Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

σε παρακαλώ υπάρχει άλλος τρόπος να μιλήσουμε ποιο γρήγορα εδώ μέσα να σε ρωτήσω κάποια πράγματα. σε φορτηγό νομίζω. μήπως και τα ξεχωρίζω. είμαι καινούργια σε λέω. μου λέει αλλά εγώ επειδή δεν τα γνωρίζω δεν τα θυμάμαι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σου έστειλα προσωπικό μήνυμα. Ειναι πάνω δεξιά. Κάνε κλικ επάνω. Αλλά και από εδώ μπορώ να σε περιμένω και να με ρωτήσεις ο,τι θες. Είμαι συνδεδεμένη τώρα και περιμένω.

Διαφημίσεις

Ε, ρε τί έπαθα! Πήγαινε στον παππού της μια κασετίνα με cd, έπεσε κάτω (δεν κατάλαβα πως) και το νύχι από το μέσο δάχτυλο στο ένα χέρι δίπλωσε τα πίσω ακριβώς στη μέση!!! Τρέχανε αίματα φυσικά και στην αρχή δεν μπορούσα να καταλάβω τί έβλεπα... Με την αφή κατάλαβα ότι το νύχι είχε τσακίσει στη μέση και είχε γυρίσει προς τα πίσω και η μικρή ούρλιαζε από τον πόνο... Της το γύρισα με μια κίνηση στην κανονική θέση γιατί δεν είχε κοπεί για να το τραβήξω (μα από λάστιχο είναι;) και μετά πρέπει να μετριάστηκε ο πόνος της... Ρε τι παθαίνεις μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και την πρόσεχαν και δυο άνθρωποι υποτίθεται...

Pashalitsa περαστικά στην μικρούλα σου!!! Αστά μπροστά στα ματιά μας είναι και παθαίνουν τα απίστευτα και δεν προλαβαίνουμε να αντιδράσουμε!!!!

Ξέχασα να σου πω για τα ρούχα που είχες γράψει! Εμένα παίρνει μαζί του ότι σαβουρα έχει και την λιωνει οπότε δεν τα φέρνει πίσω!!! Μόνο 1 παντελόνι καλο παίρνει και 2-3 μπλούζες!!!

Βρε κορίτσια εσάς όταν γυρνάνε ψωνίζουν καθολου οι άντρες σας;;; Εμένα δεν το 'χει καθολου ρε γμτ... Είναι Σιγκαπούρη ο παράδεισος του shopping και μου πήρε "δώρο" μι βλακεία για τον υπολογιστή.. Τι να πω..

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Ααααα, τώρα μου πάτησες τον κάλο... Όταν λέμε ότι δεν το ΄χει ο δικός μου στα ψώνια, εννοούμε δεν το ΄χει καθόλου όμως!!!!! Εκτός από μια φορά που μου έφερε ένα καταπληκτικό ρολόι Gucci, όταν με είχε απλά κοπέλα του ακόμα και μερικες κολώνιες αργότερα, κατα τα άλλα τιιιιιιιιιιποτα!

Γι΄αυτό κι εγώ παίρνω το αίμα μου πίσω όταν ταξιδεύω μόνη μου! Καλά στα κρουαζιερόπλοια είχα χαλάσει πολλά χρήματα, τώρα από τότε που έκανα το παιδί ειδικά, έχω κόψει πολύ τα έξοδα...

Διαφημίσεις

Pashalitsa περαστικά στην μικρούλα σου!!! Αστά μπροστά στα ματιά μας είναι και παθαίνουν τα απίστευτα και δεν προλαβαίνουμε να αντιδράσουμε!!!!

Ξέχασα να σου πω για τα ρούχα που είχες γράψει! Εμένα παίρνει μαζί του ότι σαβουρα έχει και την λιωνει οπότε δεν τα φέρνει πίσω!!! Μόνο 1 παντελόνι καλο παίρνει και 2-3 μπλούζες!!!

Βρε κορίτσια εσάς όταν γυρνάνε ψωνίζουν καθολου οι άντρες σας;;; Εμένα δεν το 'χει καθολου ρε γμτ... Είναι Σιγκαπούρη ο παράδεισος του shopping και μου πήρε "δώρο" μι βλακεία για τον υπολογιστή.. Τι να πω..

Ευχαριστώ για τα περαστικά...

Δηλαδή όταν φεύγει ο άντρας σου πόσα ρούχα παίρνει; Εμένα πήρε 4 τζιν συν αυτό που φορούσε, 4-5 καλοκαιρινές μπλούζες, 2 χοντρές χειμωνιάτικες, 2 μεσαίες, 2 βερμούδες και .... αυτά νομίζω χοντρικά... Είναι πολλά; (Εννοείται και πάρα πολλά εσώρουχα και κάλτσες για τη δουλειά...)

Πριν λίγο μιλάγαμε με τον άντρα μου... Μου έλεγε πόσο πολύ του λείπουμε και ανησυχώ γιατί τον ακούω πολύ θλιμμένο... Πως μου φαίνεται ότι θα τρέχω Γαλλία να τον δω έστω και για λίγο... Ααααχ με αυτά τα καράβια, δεν έχουν και δρομολόγια ρε γα^%&* δεν μπορείς να προγραμματίσεις ότι θα πάω για μια βδομάδα πχ. Και αν κάτσει καμια Αμερική τί κάνεις μετά;;; Μπαααα, δεν πάω πουθενά...

Λοιπόν, τις προάλλες είχα πάει σε μια γιορτή με την κόρη μου και είχανε ένα σκυλάκι, μαλτεζάκι... Ένα άσπρο κουκλί, με τα κοκκαλάκια του κλπ... Ε, η κόρη μου μέχρι μανταρίνια το τάιζε...δεν ξεκόλλησε από πάνω του (το βρήκε και μικρό και βολικό, όχι σαν τα δικά μας τα μουλάρια που δεν παλουκώνονται κάτω να τα χαιδέψεις και μπορούν να τη ρίξουν κάτω με το κούνημα της ουράς τους...) Μπουσούλαγε ένα αγοράκι 11 μηνών, από πίσω μπουσούλαγε η κόρη μου (τώρα το θυμήθηκε φαίνεται, όταν έπρεπε δεν μπουσούλησε και από πίσω πήγαινε ο σκύλος...) Εκπληκτική παράσταση είχαμε!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...