Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

aliκαστη μου, έχω ζήσει αμέτρητες καταστάσεις μόνη μου.

Όταν εκ των πρσγμάτων δεν έχεις πολλές επιλογές, βρίσκεις λύσεις.

Γιόγκα ραπτομηχανή? Έχω μια της σίνγερ από τότε που πήρα την πρέσσα.

Ζήτημα να έχω ραψει 10 φορές? Κ ο κόσμος όλος!

Ντάτζι άσε τα πουλόβερ κ πιάσε τα κουφέτα σε λέεεεεεω!

εχεχε!την επομενη φορα θα του στειλω κουφετα σε συσκευασια δωρου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εχετε δικιο κοριτσια μου! Και ευχαριστω για το κουραγιο που μου δινετε. Νομιζω πως θα τα καταφερω μονη μου γιατι αγαπω τον αντρα μου αλλα και επειδη πιστευω πολυ στο Θεο! Απλα καποιες φορες(ισως επειδη ειμαι ¨πρωταρα¨) με αυτα που ακουω πανικοβαλομαι!!

Αλικατσι,να πιστευεις και στο θεο και στον αντρα σου και να πιστευεις και στον εαυτο σου γιατι πρακτικα σε αυτον στηριζεσαι τωρα που ο καλος σου λειπει.

λογικο ειναι να πανικοβαλλεσαι.εδω εγω το παθαινω καμια φορα που ειμαι και ελευθερη ακομα.μολις μεγαλωσει λιγο το μωρακι σας και θα φοβασαι λιγοτερο.

ωραιο αυτο με τις πετρες!και μου αρεσουν πολυ και μεσα στο σπιτι οι ζωγραφιστες πετρουλες!!να κανεις καμια να μας τη φωτογραφησεις να την ποσταρεις να τη δουμε.:D (μπορουμε αραγε να ποσταρουμε φωτο εδω?ναι ε?)

εμενα ο δικος μου ειναι υποπλοιαρχος.θα τελειωσει με την ευρωπη θα παει παναμα και απο κει θα ξεμπαρκαρει αλλα μαλλον θα το μαθουμε εκεινες τις μερες.εχω αγωνια και εχω και πολλη δουλεια και ειμαι ανω κατω...

ρε παιδάκι μου γιατί δεν καταλαβαίνω ποτέ τι γράφεις;;;; τι εννοείς Κ ο κόσμος όλος; :) Να μου βάζεις υπότιτλους :)

Υπότιτιλος: κ = και.

και ο κόσμος όλος εννοώ καλέ!

ντάτζι, Παναμά-λατινική πρός ειρηνικό,

παναμά-λατινική προς ατλαντικό- ευρώπη κάνει κ ο νικ!

Τώρα έφτασε ευρώπη. (είχαν καθυστερήσεις)

Μεγάλο σχολείο ο παναμάς!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλησπερα κοριτσακια!!!

Νταντζια μου ευχαριστω για το ενδιαφερον! Εγω να βγαλω φωτο τις πετρουλες αλλα ειμαι πολυυυυυυυυυυυυυ ασχετη με ο,τιδηποτε αλλο και ισως δυσκολευτω να τις περασω μεσα. Η τελευταια που ζωγραφισα ηταν με μαυρο μαρκαδορακι την Παναγιτσα με τον Χριστο στα χερια Της αλλα ολιγον αφαιρετικα!! Εχω κανει φυσικα και ενα καραβι που χανεται στη θαλασσα...

και διαφορα αλλα...

Εμενα ο δικος μου ειναι Β' μηχανικος. Ειναι σε ενα μεγαλο καραβι σχετικα και πανε προς Κινα.

Εσεις σκεφτεστε για γαμο κοπελα μου?? (καπου διαβασα κατι για κουφετακια... ;) )

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Εγω ειμαι κρυωμένη με μπούκωμα...μου το έφερε το αγόρι μου από το σταθμό αλλά τον συγχωρώ γιατί ξύπνησα δίπλα του το πρωί με κοίταξε στα μάτια και μου είπε "είσαι όμορφη"! :)

Κι εγω βαριέμαι απίστευτα χωρίς τον άντρα μου τελευταίες μέρες πριν γεννήσω....νομίζω θα χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο βασικα! Αφού παράγγειλα βιβλία από το αμαζον να μάθω να ράβω που ειμαι ντιπ ντουβάρι! Και θα πάρω και μηχανή, αμε!

Γιογκινι μου περαστικα!!!! Με το καλο το παιδακι σας? Ξερεις φυλο?? Ο αντρουλης σου ποτε επιστρεφει???

Ευχαριστώ.

Κοριτσάκι περιμένω τώρα.

Ο άντρας μου άγνωστο πότε θα βγει σε άδεια...καλά θα έρθει στη γέννα αλλά δεν ξέρω αν θα ξαναγυρίσει στο καράβι ή θα του δώσουν άδεια.

Γιόγκ ελπίζω να είσαι ήδη καλύτερα!

Θα την ξαναβγάλω κ εγώ την ραπτομηχανή.

Ποίο θα είναι το αποτέλεσμα στην κουρτίνα..... θα δείξει!

Αλικαστ τρία παιδιά έχω.

Δεν βγαίνει το τίκερ μου?

Το 07 παντρευτήκαμε.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Γιόγκ ελπίζω να είσαι ήδη καλύτερα!

Θα την ξαναβγάλω κ εγώ την ραπτομηχανή.

Ποίο θα είναι το αποτέλεσμα στην κουρτίνα..... θα δείξει!

Αλικαστ τρία παιδιά έχω.

Δεν βγαίνει το τίκερ μου?

Το 07 παντρευτήκαμε.

Ναι ναι βγαινει!! Απλα ειπα να ρωτησω γενικα και για οσες δεν εχουν τικερακι!

Να σου ζησουν κοπελα μου! Πωπω πως παλευεται με 3 παιδια?? Εγω με το ενα και λαχταραω τη χρυση βοηθεια του αντρουλη μου!! Οπως καταλαβες δεν εχω παρει ακομα τον αερα της γυναικας -μανας- ναυτικου και τα βλεπω ολα λιγο δυσκολα! Εμενα η μικρη μου ειναι 6 μηνων και ειμαι σε αναμονη εμφανισης δοντιου. Ολο κλαιει το καημενουλι και σαλια σαλια σαλια!! :P

Ευχαριστώ.

Κοριτσάκι περιμένω τώρα.

Ο άντρας μου άγνωστο πότε θα βγει σε άδεια...καλά θα έρθει στη γέννα αλλά δεν ξέρω αν θα ξαναγυρίσει στο καράβι ή θα του δώσουν άδεια.

Εγω ευχομαι απο την καρδια μου να γεννησεις ενα υγειεστατο κοριτσακι και να το χαρειτε το σαραντισμο του μαζι με τον αντρουλη σου!

Καλημέρες!

Σήμερα είμαι καλά...δεν ξέρω αν φταίει που πήρα ομοιοπαθητικά ή ξύπνησα και ήπια 8 το πρωί δυο λεμονίτες ΕΨΑ!!!!

Αύριο έρχεται η πεθερούλα μου οπότε θα φάει τα μπαλίδια του αιώνα σε δουλειές και θα έρθει και ο αντρούλης μου διανυκτέρευση :)

Κοριτσακια καλησπερα!

σημερα πληροφορηθηκα οτι οι ναυτικοι απο του χρονου θα εχουν φορο 15%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα τρελαθω. Πως θα συνεχισουν ρε γμτ???? Ειναι που ειναι μακρια μεσα στις θαλασσες και λειπου τοσο καιρο για να τα δινουν στους μ.........

συγγνωμη κοριτσια μου...απλα αγανακτησα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...