Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Alex@ είπε:

Είμαι δημόσιος υπάλληλος κ λειτουργεί διαφορετικα δυστυχώς, δεν δέχονται από ιδιώτη γιατρό 

Ε τότε μπορείς από οποίο νοσοκομείο θες . Μπορείς να πηγαίνεις στο νοσοκομείο που θα γεννήσεις Κ να στα γράφουν. Δεν χρειάζετε να είναι το ίδιο που πήγες αρκεί να είναι ένα νοσοκομείο ιδιωτικό ή δημόσιο από όσο ξέρω.  

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

τωρα εγω τι να πω?? οτι και αν πω σε σχεση μ εσας θα ειναι χαζο :(

εμας σημερα ο μπαμπας μας εφυγε για ενα μηνα και εχει φαγωθει αν ολα πανε καλα με την μικρη μετα την επεμβασουλα και μας πει ο γιατρος οτι μπορει να ταξιδεψει να την βαλω λεει στο καραβι και να παμε για 3-4 μερες Συρο να μας δει και να τον δουμε ,εγω το σκεφτομαι με την μικρη μ ετσι παντως μην γινει κ τιποτα εκει και τρεχουμε πανικοβλητοι μετα:(

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τωρα εγω τι να πω?? οτι και αν πω σε σχεση μ εσας θα ειναι χαζο :(

εμας σημερα ο μπαμπας μας εφυγε για ενα μηνα και εχει φαγωθει αν ολα πανε καλα με την μικρη μετα την επεμβασουλα και μας πει ο γιατρος οτι μπορει να ταξιδεψει να την βαλω λεει στο καραβι και να παμε για 3-4 μερες Συρο να μας δει και να τον δουμε ,εγω το σκεφτομαι με την μικρη μ ετσι παντως μην γινει κ τιποτα εκει και τρεχουμε πανικοβλητοι μετα:(

Ο μπαμπάς σας πάει για επισκευή στη Σύρο; Τί επέμβαση έκανε η μικρή; Πάντως αν ο γιατρός δώσει το ΟΚ μπορείς να πας. Να ταξιδέψεις καθημερινές (εκτός Παρασκευής επιστροφή και εκτός Παρασκευής και Σαββάτου αναχώρηση) που δεν έχουν κόσμο τα πλοία και να επιλέξεις ένα μέρος χωρίς καπνό και χωρίς πολύ κόσμο. Σιγά το πράγμα βρε, 3-4 ώρες είναι η Σύρος! Τα μπλου σταρ στις τουαλέτες έχουν ειδικό σημείο για άλλαγμα βρεφών, οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα... Για ρίξε καμια παραπάνω λεπτομέρια...:-P

Εγώ το σκέφτομαι αν θα παω και ο λόγος είναι ότι ο άντρας μου λέει πως θα έχουν επιθεώρηση στη Γαλλία... Άρα το βλέπω δύσκολο να βγει έξω. Θα μου επιτρέψουν να μπω στο λιμάνι των δεξαμενόπλοιων με το μωρό; Ή θα πάω ως εκεί και δεν θα τον δώ; Εντωμεταξύ ο αντρούλης μου δεν είναι και ο πιο ευέλικτος άντρας του κόσμου (για να το πω ευγενικά και να μην πω τίποτα άλλο). Αν αρχίσω τις ερωτήσεις αντί να με βοηθήσει θα μου πει απλά ότι δεν γίνεται το πιο πιθανό ενώ ξέρω ότι πεθαίνει να μας δει... Δυστυχώς είναι θέμα χαρακτήρα και είναι φοβερά εκνευριστικό... Ας φορτώσει πρώτα το πλοίο από Νορβηγία και να ξεκινήσει το πλοίο για Γαλλία στα σίγουρα και θα πάρω το πολύ πολύ την εταιρία να συνεννοηθώ...

Καλε Pashalitsa μήπως έχουμε παντρευτεί τον ίδιο άντρα;;;;; Χαχαχαχα Μπα μάλλον έτσι είναι οι περισσότεροι ναυτικοί, και εγω του λέω πρόσεχε γιατι θα πάρω την εταιρία τηλέφωνο!!!!

Fwteini τι επέμβαση έκανε η μπουμπουκα σου;;;

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Ο μπαμπάς σας πάει για επισκευή στη Σύρο; Τί επέμβαση έκανε η μικρή; Πάντως αν ο γιατρός δώσει το ΟΚ μπορείς να πας. Να ταξιδέψεις καθημερινές (εκτός Παρασκευής επιστροφή και εκτός Παρασκευής και Σαββάτου αναχώρηση) που δεν έχουν κόσμο τα πλοία και να επιλέξεις ένα μέρος χωρίς καπνό και χωρίς πολύ κόσμο. Σιγά το πράγμα βρε, 3-4 ώρες είναι η Σύρος! Τα μπλου σταρ στις τουαλέτες έχουν ειδικό σημείο για άλλαγμα βρεφών, οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα... Για ρίξε καμια παραπάνω λεπτομέρια...:-P

Εγώ το σκέφτομαι αν θα παω και ο λόγος είναι ότι ο άντρας μου λέει πως θα έχουν επιθεώρηση στη Γαλλία... Άρα το βλέπω δύσκολο να βγει έξω. Θα μου επιτρέψουν να μπω στο λιμάνι των δεξαμενόπλοιων με το μωρό; Ή θα πάω ως εκεί και δεν θα τον δώ; Εντωμεταξύ ο αντρούλης μου δεν είναι και ο πιο ευέλικτος άντρας του κόσμου (για να το πω ευγενικά και να μην πω τίποτα άλλο). Αν αρχίσω τις ερωτήσεις αντί να με βοηθήσει θα μου πει απλά ότι δεν γίνεται το πιο πιθανό ενώ ξέρω ότι πεθαίνει να μας δει... Δυστυχώς είναι θέμα χαρακτήρα και είναι φοβερά εκνευριστικό... Ας φορτώσει πρώτα το πλοίο από Νορβηγία και να ξεκινήσει το πλοίο για Γαλλία στα σίγουρα και θα πάρω το πολύ πολύ την εταιρία να συνεννοηθώ...

ΧΑΧΑΧΑ, τί Νορβηγία λέω Θεέ μου; Ότι ονειρεύομαι λέω η καημένη!!!!! Από Νιγηρία εννοούσα (πως λέμε τί Λωζάνη τί Κοζάνη, ε, κάπως έτσι!)

Πάρος πάω στοίχημα ό,τι θες ότι χειρότερος από τον δικό μου αποκλείεται να είναι!!!! Ο νο1 χαρακτηρισμός μου σε καυγά μας είναι "είσαι πολύυυυυυυυ κομπλεξικός φίλε μου!!!!!!!!!!" Κι εγώ απειλώ με το "θα πάρω την εταιρία", τι να κάνω ρε παιδιά;;; Όταν έφυγε "ξέχασαν" να του βάλουν το rejoining bonus, που έπρεπε να μπει την επόμενη μέρα της αναχώρησης κανονικά ή σε δυο μέρες το πολύ, μιλάμε σχεδόν 1000 ευρώ. Του το λέω, μου λέει περίμενε. Περνάει μια βδομάδα, μου λέει περίμενε. Περνάνε 10 μέρες, μου λέει περίμενε... Στις 12 του λέω "Η ώρα είναι 3 εδώ στην Ελλάδα. Ή παίρνεις ως τις 4 την εταιρία ή παίρνω εγώ και θα τους μιλήσω ευγενικά, ξέρεις εσύ!" Μιλάμε ότι σε 35 λεπτά είχε λύσει το πρόβλημα... Ε, αν δεν με σκάσει αυτός ο άνθρωπος δεν θα ησυχάσει!:mad::-(

εκανε την πρηγουμενη πεμπτη στενωση πυλωρου

το μικρο μου :(:( καταταλαιπωρηθηκε στο παιδων αλλα τωρα ειναι ολα καλα δοξα το Θεο...

ταξιδι κανονικο με περιπολιες επισκευες κανουν η σαλαμινα:P η σουδα....

το θεμα ειναι οτι πρεπει να επισκευτουμε ξανα τον γιατρο μας να μας δει θα πας παρει εκεινος τηλεφωνο οποτε δεν ξερω καιποτε θελει να μας δει γμτ αν τηνα φησω εδω θα την πανε οι γονεις μου αλλα αλλο ειναι να ειμαι κι εγω εδω μαζι της κι αλλο να παει μονη της με τον παππου κ την γιαγια ..

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

εκανε την πρηγουμενη πεμπτη στενωση πυλωρου

το μικρο μου :(:( καταταλαιπωρηθηκε στο παιδων αλλα τωρα ειναι ολα καλα δοξα το Θεο...

ταξιδι κανονικο με περιπολιες επισκευες κανουν η σαλαμινα:P η σουδα....

το θεμα ειναι οτι πρεπει να επισκευτουμε ξανα τον γιατρο μας να μας δει θα πας παρει εκεινος τηλεφωνο οποτε δεν ξερω καιποτε θελει να μας δει γμτ αν τηνα φησω εδω θα την πανε οι γονεις μου αλλα αλλο ειναι να ειμαι κι εγω εδω μαζι της κι αλλο να παει μονη της με τον παππου κ την γιαγια ..

Τότε θα έλεγα να περιμένεις... Μη βιαστείς....

Και να σας ανακοινώσω οτι έκανα πολύύύύύύύύύύύύύύ καλά που περίμενα πρώτα τον αριθμό της πτήσης για να χαρώ!!!!!!!!

Ε ήταν σήμερα σε 3 ώρες να πετάξει ο σύζυγος για να είναι αύριο εδώ!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!! Αμ δε!!!!!!!!!

Το πρωί ενώ περίμενε τα εισιτήρια του, σκάει τηλ απο την εταιρία να κάτσει μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας μέχρι να βρούν αντικαταστάτη!!!!!!!!!!!!!!! Ε αρχίζει ένας τσακωμός τρικούβερτος!!!!!!! Και δεν έχει άδικο ρε γαμώτο την Τρίτη έχει γενέθλια και θέλει να τα γιορτάσει μαζί μας πως θα γίνει δλδ???????? Έχει δηλώσει παραίτηση εδώ και ένα μήνα τόσο δύσκολο είναι να τον υπολογίσουν λιγάκι, άνθρωπος είναι και όχι αντικείμενο. Αλλάξαμε την Βάπτιση λόγο της επισκευής, χάσαμε τις Μαλδίβες και μαζί 300 ευρώ απο την προκαταβολή, κάθισε 8 αντί για 6 μήνες εεεεεεεε αρκετά!!!!!!!! Και την μέρα που είναι να φύγει του λες κάτσε μια βδομάδα παραπάνω?????????? ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!

Τους είπε βέβαια οτι αν την Κυριακή δεν πάει ο αντικαταστάτης μαζεύει τα πραγματά του και φεύγει! Για να δούμε, δεν το βλέπω βέβαια, μέσα της βδομάδας και αν.... Καλά που δεν έκανα καθαριότητα!!!! χαχαχαχαχα!!!!!!

Και να σας ανακοινώσω οτι έκανα πολύύύύύύύύύύύύύύ καλά που περίμενα πρώτα τον αριθμό της πτήσης για να χαρώ!!!!!!!!

Ε ήταν σήμερα σε 3 ώρες να πετάξει ο σύζυγος για να είναι αύριο εδώ!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!! Αμ δε!!!!!!!!!

Το πρωί ενώ περίμενε τα εισιτήρια του, σκάει τηλ απο την εταιρία να κάτσει μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας μέχρι να βρούν αντικαταστάτη!!!!!!!!!!!!!!! Ε αρχίζει ένας τσακωμός τρικούβερτος!!!!!!! Και δεν έχει άδικο ρε γαμώτο την Τρίτη έχει γενέθλια και θέλει να τα γιορτάσει μαζί μας πως θα γίνει δλδ???????? Έχει δηλώσει παραίτηση εδώ και ένα μήνα τόσο δύσκολο είναι να τον υπολογίσουν λιγάκι, άνθρωπος είναι και όχι αντικείμενο. Αλλάξαμε την Βάπτιση λόγο της επισκευής, χάσαμε τις Μαλδίβες και μαζί 300 ευρώ απο την προκαταβολή, κάθισε 8 αντί για 6 μήνες εεεεεεεε αρκετά!!!!!!!! Και την μέρα που είναι να φύγει του λες κάτσε μια βδομάδα παραπάνω?????????? ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!

Τους είπε βέβαια οτι αν την Κυριακή δεν πάει ο αντικαταστάτης μαζεύει τα πραγματά του και φεύγει! Για να δούμε, δεν το βλέπω βέβαια, μέσα της βδομάδας και αν.... Καλά που δεν έκανα καθαριότητα!!!! χαχαχαχαχα!!!!!!

Καλά δεν το πιστεύω!!! Τι γκαντεμιά είναι αυτή ρε παιδί μου;;; Μ΄αρέσει που όταν μίλαγα στον άντρα μου για την εταιρία του Καλλιμανόπουλου μου τόνισε (σαν αρνητικό) ότι εκεί είναι ΑΥΣΤΗΡΑ 6μηνο και καθόλου παραπάνω!!! Χα, χα, το βλέπω, τί να σου πω! Και καλά ο άντρας σου έχει ξεκινήσει επισκευή; Είναι συνέχεια σε λιμάνι; Πως έχει αυτή την δυνατότητα να φύγει όποτε θέλει; Τί να σου πω; Είναι τραγικό σπάσιμο να σου λέει ο άλλος ότι δεν έρχεται την τελευταία στιγμή πάντως! (Καλά το έχω ζήσει άπειρες φορές!) Εμένα μου έχει τύχει να πάρει και τα στοιχεία πτήσης και τελικά να συμβεί κάτι με τον αντικαταστάτη και να μείνει μέσα!!!

Τι να σου πω βρε Pashalitsa τους απείλησε βασικά μπας και φιλοτιμηθουν και στείλουν κανέναν άλλο.. Γιατί εδω και ενα μήνα έχουν στείλει έναν ανθυποπλοιαρχο που ΘΑ γίνει υποπλοιαρχος να τον αντικατάστησει και ενώ τους είπε πριν ενα μήνα ότι θα κάτσει μαχ μέχρι της 15/11 του απάντησαν ότι 20/11 θα φύγει.. Αυτοί Προφανώς δεν ασχολήθηκαν να βρουν αντικαταστάτη και σου λένε δεν πειράζει θα του πούμε να κάτσει παραπάνω... Ε όμως δεν γίνεται θέλει να γυρίσει σπίτι του, ολόκληρη εταιρία δλδ δεν έχει να στείλει έναν άνθρωπο;;;; Απίστευτο....

Σας ζαλισα με τα δικα μου αλλα έχω απελπιστει ευτυχώς που δεν το πίστεψα ποτε ότι θα έρθει αύριο οπότε δεν μου κάνει αίσθηση... Τον άντρα μου όμως λυπάμαι που ήταν σίγουρος ότι αύριο θα είναι εδω..

Fwteini περαστικά στην μικρούλα σου και να είναι η τελευταία ταλαιπωρεια που σας βρήκε...

Στο ίδιο καζάνι βράζουμε όλες τελικά! Εμένα έχει δηλώσει παραίτηση από τον Οκτώβρη ρε παιδιά και ζήτημα είναι αν τελικά θα προλάβουμε να κάνουμε γιορτές μαζί τον Δεκέμβρη!!!!!!!!!!!! Τι να λέμε δηλαδή. Οι εταιρίες κάνουν τη δουλειά τους αυτό ας το χωνέψουμε. Δεν υπάρχει το ανθρώπινο στοιχείο, μετράνε μόνο δείκτες, εμπορεύματα, τιμές κ κόστη. Σκασίλα τους τα γενέθλια, οι βαπτίσεις, και όλα όσα αφορούν τους ανθρώπους που δουλεύουν σε αυτές. Και εμείς έχουμε να προγραμματίσουμε τη βάπτιση της μικρής μας, αλλά δε μπορώ να κανονίσω τίποτα μέχρι να έρθει ο άντρας μου. Περιμένουμε λοιπόν και κάνουμε υπομονή.

Αυτό για το μαχ εξάμηνο μου φαίνεται τελικά μόνο θεωρία.

Fwteini περαστικά στο μικρό σου και κουράγιο...

Paros καλώς να τον δεχτείς έστω και με μια βδομάδα καθυστέρηση.

Pashalitsa υπομονή, ελπίζω να μπορέσετε να πάτε Γαλλία (ποτέ δεν ξέρεις ε;). Α, αύριο θα έχω τις πληροφορίες που λέγαμε για το σχολείο...Το συνέδριο συνεχίζεται (από χτες άρχισε) και μου έχει βγει το λάδι...όλο παράλληλες συνεδρίες (πρωί κ βράδυ) και τρέχω από το ένα αμφιθέατρο στο άλλο για να παρακολουθήσω αυτά που με ενδιαφέρουν.

Τι άλλα νέα; Α, ναι. Εγώ την άλλη εβδομάδα έχω τον γάμο των κουμπάρων μας και ελπίζαμε με τον άντρα μου, ότι θα πηγαίναμε όλοι μαζί οικογενειακώς. Κλαψ όνειρα θερινής νυκτός..Θα πάω εγώ σαν τον κούκο και καλά που είναι και η μάνα μου εδώ και θα μπορέσει να μου κρατήσει τη μικρή για το βράδυ.

Κατα τα άλλα, όλα καλά όλα ανθηρά..

age.png

Διαφημίσεις

Τι να σου πω βρε Pashalitsa τους απείλησε βασικά μπας και φιλοτιμηθουν και στείλουν κανέναν άλλο.. Γιατί εδω και ενα μήνα έχουν στείλει έναν ανθυποπλοιαρχο που ΘΑ γίνει υποπλοιαρχος να τον αντικατάστησει και ενώ τους είπε πριν ενα μήνα ότι θα κάτσει μαχ μέχρι της 15/11 του απάντησαν ότι 20/11 θα φύγει.. Αυτοί Προφανώς δεν ασχολήθηκαν να βρουν αντικαταστάτη και σου λένε δεν πειράζει θα του πούμε να κάτσει παραπάνω... Ε όμως δεν γίνεται θέλει να γυρίσει σπίτι του, ολόκληρη εταιρία δλδ δεν έχει να στείλει έναν άνθρωπο;;;; Απίστευτο....

Σας ζαλισα με τα δικα μου αλλα έχω απελπιστει ευτυχώς που δεν το πίστεψα ποτε ότι θα έρθει αύριο οπότε δεν μου κάνει αίσθηση... Τον άντρα μου όμως λυπάμαι που ήταν σίγουρος ότι αύριο θα είναι εδω..

Fwteini περαστικά στην μικρούλα σου και να είναι η τελευταία ταλαιπωρεια που σας βρήκε...

Εγώ για να είμαι ειλικρινής στην εταιρία που είναι τώρα, του Οικονόμου δηλαδή, δεν έχω παράπονο με αυτό το θέμα. Τρεις φορές χρειάστηκε να βγει εκτάκτως και του έστειλαν αμέσως ή το συντομότερο δυνατόν. Και τις τρεις έστειλαν άνθρωπο σε αγκυροβόλιο, ούτε καν σε λιμάνι! Δεν του χρέωσαν καν τα εισιτήρια του και του αντικαταστάτη που θα μπορούσαν να το κάνουν εφόσον έφυγε πριν το εξάμηνο... Δεν ξέρω πως έχει γίνει αυτό με την ayla... Αλήθεια έχει πιάσει λιμάνι ή έστω αγκυροβόλιο από τότε που δήλωσε παραίτηση;

Paros φοβάμαι ότι δεν του βρήκαν αντικαταστάτη επειδή αρχικά τους είχε πει ότι θα κάτσει και στην επισκευή. Βέβαια η επισκευή άργησε... (αλήθεια ξεκίνησε;;;) και αν δεν έχουν κάποιον δικό τους διαθέσιμο είναι δύσκολο να εμπιστευτούν κάποιον καινούριο στην εταιρία για στάδιο επισκευής (κι αν είναι χάλιας;;;) Τα γενέθλιά του να τα κάνετε κι ας είναι λίγες μέρες αργότερα.

Όσο για γάμους και βαφτίσια, ας το αφήσουμε καλύτερα... Είναι ελάχιστες οι φορές στη ζωή μου που έχω συνοδευτεί από τον άντρα μου! Συνήθως είμαι μόνη σαν το λεμόνι!(ή σαν το πεπόνι μήπως;;;):tongue::tongue::tongue:

Αλλά τώρα πια δεν με νοιάζει γιατί συνοδεύομαι από την πριγκίπισσά μου και τελείωσε!!!!

Κοριτσακια μου Καλημέρα και καλή εβδομαδαααααα!!! Ο σύζυγος αυτή τη στιγμή είναι στο Dubai και σε 1 ώρα πετάει για Ελλάδα!!! Καλα η χαρα μου δεν περιγράφεται αν και ακόμα δεν το έχω πιστέψει ότι σε λίγες ώρες θα είμαστε μαζι!!!

Ayla ο δικός σου, γιατί καθυστέρησε τόσο ;; Πάντως βρε κορίτσια στην euronav στο εξάμηνο τους εβγαζαν... Τι να πω δεν ξέρω, απο την μια είναι καλο με την σημερινή κατάσταση που υπάρχει με την ανεργία αλλα απο την άλλη είναι και αυτοί άνθρωποι και οι εποχές που καθοντουσαν χρόνια οι ναυτικοί πέρασαν...

Όσο για γάμους και βαφτίσια παντού πάω με την μαμα μου!!! Χαχαχαχαχα!!! Το έχω συνηθίσει πλέον πάμε μαζι κανουμε και το κουτσομπολιό μας και το διασκεδάσουμε! Ευτυχώς η μαμα μου είναι μικρη σε ηλικία εγω 26 αυτή 50 οπότε μια χαρα περνάμε!!!

Λοιπόν σας αφήνω!!! Πάω να μαγειρεψω και να ετοιμαστω!!!!!!

Φιλακια πολλα!!!!!

Κοριτσακια μου Καλημέρα και καλή εβδομαδαααααα!!! Ο σύζυγος αυτή τη στιγμή είναι στο Dubai και σε 1 ώρα πετάει για Ελλάδα!!! Καλα η χαρα μου δεν περιγράφεται αν και ακόμα δεν το έχω πιστέψει ότι σε λίγες ώρες θα είμαστε μαζι!!!

Ayla ο δικός σου, γιατί καθυστέρησε τόσο ;; Πάντως βρε κορίτσια στην euronav στο εξάμηνο τους εβγαζαν... Τι να πω δεν ξέρω, απο την μια είναι καλο με την σημερινή κατάσταση που υπάρχει με την ανεργία αλλα απο την άλλη είναι και αυτοί άνθρωποι και οι εποχές που καθοντουσαν χρόνια οι ναυτικοί πέρασαν...

Όσο για γάμους και βαφτίσια παντού πάω με την μαμα μου!!! Χαχαχαχαχα!!! Το έχω συνηθίσει πλέον πάμε μαζι κανουμε και το κουτσομπολιό μας και το διασκεδάσουμε! Ευτυχώς η μαμα μου είναι μικρη σε ηλικία εγω 26 αυτή 50 οπότε μια χαρα περνάμε!!!

Λοιπόν σας αφήνω!!! Πάω να μαγειρεψω και να ετοιμαστω!!!!!!

Είδες, έπιασαν οι απειλές του!!!! :tongue: Χα,χα,χα,χα!!!! Με το καλό να τον δεχτείς!!!

Καλά να περνάτε και να τον χαρείτε όσο θα είναι μαζί σας γιατί ο καιρός περνάει γρήγορα!!!

Καλησπέρα... Τί κάνετε κορίστσια; Paros, να χαίρεσαι τον άντρα σου, να τα εκατοστήσει και να είστε πάντα ΥΓΙΕΙΣ και ευτυχισμένοι! Ayla, τί γίνεται, κανένα νέο έχεις από τον άντρα σου; Ο δικός μου φορτώνει στη Νιγηρία και νομίζω ότι αύριο φεύγουνε από εκεί!

Pashalitsa σε ευχαριστω πολυ!!! Και εσείς να είστε Καλα!!!!! Ουφ ακόμα βρε κορίτσια μου δεν μπορώ να το πιστέψω ότι είναι εδω!!!! Καλα δεν σας λέω για την μικρη!!! Απο το πρωί μέχρι το βράδυ είναι "μπαμπά μου σ'αγαπαω" και γενικά το μπαμπά ακούγεται περισσότερο απο οτιδήποτε άλλο!!!!! Στο αεροδρόμιο η μικρη μου μόλις την πήρε αγκαλιά είχε βουρκωσει και τον έκανε μια σφιχτή αγκαλιά που δεμ μπορει να την ξεχάσει ο άντρας μου!!! Τρελός έρωτας κορίτσια!!! Καλα ο μικρός άκομα είναι μικρουλης αλλα αμέσως τον συνήθισε!!!

Αυτά για την ώρα, πάω να ξαπλωσω γιατί κλείνουν τα ματιά μου!

ΦιλιαΑααααααααα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...