Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Κοριτσάκιαα μοουυυυ δεν έχω φύγει ακόμα απλά την προηγούμενη βδομάδα μου έβαλαν την κουζίνα(ντουλάπια) ναι δεν είχα τόσο καιρό, και μάζευα και τακτοποιούσα τα πάντα!

Pasxalitsa θέλω πληροφορίες απο το δασικό χωριό, κανένα site??? A και τιμές!!!!!

Ευτυχώς ο άντρας σου ανάρρωσε εντελώς ε? Μπράβο, σιδερένιος!!!! Θα φύγει κιόλας όμως???? Λίγο δεν κάθισε???

Εμείς φεύγουμε την επόμενη ή αρχές της μεθεπόμενης εβδομάδας!!! Δεν ξέρω αν θα πάρω και τα δυο πιτσιρίκια ή μόνο την μεγάλη!!! Ακόμα βέβαια δεν ξέρουμε που θα πάμε, Σιγκαπούρη ή Ντουμπάι, προς το παρόν πάνε να ξεφορτώσουν στο colombo και μετά βουρρρρρρρ για επισκευή!!!!!!!

Φτιάχνω μανιωδώς τις μπομπονιέρες για να μην τις έχω τελευταία στιγμή, για πάρτε μια ιδέα(λείπουν βέβαια τα κουφέτα!)

IMGP1130.jpg

Επίσης Ayla κόψτο της όσο είναι νωρίς, πιστεύω πως δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα απο το να κοιμούνται τα παιδιά στο ίδιο δωμάτιο με τους γονείς... Εγώ απο 2 μηνών τα είχα στο δωματιό τους και ποτέ δεν τα έχω πάρει στο κρεβάτι μου. Έχω φίλη που μέχρι 4 ετών ο γιος της ήταν στο κρεβάτι τους... Τραγικό μου φαίνεται.. Και αγόρι κιόλας.. Ο καθένας βέβαια....

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκιαα μοουυυυ δεν έχω φύγει ακόμα απλά την προηγούμενη βδομάδα μου έβαλαν την κουζίνα(ντουλάπια) ναι δεν είχα τόσο καιρό, και μάζευα και τακτοποιούσα τα πάντα!

Pasxalitsa θέλω πληροφορίες απο το δασικό χωριό, κανένα site??? A και τιμές!!!!!

Ευτυχώς ο άντρας σου ανάρρωσε εντελώς ε? Μπράβο, σιδερένιος!!!! Θα φύγει κιόλας όμως???? Λίγο δεν κάθισε???

Εμείς φεύγουμε την επόμενη ή αρχές της μεθεπόμενης εβδομάδας!!! Δεν ξέρω αν θα πάρω και τα δυο πιτσιρίκια ή μόνο την μεγάλη!!! Ακόμα βέβαια δεν ξέρουμε που θα πάμε, Σιγκαπούρη ή Ντουμπάι, προς το παρόν πάνε να ξεφορτώσουν στο colombo και μετά βουρρρρρρρ για επισκευή!!!!!!!

Φτιάχνω μανιωδώς τις μπομπονιέρες για να μην τις έχω τελευταία στιγμή, για πάρτε μια ιδέα(λείπουν βέβαια τα κουφέτα!)

IMGP1130.jpg

Επίσης Ayla κόψτο της όσο είναι νωρίς, πιστεύω πως δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα απο το να κοιμούνται τα παιδιά στο ίδιο δωμάτιο με τους γονείς... Εγώ απο 2 μηνών τα είχα στο δωματιό τους και ποτέ δεν τα έχω πάρει στο κρεβάτι μου. Έχω φίλη που μέχρι 4 ετών ο γιος της ήταν στο κρεβάτι τους... Τραγικό μου φαίνεται.. Και αγόρι κιόλας.. Ο καθένας βέβαια....

Το σάιτ για το δασικό χωριό είναι www.papades-village.com Εκεί μπορείς να βρεις όλες τις πληροφορίες. Έχουν μειώσει τις τιμές τους σε σχέση με πριν από 6 μήνες που είχα δει το σάιτ. Προφορικά μου έκανε και καλύτερη τιμή επειδή μείναμε 9 διανυκτερεύσεις (και δεν είχε κόσμο φαντάζομαι) μας το άφησε 50 ευρώ τη βραδιά το σπιτάκι.

Μου αρέσει πολύ η μπουμπουνιέρα που έχει το Λ με το Α με αυτό τον πρωτότυπο τρόπο!!!

Το σάιτ για το δασικό χωριό είναι www.papades-village.com Εκεί μπορείς να βρεις όλες τις πληροφορίες. Έχουν μειώσει τις τιμές τους σε σχέση με πριν από 6 μήνες που είχα δει το σάιτ. Προφορικά μου έκανε και καλύτερη τιμή επειδή μείναμε 9 διανυκτερεύσεις (και δεν είχε κόσμο φαντάζομαι) μας το άφησε 50 ευρώ τη βραδιά το σπιτάκι.

Μου αρέσει πολύ η μπουμπουνιέρα που έχει το Λ με το Α με αυτό τον πρωτότυπο τρόπο!!!

Ax pashalitsa σε ευχαριστώ πολύύύύύύύύύύύύύύύ!!!! Έχω άγχος αν βέβαια θα το καταλάβουν το Α-Λ!!!!!! Εύχομαι πως ναι..

Ωραία, θα το έχω υπόψη το δασικό γιατί και εμείς το χειμώνα όλο και κάπου θα πάμε με τα πιτσιρικάκια!!! Η μικρή τι λέει για τον μπαμπά της?? Πως τα πάνε??

Καλησπερα και απο εμενα ειμαι η Στελλα απο την ομορφη Σαμο ειμαι συζυγος πλοιαρχου και βρηκα αυτο το forum να τα λεω και εγω με γυναικες που ζουν την ιδια ζωη με εμενα ευχαριστω :D

Καλησπερα και απο εμενα ειμαι η Στελλα απο την ομορφη Σαμο ειμαι συζυγος πλοιαρχου και βρηκα αυτο το forum να τα λεω και εγω με γυναικες που ζουν την ιδια ζωη με εμενα ευχαριστω :D

Γεια σου Στέλλα από την όμορφη Σάμο (και με το όμορφο όνομα)!!! (Πως μου έχει ξεφύγει η Σάμος και η Χίος από διακοπές δεν ξέρω ακόμη!!!) Καλώς ήρθες στο στέκι μας! Ο άντρας σου είναι σε κοντινά ή μακρινά ταξίδια;

Διαφημίσεις

Καλησπερα και παλι αυτο τον καιρο τον εχω κοντα μου δινει εξετασεις για του πλοιαρχου και ειμαστε Αθηνα.χαρηκα και εγω που σας βρηκα υπαρχει chat που μιλαμε εμεις οι γυναικες των ναυτικων?

Καλησπερα και παλι αυτο τον καιρο τον εχω κοντα μου δινει εξετασεις για του πλοιαρχου και ειμαστε Αθηνα.χαρηκα και εγω που σας βρηκα υπαρχει chat που μιλαμε εμεις οι γυναικες των ναυτικων?

Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ το chat, δεν ξέρω να σου πω...:-(

Καλησπέρα σε όλες...

Paros αν δεν έχεις φύγει ακόμα στείλε μου σε παρακαλώ τη διεύθυνση της εταιρίας του άντρα σου σε πμ ή δημόσια, όπως θες, μήπως και πείσω τον άντρα μου να πάει από εκεί... έστω για ένα βιογραφικό ή ένα interview...

που να φύγω καλέ????? Απο την μια αναβολή στην άλλη με πάει... Το χειρότερο πράγμα του επαγγέλματος! ΓΓΓΓρρρρρρρρ τα νεύρα μου!!!! Τώρα μου είπε οτι ο κάπτεν έχει δηλώσει οτι φτάνουν Σιγκαπούρη στις 29/10.. Για να δούμε... Pashalitsa στο στέλνω σε πμ καλύτεραααααα!!!!!!

Paros ευχαριστώ πάρα πολύ! Είμαι στο ψήσιμο αλλά το κρέας είναι... σκληρό, πολύ σκληρό...:tongue:

Ξέχασα να πω, σήμερα πήραν τηλ. απο την πρώην Cardiffκαι νυν TMS και του είπαν ότι θα πάει σε ένα πλοίο που πιάνει Χιούστον μάλλον 29-30 του μήνα, οπότε αυτές είναι οι τελευταίες μέρες μας γι΄αυτό το ξέμπαρκο. :-( Εγώ του είπα πάντως να πάει για κανένα interview στου Καλλιμανόπουλου και ας φύγει και την άλλη φορά μαζί τους...

Ρε κορίτσια σήμερα μπήκα στο www.nautilia.gr στην ποντοπόρο ναυτιλία και είδα για ένα ελληνικό δεξαμενόπλοιο που συγκρούστηκε έξω από λιμάνι της Ολλανδίας με ένα μικρό Κυπριακό φορτηγό και μόλις είδα το όνομα τινάχτηκα! Ήταν το Μιντόρο, το επόμενο πλοίο που κατασκευαζόταν για την εταιρία όταν ήμουν πέρσι στην Κίνα στη Σαγκάη για παραλαβή... Έχει και φωτογραφία, πάγωσα όταν το είδα, η σύγκρουση έχει γίνει από την πλευρά του πλοίου που είναι ο "πύργος" που μένουν οι άντρες μας... Μετέφερε και κηροζίνη και του προκάλεσε το φορτηγό ένα ρήγμα 5-6 μέτρα... Μπορεί να το είπαν και οι ειδήσεις αλλά εγώ σπανίως τις βλέπω, συνήθως εκνευρίζομαι με τα πολιτικά και το κλείνω ή απλά δεν ασχολούμαι...

Πάρος, έτσι που το πας σε βλέπω να κάνεις γιορτές στο Ντουμπάι! (τώρα δεν ξέρω βέβαια αν αυτό είναι καλό ή κακό)

Με τον άντρα μου έχουμε αρχίσει και σκεφτόμαστε σοβαρά το θέμα της μετακόμισης από εδώ, ιδιαίτερα δε αν αποφασίσουμε ότι τελικά δεν θα γράψουμε τη μικρή στο δημόσιο σχολείο... Πήγαμε μια βόλτα από ανατολικά προάστια, μας άρεσε αρκετά η Παλλήνη από τις περιοχές που είδαμε και μου αρέσει και η Ανθούσα όπου έχει εξοχικό μια φίλη μου... Στα Ν. προάστια οι τιμές είναι απλησίαστες ως τη Βάρκιζα, βλέπω καλές τιμές στο Λαγονήσι και θα πάμε καμια βόλτα από εκεί την Κυριακή να δούμε την περιοχή.

Διαφημίσεις

Καλημέρααααααααα!!!

Pashalitsa θα πάμε τελικά singapore και θα είμαστε πίσω 25/11 max γιατί στις 12/12 είναι η Βάπτιση του μικρού μας!!!!! Ο αντικαταστάτης έχει μπει ήδη στο καράβι οπότε είμαστε οκ!!!!!

Κοιτάξτε να χαρείτε και τις τελευταίες μέρες!!!!!!!!

Άντε ελάτε προς τα πάνω!!!!!!! Να κάνουμε παρεούλαααααααααα!!!!!

Όλοι οι ναυτικοί Πειραιά μένουν..

Ayla που χάθηκες??????? Τα υπόλοιπα κορίτσια που είστε????????

Καλημέρα!!!!!!

Ο άντρας μου θα φύγει τελικά από Πέμπτη ως Κυριακή κάποια μέρα... Η βόλτα στο Λαγονήσι ακυρώθηκε γιατί ήρθε ο αδερφός μου στη Σαλαμίνα να φάμε όλοι μαζί και θα ήταν γαϊδουριά να πω ότι φεύγω να πάω βόλτα... Τέλος πάντων, είμαστε σε φάση προετοιμασιών αναχώρησης και λιγάκι χάλια ψυχολογικά... Προετοιμάζω και τη μικρή σχετικά με το θέμα, η οποία έχει γίνει αυτοκόλλητη με τον πατέρα της και τώρα να δω τί θα γίνει... Ελπίζω να μη θυμώσει και δεν του μιλάει για κανένα μήνα όπως την άλλη φορά...

Αααααχ καταραμένα λεφτά, ααααααχ!!!!!:-(

Καλημέρααααααααα!!!

Pashalitsa θα πάμε τελικά singapore και θα είμαστε πίσω 25/11 max γιατί στις 12/12 είναι η Βάπτιση του μικρού μας!!!!! Ο αντικαταστάτης έχει μπει ήδη στο καράβι οπότε είμαστε οκ!!!!!

Κοιτάξτε να χαρείτε και τις τελευταίες μέρες!!!!!!!!

Άντε ελάτε προς τα πάνω!!!!!!! Να κάνουμε παρεούλαααααααααα!!!!!

Όλοι οι ναυτικοί Πειραιά μένουν..

Ayla που χάθηκες??????? Τα υπόλοιπα κορίτσια που είστε????????

Paros99 καλό ταξίδι και καλά να περάσεις, α, και καλά ψώνια στη Σιγκαπούρη!!! Τελικά θα πάρεις και τα δυο παιδιά;;;

Καλέ που χαθήκατε όλες οι υπόλοιπες;;;;;;;;;;;;; Δεν μας καταδέχεστε;;;;;;;;;;;;;

Εδέησα να φανώ κ γω..

Με το ένα και το άλλο τελικά πέρασε πολύς καιρός από την τελευταία φορά που μπήκα.Σήμερα όμως είμαι πολύ χαρούμενη..Μόλις μίλησα με τον άντρα μου και μου είπε ότι δήλωσε παραίτηση σήμερα και αναχώρηση λεει από το πλησιέστερο λιμανι...Τώρα πότε θα πιάσουν λιμάνι και ποιο θα είναι αυτό ακόμα δε γνωρίζουμε..μπορεί να είναι κ σε πέντε μέρες στη Σιγκαπούρη, μπορεί και σε δέκα μπορεί και σε είκοσι. Το θέμα πάντως είναι ότι τώρα μετράμε αντίστροφα πια!!!! Τουλάχιστον θα κάνουμε γιορτές μαζί και πρέπει να οργανώσουμε και τη βάφτιση της μικρής μας..Υποθέτω κάπου μέσα στον Γενάρη ή αρχές Φλεβάρη θα δούμε..

Pashalitsa σε σκέφτομαι πολύ...οι τελευταίες μέρες θα έιναι χάλια για όλους, όμως σκέψου το σαν..ένα διάλειμμα από την κανονικότητα και όχι το αντίστροφο. Τώρα με τη μικρή δε ξέρω πως θα το αντιμετωπίσεις το ζήτημα αλλά πολύ θα ήθελα να μου πεις καθώς είναι κάτι που θα το αντιμετωπίσω και εγώ πολύ σύντομα. Α, Τι έγινε με το άλλο θέμα; Τελικά πήγε για συνέντευξη από την εταιρία του καλιμαννόπουλου;;

Paros καλό ταξίδι αλήθεια θα πας τελικά και με τα δυο παιδιά; (μακάρι!!!!)

Καλοσωρίζω και τα νέα μέλη του τόπικ!!!!!!! (Στέλλα από Σάμο για σένα είναι).

Ελπίζω να μην εξαφανιστώ πάλι..αλλά τρέχω η έρμη να τα προλάβω όλα (που δεν τα προλαβαίνω και πάλι αλλά λέμε)...και τα βράδυα είμαι συνήθως τοοοοοοοοοοσο πτώμα...

age.png

Καλησπερα κοριτσια αχ ποσο σας καταλαβαινω.με τον αντρα μου ειμαστε 9 χρονια μαζι 2 παντρεμενη,μεχρι πριν 2,5χρονια ταξιδευε εκανα και 10 μηνες να τον δω.τωρα ευτυχος για μενα ειναι καπετανιος του γλυκου νερου οπως λενε και αυτοι,δηλαδη στο περαμα.Μπραβο σας που το αντεχετε θελει κοτσια να μεγαλονεις παιδι μονη σου!!!!!!!!!!!!

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...