Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Αχχχχ καλησπερα κοριτσια τι κανετε??

Εμεις εδω δεν εχουμε χρονο κ για πολλες βολτες στο διαδικτυο .. παιζουμε συνεχεια με την μικρη και ειμαστε ολο βολτες....τωρα γιατι μετα θα ξεκινησουν κατι 20ημερα ταξιδια του μπαμπα μας και δεν θα μας χαρει....

Σας διαβαζω συνεχεια και βλεπω οτι κανουν τοσους μηνες να ερθουν οι αντρουληδες σας και νιωθω καπως για να μιλησω εδω που εμενα ειναι σε αλλη μοιρα και ειναι πιο πολυ κοντα μας...

Πως το αντεχετε βρε κοριτσια εγω σκαω κ μονο στο 15νθημερο που κανει....που να παει σε φρεγατα να κανει 4μηνα και ανω :(:(

Ενα καλο μ εσας ειναι οτι βλεπετε κι αλλες χωρες ενω εγω αντε καμια κρητη καμια ροδο θα δω σε λιγο καιρο ... αυτα :(:(:(

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για το στεγνωτήριο που με ρώτησες paros, είναι αναλόγως την ποσότητα και την ποιότητα των ρούχων ο χρόνος που κάνει. Τα βαμβακερά αργούν περισσότερο, τα συνθετικά κάνουν λιγότερο. Τα δύσκολα (βαμβακερά-πετσετες) είναι συνήθως έτοιμα σε μια ώρα και τα συνθετικά σε περίπου μισή συν πλην κάτι.

Φωτεινή, μη ρωτάς πως αντέχουμε... Είμαι σχεδόν 20 χρόνια με τον άντρα μου και κάθε φορά που φεύγει ταξίδι, η κατάθλιψη με καταδιώκει... Δεν έχω διάθεση για τίποτα και είμαι κλεισμένη στο σπίτι από το Σάββατο που έφυγε (εκτός από το σούπερ που πήγα υποχρεωτικά τη Δευτέρα). Ούτε τους λογαριασμούς δεν έχω πάει να πληρώσω και τα δάνεια... Θα έρθει η μάνα μου να μου κρατήσει τη μικρή την Παρασκευή να τρέξω για όλα, δεν αντέχω να την κουβαλάω μαζί μου, είμαι τραγικά πεσμένη και με φοβερά νεύρα...

Καλημερα ...

τι ηθελα και ειπα για τα ταξιδια του μπαμπα μας...Το μεσημερι χτυπησε το τηλ και ηταν απο το καραβι... του ειπαν να ετοιμασει βαλιτσα πιθανον φευγουν για

Ροδο .. το πρωι τον χαρετησαμε ..η μικρη ξυπνησε λες και το ηξερε οτι θα φυγει ο μπαμπας της και την αλλαξε την ταισε λιγο κι εφυγε :(

Τωρα με πηρε τηλ και μου ειπε οτι εχουν μια βλαβη η πυξιδα και κατι αλλα οργανα... κι αν θα φυγουν θα το ξερουν μεχρι το μεσημερι,μακαρι ν αμην φυγουν κ να παρει την αδεια που του ειχαν πει οτι θα ξεκινησει απο την Δευτερα... πουφφφ...

Εγω δεν ξερω κατα ποσο θα τ'αντεχα αυτο πασχαλιτσα ... μεχρι ενα μηνα εχω αντεξει ακομα δεν τον εχω ζησει σε πολυμηνο ταξιδι , βλεπεις ειχα την τυχη να τον γνωρισω σε νορμαλ συνθηκες :D:D

9zlup2.png

Καλημερα ...

τι ηθελα και ειπα για τα ταξιδια του μπαμπα μας...Το μεσημερι χτυπησε το τηλ και ηταν απο το καραβι... του ειπαν να ετοιμασει βαλιτσα πιθανον φευγουν για

Ροδο .. το πρωι τον χαρετησαμε ..η μικρη ξυπνησε λες και το ηξερε οτι θα φυγει ο μπαμπας της και την αλλαξε την ταισε λιγο κι εφυγε :(

Τωρα με πηρε τηλ και μου ειπε οτι εχουν μια βλαβη η πυξιδα και κατι αλλα οργανα... κι αν θα φυγουν θα το ξερουν μεχρι το μεσημερι,μακαρι ν αμην φυγουν κ να παρει την αδεια που του ειχαν πει οτι θα ξεκινησει απο την Δευτερα... πουφφφ...

Εγω δεν ξερω κατα ποσο θα τ'αντεχα αυτο πασχαλιτσα ... μεχρι ενα μηνα εχω αντεξει ακομα δεν τον εχω ζησει σε πολυμηνο ταξιδι , βλεπεις ειχα την τυχη να τον γνωρισω σε νορμαλ συνθηκες :D:D

Φωτεινή τί έγινε με το μπαμπά σας;;;

Κορίτσια τί έγινε με τους άντρες σας;;; Γύρισαν πουλάκια μου και εξαφανιστήκατε, ε; Αυτό που μου αρέσει είναι που ο δικός μου θα γυρνούσε τέλος Νοέμβρη για να κάνουμε γιορτές και οι δικοί σας θα ήταν εδώ σίγουρα τον Οκτώβρη!!!!! Ο δικός μου έπαθε το ατύχημα, ήρθε, έφυγε, πάνε και οι γιορτές, πάνε και τα σχέδια και εσείς εντωμεταξύ ακόμα περιμένετε!!! Η Πάρος θα είχε πάει στο Ντουμπάι και θα είχε γυρίσει τώρα υποτίθεται και θα είχαν πάει και στις Μαλδίβες! Α, και εγώ στο Λονδίνο έλεγα ε;;;

Καλά, όταν οι γυναίκες των ναυτικών κάνουν σχέδια, ο Θεός δεν γελάει, ξελιγώνεται στα γέλια μου φαίνεται!!!

Τελικα δεν εφυγε το καραβι τους εφυγε ενα αλλο , γιατι τους βγηκε προβλημα στην πυξιδα κι δεν μπορουσαν να φυγουν ... κι ετσι θα κανει τηνα δεια του κανονικα 2 βδομαδουλες γιουπιι ... εισακουστηκαν οι καταροπροσευχουλες μου χιχιιχχιχ

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Τελικα δεν εφυγε το καραβι τους εφυγε ενα αλλο , γιατι τους βγηκε προβλημα στην πυξιδα κι δεν μπορουσαν να φυγουν ... κι ετσι θα κανει τηνα δεια του κανονικα 2 βδομαδουλες γιουπιι ... εισακουστηκαν οι καταροπροσευχουλες μου χιχιιχχιχ

Δε θυμάμαι αν σε έχω ξαναρωτήσει αλλά σε τί είδους πλοίο είναι ο άντρας σου; Εννοώ φρεγάτα, αντιτορπιλικό κλπ. Ο αδελφός μου είναι σε φρεγάτα πάντως.

Καλημερα ειναι σε Ταχαιο Πυροβολικο μικρουλη ειναι :D παλι καλα ...δεν κανει ταξιδια σαν τις φρεγατες δοξα το θεο πολλες μερες και μηνες κανει μικρα αλλα τακτα διασδτηματα κι αυτα με προορισμο μονο Ροδο η Συρο πιο πολυ Ροδο πανε...

Σε φρεγατες ηταν συνεχεια πριν τον γνωρισω :D:D:D:Dτην γλυτωσα χιχιχιχι

9zlup2.png

Φωτεινή τί έγινε με το μπαμπά σας;;;

Κορίτσια τί έγινε με τους άντρες σας;;; Γύρισαν πουλάκια μου και εξαφανιστήκατε, ε; Αυτό που μου αρέσει είναι που ο δικός μου θα γυρνούσε τέλος Νοέμβρη για να κάνουμε γιορτές και οι δικοί σας θα ήταν εδώ σίγουρα τον Οκτώβρη!!!!! Ο δικός μου έπαθε το ατύχημα, ήρθε, έφυγε, πάνε και οι γιορτές, πάνε και τα σχέδια και εσείς εντωμεταξύ ακόμα περιμένετε!!! Η Πάρος θα είχε πάει στο Ντουμπάι και θα είχε γυρίσει τώρα υποτίθεται και θα είχαν πάει και στις Μαλδίβες! Α, και εγώ στο Λονδίνο έλεγα ε;;;

Καλά, όταν οι γυναίκες των ναυτικών κάνουν σχέδια, ο Θεός δεν γελάει, ξελιγώνεται στα γέλια μου φαίνεται!!!

Δεν ξέρω αν έχεις καμία μακρινή συγγένεια με την Πυθία ...αλλά διαβάζοντας το ποστ σου ένιωσα να μου βγαίνουν (πάλι) καπνοί από τα αυτιά...Δεν έχω ξεθυμάνει ακόμα από το σημερινό τηλεφώνημα του άντρα μου. Εκεί που τον περίμενα μέσα στις επομενες μέρες ...και είχα ήδη αρχισει τις ετοιμασίες του σπιτιου κλπ..και κυρίως τις ψυχολογικές προετοιμασίες ....μαθαίνω ότι αλλάξανε το δρομολόγιο, θα κάνουν το γύρο της Αφρικής αντί να πάνε από Σουέζ και φυσικά οι μέρες ταξιδιου διπλασιάζονται με αποτέλεσμα να πιάσουμε και δεκέμβρη. Η αγωνία μας τώρα είναι αν στα μέσα Δεκέμβρη που υπολογίζουν ότι θα ειναι σε ευρωπαϊκό λιμάνι, θα βρεθεί αντικαταστάτης για να πάει στη θέση του καλού μου...χρονιάρες μέρες ποιος θα βρεθεί?? ΜΟΥ ΛΕΤΕ???

Είναι να μη βγάζω καπνούς από τα αυτιά και από τη μύτη μη σας πω;;;; :twisted::twisted::twisted::twisted:

age.png

Δεν ξέρω αν έχεις καμία μακρινή συγγένεια με την Πυθία ...αλλά διαβάζοντας το ποστ σου ένιωσα να μου βγαίνουν (πάλι) καπνοί από τα αυτιά...Δεν έχω ξεθυμάνει ακόμα από το σημερινό τηλεφώνημα του άντρα μου. Εκεί που τον περίμενα μέσα στις επομενες μέρες ...και είχα ήδη αρχισει τις ετοιμασίες του σπιτιου κλπ..και κυρίως τις ψυχολογικές προετοιμασίες ....μαθαίνω ότι αλλάξανε το δρομολόγιο, θα κάνουν το γύρο της Αφρικής αντί να πάνε από Σουέζ και φυσικά οι μέρες ταξιδιου διπλασιάζονται με αποτέλεσμα να πιάσουμε και δεκέμβρη. Η αγωνία μας τώρα είναι αν στα μέσα Δεκέμβρη που υπολογίζουν ότι θα ειναι σε ευρωπαϊκό λιμάνι, θα βρεθεί αντικαταστάτης για να πάει στη θέση του καλού μου...χρονιάρες μέρες ποιος θα βρεθεί?? ΜΟΥ ΛΕΤΕ???

Είναι να μη βγάζω καπνούς από τα αυτιά και από τη μύτη μη σας πω;;;; :twisted::twisted::twisted::twisted:

Κατά τα άλλα έχουμε μια οργανωμένη και ήρεμη ζωή...

Έχω και μερικές φίλες που μου λένε "καλά την έχεις εσύ, τον ξεφορτώνεσαι κι έχεις το κεφάλι σου ήσυχο".... Τώρα τί να πεις;;; Έλα εσύ κοπέλα μου να κάνεις τον άντρα και τη γυναίκα στο σπίτι, να μεγαλώνεις το παιδί μόνη σου, να πρέπει να κρατήσεις τον εαυτό σου όρθιο και να υποστηρίζεις ψυχολογικά και τους δυο, να γίνεσαι λαστιχο που σε τραβάει από τη μια {μερια του κόσμου}το παιδί και από την άλλη ο σύζυγος και τα λέμε...

Μόλις κλείσαμε το τηλ. εμείς... Είναι η τρίτη φορά που με παίρνει σήμερα για να μου πει πόσο του λείπουμε... Και χθες τα ίδια... Τα λεφτά μας τα κάνουμε κάρτες για το τηλ. αλλά τί να του πω;;; Μπορώ να τον καταλάβω πολύ καλά γιατί ξέρω πως τρελαίνομαι εγώ όταν πηγαίνω στο καράβι και δεν βλέπω ξαφνικά το παιδί μου καθόλου... Έστω και για λίγες μέρες. Και οι πρώτες μέρες είναι οι πιο δύσκολες... Και οι τελευταίες επίσης, όταν περιμένεις να φύγεις και δεν περνάνε οι μέρες...

Κορίτσια καλησπέρα!!!!!!

Καινούρια στη παρέα σας.... Ο δικός μου αντρούλης κάνει 4μηνα ταξιδια και 2 μήνες κάθετε στη στεριά...Είμαι 27 χρονών και 5 μηνών έγκυος!!!! Είμαι δυνάτη και αν και μου λείπει πολύ τα καταφέρνω μια χαρά! Βέβαια τόσο καιρό είχα να αντιμετωπίσω μόνο τον εαυτό μου και την μοναξιά μου.. τώρα που περιμένω το παιδάκι μου τρέμω για το αν θα τα καταφέρω!!!!!!

Διαφημίσεις

Γεια σου Fofoula και καλώς ήρθες! Ο άντρας σου είναι σε ποντοπόρα; Όσο για την ανησυχία σου αν θα τα καταφέρεις, θα τα καταφέρεις θέλοντας και μη!

Καλησπέρα..

Καλώς ήρθες fofoula στην παρέα μας. Μην ανησυχείς θα τα καταφέρεις όπως είπε πολύ σωστά η Pashalitsa....Δεν έχουμε και άλλη επιλογή άλλωστε, άρα όλες μας τα καταφέρνουμε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο...

Εγώ είμαι στην αναμονή ακόμα και δυστυχώς δεν έχουμε ιδέα πότε ακριβώς θα ξεμπαρκάρει...θα κάνουμε γιορτές τελικά όλοι μαζί ή όχι;; Ιδού η απορία!!!!!!!!!! :evil:

age.png

Κοριτσάκια καλησπέρα και απο μένα!!! Ψιλοτρεχω αυτές τις μέρες γιατί την άλλη βδομάδα έρχεται ο σύζυγος και θέλω να είναι ολα έτοιμα ώστε να μην έχω πολλά να κάνω όσο είναι εδω, Εντωμεταξυ έχουμε και την βάπτιση σε ενα μήνα οπότε απο δουλειές άλλο τπτ!!!

Fofoula καλώς ήρθες!!!!! Καλε σιγά μην δεν τα καταφέρνεις!!! Οι γυναίκες ναυτικών τα κάνουν ολα και συμφέρουν !!!!!!! Χαχαχαχα!!!!! Πως λέμε "παιδι για όλες τις δουλειές" ε κάπως έτσι!!! Φυσικά θα το καταλάβεις όταν με το καλο έρθει το μωρακι σου!!! Αθηνα μένεις;; Βοήθεια έχεις;;

Pashalitsa πως εισαι;;; Αρχιζεις να συνηθιζεις σιγά σιγά;;

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Κοριτσάκια καλησπέρα και απο μένα!!! Ψιλοτρεχω αυτές τις μέρες γιατί την άλλη βδομάδα έρχεται ο σύζυγος και θέλω να είναι ολα έτοιμα ώστε να μην έχω πολλά να κάνω όσο είναι εδω, Εντωμεταξυ έχουμε και την βάπτιση σε ενα μήνα οπότε απο δουλειές άλλο τπτ!!!

Fofoula καλώς ήρθες!!!!! Καλε σιγά μην δεν τα καταφέρνεις!!! Οι γυναίκες ναυτικών τα κάνουν ολα και συμφέρουν !!!!!!! Χαχαχαχα!!!!! Πως λέμε "παιδι για όλες τις δουλειές" ε κάπως έτσι!!! Φυσικά θα το καταλάβεις όταν με το καλο έρθει το μωρακι σου!!! Αθηνα μένεις;; Βοήθεια έχεις;;

Pashalitsa πως εισαι;;; Αρχιζεις να συνηθιζεις σιγά σιγά;;

Ευτυχώς άρχισα κάπως να συνηθίζω... Νομίζω ότι σε μια βδομάδα ακόμα θα είμαι καλύτερα... Προσπαθώ, τι να κάνω.... Δε με παίρνει να είμαι στα πατώματα όπως κάποτε, γιατί με βλέπει ένα παιδί και δεν κάνει!

Ευτυχώς άρχισα κάπως να συνηθίζω... Νομίζω ότι σε μια βδομάδα ακόμα θα είμαι καλύτερα... Προσπαθώ, τι να κάνω.... Δε με παίρνει να είμαι στα πατώματα όπως κάποτε, γιατί με βλέπει ένα παιδί και δεν κάνει!

καλησπερα και απο μενα ειναι η πρωτη φορα που μπαινω και πραγματικα χαιρομαι που εχω βρει ενα μερος στο οποιο μπορω να μιλαω ανετα για ολα αυτα που με προβληματιζουν,ετοιμαζομαι να γινω γυναικα ναυτικου :D ο αντρας μου ταξιδευει σε ποντοπορα λειπει εδω και 4 μηνες και εχω μπροστα μου αλλους 4!!!!!!!!!!!!με τα χιλια ζορια κρατιεμαι!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...