Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Γιογκινι μου να σας ζησει!!!!!!!!!!! Γερη και τυχερη σε ολη της τη ζωη!!

Καλο σαραντισμο!

Συγγνωμη εχω μια απορια... εισαι φρεσκοτοκος, εχεις αλλο ενα παιδι και παρολαυτα κανεις και ιταλικα!??????????????? :confused::confused::shock::shock::shock::shock:

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

καλησπέρα!! πρόκειται και εγώ να αρραβωνιατώ σύντομα. ο σύντροφός μου θα κάνει σε δύο μήνες το πρώτο του ταξίδι..η απόφαση να γίνει ναυτικός προέκυψε λίγο ξαφνικά σαν λύση ανάγκης..δύσκολοι καιροί και τί να τα κάνεις τα πτυχία πια..κορνίζα μόνο..όσο πλησιάζει ο καιρός όμως αγχώνομαι και δεν ξέρω αν ήταν σωστή απόφαση..:confused::(θα αντέχουμε τόσο καιρό μακριά ο ένας από τον άλλο? και τι άλλα προβλήματα μπορεί να προκύψουν?? συγνώμη αν σας στεναχώρησα και σας με τις ανασφάλειές μου μέρες που είναι..:) :)

Πηζω και δεν μπαίνω :)

Μου αρέσουν τρελά τα ιταλικά οπότε βρίσκω άνετα 2 ώρες την εβδομάδα. Γενικά τα παιδιά θέλουν απλα καλή οργάνωση και μπορείς να κάνεις σχεδον τα πάντα.

Φαντάζομαι η τζινι με 3 θα ξέρει καλύτερα.

nikitoula μια χαρά θα τα πατε μην ανησυχείς

Καλησπέρα σας, και καλή χρονιά σε όλες!!! Είμαι καινούρια και θα ήθελα να μου πείτε την άποψη σας σε ένα θέμα που με απασχολεί πολύ...

Είμαι 24 ετών και εδώ και 3 χρόνια έχω σχέση με έναν ναυτικό (βέβαια επειδή τσακωνόμαστε συνέχεια, έχουμε και διαλείμματα στη σχέση)....τον αγαπώ πάρα πολύ και είμαι πολύ ερωτευμένη, αλλά αυτό δε φτάνει .! Μια βασική διαφωνία που μας κάνει να τσακωνόμαστε σαν το σκύλο με τη γάτα , είναι πως δε θέλει να έχω φίλους- αγόρια... και όσους έχω θέλει να τους απομακρύνω..Εγώ διαφωνώ μαζί του και αυτός υποστηρίζει πως είμαι λάθος και εγώ φταίω που τσακωνόμαστε!θεωρώ πως ξέρω να βάζω όρια στον εαυτό μου και ότι ξέρω να ξεχωρίζω τη φιλία από τη σχέση ...

εσάς ποια είναι η γνώμη σας??

Ελπίζω να μη σας κούρασα, να μην σας μπέρδεψα και να δω απαντήσεις σας σύντομα..

Διαφημίσεις

florentia καλως ήρθες! Δυστυχώς έτσι ήταν και ο δικος μου :)

Τι να σου πω τώρα εγω έκανα του κεφαλιού μου έτσι κι αλλιώς εκείνος έλλειπε. Μετά που γύρισε μειναμε μαζί εντάξει οι παρέες μου με τα αγορια έκοψαν γενικά και αποκτήσαμε κοινούς φίλους. Ειναι δύσκολο πράγμα η ζήλια αλλά από την άλλη τους καταλαβαίνω κι αυτούς που ειναι σε μια βαπόρα και σκεφτονται εμας να γλεντάμε κτλ

• 2 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια καλησπέρα! Να με συγχωρείτε που χάθηκα, δεν ήταν για καλό... Έγινε ληστεία στο σπίτι και δεν είχα πια ούτε υπολογιστή ούτε κινητά ούτε τίποτα... Το χειρότερο όμως είναι ότι δεν είχα και διάθεση για τίποτα... Αρχικά το πήρα ψύχραιμα, μετά με πήρε από κάτω και έγινα χάλια, τώρα είμαι με βαλεριάνες ένα διάστημα [κάμποσες] και πάω καλυτερα... Πέρασα μεγάλο λούκι καθώς χτύπησαν τον πατέρα μου και είχαμε τρεχάματα πολλά... Ευτυχώς δεν πήραξαν εμένα και το παιδί γιατί ήμουν ψύχραιμη σαν παγοκολώνα και τους έδωσα ό,τι ζήτησαν... Πρόσπάθησα δυο φορές να σας γράψω από το κινητό αλλά μου σβήστηκαν, δεν το κατέχω το θέμά... Τώρα μου έστειλε ο άντρας μου τον υπολογιστή του και σας γράφω, πήρε εκείνος έναν μικρούλη από Αμερική...

Γιογκίνι να σου ζήσει το μωράκι σου, χαράς το κουράγιο σου...

Άσε, έχουμε τραβήξει πολύ μεγάλο λούκι! Το μόνο καλό είναι ότι κατάφερα σε πολύ μεγάλο βαθμό και προστάτεψα το παιδί, φυσικά την παρακολουθεί και η ψυχολόγος στο σχολείο αλλά όλα πάνε καλά... Έπαιξα απίστευτο θέατρο και ήμουν απίστευτα ψύχραιμη αλλά μετά από λίγο καιρό κατέρρεσα από την αυπνία... Μόλις πριν λίγες μέρες ξανακοιμήθηκα πρώτη φορά με σβηστά φώτα...

Έγινε εδώ στο καινούριο σπίτι στη Ραφήνα και οι δράστες ήταν η πρώτη φυλή που μας επισκέφθηκε με το άνοιγμα των συνόρων.... Σχεδόν τέλεια Ελληνικά και μεταξύ τους τη μητρική τους την οποία αναγνωρίζω...

Κορίτσια καλησπέρα! Να με συγχωρείτε που χάθηκα, δεν ήταν για καλό... Έγινε ληστεία στο σπίτι και δεν είχα πια ούτε υπολογιστή ούτε κινητά ούτε τίποτα... Το χειρότερο όμως είναι ότι δεν είχα και διάθεση για τίποτα... Αρχικά το πήρα ψύχραιμα, μετά με πήρε από κάτω και έγινα χάλια, τώρα είμαι με βαλεριάνες ένα διάστημα [κάμποσες] και πάω καλυτερα... Πέρασα μεγάλο λούκι καθώς χτύπησαν τον πατέρα μου και είχαμε τρεχάματα πολλά... Ευτυχώς δεν πήραξαν εμένα και το παιδί γιατί ήμουν ψύχραιμη σαν παγοκολώνα και τους έδωσα ό,τι ζήτησαν... Πρόσπάθησα δυο φορές να σας γράψω από το κινητό αλλά μου σβήστηκαν, δεν το κατέχω το θέμά... Τώρα μου έστειλε ο άντρας μου τον υπολογιστή του και σας γράφω, πήρε εκείνος έναν μικρούλη από Αμερική...

Γιογκίνι να σου ζήσει το μωράκι σου, χαράς το κουράγιο σου...

Άσε, έχουμε τραβήξει πολύ μεγάλο λούκι! Το μόνο καλό είναι ότι κατάφερα σε πολύ μεγάλο βαθμό και προστάτεψα το παιδί, φυσικά την παρακολουθεί και η ψυχολόγος στο σχολείο αλλά όλα πάνε καλά... Έπαιξα απίστευτο θέατρο και ήμουν απίστευτα ψύχραιμη αλλά μετά από λίγο καιρό κατέρρεσα από την αυπνία... Μόλις πριν λίγες μέρες ξανακοιμήθηκα πρώτη φορά με σβηστά φώτα...

Έγινε εδώ στο καινούριο σπίτι στη Ραφήνα και οι δράστες ήταν η πρώτη φυλή που μας επισκέφθηκε με το άνοιγμα των συνόρων.... Σχεδόν τέλεια Ελληνικά και μεταξύ τους τη μητρική τους την οποία αναγνωρίζω...

Πασχαλίτσα μου, τί να πώ?????

Να μην σας ξανατύχει τέτοιο πράγμα!

Δεν μπορώ να φανταστώ με τίποτα όσα πέρασες!!!!!!!

Συναγερμό δεν είχες?

Ο μεγαλύτερος φόβος μου!

(Μετά από πολύ καιρό, νόμζα οτι το καφέ είχε σβήσει!)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρες!!!

Τί κάνετε κορίτσια;

Ο άντρας μου έχει φρικάρει με τις νέες μειώσεις... Εγώ είχα φρικάρει καιρό τώρα, εκείνος πρέπει να το δει στο χαρτί για να λειτουργήσει η αντίδρασή του φαίνεται... Είναι η πρώτη φορά που μου είπε από μόνος του να ψαχτώ για να σηκωθούμε να φύγουμε από αυτή τη χώρα... Αισθάνεται ότι τον εμπαίζουν...

Να σας ρωτήσω κάτι; Οι εφοπλιστές των εταιρειών που δουλεύουν οι άντρες σας τους κολλάνε κανονικά τα ένσημα; Γιατί ο δικός μας έχει να αποδώσει στο ΝΑΤ το δικό του κομμάτι εδώ και κάτι...χρόνια. Πήγε ο άντρας μου να βγάλει την υπηρεσία του από τα μητρώα και ανακάλυψε ότι έχει ένσημα Α μηχανικού για... ένα ταξίδι!!!:shock: Ενώ έχει πιάσει Α από το...2008 αν θυμάμαι καλά... Ε, βέβαια, έτσι είναι, άμα χρώσταγα εγώ και εσύ στο ταμείο θα μας τρέχανε, όταν χρωστάει ο εφοπλιστής δε μιλάει κανείς... Χώρα να σου πετύχει...

Αν μετακομίσω από εδώ θα είναι ή γιατί θα το πουλάει ο ιδιοκτήτης ή γιατί θα φεύγω για εκτός Ελλάδας. Δεν φεύγω λόγω της ληστείας, ακόμα δεν έχω συνέλθει από την προηγούμενη μετακόμιση ούτε θα πετάξω άλλα λεφτά σε μετακομίσεις... Εκείνο το μοιραίο βράδυ είχε έρθει ο πατέρας μου και θα έμενε σπίτι, συζητάγαμε στο σαλόνι και βλέπαμε τηλεόραση, τον πήρε ο ύπνος στον καναπέ καθώς βλέπαμε ένα έργο και εμένα με πήρε καθιστή ο ύπνος από την κούραση, μόλις το κατάλαβα ότι μισοκοιμάμαι πήγα στην κρεβατοκάμαρα παραπατώντας από την υπνηλία [θα ήταν 12 περίπου], ήμουν φοβερά κουρασμένη και ΔΕΝ έβαλα συναγερμό ΜΟΝΟ εκείνο το βράδυ!!! 6 μέρες πριν είχα χάσει το σκυλί μου το οποίο θα τους έτρωγε ζωντανούς αν ζούσε και έμπαιναν μέσα... Το συμβάν έγινε γύρω στις 2 τη νύχτα... Φταίμε γιατί, όπως είπαν και οι αστυνομικοί, έπρεπε να είχα πάρει έξτρα μέτρα πχ πύρους στα παράθυρα που δεν κοστίζουν και τίποτα... Αλλά ο πατέρας μου δε με άκουγε...

Κορίτσια, αν γνωρίζει κάποια πόσο είναι η φορολογία των ναυτικών στην Αυστραλία ας με ενημερώσει... Τα επαγγέλματα των αντρών μας [μηχανικοι-καπετάνιοι] είναι στη λίστα των επαγγελμάτων που ζητάει η Αυστραλία αυτή τη στιγμή για ανθρώπους που θέλουν να ζήσουν και να εργαστούν εκεί... Δε μπορώ να βρω όμως στο σάιτ τους το συντελεστή φορολόγησης...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...