Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια τι ωραία, μεγαλώνει η παρεούλα μας!!!!!!!!!

dida πόσο χρονών είσαι?? Σε ποια εταιρία είναι ο σύζυγος???

καλησπερα ειμαι 34 και ο συζυγος δουλευει στη eyronav εσυ ποσο χρονων εισαι και που δουλευει ο δικος σου συζυγος?κανω ακριβως τις ιδιες ερωτησεις το ξερω:D

χαχαχα

Εμένα ο σύζυγος ήταν 13 χρόνια στην Euronav!!! Σίγουρα θα γνωρίζονται λοιπόν!!!!

Φέτος άλλαξε εταιρία και πήγε στον Καλλιμανόπουλο! Ο δικός μου είναι υποπλοίαρχος!

Εγώ είμαι 26 χρονών!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

χαχαχα

Εμένα ο σύζυγος ήταν 13 χρόνια στην Euronav!!! Σίγουρα θα γνωρίζονται λοιπόν!!!!

Φέτος άλλαξε εταιρία και πήγε στον Καλλιμανόπουλο! Ο δικός μου είναι υποπλοίαρχος!

Εγώ είμαι 26 χρονών!!!

δε το πιστευω και ο δικος ειναι υποπλοιαρχος!! αυτο και αν ειναι συμπτωση!!!!μενεις αθηνα?

Dida καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Τί έγινε ρε κορίτσια, όλες στην κουβέρτα κι εγώ στο μηχανοστάσιο μόνη μου να τρώω τη μαυρίλα;;;;;;;;

Κι εμένα ο άντρας μου είναι Α μηχανικός σε ποντοπόρα, στη νυν TMS και πρώην Cardiff του Οικονόμου εδώ και 4 χρόνια. Πριν ήταν στην Celebrity Cruises του Χανδρή (ας πούμε), για 5 χρόνια. Είμαι 34 και μένω στη Σαλαμίνα.

Έχω μια απορία. Όταν γυρίζουν οι άντρες σας τα ρούχα από το καράβι μυρίζουν τόσο απαίσια όσο του δικού ή μόνο σε εμένα συμβαίνει αυτό;;; Μιλάμε ότι τα πλένω 2 φορές για να έρθουν στα ίσα τους και τα πλακώνω στο μαλακτικό!!!!! Έχω κάνει και 3η πλύση μόνο με μαλακτικό στη θέση του απορρυπαντικού για να σας δώσω να καταλάβετε!

Διαφημίσεις

dida καλώς ήρθες...

Pashalitsa πώς πάει; Συνηθίζεις; Εμείς έχουμε τα καθημερινά τηλεφωνήματα κ παρηγοριομαστε....Ελπίζουμε κ περιμένουμε.

ΓΙα τα ρούχα που λες εμένα ο δικός μου στο προηγούμενο του ταξίδι δεν πηρε μαζί του κανένα από τα παλιά του ρούχα! Τα σούταρε όλα σχεδόν πριν έρθει! Για να δούμε τώρα που θα έρθει τι θα έχει κάνει; Λετε να μου έρθει μόνο με αυτά που θα φοράει; Ε, ρε δούλεμα που θα του ρίξω...."ξεβράκωτος μου ήρθες" κ τέτοια θα του κοπανάω συνέχεια...:mrgreen::mrgreen:

age.png

dida καλώς ήρθες...

Pashalitsa πώς πάει; Συνηθίζεις; Εμείς έχουμε τα καθημερινά τηλεφωνήματα κ παρηγοριομαστε....Ελπίζουμε κ περιμένουμε.

ΓΙα τα ρούχα που λες εμένα ο δικός μου στο προηγούμενο του ταξίδι δεν πηρε μαζί του κανένα από τα παλιά του ρούχα! Τα σούταρε όλα σχεδόν πριν έρθει! Για να δούμε τώρα που θα έρθει τι θα έχει κάνει; Λετε να μου έρθει μόνο με αυτά που θα φοράει; Ε, ρε δούλεμα που θα του ρίξω...."ξεβράκωτος μου ήρθες" κ τέτοια θα του κοπανάω συνέχεια...:mrgreen::mrgreen:

Τί να κάνω, ναι συνηθίζω κάπως... Πρέπει να περάσει το δεκαπενθήμερο και βάλε για να συνέλθω αρκετά...

Τυχερούλα, εσένα τα πετάει τα ρούχα ε; Εμένα δεν μπορεί να τα πετάξει καθώς έχει και κάπως καλά ρούχα μαζί του π.χ. στην Αμερική βγήκε έξω με τον καπετάνιο και τον αρχιμηχανικό για φαγητό, πως να πήγαινε με φόρμες;;; Άσε που εγώ έχω κάλο και δεν πετάω ρούχα με τίποτα... Πρέπει να λιώσουν για να τα πετάξω...:mrgreen:

Πάντως αυτό με τη μυρωδιά είναι ανυπόφορο, του πήρα από αυτά τα αρωματικά για τα συρτάρια, τα έβαλε μια φορά και μετά πολύ που σκοτίστηκε να τα ξαναλλάξει... Πήγα στο καράβι και είχαν ξεθυμάνει τελείως... Και ξέρετε, δεν είναι θέμα του άντρα μου και τα δικά μου ρούχα, τα πλυμένα εννοώ, όταν γυρίζω από το καράβι και τα μυρίζω, γυρίζουν τα σωθικά μου...

Ayla υπομονή, ελπίζω μόνο να είναι εδώ στις γιορτές γιατί αυτό θα είναι πραγματικά μεγάλο σπάσιμο... Τα τηλέφωνα είναι η μοναδική μας παρηγοριά, αυτό είναι το βέβαιο... Προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε μια κάρτα κάθε 2 μέρες αλλά είναι δύσκολο...

Λοιπόν πηγαίνουν να φορτώσουν στη Νιγηρία και μετά έχουν εντολές να πάνε να ξεφορτώσουν Γαλλία... Θα ήταν μια υπέροχη ευκαιρία να πήγαινα εκεί και να έκανα γιορτές μαζί του αλλά όπως έχω ξαναπεί δεν μπορώ να κοπώ στα δυο, οπότε θα μείνω εδώ με την κόρη μου γιατί είναι και μεγάλη πια και θέλω να της εξηγήσω πολλά πράγματα...

Καλημερααααααα!!!!!! Μετράω λιγότερο απο βδομάδαααααααα!!!!!

Αχχχχχχχ ουτε και εγώ δεν μπορω να το πιστεψω, λέω στον αντρα μου με τόσα που έχω ακούσει τους τελευταίους μήνες αν δεν μου πεις αριθμό πτήσης δεν πιστευω τπτ!!!!!χαχαχαα!!!!!

Van_essa πες μας για σένα!!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααααα!!!!!! Μετράω λιγότερο απο βδομάδαααααααα!!!!!

Αχχχχχχχ ουτε και εγώ δεν μπορω να το πιστεψω, λέω στον αντρα μου με τόσα που έχω ακούσει τους τελευταίους μήνες αν δεν μου πεις αριθμό πτήσης δεν πιστευω τπτ!!!!!χαχαχαα!!!!!

Van_essa πες μας για σένα!!!!!!

Άντε τυχερούλααααα! Με το καλό να τον δεχτείς!!!

ανοίγω σας διαβάζω αλλά δεν νιώθω άνετα ακόμη εδώ μέσα και δεν σας μιλώ. ο δικός μου άνδρας είναι κάπου βόρια με νότια Αμερική. μια Βραζιλία λέει μια Νέα Υόρκη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...