Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιατί εγώ είμαι λίγο μεγαλύτερη από σας από ότι κατάλαβα από τα γραφόμενα. ναι είναι μακριά στην Βραζιλία. δεν με λέει πότε θα γυρίσει για έκπληξη. εμείς ακόμη είμαστε στα μέλια. ευχαριστώ για την άνετη υποδοχή.

Ιωάννα καλώς ήρθες!!!!!!!

Όπως λέει και η pashalitsa θέλουμε να γίνουμε πολλέςςςςςςςςς!!!!!!!!

Λοιπόν pashalitsa άλλαξα το πρόγραμμα( τι πρωτότυπο εεεεεεε???)

Λέω στον άντρα μου σήμερα μπήκε ο Νοέμβριος και ακόμα είμαστε στο περίμενε.. Τι νόημα έχει να έρθουμε 10 του μήνα, να πληρώσουμε 1200 ευρώ στα εισιτήρια, άλλα 1000 ευρώ στο ξενοδοχείο(γιατί ενώ είχαν πει οτι θα μείνουμε στο καράβι το αλλάξανε) συν διατροφή, μετακινήσεις και ψώνια θέλουμε 5.000 στο νερό και θα τον βλέπουμε και στις 6:00 που θα σχολάει.. Οπότε του λέω δήλωσε παραίτηση για να φύγεις στις 15/11(25 ήταν κανονικά να επιστρέψουμε) και να ξεκουραστείς και να τελειώσει αυτό το περίμενε που κοντεύω να τραβάω τα μαλλιά μου απο τα νεύρα μου...

Και έτσι σε 2 βδομάδες θα είναι πίσω!!!!!!!!!

Άντε γιατί πρώτη φορά θα κάνει 7,5 μήνες όλες της φορές στου 6 είναι πίσω!!!!

Βρε κοριτσάκι δεν ξέρω τι να σου πω για να σε παρηγορήσω... Βρήκα κάτι, έχεις την κορούλα σου που κάνει για 10(η δικιά μου τουλάχιστον έτσι είναι) οπότε υπομονή!!!!!!!! Θα πας σε αυτό το ταξίδι ή χλωμό?

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

γιατί εγώ είμαι λίγο μεγαλύτερη από σας από ότι κατάλαβα από τα γραφόμενα. ναι είναι μακριά στην Βραζιλία. δεν με λέει πότε θα γυρίσει για έκπληξη. εμείς ακόμη είμαστε στα μέλια. ευχαριστώ για την άνετη υποδοχή.

Εγώ πάντως είμαι 26!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αλλά τι σχέση έχει η ηλικία????? Ζούμε τις ίδιες καταστάσεις! Αυτό μετράει!!!!

Διαφημίσεις

Ιωάννα καλώς ήρθες!!!!!!!

Όπως λέει και η pashalitsa θέλουμε να γίνουμε πολλέςςςςςςςςς!!!!!!!!

Λοιπόν pashalitsa άλλαξα το πρόγραμμα( τι πρωτότυπο εεεεεεε???)

Λέω στον άντρα μου σήμερα μπήκε ο Νοέμβριος και ακόμα είμαστε στο περίμενε.. Τι νόημα έχει να έρθουμε 10 του μήνα, να πληρώσουμε 1200 ευρώ στα εισιτήρια, άλλα 1000 ευρώ στο ξενοδοχείο(γιατί ενώ είχαν πει οτι θα μείνουμε στο καράβι το αλλάξανε) συν διατροφή, μετακινήσεις και ψώνια θέλουμε 5.000 στο νερό και θα τον βλέπουμε και στις 6:00 που θα σχολάει.. Οπότε του λέω δήλωσε παραίτηση για να φύγεις στις 15/11(25 ήταν κανονικά να επιστρέψουμε) και να ξεκουραστείς και να τελειώσει αυτό το περίμενε που κοντεύω να τραβάω τα μαλλιά μου απο τα νεύρα μου...

Και έτσι σε 2 βδομάδες θα είναι πίσω!!!!!!!!!

Άντε γιατί πρώτη φορά θα κάνει 7,5 μήνες όλες της φορές στου 6 είναι πίσω!!!!

Βρε κοριτσάκι δεν ξέρω τι να σου πω για να σε παρηγορήσω... Βρήκα κάτι, έχεις την κορούλα σου που κάνει για 10(η δικιά μου τουλάχιστον έτσι είναι) οπότε υπομονή!!!!!!!! Θα πας σε αυτό το ταξίδι ή χλωμό?

Για περίμενε βρε παιδί μου, τι είναι αυτά που λες;;; Αν το πλοίο δεν μπορεί να κατοικηθεί λόγω της επισκευής, δεν πρέπει η εταιρία να πληρώσει το ξενοδοχείο;;; Εμείς στην Κίνα δεν πληρώσαμε τίποτα για το ξενοδοχείο και όσες φορές φάγαμε μέσα στο ξενοδοχείο, ούτε γι΄αυτό μας χρέωσε τίποτα η εταιρία (αν και δεν το περίμενα αυτό, δεν ήταν υποχρεωμένοι να πληρώνουν το φαγητό μου στο ξενοδοχείο) και επίσης όποτε πάω να δω τον άντρα μου μου πληρώνουν το ένα από τα δυο εισιτήρια! Άμα είναι έτσι και χαλάσεις του κόσμου τα λεφτά, δεν αξίζει τον κόπο, καλύτερα να πάτε και να τα φάτε με την ησυχία σας σε ωραιότατες διακοπές όπου θέλετε και θα τον βλέπετε και όλη μέρα αλλά φυσικά δεν θα πληρώνεται:mrgreen:!

Καλύτερα να γυρίσει πίσω γιατί πλησιάζει και η βάφτιση και δεν παίζει να γυρίσεις σαν τρελή από ταξίδι και να τρέχεις για τα της βάφτισης!!!

Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν εντωμεταξύ, ότι εσείς και οι δυο (και η ayla εννοώ) έχετε να δείτε τους άντρες σας πάνω από έξι μήνες και καμια δεν έχει πάει στο πλοίο...

Παιδιά ο άντρας μου με ρωτούσε στο αεροδρόμιο πριν φύγει, πότε θα πάω στο πλοίο... Όσο για την κόρη μου με έβλεπε κάπως έως πολύ πεσμένη σήμερα και ήρθε, με αγκάλιασε και μου είπε: "Μην στεναχωριέσαι μαμά, έχεις εμένα τώρα να σε αγκαλιάζω και να σε φιλάω, δεν είσαι μόνη σου!" Ρε κορίτσια μεγάλωσε πολύ το παιδί μου ή είναι τελείως κουφά αυτά που μου λέει;;;

Στρουμφάκι μου καλά κατάλαβα, είσαι εδώ και 9 μήνες γυναίκα ναυτικού; Βραζιλία είναι;;; Αν ποτέ πάει εκεί ο άντρας μου θα πάω αυτομάτως στο λιμάνι, έτσι τυχαία, για να δω αν είναι καλά....:mrgreen:

Προς το παρόν έχουν οδηγίες για ένα πολύ πολιτισμένο μέρος... Νιγηρία!!!!! Τέλεια!!! Εγώ του είπα να πάει στο σουπερ μάρκετ για στόρια αυτός δεν πήγε, ε, τώρα ας πεινάει, δεν με νοιάζει!!!!

κορίτσια βοήθεια!!!!!!!!!!!!!!!!!

που μιλάτε??? πως σας βρίσκω????:(

Κι εγώ δεν κατάλαβα, δεν είσαι συνδεδεμένη στο parents cafe, στο καφέ των social group και στο τόπικ καφέ γυναίκες ναυτικών;;;

Αστα pashalitsa δεν έχω καταλάβει τι γίνεται... Ο άντρας μου μπορεί να μείνει στο πλοίο αλλά τους είπαν οτι μέχρι να μπουν σε πρόγραμμα θα πρεπει να μείνουμε σε ξενοδοχείο και ο agent του είπε οτι μας βρήκε ξενοδοχείο με 100 ευρώ την βραδιά... Τώρα τι να σου πω... Μήπως θα έπρεπε να μιλήσει κατευθείαν με την εταιρία?? Δεν ξέρω, ας φύγει να ξεμπερδεύουμε...

Τα μικρά μας πιστεύω λόγο της κατάστασης ωριμάζουν νωρίτερα.. Και εμένα μου λέει διάφορα κουλά και μόλις φυσικά δει τα σκούρα φωνάζει "μπαμπακα μουυυυυυυ, θέλω να ερθω μαζί σουυυυυυυυυυυυ, στο πλοίο σουυυυυυ"

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα! Ο άντρας μου είναι μάλλον χειρότερα από εμένα... Μέχρι χθες τη νύχτα που μιλούσαμε, μου έλεγε, "Κανονικά εγώ έπρεπε να είμαι στην Ελλάδα ως τώρα..." (επειδή του είχαν πει ότι θα έφευγε σήμερα το πρωί κανονικά). Για να μην πω ότι τον άκουσα χάλια σήμερα στο τηλ. Τί να γίνει, η προσαρμογή είναι δύσκολη και για τους δυο και όσο μεγαλώνει το παιδί νιώθω ότι ο άντρας μου υποφέρει όλο και περισσότερο που το αποχωρίζεται... Σήμερα πήγα στο market και δυστυχώς μετά κουβάλαγα μόνη μου... Γι΄αυτό ρε παιδί μου του λέω να μη με βοηθάει όταν είναι εδώ, γιατί μετά μου κακοφαίνεται περισσότερο όταν φεύγει!:mrgreen:

κορίτσια καλησπέρα.

εχτές προσπάθησα πολύ αλλά δεν δεν κατάλαβα τι να κάνω. καλά τα λέτε αγγλικά εσείς. εγώ που να ξέρω τι να κάνω που δεν ξέρω αγγλικά. όταν θα έχετε χρόνο και διάθεση σας παρακαλώ εξηγήστε και εμένα τις κινήσεις. που πρέπει να κάνω. καλά όταν μπορείτε. εκτός αν είναι της υπομονής. εντάξει τότε.

ευχαριστώ για την κατανόηση.

καλό μήνα σε όλες σας.

όλοι για κάποιο λόγω έχουμε δυσκολίες στη ζωή.

καλή ευκολία.

ευχαριστώ για το χρόνο σας.:)

Καλημέραααααααααααα! Τί κάνετε βρε κορίτσια;;; Εμείς εδώ πήζουμε με δουλειές του σπιτιού, που έμειναν πίσω όοοολον αυτό τον καιρό... Δεν θυμάμαι αν σας το είπα, αλλά πήρα στεγνωτήριοοοο. Το έβαλα σε 24 δόσεις. Δεν υποφέρεται η κατάσταση εδώ πέρα το χειμώνα, τα ρούχα δε στεγνώνουν με τίποτα έξω λέμε!!!

Καλημέρα pashalitsa!!!!!!!

Εμάς εχθές ήρθαν και μας έβαλαν τα πλακάκια της κουζίνας και επιτέλους τελείωσα με τις δουλειές του σπιτιού!!!!! Κάτι λεπτομέρειες έχουν μείνει αλλά σε 15 μέρες που θα έρθει ο καλός μου!!!!!! Του είπαν οκ από την εταιρία και έρχεταιιιιιιιιιιι!!!!!!!! Αχ πόσο ανυπομονώ δεν λέγεται!!!!!!!!!!!

pashalitsa το δοκίμασες το στεγνωτήριο???? Πόση ώρα θέλει??? Εγώ μόνο στο καράβι το έχω χρησιμοποιήσει που σε 30' είναι έτοιμα τα ρούχα!!!!

Στρουμφάκι τι δεν έχεις καταλάβει???

Στο τέλος της σελίδας σου έχει ένα κουτάκι όπου λέει γρήγορη απάντηση πατάς έκει μέσα το ποντίκι και μας γράφεις ότι θέλεις πατάς υποβολή που έχει κάτω απο το παράθυρο και ότι γράψεις φαίνεται στη σελίδα και το βλέπουμε και εμείς! Σε κάλυψα???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...