Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Κορίτσια είμαι σε κατάσταση παραφροσύνης!!!! Τον πήραν τηλ. το πρωί από την εταιρία και του είπαν ότι το καράβι θα πέσει αύριο δίπλα (ενώ ήταν να πέσει Τρίτη -Τετάρτη) και φεύγει αύριο το πρωί στις 7 πετάει για Αμερική... Φάγαμε φρίκη πρωί πρωί και ενώ σχεδιάζαμε πως θα περάσουμε το τελευταίο μας Σαβατοκύριακο, τώρα τρέχουμε πανικόβλητοι...:-(:sad::-( Η κόρη μου μου δήλωσε να της ετοιμάσω και τη δική της βαλίτσα να φύγει λέει να πάει στο καράβι με το μπαμπά και να πάω κι εγώ λέει... Ωχ Θεέ μου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Pashalitsa μου πόσο σε καταλαβαίνω δεν φαντάζεται... Η κ@λ@δουλειά τους όλο τέτοιες ιστορίες έχει.. Αχ η μικρη σου μου θυμίζει την ματθιλδη μου.. Ο απόλυτος έρωτας με τον μπαμπά!!!!!

Λοιπόν είμαστε εμείς εδώ να σου κρατάμε παρεουλα, οπότε όσο μπορείς σκέψου θετικά!!! Αλλοστε το εξάμηνο περνάει για πλάκα με το τρέξιμο που έχουμε καθημερινά!!!

Έλενα 10 καλώς ορισες και απο εδώ! Είμαι και στα μωράκια Φεβρουαρίου!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Pashalitsa μου πόσο σε καταλαβαίνω δεν φαντάζεται... Η κ@λ@δουλειά τους όλο τέτοιες ιστορίες έχει.. Αχ η μικρη σου μου θυμίζει την ματθιλδη μου.. Ο απόλυτος έρωτας με τον μπαμπά!!!!!

Λοιπόν είμαστε εμείς εδώ να σου κρατάμε παρεουλα, οπότε όσο μπορείς σκέψου θετικά!!! Αλλοστε το εξάμηνο περνάει για πλάκα με το τρέξιμο που έχουμε καθημερινά!!!

Έλενα 10 καλώς ορισες και απο εδώ! Είμαι και στα μωράκια Φεβρουαρίου!!

Ναι σε ειδα και εγω εκει.Διαβαζω την αγωνια σας και σας νιωθω πραγματικα οπωτε εφευγε ο αντρασ μου για ταξιδι εφευγε και ενα κομματι μου μαζι του,δεν το αντεχα αλλο.Να χαιρεσαι τα μικρα σου!!!!

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Αχ Pashalitsa μου: κουράγιο κουράγιο κουράγιο!!! Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω. Το έχω περάσει αυτό το ξαφνικό φευγιό....και θα το ξαναπεράσω σίγουρα. Οπως θα το έχουν περάσει κ όλες οι γυναίκες ναυτικών που γράφουν εδώ πέρα. Και καλά εμείς..κάπως το παλεύουμε...Τα παιδιά ομως;;;; Εκεί ειναι το θέμα μου εμένα...

Πώς είναι η μικρή σήμερα;; Πώς την ηρέμησες; Τι της είπε ο μπαμπάς;; Τι να πει κ αυτός θα μου πεις ε; Εμένα όταν έφυγε ο δικός μου ήταν δεν ήταν έξι μηνών η μικρή...και όταν έσκυψε να τη φιλήσει στο κρεβατάκι της...δεν άντεξε..έφυγε βουρκωμένος από το δωμάτιο...(ας μην τα θυμάμαι αυτά απαπαπα).....

Αντε καλές θάλασσες να έχει ο άντρας σου και όντως το εξάμηνο θα φύγει για πλάκα...

ΥΓ: Εμένα γμτ γιατί μου φαίνεται ότι περνάνε πολύυυυυυυυυυυυυ αργά οι μέρες τώρα που τον περιμένω;;; ε; ε; ε;:confused:

age.png

Αυτό ήταν... Έφυγε...:( Τώρα είναι στο Παρίσι και περιμένει την πτήση για Αμερική.

Καλά με τη μικρή είχαμε ωραίες φάσεις... Το μεσημέρι που με έβλεπε να μαζεύω βαλίτσες μανιωδώς και με βοηθούσε μου είπε το εξής αμίμητο: "Έλα, ετοίμασέ μου κι εμένα τη βαλίτσα μου, θα πάω με το μπαμπά κι εγώ στο καράβι!!!!!!!!!!!!!" :mrgreen: Έμεινα κάγκελο στην αρχή, μου πήρε μερικά δεύτερα μέχρι να συνέλθω αλλά της την έστησα: "Εντάξει της λέω, σου την ετοιμάζω τώρα, θα πας στο καράβι να κάτσεις με το μπαμπά έτσι;;;" "Ναι." Και αφού το σκέφτεται λίγο καλύτερα για μερικά δεύτερα, συμπληρώνει... "Α, ετοίμασε και τη δική σου όμως, γιατί θα έρθεις κι εσύ!!!" "Μπα, εγώ θα κάτσω εδώ να ταίζω τα σκυλάκια, εσύ θα πας χωρίς εμένα στο μπαμπά έτσι;;;;" Με κοιτούσε και γέλαγε και δεν απάνταγε... Στο τέλος αποφάσισε: "Όχι μαμά, θα πάμε και οι δυο στο καράβι, εντάξει;" Ε, μετά έπρεπε να της θυμίσω ότι δεν πάνε τα παιδάκια σε αυτά τα καράβια κλπ.

Καλά το πήρε σχετικά ως τώρα, δεν είχαμε κλάματα και τέτοια, τον χαιρέτησε από βραδίς, του έδωσε φιλάκια, έκαναν αγκαλίτσες και ξανακοιμήθηκε, (γιατί ήδη κοιμόταν όταν γύρισε από την εταιρία ο άντρας μου). Τώρα το πρωί που ξύπνησε, της είπα ότι πήγα το μπαμπά στο αεροπλάνο και χαμογέλασε και μου είπε: "Εσύ ξαναγύρισες όμως έτσι;;;" με ανακούφιση και χαρά.... Που σημαίνει ότι το άγχος της πρωταρχικά ήταν να μη φύγουμε και οι δύο...

Της πήρα και κάτι DVD με τραγούδια από το αεροδρόμιο και τώρα τη βάζω και χορεύουμε... Τί να κάνω...:rolleyes:

Της έχω εξηγήσει βέβαια γιατί φεύγει ο μπαμπάς, για τα χρήματα και όλα τα σχετικά και έχει καταλάβει κάπως, αν και κάποια στιγμή είπε: "Δε θέλω να φύγει ο μπαμπάς, δε με νοιάζει για τα χρήματα!" Αλλά μετά τη ρώτησα πως θα πληρώσουμε για το φαγητό, τα ρούχα και ό,τι άλλο μπορεί να καταλάβει τέλος πάντων και κατάλαβε... Ε, πάλι καλά που δεν μου είπε αυτό που είπε την προηγούμενη φορά, δηλ. "Εγώ μαμά δεν θα τρώω πολύ για να κάτσει εδώ ο μπαμπάς, μόνο λίγο γάλα και λίγο τυράκι..." (Άντε πάλι με έστειλε αδιάβαστη τότε...και έκλαιγα μόνη μου μετά)

Όσο για τον άντρα μου τί να πω, ήταν κάπως σα να πήγαινε για κρέμασμα... Είχε και κάμποσα νεύρα με αυτό το ξαφνικό με τις λιγότερες μέρες και δεν μιλιόταν...

Κορίτσια ευχαριστώ για την συμπαράσταση και καλώς να δεχθείτε τους άντρες σας! Ayla, αυτός ο καταραμένος ο χρόνος περνάει πάντα αργά όταν δεν το θες και πάντα γρήγορα όταν πάλι δεν το θες... Ή τουλάχιστον έτσι το καταγράφει ο εγκέφαλός μας!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Εχω μείνει άφωνη με τις ατάκες της κόρης σου....Και κάνω προβολή στο μέλλον για να προετοιμαστώ για τις ατάκες της δικής μου. Αχ στην ψυχούλα τους ποιος ξέρει τι ακριβώς να γίνεται και πως ακριβώς βιώνουν τον κάθε αποχωρισμό ε;

ΓΙα εμάς πάλι όσος καιρός και αν περάσει και σε όσα μπάρκα και αν φύγουν οι αντρες μας ...δεν αλλάζει η πίκρα ε; Φαντάζομαι πως θα ήταν ο άντρας σου όταν έφευγε..τι να πουν κι αυτοί που τα αφήνουν όλα πίσω και δεν έχουν κανέναν μαζί τους εκεί που πάνε; Εμείς τουλάχιστον έχουμε εδώ τα παιδιά ή τους φίλους και τους συγγενείς μας. Δεν είναι το ίδιο όμως μ'εκείνους.

Pashalitsa, εύχομαι να είναι καλοτάξιδο το βαπόρι που πάει ο άντρας σου και με ένα πλήρωμα καλό με νορμάλ και ευσυνείδητους ανθρώπους.

Σε εσένα πάλι τι να ευχηθώ; Καλή δύναμη; Αφού την έχεις έτσι κι αλλιώς, η ευχή μου δε σου χρειάζεται!!!

Φιλάκια κ στις δυο σας.

ΥΓ: ΓΙα τον χρόνο ναι ετσι είναι όπως τα λες..γμτ..

age.png

Ayla σε ευχαριστώ πολύ για όλα όσα μου γράφεις.. . Τα χρόνια δεν αλλάζουν τον πόνο του αποχωρισμού αλλά είναι τεράστια η διαφορά όταν μεγαλώσει το μωρό και έχεις έναν συμπαραστάτη στο σπίτι σου, να σε χαιδεύει, να σε αγκαλιάζει κλπ. Ήμουν πολλά χρόνια μαζί του χωρίς παιδί και η διαφορά είναι τεράστια. Τότε ήταν πολύ πολύ χειρότερα. Όταν έφευγε έχανα τον κόσμο, μόνο η δουλειά μου με τα παιδιά με συνέφερνε, τώρα δεν είναι έτσι πια.

Καινούρια ατάκα της κόρης μου: "Μαμά θέλω να πάω να δουλέψω μαζί με τον μπαμπά στον καράβι, για να τον βοηθήσω να βγάλει λεφτά πιο γρήγορα και να γυρίσει πιο γρήγορα!!!!!!!!!!!!" Με αυτή τη σειρά και με αυτή τη σύνταξη που τα γράφω! Εντάξει το παιδί έχει χάρισμα στο λόγο αλλά η λογική της με εκπλήσσει!!!!! Που το σκέφτηκε πάλι αυτό;;;;; Χριστέ μου ψάχνει να βρει λύση για να γυρίσει ο πατέρας της!!!!

Ο άντρας μου έφτασε ήδη Αμερική και είναι σε ξενοδοχείο (δόξα το Θεό όλα καλά με το ταξίδι δηλαδή).

Όσον αφορα το πλήρωμα, αααααχ, ήδη ο αρχιμηχανικός τον προειδοποίησε ότι μέσα είναι ένας δεύτερος πρακτικός, μεγάλης ηλικίας, που πρέπει λέει να τον ζορίσει και να μην του πάρει τον αέρα!!! Εντάξει όταν το έμαθα μου κόπηκαν τα πόδια... Ο άντρας μου είναι πολύ καλός μηχανικός (και το ξέρω πολύ καλά αυτό ακόμα και από τον θείο μου που τον είχε 3ο όταν ταξίδευαν μαζί αλλά και από τις εταιρίες που πολύ δύσκολα τον αφήνουν να φύγει) αλλά αν πρόκειται να ζορίσει κάποιον.... Δύσκολα τα πράγματα... Είναι τόσο αρνί (ας το πω έτσι για να μην πω πως θα το έλεγε ένας ναυτικός) που μπορεί και να κάνει τώρα τον Α΄και τον Β΄μηχανικό ταυτόχρονα... Εδώ δεν έδιωξε από το πλοίο αυτούς που του προκάλεσαν το ατύχημα, προς πολύ μεγάλη δική μου οργή... Του τα έψαλλα κι εγώ, καλά να πάθεις του λέω που πας σε αυτή την εταιρία που μαζεύει όλους τους συνταξιούχους γιατί δεν έχει κόσμο κλπ κλπ. Βρήκα πάτημα :mrgreen: μου είπε ότι με το που θα γυρίσει και θα έχει πια 3 χρόνια πείρα σαν Α΄ μηχανικός, θα κάνει αίτηση στου Καλλιμανόπουλου και όπου αλλού μάθει ότι είναι καλά... Μα ρε παιδί μου ξέρουν για κάποιους ανθρώπους ότι δεν είναι καλοί και τους ξαναπαίρνουν γιατί δεν έχουν κόσμο!!!!

Καλημέρα και απο εμένααααααααα!!!!!!

Αχχχχχ εγώ έχω μια Ματθίλδη και να με ρωτάει όλη την ώρα πότε θα πάμε στον μπαμπά μας!!!!!!!!

Εκτός βέβαια της Ματθίλδης με ρωτάνε καθημερινά και φίλοι και συγγενείς!!!!!

Τι πράγμα είναι αυτό?????????? Έχω βαρεθεί να λέω ΔΕΝ ΞΕΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!

Έχω και τον άντρα μου και μου στέλνει μήνυμα το πρωί "Φτάσαμε Σιγκαπούρη" με δουλεύει????????????? Αυτός έφτασε, εμείς ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΟΕΕΟΟΟΟΟΟΟ???????? Μα έχει σπάσει το νευρικό μου σύστημα να περιμένω.. Μου λέει και ο άντρας μου δεν σε ακούω χαρούμενη και ανυπόμονη που θα έρθεις... Ε τι να κάνω, αφού έχω ξενερώσει με την όλη φάση.. Απο τον Αύγουστο έρχομαι...

ayla κουράγιο οι τελευταίες μέρες είναι μαρτύριο.. Δεν περνάνε με τπτ.. Για την βάπτιση πότε λέτε????

Εμάς είναι 12/12 και απο ότι λένε θα γίνουν οι εκλογές(οι κανονικές)...

Ε, αφού φτάσανε Σιγκαπούρη, άρα είναι καιρός να ετοιμάζετε βαλίτσες, έτσι δεν είναι;;; Εκεί δεν θα πάτε ή κάνω λάθος;;;

12/12 είναι εκλογές;;; Ποιος το λέει αυτό ρε παιδιά;;; Καλά και να είναι μην ανησυχείς, δεν θα πάνε και πολλοί να ψηφίσουν σε αυτές τις εκλογές!:rolleyes:

Αχχχχχχ δεν έχω κάνει τπτ ούτε βαλίτσες ούτε τίποτα δεν έχω φτιάξει... Θα μείνουν λέει στο αγκυροβόλιο να κάνουν κάποιες δουλειές και μόλις τελειώσουν απο εκεί θα μπούνε στο λιμάνι, αλλά κανείς δεν τους λέει τι δουλειές θα κάνουν και πότε θα μπούνε μέσα ώστε να ετοιμαζόμαστε..

Όσο για τις εκλογές είπαν οτι είναι η πιο πιθανή ημερομηνία..

Διαφημίσεις

ναι έγινα πρόσφατα 9μηνών γυναίκα ναυτικού. σας διαβάζω καιρό αλλά δεν τολμούσα να μπω. εσείς έχετε άλλα ενδιαφέροντα. σήμερα είπα να μπω και να κάνω εγγραφή. γράφετε ενδιαφέροντα πράγματα. χαίρω πολύ ιωάννα

που είστε κορίτσια κάτι δεν κάνω καλά. πως γίνετε εδώ μέσα. κατά τύχη τα βλέπετε τα μηνύματα ή υπάρχη τρόπος

Γιατί καλέ δεν τολμούσες να μπεις εδώ και καιρό;;; Εμείς θέλουμε να γίνουμε μεγάααααλη παρέα!!! Άλλα ενδιαφέροντα;;; Το μαράζι της ξενιτιάς μας τρώει όλες και αυτό είναι και το κοινό σημείο του τόπικ αυτού!

Ο άντρας σου ταξιδεύει μακριά ή εδώ κοντά;

Υ.Γ. Είμαι χάλια σήμερα... Ευτυχώς που δεν έχω γλυκά στο σπίτι γιατί θα τα είχα τσακίσει!:roll:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...