Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Δεν κατάλαβα, ντάτζη είναι όλα καλά?

Έγινε κάτι σοβαρό?

Λυπάμα πολύ αν έχει γίνει κάτι!

Αλικατσι μου δεν εγινε τιποτα.πανω πανω στη σελιδα σου οταν κανεις εγγραφη για να μπεις να γραψεις σου λεει καπου "προσωπικα μνμτα".εκει κανεις κλικ και βλεπεις τι σου εχω γραψει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερεεεεεςς!!κοριτσια ευχαριστω πολυ για τον ενδιαφεορν και χιλια συγγνωμη αν σας τρομαξα!δεν εχει γινει απολυτως τιποτα!!!αντιθέτως,σημερα ερχεται ο καλος μουουουοου!!!σημερα το απογευμα τρεχω στο αεροδρομειο!οχι τιποτα αλλο,αν δεν παω αλιμονο μου αυτη τη φορα!περσυ που δεν μπορεσα να παω μου το κοπαναγε ολο το χρονο!!απαπαπαπα!ειμαι πολυ χαρουμενη μονο που τρεχω να τα προλαβω ολα γιατι εχω και δουλεια στο γραφειο!περιμενω τα νεα σας!!!φιλακια!!(η pasxalitsa που ειναι???)

Καλημέρα!

Εχω χαθεί...περιμένω να γεννήσω, σήμερα είναι η ημερομηνία μου υποτίθεται αλλά δεν βλέπω φως στο τούνελ....Δευτέρα θα μου βάλει πόνους αν δεν έχω γεννήσει.

Το καλό ειναι ότι αύριο επιστρέφει και ο άντρας μου από το καράβι οπότε μπορεί να τον περιμένει η νεαρά για να σκάσει μύτη :)

Αντε καλώς να τον δεχτείς ντανίτζα μου! Καλά να περάσετε σήμερα ;)

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Εχω χαθεί...περιμένω να γεννήσω, σήμερα είναι η ημερομηνία μου υποτίθεται αλλά δεν βλέπω φως στο τούνελ....Δευτέρα θα μου βάλει πόνους αν δεν έχω γεννήσει.

Το καλό ειναι ότι αύριο επιστρέφει και ο άντρας μου από το καράβι οπότε μπορεί να τον περιμένει η νεαρά για να σκάσει μύτη :)

Αντε καλώς να τον δεχτείς ντανίτζα μου! Καλά να περάσετε σήμερα ;)

Γιογκινι ευχαριστω!κι εσυ με το καλο να γεννησεις το μωρακι σου!ευτυχως που θα προλαβει και ο συζυγος να το ζησετε μαζι!!!θα ειναι τελεια!!φιλακια πολλα και καλα γεννητουρια!!!:D

Γεια σου Μπου!καλως ήρθες!!ελπιζω να σου πηγαινουν ολα καλα με το ναυτικο σου!μεγαλοι ερωτες αυτοι οι ναυτικοι βρε παιδι μου!εμεις δεν προλαβαμε να κανουμε τιποτα παραπανω απο το να γνωριστουμε και να στρωσουμε λιγο τη σχεση καθ οτι ολιγον παρτσακλα και τα δυο!!να φανταστεις,χθες λεγαμε οτι θα τον υποδεχτω με ενα πιτογυρο που του εχει λειψει αντι να κραταω λουλουδια!!αχαχααααα!!!τεσπα,εσενα που ειναι ο καλος σου?σε τι καραβι ειναι?τι ειδικοτητα εχει?

Ντανζιααααα ηρθεεεεεεεεε!!!!!!!!! τι καλα!!!!!!!!!!!!!!

καλως να τον δεχτεις κ να περασετε τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιογκινι μου με το καλο να δεχτεις και τα δυο μελη!!!!!!!! περιμενουμε νεα για το μωρουλινι σας!!!!!

Εμενα ο καλος μου εφτασε κινα αλλα ειναι αγκυροβολιο... δεν ξερω για ποσο...

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

γεια σας κορίτσια, είμαι καινούργια στην παρέα

ο αρραβωνιαστικός μου είναι μηχανικός και ταξιδεύει εξάμηνα με δεξαμενόπλοιο. Χάρηκα που υπάρχει η παρεούλα εδώ και θα μπορούμε να τα λεμε

Κοριτσια μου καλημερα και χρονια πολλα!!!!!!!!

Ο Αγιος Νικολαος να ειναι παντα οδηγος και προστατης των ναυτικων μας!!!!!!

Αθηνουλη μου, καλως ηρθες!!!!!!!!!!!!!!!! Ειχα καιρο να μπω...

Κιεμενα ο αντρας μου μηχανικος ειναι σε φορτηγα και λειπει7-8μηνα.

Εχουμε και μια μικρη κορουλα και τωρα ζω τα ζορια αλλα η αγαπη μας που ειναι δυνατη ολα τα νικα! Ετσι ευχομαι να ειστε κιεσεις παντα αγαπημενοι και ερωτευμενοι με τον καλο σου!!

Τζα!

Εδω ειμαι κι εγω...δεν προλαβαίνω να κλάσω λέμε! Άλλο ενα παιδί άλλο δυο! Στα τρία δεν μπορώ να φανταστώ πως την παλεύετε :)

Καλά είναι η μπουμπού, γέννησα 19/11 με φυσιολογικό τοκετό και βγήκε 3.750 (σαν τον γιό μου ακριβώς). Τέλειο το ΡΕΑ που πήγα, δεν το περίμενα. Τώρα είμαστε σε φάση προσαρμογής. Δεν προλαβαίνω να μπαίνω στα φόρουμς γιατί εχω και τα Ιταλικά, και τις δουλειές του σπιτιού οπότε....

Χρόνια πολλά! Καλά ταξίδια να έχουν!

Τζα!

Εδω ειμαι κι εγω...δεν προλαβαίνω να κλάσω λέμε! Άλλο ενα παιδί άλλο δυο! Στα τρία δεν μπορώ να φανταστώ πως την παλεύετε :)

Καλά είναι η μπουμπού, γέννησα 19/11 με φυσιολογικό τοκετό και βγήκε 3.750 (σαν τον γιό μου ακριβώς). Τέλειο το ΡΕΑ που πήγα, δεν το περίμενα. Τώρα είμαστε σε φάση προσαρμογής. Δεν προλαβαίνω να μπαίνω στα φόρουμς γιατί εχω και τα Ιταλικά, και τις δουλειές του σπιτιού οπότε....

Όλα καλά λοιπόν!

Κουράγιο μάνα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...