Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Βρε κορίτσια ο δικός μου άντρας ηρθε, εσείς χαθηκατε;;;;; Για δηλωστε παρουσίες!!!!!

Εμείς τρέχουμε λίγο για τη βάπτιση η οποία είναι σε 2 εβδομάδες, είμαστε σχεδόν έτοιμη, λίγες μπομπονιερες μου έχουν μείνει και μερικά μαρτυρικα! Αλλα πιστεύω μέχρι την Τετάρτη να τα έχω τελειώσει! Συνήθως τα αφήνω ολα για τελευταία στιγμή αλλα αυτή τη φορά λέω να είμαι έτοιμη νωρίτερα!!! Δέντρο στολισατε τελικά;; Εγω λέω προς το τέλος της βδομάδας η το Σάββατο!!!!

Λοιπόν κορίτσια για να μαζευομαστε σιγά σιγά!!!!

Καλή εβδομάδα να έχουμε!!! Καληνύχτα!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε κορίτσια ο δικός μου άντρας ηρθε, εσείς χαθηκατε;;;;; Για δηλωστε παρουσίες!!!!!

Εμείς τρέχουμε λίγο για τη βάπτιση η οποία είναι σε 2 εβδομάδες, είμαστε σχεδόν έτοιμοι, λίγες μπομπονιερες μου έχουν μείνει και μερικά μαρτυρικα! Αλλα πιστεύω μέχρι την Τετάρτη να τα έχω τελειώσει! Συνήθως τα αφήνω ολα για τελευταία στιγμή αλλα αυτή τη φορά λέω να είμαι έτοιμη νωρίτερα!!! Δέντρο στολισατε τελικά;; Εγω λέω προς το τέλος της βδομάδας η το Σάββατο!!!!

Λοιπόν κορίτσια για να μαζευομαστε σιγά σιγά!!!!

Καλή εβδομάδα να έχουμε!!! Καληνύχτα!!!!

Τέτοια ώρα πουλάκι μου, γιατί δεν είσαι στην αγκαλιά του άντρα σου;;;;;;;:tongue:

Δεν ξέρω, η Ayla έχει εξαφανιστεί... και εγώ δεν είμαι στα πολύ κέφια μου... Ακόμα δεν στολίσαμε δέντρο:-(...

Λοιπόν έχω νέα! Δεν είχα καμια ελπίδα ότι ο άντρας μου θα το έπαιρνε στα σοβαρά και ΟΝΤΩΣ θα ρώταγε την εταιρία για να πάμε στη Γαλλία να τον δούμε... Όμως με πήρε σήμερα πρωί πρωί (περιχαρής :o)και μου είπε ότι επικοινώνησε (ο καπετάνιος) με την εταιρία και του είπαν ότι κανονικά η ασφάλεια του πλοίου είναι αυτή που απαγορεύει να πάει παιδί στο πλοίο αλλά θα προωθήσουν το αίτημά του στο διευθυντή της εταιρίας μήπως και ζητήση exception για εμάς, αφού θα μείνουμε στο πλοίο μόνο τις ώρες που θα είναι το καράβι στο λιμάνι... Το θέμα είναι ότι εγώ δεν είχα μεριμνήσει για το διαβατήριο, γιατί δεν το είχα πάρει σοβαρά (ούτε και τώρα δηλαδή το πολυπιστεύω...) Τέλος πάντων, αύριο θα αρχίσω ένα σαφάρι, ξεκινώντας από φωτογραφίες του παιδιού πρωί πρωί, πιστοποιητικό γέννησης από δημαρχείο Πειραιά, επιστροφή στη Σαλαμίνα αφού περάσω από Κορυδαλλο να πάρω τη μάνα μου, αμέσως στην αστυνομία για πράξη ταυτοπροσωπίας και κατάθεση δικαιολογητικών ως τις 2 το μεσημέρι ελπίζω να προλάβω... Τι να πω, δεν ξέρω αν θα δεχτούν να πάμε αλλά και να δεχτούν δεν ξέρω αν προλαβαίνει να βγει το διαβατήριο, καθώς μου είπαν για 4 εργάσιμες μέρες και το καράβι φτάνει έξι με εφτά του μήνα στη Γαλλία... Τέλος πάντων θα δούμε...:wink:

Βρε ayla που είσαι;;;

Pashalitsaaaaaaaa!!!! Υπέροχα τα νεα σου!!! Τα αστυνομικά τμήματα διαβατηρίων είναι ανοιχτά μέχρι τις 21:00 και το σαββατοκύριακο! Άνετα προλαβαινεις, μην ξεχάσεις το φαξ που πρέπει να στείλει ο άντρας σου στο αστ. Τμήμα, και τα παράβολα απο την ΔΟΥ! Εύχομαι να πατε να βρείτε το μπαμπά σας να χαρεί και αυτός αλλα και εσείς!!!

Βρε κορίτσια θα αλλάξουμε τον τίτλο του cafe μας και θα τον κανουμε cafe pashalitsa-paros99!!!! Αντε Ελάτε!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Αχ, κορίτσια, πλήρης απογοήτευση... Υπάρχει πρόβλημα με την έκδοση διαβατηρίου της μικρής και δεν θα πάμε τελικά... Και ο μπαμπάς ακόμα δεν το ξέρει... Άντε να του το πω τώρα...

Τελικά ακυρώθηκε το όλο θέμα με τη Γαλλία... Τα πήρα κιόλας με τον άντρα μου γιατί για να μην το στενοχωρήσω πολύ τον ρώτησα αν ήθελε να πάω εγώ μόνη μου να τον δω και μου τα μάσησε!!! Α, του λέω, δηλαδή για την κόρη σου μόνο ήθελες να έρθω έτσι;;;;;;;; Καλά, άμα με δεις ζωγραφιστή μέχρι να ξεμπαρκάρεις, να μου σφυρίξεις κλέφτικα!!! Καλά μιλάμε ότι έχω αρχίσει και τα ψιλοπαίρνω με την καψούρα που αναπτύσσεται μεταξύ τους!!! Το περίμενα αλλά όχι και έτσι!!! Δεν πάω πουθενά λοιπόν και τέρμα!

Αχ ρε κοριτσια ... λειπει ηδη ο αντρας μου 15 μερες και θα επιστρεψει στις 17 του μηνα...εγω με την μικρη τα εχω παιξει...ειναι μεσα στην γκρινια κυριως το βραδυ.Ολη μερα ειναι ησυχη και το βραδυ λες και το εχει ταμα :cry::cry:

καθε βραδυ λεω να περνανε οι μερες γρηγορα...Σημερα του ειπα αν μπορει να κοψει το ταξιδι στην μεση και με ρωτησε γιατι...κι εκεινη την στιγμη αρχιζε να κλαιει σπαρακτικα η μικρη και του λεω..να γιατι ..δεν μπορω αλλο οσο κι αν εχω την βοηθεια των δικων μου γιατι μενω τωρα μαζι τους,αλλα δνε μπορω καθε φορα που κλαιει να τους την φορτωνω:cry::cry::cry:

Και σκεφτομαι εσας...πως μπορειτε κι αντεχετε:(:(πως καταφερατε και μεγαλωσατε τα μικρα σας χωρις τους αντρες σας...ειστε ηρωιδες για μενα...

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Αχ ρε κοριτσια ... λειπει ηδη ο αντρας μου 15 μερες και θα επιστρεψει στις 17 του μηνα...εγω με την μικρη τα εχω παιξει...ειναι μεσα στην γκρινια κυριως το βραδυ.Ολη μερα ειναι ησυχη και το βραδυ λες και το εχει ταμα :cry::cry:

καθε βραδυ λεω να περνανε οι μερες γρηγορα...Σημερα του ειπα αν μπορει να κοψει το ταξιδι στην μεση και με ρωτησε γιατι...κι εκεινη την στιγμη αρχιζε να κλαιει σπαρακτικα η μικρη και του λεω..να γιατι ..δεν μπορω αλλο οσο κι αν εχω την βοηθεια των δικων μου γιατι μενω τωρα μαζι τους,αλλα δνε μπορω καθε φορα που κλαιει να τους την φορτωνω:cry::cry::cry:

Και σκεφτομαι εσας...πως μπορειτε κι αντεχετε:(:(πως καταφερατε και μεγαλωσατε τα μικρα σας χωρις τους αντρες σας...ειστε ηρωιδες για μενα...

Κοίτα να δεις, είσαι πολύ νέα μαμά (μιλάει η πείρα τώρα:shock::tongue:). Εννοώ ότι την πρώτη φορά που έφυγε ο άντρας μου μετά τη γέννηση της κόρης μας, ήταν το παιδί 4 μηνών... Ε, έκλαψα πάααααααρα πολύ, χρόνια είχα να κλάψω τόσο.... Λες και έφευγε πρώτο ταξίδι... Με έπιασε ένας ψιλοπανικός πως θα τα βγάλω πέρα μόνη μου (οι γονείς μου μένουν Κορυδαλλό και εγώ Σαλαμίνα)! Ήταν ζόρικα τα πράγματα, ευτυχώς έρχονταν οι γονείς μου τα Σαβατοκύριακα και μου έφερναν ψώνια... Όταν ο άλλος λείπει τόσο καιρό και έχεις και όοοοολες τις εξωτερικές δουλειές στην πλάτη σου και τις δουλειές του σπιτιού και το μεγώλωμα του παιδιού και 2 σκύλαρους στην αυλή (3 στην αρχή) :tongue:, είναι δύσκολα τα πράγματα και υπάρχουν φορές που με παίρνει από κάτω...

Αλλά όταν δεν υπάρχουν εναλλακτικές, σφίγγεις τα δόντια και συνεχίζεις...

Γνώμη μου είναι να μη ζητήσεις από τον άντρα σου να κόψει το ταξίδι, μην του δημιουργείς πρόβλημα στη δουλειά... Δείξε του λίγο ότι είσαι δυνατή και τα καταφέρνεις, μην σε βλέπει έτσι απελπισμένη... Λίγες μέρες είναι, θα περάσουν, υπομονή!!!

Διαφημίσεις

Νομίζω ότι η Ayla έπιασε δουλειά, έπεσε με τα μούτρα και ξέχασε το καφέ μας...:(

Paros ελπίζω να περνάτε καλά!

Ήθελα να ήξερα, δεν υπάρχουν άλλες γυναίκες ναυτικών που να θέλουν να μοιραστούν τις εμπειρίες-αγωνίες-χαρές-προβλήματά τους;;;:(

Ξέρω βέβαια ότι οι περισσότερες από εμάς τρέχουν και δεν φτάνουν...

Καλησπερα....

Χτες το βραδυ βρηκε την ευκαιρια το μωρο μου να με ηρεμησει τηλεφωνικος.

Μπορω να πω πως 2 μερες τωρα που ειναι ηρεμη και η μικρη εχω ηρεμησει κι εγω.Βγηκαμε και βολτα χτες το πρωι μεχρι τον νονο μας και ξεδωσαμε...

Ηταν κι αυτη ηρεμη ολη μερα κοιμοταν χαχαχα κι ετσι τ απολαυσαμε κι εμεις...

Καναμε και ψωνια για το δεντρακι μας και ξεχαστηκαμε:D:D

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!!!

Εχθές βγήκαμε βράδυ μετά απο πολύύύύύύύ καιρό και πήγαμε Αρχιτεκτονική (τραγουδάει ο Δάντης)!!!!!!! Αχχχχχχχ περάσαμε τέλεια κορίτσια!!!!!!!!!!!

Bρε pashalitsa γιατί ακυρώθηκε τελικά το ταξίδι σας??????

Κρίμα ρε γμτ...

Εγώ έχω αγχωθεί με την βάπτιση γιατί το τραπέζι θα το κάνουμε στο σπίτι και θέλω να είναι όλα τέλεια!!!!!!!

Είχαμε πει να πάρουμε τα ορεκτικά απο τον Στεργίου και τα κρέατα απο ένα ψητοπωλείο αλλά μας έβγαιναν πολύ ακριβά και έτσι έκλεισα catering τα ίδια λεφτά και μηδέν κούραση αφού θα τα κάνουν όλα αυτοί!!!!!

Fwteini υπομονή λίγες μέρες έμειναν!!!!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!!!

Εχθές βγήκαμε βράδυ μετά απο πολύύύύύύύ καιρό και πήγαμε Αρχιτεκτονική (τραγουδάει ο Δάντης)!!!!!!! Αχχχχχχχ περάσαμε τέλεια κορίτσια!!!!!!!!!!!

Bρε pashalitsa γιατί ακυρώθηκε τελικά το ταξίδι σας??????

Κρίμα ρε γμτ...

Εγώ έχω αγχωθεί με την βάπτιση γιατί το τραπέζι θα το κάνουμε στο σπίτι και θέλω να είναι όλα τέλεια!!!!!!!

Είχαμε πει να πάρουμε τα ορεκτικά απο τον Στεργίου και τα κρέατα απο ένα ψητοπωλείο αλλά μας έβγαιναν πολύ ακριβά και έτσι έκλεισα catering τα ίδια λεφτά και μηδέν κούραση αφού θα τα κάνουν όλα αυτοί!!!!!

Μου έχουν πει ότι ο Δάντης είναι φοβερός από κοντά... Μπράβο που πήγατε!

Αν κάνεις το τραπέζι στο σπίτι που λες η καλύτερη δουλειά είναι ένα καλό catering! Εγώ είχα πολύ κόσμο στα πρώτα γενέθλια της μικρής και δεν είχα συνέλθει ακόμα καλά από την είσοδο στη μητρότητα (κοινώς ήμουν σωματικά και ψυχικά κομμάτια) και έφερα catering στο σπίτι... Έμειναν όλοι πολύ ευχαριστημένοι και εγώ δεν κουράστηκα καθόλου, μόνο τα πιάτα έβαλα στο πλυντήριο!

Όσο για το ταξίδι, άστο, πονεμένη ιστορία...:roll:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...