Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ βρε pashalitsa μου.. Τι να σου πω... Χωρίς λόγο και αιτία το χάσαμε το σκυλάκι.. Το είχε με τον ορό και με φάρμακα αλλά ο γιατρός μου είπε οτι είναι σε κώμα.. Οπότε ήταν κρίμα τα ταλαιπωρείται το ζωάκι.. Η στεναχώρια μου δεν περιγράφεται..

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Δεν έχει καταλάβει.. Εχθές την πήρα μαζί στο γιατρό και την είδε που ήταν σαν να κοιμάται και σήμερα μου λέει γιατί το σκυλάκι είναι ακόμα στον γιατρό και της λέω δεν είναι στον γιατρό, την πήρε ο Θεούλης... Ε και άρχισε να κλαίει και να μου λέει δεν θα το ξανακάνω μαμά το αγαπάω το σκυλάκι.. Της είπα βέβαια οτι δεν φταίει εκείνη, αρρώστησε και έτσι το πήρε ο Θεούλης.. Περιμένω να πετύχω και το άλλο το πιτσιρίκι μπας και μάθω τουλάχιστον τι έγινε..

Ναι εγώ μπαίνω καμια φορά στο nautilia.gr...

Αν το δέντρο είναι πολύ μεγάλο καλύτερα να αγοράσεις ένα μικρό... Εμένα είναι ήσυχη και δεν πειράζει κάτι άμα της εξηγήσεις τί και πως και γιατί αλλά μια ξαδέρφη μου αυτό έκανε για να είναι ήσυχη!

Λοιπόν, το αποφάσια θα επιχειρήσω να στολίσω το μεγάλο και ο θεός βοηθός. Εχουμε και ένα μικρό (αλλά δεν το βλέπω να το στολίζω και αυτό), αλλα΄και ένα μεγάλο καράβι που λεω να το βάλω στο πάσο της κουζίνας (εκεί δε φτάνει ακόμα φυσικά) και θα δούμε. Εχω διάθεση να στολίσω όοοοοολο το σπίτι γιατί περυσι που στολίσαμε ήταν μικρούλι και δεν πολυκαταλάβαινε. Φέτος θα είναι διαφορετικά. Ελπίζω φυσικά να ...είναι συνεργάσιμη..:rolleyes:

Ayla σε προειδοποιώ ότι όταν θα έρθει ο άντρας σου και θα δει τη μικρή να περπατάει και να τρέχει θα μείνει... αποσβολωμένος να το πω;;; Σύξυλος να το πω;;; Κάτι τέτοιο τέλος πάντων... Εμένα την κοιτούσε τόσο έντονα τις 2-3 πρώτες μέρες (σε αυτή την ηλικία) σα να αδυνατούσε να πιστέψει ότι είναι το ίδιο παιδί που άφησε όταν έφυγε!!! Σε αυτές τις ηλικίες οι διαφορές είναι τεράστιες!

Ξέρεις πώς το σκέφτομαι αυτό; Θα δει ένα εντελώς διαφορετικό παιδί...Να μιλάει (με μικρές λεξούλες προς το παρόν αλλά συνειδητά τις λέει) να συνεννοείται, να καταλαβαίνει τα πάντα, να συνεργάζεται κλπ κλπ....Θα δει ένα παιδί πολύ πιο ψηλό, με μακριά μαλλάκια, να τρέχει πέρα δώθε, να κάνει κ πλακίτσες, να κρύβεται πίσω από τις κουρτίνες...να επιλέγει ποια ρούχα τις αρέσουν κάθε πρωί...Ενώ όταν έφυγε έλεγε μόνο "μπαμπά" και αυτό οχι συνειδητά, κ ίσα που στερέωνε την πλατούλα του όταν το βάζαμε να κάτσει....Πιστεύω πως όντως θα πάθει σοκ. Αλλά από την άλλη περιμένω με πολλή αγωνία τη στιγμή που θα ξανασυναντήσουν ο ένας τον άλλον. (άντε να δούμε ΠΟΤΕ θα έρθει αυτή η στιγμή αχ.......)

\. Τι να σου πω... Χωρίς λόγο και αιτία το χάσαμε το σκυλάκι.. Το είχε με τον ορό και με φάρμακα αλλά ο γιατρός μου είπε οτι είναι σε κώμα.. Οπότε ήταν κρίμα τα ταλαιπωρείται το ζωάκι.. Η στεναχώρια μου δεν περιγράφεται..

Πολύ λυπάμαι για το σκυλάκι σας! Ειλικρινά λυπάμαι. Και να φύγει τόσο περίεργα και άδικα είναι πολύ κρίμα. Τελικά έμαθες πώς ακριβώς έγινε το περιστατικό; Γιατί δεν πας στο διαμέρισμα του άλλου του παιδιού να βρεις τη μαμά του και να συζητήσετε προσπαθώντας να καταλάβεις τι ακριβώς έγινε; Οχι για να κάνεις καμία φασαρία (άλλωστε ότι έγινε έγινε και δεν αλλάζει πια) αλλά να, έτσι για να ξέρεις πως ακριβώς έφυγε το καϊμένο. Τόσα χρονια...ήταν κι αυτό μέλος της οικογένειάς σας. Τι να πω...κρίμα πάντως.

age.png

Διαφημίσεις

Ayla καταρχήν καλό στόλισμα! Κατά δεύτερον καλά κάνεις και τα σκέφτεσαι ολα αυτά, έτσι είναι όπως τα λες για τον άντρα σου. Εσύ δεν έχεις λείψει ποτέ από το παιδί, όταν όμως εγώ άφησα τη δική μου για 32 μέρες όταν ήταν 18 μηνών για πρώτη φορά και γύρισα και τη βρήκα 19, ένιωσα ένα ψιλοσόκ με τις δεκάδες αλλαγές πάνω της, μέσα σε ένα μήνα και σε μεγαλύτερη ηλικία από τη δική σου!

ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ συνειδητοποίησα επαρκώς το σοκ που παθαίνει ο πατέρας της κάθε φορά που γυρίζει! Φυσικά αυτό εξαλείφεται κάαααπως από τα δυο χρόνια του παιδιού και μετά. Αλλά στην ηλικία που είναι η δική σου, σε αυτή και την επόμενη επιστροφή του, ο άντρας σου θα πάθει σοκ. Δεν ξέρω αν θα στο πει ή όχι, ο δικός μου δεν μιλάει εύκολα, διάβασα το βλέμα του και του είπα "τί την κοιτάς έτσι, το ίδιο παιδί είναι, δεν είναι άλλο, μην ανησυχείς..." Χαμογέλασε και μου είπε "Αμάν πια αυτό το πράγμα που διαβάζεις τη σκέψη μου! Ντρεπόμουν να σου πω ότι σχεδόν δεν αναγνωρίζω το παιδί μας!"

Χα, χα, πρώτα τα είχες βάλει με τον Άυγουστο και τώρα με το Νοέμβριο!!!

Κάτσε να σου πω κι εγώ... Πότε θα περάσει ο Νοέμβρης, Δεκέμβρης, Γενάρης μήπως και πάω να τον δω;;; Άσε που μου έχουν μπει κάτι ιδέες για τώρα που θα πάει Γαλλία... Βρήκα κάτι εισιτηριάκια 160 ευρώ πήγαινε έλα ως το Παρίσι... Αλλά που θα πάει;;; Δεν ξέρει ακόμα λιμάνι, μάλλον λέει μια πόλη που λέγεται Φος, δεν ξέρω να τη γράψω στα γαλλικά... Τώρα θα μπω να το ψάξω...

Μήπως και ρώτησες τίποτα για εκείνο το σχολείο που λέγαμε;

Paros99 ελπίζω να είσαι κάπως καλύτερα αν και ξέρω πολύ καλά πόσο θα σου λείπει το σκυλάκι σου... Βρήκα πριν από 2,5 χρόνια το Μουκάκι μου νεκρό στην αυλή μου από δηλητήριο, (μάλλον γεωργικό) που έφαγε μια μέρα που το έσκασε και έκανα μια βδομάδα να συνέλθω από το σοκ!

Βρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι;;; Μπας και ξέρετε σε περίπτωση που πτωχεύσει η Ελλάδα τί θα γίνει με τις πληρωμές των αντρών μας;;; Θα πληρώνονται άραγε στο νέο νόμισμα ή όχι;;; Τί στο καλό θα κάνουμε;

Χα, χα, πρώτα τα είχες βάλει με τον Άυγουστο και τώρα με το Νοέμβριο!!!

Κάτσε να σου πω κι εγώ... Πότε θα περάσει ο Νοέμβρης, Δεκέμβρης, Γενάρης μήπως και πάω να τον δω;;; Άσε που μου έχουν μπει κάτι ιδέες για τώρα που θα πάει Γαλλία... Βρήκα κάτι εισιτηριάκια 160 ευρώ πήγαινε έλα ως το Παρίσι... Αλλά που θα πάει;;; Δεν ξέρει ακόμα λιμάνι, μάλλον λέει μια πόλη που λέγεται Φος, δεν ξέρω να τη γράψω στα γαλλικά... Τώρα θα μπω να το ψάξω...

Μήπως και ρώτησες τίποτα για εκείνο το σχολείο που λέγαμε;

Αμα μπορείς να πας...βρε συ δε γίνεται να πάρεις και τη μικρή μαζί σου αν είναι για λίγο; Νομίζω ότι έτσι θα χαρεί κι αυτός περισσότερο ε; ΓΙα δες το λίγο..Τελικά την βρήκες την πόλη "Φος" ;;

ΓΙα το σχολείο ψάχνω να βρω το τηλέφωνο του φίλου μου αλλά τζίφος. Θα τον δω όμως το Σάββατο που έχουμε ένα συνέδριο και θα είμαστε κ οι δυο εκεί επομένως θα τον ρωτήσω και για αυτό και θα έχω νεότερα..ΔΕΝ το έχω ξεχάσει μη νομίζεις!!! :rolleyes:

age.png

Διαφημίσεις

Κοίταξα που είναι το Φος και είναι κονά στη Μασσαλία. Μάλλον είναι το κοντινότερο αεροδρόμιο και βρήκα και εισιτήριο (με υποθετικές ημερομηνίες αρχές Δεκεμβρίου), πήγαινε-έλα με 200 ευρώ! Τώρα μιλούσα με τον άντρα μου και του τα έλεγα και του πρότεινα να πάρω και το παιδί αλλά μου υπενθυμισε ότι δεν έχει διαβατήριο το παιδί... Οπότε τζίφος, δεν μπορώ να την πάρω μαζί μου! Τώρα για μένα θα δούμε... Πριν μια βδομάδα μου είπε ο άντρας μου ότι υπήρχε ράδα 70 πλοίων στο Φος, εξαιτίας της απεργίας των ναυτεργατών! Οπότε δεν έχει ιδέα πότε θα μπούνε στο λιμάνι... Τώρα κάνουν ντρίφτινγκ στη Νιγηρία και θα μπουν μέσα τη Δευτέρα...

Τί έγινε Πάρος;;; Ήρθε ο άντρας σου ή το Σάβατο;;; Είσαι καλά;

Ayla σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!

Pashalitsa το διαβατήριο είναι έτοιμο σε 3 μέρες!!! Το μόνο που χρειάζεται είναι ο άντρας σου να στείλει μια υπεύθυνη δήλωση στο αστ τμήμα διαβατηρίων της περιοχής σας με φαξ! Πας εφορεία παίρνεις τα παράβολα βγάζεις και τις φωτογραφίες και σε 3 μέρες παραλαμβανεις!!!! Έφτιαξα και για τα 2 πριν 20 μέρες οπότε το έχω φρέσκο!!

Σάββατο ερχεταιιιιιιιιι απίστευτο μου φαίνεται!!!! Έχει να δει τον μικρο απο 2.5 μηνών και τώρα είναι 10!!!!! Θα πάθει ΠΛΑΚΑ Καλα για την μεγάλη δεν το συζητω... Είναι και η αδυναμία του!!!!!

Pashalitsa ακόμα κάθεσαι;;;;;; Τρεχα για το διαβατηριοοοοοοοοο!!!!

Pashalitsa το διαβατήριο είναι έτοιμο σε 3 μέρες!!! Το μόνο που χρειάζεται είναι ο άντρας σου να στείλει μια υπεύθυνη δήλωση στο αστ τμήμα διαβατηρίων της περιοχής σας με φαξ! Πας εφορεία παίρνεις τα παράβολα βγάζεις και τις φωτογραφίες και σε 3 μέρες παραλαμβανεις!!!! Έφτιαξα και για τα 2 πριν 20 μέρες οπότε το έχω φρέσκο!!

Σάββατο ερχεταιιιιιιιιι απίστευτο μου φαίνεται!!!! Έχει να δει τον μικρο απο 2.5 μηνών και τώρα είναι 10!!!!! Θα πάθει ΠΛΑΚΑ Καλα για την μεγάλη δεν το συζητω... Είναι και η αδυναμία του!!!!!

Pashalitsa ακόμα κάθεσαι;;;;;; Τρεχα για το διαβατηριοοοοοοοοο!!!!

Ένα φαξ από το πλοίο εννοείς ή πρέπει να τρέχει σε τίποτα προξενεία;:confused:

Χαίρομαι που είσαι καλά, καλές προετοιμασίες και με το καλό να δεχτείς τον άντρα σου!:-D Θα πάθει σοκ στα σίγουρα!!!

Pashlalitsa, καλά σου λέει η Paros, ΤΡΕΧΑ για τα διαβατήρια!!! Ασε τα υπολοιπα...στην ανάγκη κάνε μια ερώτηση σε ΚΕΠ θα σου πουν τι χρειάζεται..Μη χάνεις χρόνο..όλα μια απόφαση είναι. Εγώ στη θέση σου θα είχα γίνει ατμός!!!!!!!!!!!!!!!!

Με το καλό να τον δεχτείς Paros αύριο...φαντάζομαι ότι θα σε χάσουμε από δω για ένα μεγάλο διάαστημα..

age.png

xaxaxaxa Μην ανησυχήτε είμαι σταθερή παρουσία στο cafe!!!!!

Pashalitsa όχι βρέ θέλει ένα απλό φαξ που θα το στείλει απο το πλοίο στα διαβατήρια και θα γράφει: Εγώ ο .... με αριθμό ταυτότητας... Συναινώ στην έκδοση διαβατηρίου της κόρης μου... με ημερομηνία γέννησης...

Στο τέλος να γράψει οτι το πλοίο είναι ΕΝ ΠΛΩ! Και επίσης θέλει σφραγίδα και υπογραφή δική του και του κάπτεν!

Πάρε και ένα τηλ στα διαβατήρια της περιοχής σου http://www.passport.gov.gr/simeia/attiki.php της Σαλαμίνα είναι κάτω-κάτω!!!

Αααααααα θέλει και ένα πιστοποιητικό γέννησης της μικρής που το παίρνει επί τόπου απο το Δήμο!

Πανεύκολο είναι!

Όπως βλέπετε ξύπνησα απο τα χαράματα γιατί σήμερα έχει καθαριότηταααααααα!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...