιλάμε εκεί συνέχεια!!!

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά θα είμαστε εδώ!!!

Θα πάμε Λονδίνο 18-25 Ιανουαρίου!

Κατά τα άλλα ησυχία!

Ayla γιατί μας εγκατέλειψες?????

Λονδίνο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Επίτηδες μου το κάνεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Κλαψ, κλαψ, κλαψ! Άντε με το καλό να πας (με ποιους έκλεισες;) και να μου πεις τις εντυπώσεις σου και τις οδηγίες σου για όοοοοοοταν θα αξιωθώ να πάω!

Κορίτσια χρόνια πολλά και να είστε καλά και εσείς και οι οικογένειές σας! Εμένα ο άντρας μου είναι καταμεσίς στον Ατλαντικό και έχει πολλά μποφώρ!!!

Κορίτσια χρόνια πολλά και να είστε καλά και εσείς και οι οικογένειές σας! Εμένα ο άντρας μου είναι καταμεσίς στον Ατλαντικό και έχει πολλά μποφώρ!!!

Ανησυχώ πολύ για τον άντρα μου... Αλλάξανε πορεία γιατί στις 29-30 του μήνα που θα έπρεπε να είναι Φιλαδέλφεια προβλέπεται να έχει 12 μέτρα κύμα και hurricane στα ανοιχτά της περιοχής. Τα αεροδρόμια Βοστώνης και Νέας Υόρκης είναι αποκλεισμένα μου είπε. Περάσανε από μεγάλη θαλασσοταραχή και κατευθύνονται προς Κούβα τώρα, για να γλιτώσουν τον καιρό... Ο Θεός και ο Άγιος Νικόλαος να βάλουν το χέρι τους εύχομαι!

γεια σας!ειμαι καινουρια στ site.δεν ειμαι γυναικα αλλα κοπελα ναυτικου..ειμαστε μαζι αρκετο καιρο και τωρα ειναι μπαρκαρισμενος εδς και 5 1/2 μηνες...μια ερωτηση εχω να κανω, που εμενα τουλαχιστον κατα καιρους με προβληματιζει..αναρωτιεστε ποτε κατα ποσο ειναι πιστος ο αντρας σας..ρωταω καθαρα απο δικη μου ανασφαλεια ελπιζω να μην παρεξηγηθω (και ουτε το αγορι μου εχει δωσει αφορμες γι ν πιστεψω κτ αλλο)!θα ακουγα με χαρα τη γνωμη σας ως πιο εμπειρες!

Διαφημίσεις

Christi καλώς ήρθες στην παρέα μας καταρχήν! Το ερώτημα που έθεσες είναι πολύ σοβαρό και φλέγον! Θέλει αρκετή ανάλυση και θα επανέλθω μόλις βρω χρόνο γιατί τώρα θα φτιάξω επιτέλους εκείνα τα μελομακάρονα που αναβάλλω εδώ και μια βδομάδα! Απλά μπήκα να σε καλωσορίσω και να σου πω να επισκέπτεσαι την παρέα μας! Κι εγώ πριν γίνω γυναίκα ναυτικού υπήρξα 11 χρόνια κοπέλα ναυτικού (δεν ήθελα να παντρευτώ γενικά!!!) Σε τί καράβια ταξιδεύει ο άντρας σου; (Επιβατικά, κρουαζιερόπλοια, δεξαμενόπλοια) εννοώ.

Kοριτσάκια μουυυυυυυυυυυ!!!!!!!

Χρόνια πολλάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάά!!!!!!!!!!!!!!!

Pashalitsa εγώ τα έφτιαξα την προηγούμενη εβδομάδα τα μελομακάρονα!!!!!!!!!

Μην αγχώνεσαι βρε με τον άντρα σου, όλα καλά θα πάνε!!!!!

Λονδίνο έκλεισα με easyjet και για τους 4ς πήγαινε-έλα 349 ευρώ προσφορά!

Και έκλεισα και απο το booking.com διαμέρισμα μέσα στο Λονδίνο για 7 νύχτες με 800 ευρώ!!!

Θα σου πω εντυπώσεις μόλις πάω!!!!

Γενικότερα ησυχία, έκλεισε και ο παιδικός για γιορτές και όλη μέρα είμαστε παρεούλα όλοι μαζί!!!

Christi06 καταρχήν καλωσόρισες και Χρόνια Πολλά!!! Όντως φλέγον θέμα, ο αγαπημένος σου τι ειδικότητα έχει??? Γιατί ο δικός μου που είναι υποπ/ρχος με το που φτάνουν στο λιμάνι ξεκινάει η δουλειά του!!!! 2 φορές που έχω πάει μαζί του δεν μπόρεσε να κατέβει ούτε μαζί μου.. Με τους δόκιμους κατέβαινα!!!!

Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις, εγώ του δικού μου, του έχω εμπιστοσύνη, αλλιώς δεν μπορεί να υπάρξει τέτοιου είδους σχέση...!

Ειναι δοκιμος πλοιαρχος σε γκαζαδικ,που πιανει λιμανι καθε 3μηνο περιπου.Τωρα ειναι μαλιστα χιλη και πανε αργεντινη μετα..ειναι μικρος!εχει μελλον ακομα!!

Ουτε χρονια πολλα δεν σας ειπα!χιλια συγγνωμη!

Τ ξερω οτι ειναι φλεγον ζητημα για αυτο αλλωστε ρωτησα και τ γνωμη σας.δν ειναι μονο θεμα εμπιστοσυνης στον ανθρωπο σου κατι σε τρωει οταν βγαινει εξω απο τ πλοιο..εκτος αν συμβαινει μονο σε εμενα!!Και οι περισσοτεροι πανε για.......οποτε ειναι και μια κακη επιρροη για τον οποιονδηποτε!

περιμενω σχολια και ευχαριστω για τ θερμη υποδοχη!

Pashalitsa πες μας την γνώμη σου μιας και έχεις μεγαλύτερη εμπειρία, πάντως εγώ απο την εμπειρία που έχω, σε αυτά τα πλοία απο την στιγμή που θα φτάσουν ξεκινάει η δουλειά.. Και τις λίγες ώρες που έχουν για να βγουν έξω είναι για να πάνε σε κανένα super market ή σε κανένα mall! Όχι οτι δεν υπάρχουν και μερικοί που βγαίνουν για "ποτό" το βράδυ... Αχ τι να πω, προτιμώ να μην το σκέφτομαι, ο άλλος και εδώ μπορεί να είναι και να στην "φέρει" χωρίς να πάρεις χαμπάρι...

Λοιπόν... Έχω ζήσει πάρα πολύ μέσα σε καράβια διαφορετικού τύπου (επιβατικό, οχηματαγωγό, κρουαζιερόπλοιο, γκαζάδικο) (-μόνο τα φορτηγά μου ξέφυγαν:-P αλλά τότε ήταν δόκιμος και εγώ μαθήτρια χα,χα, δεν είχα χάσει ακόμα το μυαλό μου να διασχίζω τα πέλαγα για να τον βρω!!!-) Εννοώ ότι έχουν δει τα μάτια μου πάαααρα πολλά!

Ας ξεκινήσουμε από μια βασική επισήμανση! "Είναι να το χει η κούτρα σου να κατεβάζεις ψείρες" λέει ο λαός, και αυτό ταιριάζει γάντι και εδώ. Ο άντρας που παίζει το μάτι του, θα σε απατήσει είτε στη Χιλή είτε στο διπλανό τετράγωνο! Αυτός που θέλει να βρει κάτι στο λιμάνι θα το κάνει κάποια στιγμή, όση δουλειά και αν υπάρχει, πάντα κάποτε δίνεται η ευκαιρία (ένα αγκυροβόλιο όπου μπαίνει λάτζα ας πούμε).

Ας πάρουμε την περίπτωση ενός πολύ ερωτευμένου ανθρώπου που δεν ξενοκοιτάει γενικά και είναι σοβαρός και ντόμπρος στη σχέση του. Το αν θα σε επηρεάσουν οι άλλοι είναι κάτι που εσύ το επιτρέπεις ή όχι στους συναδέλφους σου. Όταν ο άντρας μου ήταν δόκιμος (και απίστευτα ερωτευμένος), εγώ ήμουν σίγουρη ότι δεν θα κρατιόταν η σχέση γι΄αυτόν ακριβώς το λόγο, ότι θα παρασυρόταν ως πιτσιρικάς από τους άλλους. Ναι, του έκαναν καζούρα. Ναι, του είπαν κάποτε να πάνε και καλά να φάνε και στο μέρος αυτό υπήρχαν και .... και πλήρωσαν κάποια να του την πέσει για να .... ξεψαρώσει ο μικρός! Ο άντρας μου παραδέχτηκε ότι σοκαρίστηκε και δεν ήξερε από που να φύγει! Έστειλε λοιπόν την... κοπέλα σε αυτούς που την είχαν πληρώσει και εξαφανίστηκε, ενώ οι άλλοι γελούσαν! Από τότε δεν επέτρεψε ποτέ ξανά σε κανέναν να κάνει πλακίτσα! Πριν φύγουν από το καράβι τους κάνει συμφωνία που θα πάνε και για ποιο σκοπό! Τους ξεκαθαρίζει ότι δεν θέλει και δεν πρόκειται να ακούσει τίποτα για το συγκεκριμένο θέμα και έτσι κανείς δεν τον πιέζει για τίποτα. Λίγο πολύ κάθε φορά ο ένας ξέρει για τον άλλον (ανάμεσά τους το πλήρωμα εννοώ) αν ψάχνεται ή όχι. Κάποιος που ψάχνεται συνήθως δεν θα προτείνει καν στον άντρα μου να βγουν έξω μαζί. Έχει τύχει όμως και να πάνε έξω σε λιμάνι, να του αλλάξουν το τροπάρι ξαφνικά (μετά το φαγητό να θέλουν και .... απεριτίφ εννοώ) και να φύγει με ταξί μόνος του και να επιστρέψει στο πλοίο. Ναι, ο καπετάνιος, ο πρώτος και ο υποπλοίαρχος είναι πολύ δύσκολο να βγουν έξω πια στα γκαζάδικα ειδικά, αυτό είναι γεγονός, άρα μικρότερες οι πιθανότητες... Θα σας πω και ένα άλλο κριτήριο... Αν ο άντρας γενικά στη ζωή του ξέρει από πληρωμένο σεξ, αν έχει πάει συχνά με κοπέλες μόνο για σεξ, είναι πιο επιρρεπής στο να κυνηγήσει κάτι στο λιμάνι. Αν λειτουργεί γενικά σε αυτόν τον τομέα με συναίσθημα, είναι πιο δύσκολο.

Φυσικά και φρίκαρα όταν ήξερα ότι ήταν έξω σε λιμάνι. Εγώ υπέφερα και μάλιστα πολύ (ενώ ξέρω άλλες που δεν χολοσκάνε και πολύ). Γι΄αυτό και κάποτε έβαλα δικό μου άνθρωπο μέσο να μπει σε οχηματαγωγά Ελλάδα Ιταλία. Αλλά δεν βγαίναμε οικονομικά. Και μετά.... ήρθαν τα κρουαζιερόπλοια!... Ένα πράγμα έχω να σας πω! Αν είστε από τις γυναίκες που σκάνε στο θέμα που συζητάμε, ΜΗΝ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ!!! Πόσο άγιος να είναι ένας άνθρωπος;;; Πόσο να αντέξει να του την πέφτουν σε κάθε τους βήμα;;; 500 περίπου γυναίκες πλήρωμα και τουλάχιστον 1500 σε κάθε κρουαζιέρα! Και εκεί υπάρχουν και άλλες υποχρεώσεις! Ήταν υποχρεωμένος να εμφανιστεί στο θέατρο με τη στολή του, ήταν υποχρεωμένος ένα βράδυ σε κάθε κρουαζιέρα να γευματίσει με επιβάτες και γενικώς, όταν ζεις εκεί μέσα τί θα πεις;;; Δεν πάω στα σαλόνια για καφέ, δεν πάω στη ντίσκο για χορό, δεν πάω πουθενά;;; Ε, δεν γίνεται. Ε, λοιπόν οι επιβάτισσες έχουν τρέλα με τη στολή των αξιωματικών και οι του πληρώματος έχουν τρέλα με τα λεφτά που βγάζουν οι Έλληνες αξιωματικοί. Δεν ονειρεύονται τίποτα περισσότερο από το να τις φέρει κάποιος στην Ελλάδα. Το είδα άπειρες φορές το σενάριο να παίζεται, ακόμα και άντρες χώρισαν την Ελληνίδα γυναίκα τους και παντρεύτηκαν κάποια από το Ανατολικό ή το Νοτιοαμερικάνικο μπλοκ. Πάρα πολλοί ελεύθεροι παντρεύτηκαν κάποια από αυτές. Γενικά είδα εκεί μέσα απείρου κάλλους σκηνικά, είδα γυναίκες να με κοιτάζουν πράσινες από ζήλια όταν ξόδευα χρήματα στα μαγαζιά του πλοίου, γυναίκες να την πέφτουν ευθέως στον άντρα μου, άντρες να κάνουν διπλή και τρίδιπλη ζωή, δεν ξέρω, πάρτυ ακραίων.... καταστάσεων, Α μηχανικό 60 χρονών να χωρίζει τη γυναίκα του για να παντρευτεί γυναίκα πληρώματος με την οποία λίγους μήνες πριν ήταν ο .... δόκιμος μηχανικός γιος του και γενικά νομίζω ότι τα είδα όλα που λένε. Γενικά έφτασα σε ένα σημείο αηδίας νομίζω ότι το 99,5% ή έστω το 99% απατά τη γυναίκα του στα κρουαζιερόπλοια συγκεκριμένα! Οι συζητήσεις στη μηχανή και στον καφέ ήταν πάμπολλές φορές ποιος πήγε με ποια ή με ποιες:shock: αν ήταν καλή, τί κάνει, πως το κάνει, αν οι ακροβάτισσες το κάνουν καλύτερα από τις χορεύτριες κλπ κλπ. Δεν ξέρω τί άλλο να πω, μια φίλη που απέκτησα εκεί παραλίγο να χωρίσει ένα χρόνο μετά (με δυο παιδιά) και γενικά είπα στον άντρα μου το εξής: Αν θες να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί και να κάνουμε κάποτε παιδί (για μένα η υπέρτατη δέσμευση με έναν άνθρωπο), φεύγεις από εδώ, διαφορετικά φεύγω εγώ από τη ζωή σου! Δεν θα αρρωστήσω εγώ να σκέφτομαι σε ποια από τις εκατοντάδες καμπίνες του πλοίου μπορεί να βρίσκεσαι εσύ κάθε βράδυ! Εδώ δεν είναι κρουαζιερόπλοια, εδώ είναι μπου#^%$$πλοια με όλες τις φυλές της γης μαζεμένες!!!" Και έτσι έφυγε, παρόλο που εγώ περνούσα ΥΠΕΡΟΧΑ στα κρουαζιερόπλοια και δεν θα ξεχάσω ποτέ τις εμπειρίες μου εκεί.

Στα επιβατικά (της ακτοπλοίας εννοώ) και εκεί είναι δυσκολούτσικα τα πράγματα, οι ευκαρίες είναι πολλές, ειδικά το καλοκαίρι, δεν έχω μεγάλη εμπειρία όμως από τα πλοία αυτά.

Μια δύσκολη κατάσταση είναι και οι παραλαβές πλοίων και οι επισκευές, όπου ο άλλος είναι μόνος του για κανένα μήνα σε ένα μέρος και φυσικά οι περισσότεροι ξεσαλώνουν. Εκεί πρέπει να έχεις κότσια για να κρατηθείς ειδικά αν λείπεις καιρό από το σπίτι σου. Προσωπικά φροντίζω να είμαι παρούσα πάντα σε αυτές τις περιστάσεις.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...