Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Καλημερα!ειμαι στο γραφειο!λειπει το boss σημερα και κανουμε τις δουλιες μας ανθρωπινα.

αλικατσι, κι εγω ετσι κανονιζα περσυ και ειχα κλεισει να παμε στο καρπενησι αλλα φετος ειπα να περιμενω να δω τι θα κανουμε γιατι εχουν προκυψει διαφορα θεματακια και δεν μπορω να παρω πολλες πρωτοβουλιες για εκδρομες κτλ.εμενα αυτο που με καιει κυριως ειναι ολα αυτα που γινονται και πως θα βελτιωσουμε τις ζωες μας σ αυτον εδω τον τοπο που παει κατα διαολου!!!σε ποιο σαιτ μπορουμε να εχουμε εκγυρη πληροφορηση για φορολογικα θεματα στο συγκεκριμενο επαγκελμα ρε κοριτσια?ξερει καμια?

στο μπλογκ στο fb υπαρχει ενημερωση για τετοια θεματα?ειχα μπει σε ενα που ηταν ανοιχτο αλλα βγηκα και εχω κανει τωρα αιτηση σε ενα αλλο που ειναι κλειστο αλλα για καποιο λογο ακομα δεν με εχουν κανει δεκτη.δεν ξερω γιατι αλλα φανταζομαι οτι καποιος λογος ή καποια διαδικασια θα υπαρχει.τεσπα,δεν πειραζει...

οσον αφορα το θεμα χρονος,προσπαθω να κανω πραγματα για να περναει οσο το δυνατον πιο ομορφα και δημιουργικα.δεν μπορω να καθομαι και να μετραω τις μερες μια μια γιατι θα τρελαθω....ειναι πολυ μεγαλα τα διαστηματα...να σου πω τον τελευταιο καιρο μου εχουν μπει ιδεες να μαθω να πλεκω.το βρισκω πολυ ομορφο να μπορω να φτιαχνω δικα μου πουλοβερακια για εμενα και τους δικους μου!σιγουρα καποια στιγμη θα μαθω,απλα θελω να βρω λιγο χρονο γιατι δουλευω μεχρι το απογευμα και μετα παω και γυμανστηριο.να μην κρεμασουμε και πριν παντρευτουμε,χιχιχιχι!!!

ελπιζω να ειναι καλα και τα αλλα κοριτσια και αυτες και τα παιδακια τους.φανταζομαι τρεξιμο που θα πεφτει για να μην μπαινουν καθολου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και πολυ καλα θα κανεις να μαθεις!!! Κιεγω το σκεφτομαι!!! Και δε νομιζω να ειναι τοσο δυσκολο. Σκεψου οτι κατι φιλες μου εμαθαν να πλεκουν μεσω ιντερνετ!!! Οσο για το τρεξιμο οντως εγω με ενα και ειμαι γενικα στο ποδι, αλλα επειδη ακριβως ειναι ενα και ακομα δεν περπαταει(!!) ειμαι καπως πιο ελευθερη στο να κανω και αλλα πραγματα.

Ποτε λετε για γαμο??? :P:p

Και πολυ καλα θα κανεις να μαθεις!!! Κιεγω το σκεφτομαι!!! Και δε νομιζω να ειναι τοσο δυσκολο. Σκεψου οτι κατι φιλες μου εμαθαν να πλεκουν μεσω ιντερνετ!!! Οσο για το τρεξιμο οντως εγω με ενα και ειμαι γενικα στο ποδι, αλλα επειδη ακριβως ειναι ενα και ακομα δεν περπαταει(!!) ειμαι καπως πιο ελευθερη στο να κανω και αλλα πραγματα.

Ποτε λετε για γαμο??? :P:p

Θα κοιταξω κι εγω στο ιντερνετ.εχθες ειδα λιγο πως αρχιζουν για να φτιαξουν τους κομπους αλλα μου φανηκε λιγο δυσκολο.αυτες οι φιλες σου πλεκουν κανονικα τωρα δλδ?φτιαχνουν πουλοβερ ή μονο κασκολακια και τετοια?

για τη σχεση δεν λεμε ακομα,θα πρεπει να ερθει για να δουμε απο κοντα γιατι εχουμε κανει μονο ενα εξαμηνο απο κοντα.λογικα τωρα που θα ερθει και θα περασουμε και δευτερη φορα καποιους μηνες μαζι θα δουμε....δεν θελω να βιαστω και πολυ για να ειμαι σιγουρη γιατι ειναι πολυ ιδιατερη η περιπτωση των ναυτικων και δεν ειναι για παιχνιδια!!

Σωστη σε βρισκω!!! ( ως προς το γαμο)

Ως προς το πλεξιμο, δυστυχως μονο κασκολακια και σκουφακια κανουν. Τουλαχιστον αυτα εχω δει. Εγω παντως δε θα μπορουσα με τιποτα να μαθω απο το ιντερνετ. θα ηθελα να μου το δειξει μια εμπειρη δια ζωσης!!

εγω θα πάω σε κατι workshops που κάνουν στον Κεραμεικό ραπτικής λέγεται THEIA το μέρος και ειναι καταπληκτικό. Αν το πατήσετε το γκουγκλ θα σας το βγάλει λογικά. Κάνουν και πλέξιμο, κέντημα κτλ

Διαφημίσεις

εγω θα πάω σε κατι workshops που κάνουν στον Κεραμεικό ραπτικής λέγεται THEIA το μέρος και ειναι καταπληκτικό. Αν το πατήσετε το γκουγκλ θα σας το βγάλει λογικά. Κάνουν και πλέξιμο, κέντημα κτλ

Φαινεται σουπερ το εργαστηρι!!θα παρω τηλ απο Δευτερα να δω και για πλεξιμο με μεγαλες βελόνες γιατι στο σαιτ δεν το αναφερει.

Τίποτα πιό κοντά σε εμένα δεν υπάρχει?

Αν δεν μπορέσεις τελικά να παρακολουθήσεις, ρώτα αν κάνουν δωρεάν επίδειξη από την εταιρεία της ραπτομηχανής.

Στη δική μου, ερχόταν παλιά μια κυρία κ σου έδειχνε όσες φορές ήθελες.

Κ στο τοπικό κατάστημα της αντιπροσωπείας κάνουν επίδειξη επίσης κ ας την έχω πάρει κάτι χρόνια πριν.

ΥΓ: η κουρτίνα μια χαρά. Την επόμενη καλύτερα θα τα πάω!

Πάρος τί κάνεις καλέ? Πώς είστε?

Ντάτζι..... κουφέτα θα φάμε σε λέω!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα στις καπετανισσες!!! Μολις τελειωσα ενα σιδερο βουνο κ πριν κλεισω τα ματια μου ειπα να μπω να σας χαιρετησω.

Ντανζια μου τι κανεις????

Γεια σου Αλικατσι!!καλα ειμαι,κουρασμενη απο το γραφειο.πεθανε και ενας συγγενεις και οσο να ναι ειναι βαρυ το κλιμα.περιμενω να μαθω ποτε γυριζει ο δικος μου.μαλλον σε αυτο το λιμανι θα μαθουμε.θα μπουνε αποψε.εχω κουραστει πολυ.....εσυ πως εισαι?τι κανεις?

Καλησπερα!! Κατ'αρχην συλλυπητηρια κοπελα μου...:(

Ο δικος μου κλασικα ταξιδευει για Κινα. Εγω εδω στην καθημερινη μου ομορφη ρουτινα. Η μπεμπουλα μεγαλωνει κ ζωηρευει!!! Ωρες ωρες κοιταζω τη θαλασσα και θα θελα να βρισκομουν εκει μαζι του...

Ευχομαι σε αυτο το λιμανι ο καλος σου να σου εχει ευχαριστα!!!!! Ειναι πιο κουραστικο το κοκαλακι της ουρας παρα να εισαι ακομα στην αρχη!! Ειναι ψυχοφθορο ρε γμτ να ειναι να ξεμπαρκαραει και να σου κανουν καψονια η να το καθυστερουν βλακωδως! Σπανε τα νευρα!!! Υπομονη!!

Καλησπερα!! Κατ'αρχην συλλυπητηρια κοπελα μου...:(

Ο δικος μου κλασικα ταξιδευει για Κινα. Εγω εδω στην καθημερινη μου ομορφη ρουτινα. Η μπεμπουλα μεγαλωνει κ ζωηρευει!!! Ωρες ωρες κοιταζω τη θαλασσα και θα θελα να βρισκομουν εκει μαζι του...

Ευχομαι σε αυτο το λιμανι ο καλος σου να σου εχει ευχαριστα!!!!! Ειναι πιο κουραστικο το κοκαλακι της ουρας παρα να εισαι ακομα στην αρχη!! Ειναι ψυχοφθορο ρε γμτ να ειναι να ξεμπαρκαραει και να σου κανουν καψονια η να το καθυστερουν βλακωδως! Σπανε τα νευρα!!! Υπομονη!!

Αλικατσι καλημερα!σου εστειλα πμ.δες τα μηνυματα σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...