Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιόγκα μου το θύμισες κ έβγαλα ξανά τη μηχανή να ράψω κάτι κουρτίνες.

Το αποτέλεσμα θα δείξει.

Οι καλοεισφορές, εφορία κλπο.... άι σιχτιρι!

γιόγκ κάτι για ''αλλαγές'' αποκλειστικά στην ακτοπλοϊα άκουσα?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Υπότιτιλος: κ = και.

και ο κόσμος όλος εννοώ καλέ!

ντάτζι, Παναμά-λατινική πρός ειρηνικό,

παναμά-λατινική προς ατλαντικό- ευρώπη κάνει κ ο νικ!

Τώρα έφτασε ευρώπη. (είχαν καθυστερήσεις)

Μεγάλο σχολείο ο παναμάς!

εμενα ηταν παναμα-ηπα-καναδα απο ειρηνικο και παναμα-ευρωπη απο ατλαντικο.εννοειται καθυστερησεις φουλ στον παναμα.κουλ τον ακουσα αλλα ειναι και λιγο σπασικλακι αυτος,δεν παραπονιεται ακομα και οταν ειναι αγχωμενος.μονο που τσακωνεται οταν δεν δουλευουν οι αλλοι...

alikatsi οχι απλά 15 αλλά 18 αν υπολογίσεις και το 3% του αλληλεγγύης! Παιδιά όποιος μπορεί ειναι για να φεύγει απο αυτό το μπουρδέλο...

Κανω like!ξερει κανεις ποιες χωρες ειναι καλες για να εργαστουν ναυτικοι??μεχρι τωρα δεν ημουν και πολυ υπερ της μεταναστευσης αλλα ετσι οπως το πανε θα μας πιουν το αιμα.οχι και να δουλευουν σαν τους δουλους και να τους τα παιρνουν κιολας,και μαλιστα ενω ειναι ΑΠΟΝΤΕΣ!!!ΕΛΕΟΣ!!

Καλησπερες!ο δικος μου ειναι να ερθει 17 νοεμβρη τελικα απο τις 5 που ελεγε αρχικα.αντε να δουμε αν θα ειναι τοσο...ηταν δυσκολο αυτο το μπαρκο και ειμαι στα προθυρα καταρρευσης πλεον...ελπιζω του χρονου το καλοκαιρι να ειναι εδω να βοηθηθουμε λιγο γιατι ειναι πακετα τα μπαρκα και αν δουλευεις κιολας οταν ερχεται σκιζεσαι κι εδω.μια σε σκιζει η μοναξια,μια η κουραση....

Διαφημίσεις

Κοριτσακια καλησπερα!

σημερα πληροφορηθηκα οτι οι ναυτικοι απο του χρονου θα εχουν φορο 15%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα τρελαθω. Πως θα συνεχισουν ρε γμτ???? Ειναι που ειναι μακρια μεσα στις θαλασσες και λειπου τοσο καιρο για να τα δινουν στους μ.........

συγγνωμη κοριτσια μου...απλα αγανακτησα

Αλικατσι,σου λεω και παλι οτι εισαι τυχερη που εισαι στο χωριο και οχι στην πολη γιατι ολα αυτα τα βιωνεις πιο λαιτ.κατσε εκει και απολαυσε τη μοναξια σου και την ηρεμια σου γιατι εδω στο μπ.....λο θα μας φανε ζωντανους ολους!!τι γινεται με τις πετρες??περιμενω να δω καραβακια να πλεουν....:D

νομίζω μου είπε ο Σπύρος ότι μάλλον για 12% θα πάει τελικά η εφορία....είδωμεν.

Γαμω τους κολικούς μου μέσα κάθε ΣΚ μου την φυλάςει ρε γμτ...αντε να γεννήσω γιατι με βλέπω να πυροβολώ κανέναν :)

Γιογκινι μου, υπομονηηηηη!!!!!!!!

Ντανζια μου κιεσυ υπομονη!! Κοντευουν οι μερουλες που θα τον εχεις κοντα σου. Οσο για την επαρχια ισχυει αυτο που λες γιαυτο εξαλλου και δεν κατεβαινω αθηνα(που θα μπορουσα να εχω μανα και ολη την υπολοιπη οικογενεια γενικα) αλλα μη νομιζεις οτι δεν ενστερνιζομαι την κατασταση. και μονο που νιωθω τους δικους μου ανθρωπους στην πυρα, καιγομαι κιεγω μαζι..κιας ειμαι εδω...στα ηρεμα μερη.

Οπως καταλαβαινεις εχω ενα κεφαλι να σκεφτεται το ¨εδω¨ για το μωρο που μεγαλωνω, το ¨εκει¨για τους γονεις κ τα αδελφια μου και το ¨περα¨ για τον αγαπημενο μου...

Οσο για τις πετρουλες δεν μπορω να βαλω εδω μεσα. Οταν επιστρεψει με το καλο ο δικος μου θα του πω να μου ανεβασει. :D:D

Γιογκινι μου, υπομονηηηηη!!!!!!!!

Ντανζια μου κιεσυ υπομονη!! Κοντευουν οι μερουλες που θα τον εχεις κοντα σου. Οσο για την επαρχια ισχυει αυτο που λες γιαυτο εξαλλου και δεν κατεβαινω αθηνα(που θα μπορουσα να εχω μανα και ολη την υπολοιπη οικογενεια γενικα) αλλα μη νομιζεις οτι δεν ενστερνιζομαι την κατασταση. και μονο που νιωθω τους δικους μου ανθρωπους στην πυρα, καιγομαι κιεγω μαζι..κιας ειμαι εδω...στα ηρεμα μερη.

Οπως καταλαβαινεις εχω ενα κεφαλι να σκεφτεται το ¨εδω¨ για το μωρο που μεγαλωνω, το ¨εκει¨για τους γονεις κ τα αδελφια μου και το ¨περα¨ για τον αγαπημενο μου...

Οσο για τις πετρουλες δεν μπορω να βαλω εδω μεσα. Οταν επιστρεψει με το καλο ο δικος μου θα του πω να μου ανεβασει. :D:D

Σ ευχαριστω αλικατσι.το περιμενω πως και πως...παντως αν και ειναι πολυ νωρις ακομη για τετοια σχεδια,δεν αποκλειεται να την κανω κι εγω σε καμια φαση προς ευβοια.σε ποιο χωριο εισαι αν μπορεις να μου πεις?

Σ ευχαριστω αλικατσι.το περιμενω πως και πως...παντως αν και ειναι πολυ νωρις ακομη για τετοια σχεδια,δεν αποκλειεται να την κανω κι εγω σε καμια φαση προς ευβοια.σε ποιο χωριο εισαι αν μπορεις να μου πεις?

Ντανζια μου δυστυχως εχω υποσχεθει στον αντρουλη μου οτι δε θα δωσω πολλα προσωπικα στο φορουμ και θελω να το σεβαστω...

Αν το κανονισεις και ανεβεις προς βορεια( ;) ) στειλε ενα πμ. :P

Διαφημίσεις

Ντανζια μου δυστυχως εχω υποσχεθει στον αντρουλη μου οτι δε θα δωσω πολλα προσωπικα στο φορουμ και θελω να το σεβαστω...

Αν το κανονισεις και ανεβεις προς βορεια( ;) ) στειλε ενα πμ. :P

Καλημερουδια Αλικατσι!δεν υπαρχει κανενα προβλημα!αν ερθω προς τα κει θα σου πω.ηθελα να να σου πω οτι εχει και μπλογκ στο facebook με γυναικες ναυτικων και θα εχεις κι εκει παρεουλα αν σε ενδιαφερει.να εχεις ακομα περισσοτερα ατομα να μιλας.:D

ασε,εμενα ειπαν στο δικο μου χθες αν μπορει να κατσει ενα 20ημερο ακομα και εχει φρικαρει.στις 17 που ηταν να γυρισει κλεινει 6μηνο,μετα παμε για 7μηνο...τους ειπε να βρουν αλλον αν μπορουν αλλα εχει στεναχωρεθει πολυ και εχω στεναχωρεθει κι εγω μαζι γιατι εχουμε κουραστει και οι δυο.μα δεν καταλβαινουν ρε παιδι μου οτι ειναι βαρβαρα αυτα τα χρονικα διαστηματα?ας κανουν 4 ή εστω 5μηνες συμβασεις και ας επιλεγει ο καθενας αν θελει να κατσει και παραπανω!!

Καλημερουδια Αλικατσι!δεν υπαρχει κανενα προβλημα!αν ερθω προς τα κει θα σου πω.ηθελα να να σου πω οτι εχει και μπλογκ στο facebook με γυναικες ναυτικων και θα εχεις κι εκει παρεουλα αν σε ενδιαφερει.να εχεις ακομα περισσοτερα ατομα να μιλας.:D

ασε,εμενα ειπαν στο δικο μου χθες αν μπορει να κατσει ενα 20ημερο ακομα και εχει φρικαρει.στις 17 που ηταν να γυρισει κλεινει 6μηνο,μετα παμε για 7μηνο...τους ειπε να βρουν αλλον αν μπορουν αλλα εχει στεναχωρεθει πολυ και εχω στεναχωρεθει κι εγω μαζι γιατι εχουμε κουραστει και οι δυο.μα δεν καταλβαινουν ρε παιδι μου οτι ειναι βαρβαρα αυτα τα χρονικα διαστηματα?ας κανουν 4 ή εστω 5μηνες συμβασεις και ας επιλεγει ο καθενας αν θελει να κατσει και παραπανω!!

Ελα ντε?????????? Αυτο αναρρωτιεμαι κιεγω. Γιατι ρε γμτ δεν υπαρχουν κιεδω λιγοτερες συμβασεις οπως στο εξωτερικο. Ο αντρας μου παντως μου ειπε οτι λογικα αυτο θα εφαρμοστει καποια στιγμη. ΠΟΤΕ????!!!!!!!

Αχ εγω θα ελεγα να τους πιεσει. Δεν ξερω εχω ασχημες εμπειριες απο τον δικο μου. Οταν εκανε υπομονη κ δεχοταν να κατσει λιγο ακομα-για να μη δωσει διακαιωματα- τον κρατουσαν 2 μηνες μεσα!! Αφου θυμαμαι μια φορα στο τσακ ηταν να λιποτακτησει!!!! Σε καταλαβαινω κοριτσακι μου. Κανε υπομονη και σε λιγο θα ειστε αγκαλιτσα!!! Για πες...τι εχεις στο προγραμμα?? Θα πατε κανα ταξιδακι??? Φανταζομαι θα αλλαξετε μαζι τη χρονια??

Ελα ντε?????????? Αυτο αναρρωτιεμαι κιεγω. Γιατι ρε γμτ δεν υπαρχουν κιεδω λιγοτερες συμβασεις οπως στο εξωτερικο. Ο αντρας μου παντως μου ειπε οτι λογικα αυτο θα εφαρμοστει καποια στιγμη. ΠΟΤΕ????!!!!!!!

Αχ εγω θα ελεγα να τους πιεσει. Δεν ξερω εχω ασχημες εμπειριες απο τον δικο μου. Οταν εκανε υπομονη κ δεχοταν να κατσει λιγο ακομα-για να μη δωσει διακαιωματα- τον κρατουσαν 2 μηνες μεσα!! Αφου θυμαμαι μια φορα στο τσακ ηταν να λιποτακτησει!!!! Σε καταλαβαινω κοριτσακι μου. Κανε υπομονη και σε λιγο θα ειστε αγκαλιτσα!!! Για πες...τι εχεις στο προγραμμα?? Θα πατε κανα ταξιδακι??? Φανταζομαι θα αλλαξετε μαζι τη χρονια??

Γεια σου Αλικατσι!μαλλον εχουμε μεινει τα δυο μας αυτες τις μερες....δεν εχω τιποτα στο προγραμμα αυτη τη φορα γιατι περιμενω να ερθει ο καλος μου να αποφασισουμε μαζι τι θα κανουμε.το σιγουρο ειναι οτι θα κατεβουμε στην κρητη γιατι εχουμε και οι δυο καταγωγη απο κει και επειδη αυτος το καλοκαιρι δεν μπορεσε να ερθει επειδη ελλειπε θελει να παμε τωρα.(οχι οτι εγω που κατεβηκα το ευχαριστηθηκα.ηταν εκει ολο το σοι και ξερεις,αντι να ηρεμησω και να ξεφυγω απ την μοναξια μου εγινα χειροτερα.δεν ξαναπαω μονη μου)ας ελπισουμε δηλαδη οτι θα ειναι τωρα και οχι το δεκεμβρη...ασε μιλαμε το περιμενω πως και πως να παρω κι εγω αδεια να ξεκουραστω λιγο απο τη δουλεια να μη βλεπω τα μουτρα τους εκει μεσα ολη την ωρα.ειμαι σου λεω χαλια αυτες τις μερες....αφου μιλησαμε στο τηλ σημερα και ενιωθα οτι δεν ειχα τιποτα να πω γιατι εχω βαρεθει να μιλαω απο το τηλεφωνο και θελω να ερθει εδω να τα λεμε απο κοντα...μου λειπει πολυ!εσενα που ειναι ο δικος σου τωρα?εμενα παει προς παναμα.

Καλησπέρα!

Είχα τους γονείς μου και την πεθερά μου εδώ και μου πήραν το κεφάλι!

Καλά ισχύει ότι μπήκαν οι ναυτικοί στην κλίμακα όλων των υπαλλήλων που έχουν φορολογία 20% ? Ακούσατε κάτι;

Ντανζια μου καλημερα και καλο μηνα!!

Σε καταλαβαινω απολυτα!!! Γι'αυτο εψαχνα ενα φορουμ με γυναικες ναυτικων..να μοιραζομαι τις ιδιες ανησυχιες, τον ιδιο καημο, την ιδια λαχταρα!!

Κοριτσι μου, ζησε το σημερα με την προσδοκια του αυριο!! Κανε σα να ειναι ¨αυριο¨ να ερθει ο καλος σου. Μη σταματας να κανεις ονειρα και σχεδια μεχρι να ερθει η ωρα που θα τα πραγματοποιησεις μαζι του!! Σκεψου οτι εμενα ειναι να ερθει γυρω στο Φλεβαρη και απο τωρα ψαχνω ξενοδοχεια για ενα 3ημερακι που λεμε να παμε τα δυο μας!! Ξερεις ποσο το απολαμβανω?? Μου δινει ζωη αυτο ενω καποις φιλες μου μου λενε¨καλα καθεσαι απο τωρα και σκεφτεσαι πουα θα πατε το Φλεβαρη??¨ Ναι!! Γιατι για εμας Αυτος ο μηνας του ερχομου ειναι μια μερα που θα θελαμε να ηταν η επομενη μερα που θα ξημερωσει ο Θεος τη μερα κιετσι φερνουμε(η μαλλον προσπαθουμε να φερουμε) το χρονο πιο κοντα!!!

Ο δικος μου κατευθυνεται προς Κινα...αγνωστο ακομα ποτε θα φτασουν!

Γιογκινι μου καλημερα και καλο μηνα και σε σενα!!!

Εχω ακουσει περι φορολογιας 10 διαφορετικα πραγματα οποτε λεω, να μην αγχωνομαστε αλλο... ολα ακομα τροποποιουνται. ας ελπισουμε να μη μας ριμαξουν και εμας. Δε φτανει το δυσκολο επαγγελμα που κανουν...

ασε να μη τα σκεφτομαι!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...