Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Αλικάστη καλώς ήρθες!

Δεν είναι κ μικρή η αλλαγή στην ναυτική οικογένεια ο ερχομός ενός παιδιού, οπότε δικαιολογημένα το βλέπεις έτσι. Θα το συνηθίσεις με τον καιρό κ πρέπει να το συνηθίσεις αν εκ των πραγμάτων δεν έχεις άλλη επιλογή για επάγγελμα.

Αργότερα που θα πεί το παιδί στο σχολείο: δεν έχω μπαμπά, γιατί είναι στα καράβια..... έσω έτοιμη λοιπόν.

(Το είπε η Σϋλια στη δασκάλα της κ μου το μετέφερε πρόσφατα η δεύτερη σε συνάντησή μας! Να ανοίξει η γή να με καταπιεί!)

Αυτό κ αν είναι ανέκδοτο.

Πώς είσαι?

Πότε γεννάς? Βάλε κανένα τίκερ!

Πασκουάλε καλές θάλασσες να έχει. Εμέαν φέυγει από αμέρικα κ πάει χόλανντ!

Το σχολείο οκ φέτος?

Ερώτηση: θα φορολογούμαστε κανονικά? Με τίποτα έτσι?!

Ναταλία κατά πως δείχνει επίδομα τριτεκνίας....νιέντε!

Ντάτζη να δείς που θα φάμε κουφέτα από εσένα!;)

Τζινι γεια! ελπιζω να την παλευεις με τα τεκνα!

θελω κι εγω πολυ να κανω 3 παιδακια,και 4 ακομα αν μπορεσω.ειμαι απο οικογενεια με 3 παιδια και μου αρεσει η ιδεα της μεγαλης φαμιλιας!δεν ξερω αν προλαβαινω βεβαια τοσο που εχω φτασει αλλα παντως θα προσπαθησωωω!!:D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!!κοριτσια χαιρομαι πολυ που σας ξαναβρηκα!οπως και περσυ,ετσι και τωρα η παρεα σας ειναι ακρως ανακουφιστικη και ευχαριστη!σημερα με στειλανε απο το γραφειο στον πειραια για μια δουλεια κ ετσι βρηκα ευκαιρια και περασα και απο την εταιρεια του καλου μου και εδωσα ενα δωρακι για τα γενεθλια του που ειναι στις 22(ενα πουλοβερακι που το ζαχαρωνα απο τον αυγουστο).εχω συννενοηθει με τη γυναικα του καπετανιου να του το παραδωσει εκεινη την ημερα και φανταζομαι απο τωρα την εκπληξη του οταν το δει γιατι μου ελεγε οτι κανεις δεν παιρνει δωρο στα γενεθλια του μεσα στο καραβι!!!τωρα γυρισα στο γραφειο και ειναι εδω το αφεντικο το οποιο το τελευταιο τριμηνο φαντασιωνομαι οτι παιρνω καραμπινα και σκοτωνω!!(αληθεια σας λεω,υπαρχουν και τετοιες φαντασιωσεις και η συγκεκριμενη με ευχαριστει οσο και οι πονηρες που κανω για τον καλο μου,γκρρρ)!!!

Μπράβο! Η κίνηση με το πουλοβεράκι είναι πάρα πολύ καλή, δε μπορείς να φανταστείς πόσο θα του αρέσει και πόσο θα το μετρήσει αυτό...

Βασικά οι ναυτικοί έχουνε αυτή τη μελαγχολία του "είμαι μόνος μου και δε με σκέφτεται κανείς εδώ που είμαι", οπότε, κάθε τι που διαψεύδει αυτές τις σκέψεις τους, είναι μια ευχάριστη έκπληξη για εκείνους.

Θυμάμαι την έκπληξη του άντρα μου (τότε χωρίς αυτή την ιδιότητα) όταν είχα πάει ταξίδι μαζί του (το πρώτο) σε γκαζάδικο τις μέρες των εορτών που δε δούλευα και ξαφνικά μπαίνει στην καμπίνα και βλέπει ένα δεντράκι, φατνούλα, γιρλάντες και λαμπάκια παντού, αγγελάκια και ένα σωρό στολίδια! Έτσι :shock: έμεινε!!! Χαχα!

Αμάν! Πρόσεχε τις φαντασιώσεις σου παιδί μου! Μη γίνουμε και κόκκινος κύκλος!:tongue::tongue::tongue:

Αχ πολυ ωραιο αυτο που εκανες ντανζια(σορυ για τα γκρικλις αλλα δεν την παλευω με τα ξενα!!! χιχι) !!

Να τον χαιρεσαι και σε χαιρεται για μια ολοκληρη ζωη!!!

εμεις ειμαστε 6 χρονια μαζι...3 σχεση...3 γαμο!!! Φετος βεβαια εχουμε και την μπουμπου μας και ολα ειναι διαφορετικα! δεν εχω πολυ χρονο για μενα και ο καφες εξω ειναι πολυτελεια! Φανταστειτε οταν καμια φορα ερχεται η μανουλα μου για καμια βδομαδα, νομιζω πως ξαναγεννιεμαι!! Και μονο η παρεα μεσα στο σπιτι που απο τη μωρουδιακη διαλεκτο περναω στην κανονικη ομιλια, ειναι σημαντικο!!

Πασχαλιτσα μου συγγνωμη που θα το πω αλλα μου φαινεται φρικτο αυτο που σου προτειναν οι γονεις. Μα ειναι δυνατον να το πεταξεις στα σκουπιδια???? Ανατριχιαζω και μονο που το σκεφτομαι!! Εγω αν και δεν ειμαι φιλοζωη παντα μενω με την απορια και τη στεναχωρια, αυτα τα δυστυχα ζωα που σκοτωνονται στην ασφαλτο πού καταληγουν??..... Αδικο...πολυ αδικο....

Αχ πολυ ωραιο αυτο που εκανες ντανζια(σορυ για τα γκρικλις αλλα δεν την παλευω με τα ξενα!!! χιχι) !!

Να τον χαιρεσαι και σε χαιρεται για μια ολοκληρη ζωη!!!

εμεις ειμαστε 6 χρονια μαζι...3 σχεση...3 γαμο!!! Φετος βεβαια εχουμε και την μπουμπου μας και ολα ειναι διαφορετικα! δεν εχω πολυ χρονο για μενα και ο καφες εξω ειναι πολυτελεια! Φανταστειτε οταν καμια φορα ερχεται η μανουλα μου για καμια βδομαδα, νομιζω πως ξαναγεννιεμαι!! Και μονο η παρεα μεσα στο σπιτι που απο τη μωρουδιακη διαλεκτο περναω στην κανονικη ομιλια, ειναι σημαντικο!!

Πασχαλιτσα μου συγγνωμη που θα το πω αλλα μου φαινεται φρικτο αυτο που σου προτειναν οι γονεις. Μα ειναι δυνατον να το πεταξεις στα σκουπιδια???? Ανατριχιαζω και μονο που το σκεφτομαι!! Εγω αν και δεν ειμαι φιλοζωη παντα μενω με την απορια και τη στεναχωρια, αυτα τα δυστυχα ζωα που σκοτωνονται στην ασφαλτο πού καταληγουν??..... Αδικο...πολυ αδικο....

Χμ...εγω ειχα την εντυπωση οτι οταν κανεις παιδακια σε αυτες τις περιπτωσεις σπαει η μοναξια αλλα καταλαβαινω την οπτικη σου.κλειστηκες μεσα και δεν μπορεις να εχεις εντονη κοινωνικη ζωη οπως πριν.που μενεις αν επιτρεπεται?εκει που εισαι δεν εχεις καμια κοπελα που να μπορειτε να κανετε παρεουλα ή να εχει κι αυτη παιδακι και να λετε τα δικα σας?

εγω παλι ειμαι στη φαση που ολες οι φιλες μου σχεδον ειναι παντρεμενες και καποιες εχουν και παιδακια και πολλες φορες οταν τις συναντω λενε αυτες για πανες και σχολεια κι εγω ακομα ειμαι χαλαρη και ασχολουμαι με νυχια και μαλλια και ειναι λιγο περιεργο...οταν γυριζω στο σπιτι νιωθω πολυ αδεια.....

Μπράβο! Η κίνηση με το πουλοβεράκι είναι πάρα πολύ καλή, δε μπορείς να φανταστείς πόσο θα του αρέσει και πόσο θα το μετρήσει αυτό...

Βασικά οι ναυτικοί έχουνε αυτή τη μελαγχολία του "είμαι μόνος μου και δε με σκέφτεται κανείς εδώ που είμαι", οπότε, κάθε τι που διαψεύδει αυτές τις σκέψεις τους, είναι μια ευχάριστη έκπληξη για εκείνους.

Θυμάμαι την έκπληξη του άντρα μου (τότε χωρίς αυτή την ιδιότητα) όταν είχα πάει ταξίδι μαζί του (το πρώτο) σε γκαζάδικο τις μέρες των εορτών που δε δούλευα και ξαφνικά μπαίνει στην καμπίνα και βλέπει ένα δεντράκι, φατνούλα, γιρλάντες και λαμπάκια παντού, αγγελάκια και ένα σωρό στολίδια! Έτσι :shock: έμεινε!!! Χαχα!

Αμάν! Πρόσεχε τις φαντασιώσεις σου παιδί μου! Μη γίνουμε και κόκκινος κύκλος!:tongue::tongue::tongue:

Ασε,εγω την προηγουμενη φορα που ξεμπαρκαρε δεν μπορεσα να παω να τον παρω(και βεβαια δεν πηγε κανενας αλλος) και ακομα μου το χτυπαει( και νομιζω θα μου το χτυπαει για παντα) οτι δεν πηγε κανεις και δεν θελει κανεις να πηγαινει και να μην τον σκεφτεται κανενας και κατι τετοια...

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια μου!!

Νταζια μου μενω σε ενα χωριο της Ευβοιας και γνωριζω ελαχιστο κοσμο. Γενικα ειμαι πολυ κοινωνικη και θελω να πιστευω πως σιγα σιγα θα κανω τις γνωριμιες μου. Δυστυχως ομως συμβαινει εντονα αυτο που προανεφερα...

Ολες εχουν τους αντρες τους εδω. Κοντα τους. Διπλα τους. στον καφε..στη βολτα..στο σπιτι..τα κυριακατικα μεσημερια.. Εμενα θα παρουν??? Ξερεις πως με αντιμετωπιζουν οι περισσοτεροι, σα να ειμαι μονη με ξωγαμο!! Συγγνωμη κιολας που μιλαω ετσι σκληρα αλλα καπως ετσι ειναι. Ευτυχως υπαρχουν και καποιες εξαιρεσεις καλων ανθρωπων...Και τωρα με το παιδι οταν θα μεγαλωσει φανταζομαι θα δικτυωθω με μανες κλπ..Οι γονεις μου ζουν Αθηνα και εχω κιαλλα αδελφια που που τους αναγκαζει αυτο να πρεπει να ειναι εκει.

Για μενα παλι δυστυχως ειναι δυσκολο να παω να ζησω ξανα στο πατρικο μου μαζι με το παδι. Εχω βρει τη βολιτσα μου στο σπιτακι μας. Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα!! Το ιδανικο θα ηταν να εμενα στο δικο μυ σπιτι κοντα στους γονεις μου και τους συγγενεις μου.

Τεσπα.. καλα να'μαστε... Ο αντρουλης μου μου λειπει πολυυυυυυ αλλα δεν ξερω αν ειναι μαζοχισμος, τον θαυμαζω για το επαγγελμα του και παιρνω δυναμη!

Μηπως εχει ακουσει καμια κοπελα απο σας αν θα εφαρμοστει ποτε και στην Ελλαδα το συστημα με λιγοτερες συμβασεις οπως συμβαινει σε πολλες χωρες?? Δηλ. αντι για 7μηνες να ειναι 4μηνες ή 3μηνες????

Αναφερομαι στα ποντοπορα.

αλικατσι να υπάρχουν εταιρίες με μικρότερες συμβάσεις.

Τι να σου πώ μωρέ υπομονή...σε καμιά παιδική χαρά μπορεί να γνωρίσεις καμιά μανούλα να λέτε καμιά κουβέντα. Θα μεγαλώσει και το παιδάκι σου και θα έχεις την καλύτερη παρέα :)

Ευχαριστω Γιογκινι μου για την απαντηση! Πρεπει να το ψαξουμε τοτε λιγο γιατι ο αντρας μου εχει την εντυπωση οτι στα ποντοπορα η λιγοτερη συμβαση ειναι 7μηνη(φορτηγα) και 6μηνη(γκαζαδικα).

Καλησπερα κοριτσια μου!!

Νταζια μου μενω σε ενα χωριο της Ευβοιας και γνωριζω ελαχιστο κοσμο. Γενικα ειμαι πολυ κοινωνικη και θελω να πιστευω πως σιγα σιγα θα κανω τις γνωριμιες μου. Δυστυχως ομως συμβαινει εντονα αυτο που προανεφερα...

Ολες εχουν τους αντρες τους εδω. Κοντα τους. Διπλα τους. στον καφε..στη βολτα..στο σπιτι..τα κυριακατικα μεσημερια.. Εμενα θα παρουν??? Ξερεις πως με αντιμετωπιζουν οι περισσοτεροι, σα να ειμαι μονη με ξωγαμο!! Συγγνωμη κιολας που μιλαω ετσι σκληρα αλλα καπως ετσι ειναι. Ευτυχως υπαρχουν και καποιες εξαιρεσεις καλων ανθρωπων...Και τωρα με το παιδι οταν θα μεγαλωσει φανταζομαι θα δικτυωθω με μανες κλπ..Οι γονεις μου ζουν Αθηνα και εχω κιαλλα αδελφια που που τους αναγκαζει αυτο να πρεπει να ειναι εκει.

Για μενα παλι δυστυχως ειναι δυσκολο να παω να ζησω ξανα στο πατρικο μου μαζι με το παδι. Εχω βρει τη βολιτσα μου στο σπιτακι μας. Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα!! Το ιδανικο θα ηταν να εμενα στο δικο μυ σπιτι κοντα στους γονεις μου και τους συγγενεις μου.

Τεσπα.. καλα να'μαστε... Ο αντρουλης μου μου λειπει πολυυυυυυ αλλα δεν ξερω αν ειναι μαζοχισμος, τον θαυμαζω για το επαγγελμα του και παιρνω δυναμη!

Μηπως εχει ακουσει καμια κοπελα απο σας αν θα εφαρμοστει ποτε και στην Ελλαδα το συστημα με λιγοτερες συμβασεις οπως συμβαινει σε πολλες χωρες?? Δηλ. αντι για 7μηνες να ειναι 4μηνες ή 3μηνες????

Αναφερομαι στα ποντοπορα.

Ωωω!η ευβοια ειναι τελεια!εγω εχω συγγενεις και φιλους στη χαλκιδα και πηγαινω πολυ συχνα και πηγαινουμε και με τον καλο μου γιατι εχει κι αυτος τη γιαγια του εκει.πολυ ομορφο μερος να μεγαλωνεις παιδια...ε,γιατι δεν παιρνεις το μωρο να κατεβεις που και που αθηνα να περνας μερικες μερες να βλεπεις και τους δικους σου και τους φιλους σου και να ξεσκας μωρε?

επισης,εγω νομιζω οτι μπορεις να κανεις ομορφα πραγματα οπως πχ να ασχοληθεις λιγο με την κηπουρική αν σου αρεσει ή να βαλεις κανενα λαχανικο στον κηπο να ασχολεισαι να περναει η μερα σου και δεν χρειαζεται να αποχωριζεσαι και το νινι σου για να πεις οτι θα εχεις κανεναν αναγκη να σου το κραταει.

φιλους δεν ξερω ποσο γρηγορα θα κανεις στο χωριο αλλα αν ειναι ετσι οπως τα λες τα πραγματα και σε αντιμετωπιζουν ετσι περιεργα,τοτε θα παρει λιγο χρονο και γι αυτους να το δουν αλλιως και για σενα να χαλαρωσεις,οποτε παιρνε τους δικους σου φιλους ανελιπως να τα λετε να τα βγαζεις απο μεσα σου.

απο μια αποψη καλα εκανες και εφυγες παντως γιατι ετσι οπως εχουν τα πραγματα εδω την αθηνα το κοστος και τα εξοδα εχουν αυξηθει τοσο πολυ που εχει γινει πλεον κουραστικο.ισως εκει να εισαι πιο ασφαλης απο την κριση και να μπορει και ο καλος σου να καθεται λιγο παραπανω απ οτι αν ησασταν εδω.κι εγω αν μπορουσα αυτη τη στιγμη θα τα παραταγα και θα εφευγα.εχω κουραστει πολυ απο ολα.ενα σπιτακι στο χωριο με τον καλο μου και την ηρεμια μου και τελος...

εμενα ο δικος μου ειναι ευρωπη τωρα και περιμενουμε να δουμε αν θα μπει αντικαταστατης για να ξεμπαρκαρει αρχες νοεμβρη και εχω μεγαλη αγωνια.αυτος δε, εχει αρχισει να τα χανει απο την κουραση.απο το δευτερο μηνα ηθελε να βγει αυτη τη φορα.ειναι μεγαλο το καραβι και τα χει παιξει...

Κοριτσια μου με εμπειρια στην οικογενεια ναυτικων, θελω την αισιοδοξια σας γιατι σημερα εγινε κατι και αγχωθηκα!!

Μιλουσα με μια φιλη μου στο τηλ και μου ελεγε πως τα παιδι της ειναι αρρωστουλη(πυρετο βηχα κλπ) και τα χει παιξει. εχει 2 παιδακια και το μεγαλο της αρρωστησε. Μου ¨εφερε την καταστροφη¨! Ειχε τρελαθει.. να λεει¨αχ και δεν την παλευω αλλο, και ταχω παιξει με τον εναν αρρωστο και τον αλλο να βγαζει δοντια, κοιμαμαι 2 ωρες καθε βραδυ και..και..και.."

Σκεφτομουν εμενα εκεινη την ωρα κοριτσια μου... Αν μιλαει εκεινη ετσι που εχει τον αντρα της, τη μανα της, τις αδελφες της, τα πεθερικα της, εγω τι θα πρεπει να κανω σε μια(μακρια μας) τετοια περιπτωση??? Αυτες οι γυναικες πρεπει να σκεφτονται εμας και να παιρνουν θαρρος. Εγω στο πολυ δυσκολο καλοκαιρι που περασα με το νεογεννητο και μονη μου σκεφτομουν τα χειροτερα και ευλογουσα το Θεο που ειμαστε καλα.

Μπορει να σας κουραζω πολυ με ολο αυτο που βγαζω αλλα εχω αναγκη να μιλησω με γυναικες συζυγους ναυτικων και μανες, γιατι εσεις γνωριζετε τη ζωη μας και ειστε ενα βημα μπροστα απο μενα.

Που θα παει...θα βρω τη δυναμη.. απτο να γυρισω στην Αθηνα προκειμενου να εχω καπου καπου τη μαμα μου, θα βρω δυναμεις μονη μου...

Ντανζια μου σε ευχαριστω πολυ για τις ωραιες ιδεες σου! Η αληθεια ειναι οτι και κηπο να ειχα(που δεν εχω) δε νομιζω να ασχολουμουν με την κηπουρικη διοτι δεν το κατεχω! Εχω ξεκινησει ομως μια αλλη ασχολια και μου αρεσει... ζωγραφισω πετρες και βοτσαλα! Ασχετο αλλα κατι ειναι κιαυτο. Με κανει και χαλαρωνω λιγακι. Εχω στο μυαλο μου και τον ερωτα μου και εχω μεγαλυτερη εμπνευση. Ευχομαι ολοψυχα(πιο ολοψυχα δε γινεται!) να βρεθει αμεσα αντικαταστατης και ο καλος σου τον αλλο μηνα να βρισκεται στην αγκαλια σου!! Μηχανικος ειναι?

Διαφημίσεις

alikatsi μην πελαγώνεις από τώρα που έχεις ένα μωρό!!! Κάθε πράγμα στον καιρό του :) Οι γυναίκες των ναυτικών μπορούν να καταφέρουν τα πάντα μόνες τους :)

Λοιπόν εμένα μου ήρθε να μάθω ραπτομηχανή! Περιμένω την πεθερά να έρθει από Κέρκυρα να μου φέρει μηχανή από μια θεία του άντρα μου και να μου δείξει πως να μην ράψω τα δάχτυλα μου :) Επίσης βρήκα μια κοπέλα να μου κάνει ιταλικά 2 ώρες την εβδομάδα με 5 ευρω την ωρα. Τώρα που πήγε ο μικρός σταθμό βαριέμαι και το μωρό να έρθει ε πάλι πόσο θα με τρέξει; δεύτερο παιδί ειναι δεν έχει να τρελαθώ :)

Κοριτσια μου με εμπειρια στην οικογενεια ναυτικων, θελω την αισιοδοξια σας γιατι σημερα εγινε κατι και αγχωθηκα!!

Μιλουσα με μια φιλη μου στο τηλ και μου ελεγε πως τα παιδι της ειναι αρρωστουλη(πυρετο βηχα κλπ) και τα χει παιξει. εχει 2 παιδακια και το μεγαλο της αρρωστησε. Μου ¨εφερε την καταστροφη¨! Ειχε τρελαθει.. να λεει¨αχ και δεν την παλευω αλλο, και ταχω παιξει με τον εναν αρρωστο και τον αλλο να βγαζει δοντια, κοιμαμαι 2 ωρες καθε βραδυ και..και..και.."

Σκεφτομουν εμενα εκεινη την ωρα κοριτσια μου... Αν μιλαει εκεινη ετσι που εχει τον αντρα της, τη μανα της, τις αδελφες της, τα πεθερικα της, εγω τι θα πρεπει να κανω σε μια(μακρια μας) τετοια περιπτωση??? Αυτες οι γυναικες πρεπει να σκεφτονται εμας και να παιρνουν θαρρος. Εγω στο πολυ δυσκολο καλοκαιρι που περασα με το νεογεννητο και μονη μου σκεφτομουν τα χειροτερα και ευλογουσα το Θεο που ειμαστε καλα.

Μπορει να σας κουραζω πολυ με ολο αυτο που βγαζω αλλα εχω αναγκη να μιλησω με γυναικες συζυγους ναυτικων και μανες, γιατι εσεις γνωριζετε τη ζωη μας και ειστε ενα βημα μπροστα απο μενα.

Που θα παει...θα βρω τη δυναμη.. απτο να γυρισω στην Αθηνα προκειμενου να εχω καπου καπου τη μαμα μου, θα βρω δυναμεις μονη μου...

Ντανζια μου σε ευχαριστω πολυ για τις ωραιες ιδεες σου! Η αληθεια ειναι οτι και κηπο να ειχα(που δεν εχω) δε νομιζω να ασχολουμουν με την κηπουρικη διοτι δεν το κατεχω! Εχω ξεκινησει ομως μια αλλη ασχολια και μου αρεσει... ζωγραφισω πετρες και βοτσαλα! Ασχετο αλλα κατι ειναι κιαυτο. Με κανει και χαλαρωνω λιγακι. Εχω στο μυαλο μου και τον ερωτα μου και εχω μεγαλυτερη εμπνευση. Ευχομαι ολοψυχα(πιο ολοψυχα δε γινεται!) να βρεθει αμεσα αντικαταστατης και ο καλος σου τον αλλο μηνα να βρισκεται στην αγκαλια σου!! Μηχανικος ειναι?

εμενα η κουμπαρα μου(που την αγαπω πολυ βεβαια) εχει ενα παιδι,μενει πανω απ τη μανα της(που της μαγειρευει καθημερινα σχεδον),δουλευει στο δημοσιο και 2¨30 ειναι σπιτι και ο αντρας της κι αυτος στο δημοσιο και κανονιζει και παει πιο αργα για να κραταει και το μωρο τα πρωινα που δεν μπορει η μανα της ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ!!!!!!μη δινεις σημασια σε κανεναν,κοιτα τις δικες σου δυναμεις και εφοσον επελεξες αυτη τη ζωη θα πρεπει να βρεις και καινουριες.φαινεσαι ηρεμη και συγκροτημενη.χαλαρωσε και απολαυσε τα καλα του παιδιου και του αντρουλη σου...

Εχετε δικιο κοριτσια μου! Και ευχαριστω για το κουραγιο που μου δινετε. Νομιζω πως θα τα καταφερω μονη μου γιατι αγαπω τον αντρα μου αλλα και επειδη πιστευω πολυ στο Θεο! Απλα καποιες φορες(ισως επειδη ειμαι ¨πρωταρα¨) με αυτα που ακουω πανικοβαλομαι!!

aliκαστη μου, έχω ζήσει αμέτρητες καταστάσεις μόνη μου.

Όταν εκ των πρσγμάτων δεν έχεις πολλές επιλογές, βρίσκεις λύσεις.

Γιόγκα ραπτομηχανή? Έχω μια της σίνγερ από τότε που πήρα την πρέσσα.

Ζήτημα να έχω ραψει 10 φορές? Κ ο κόσμος όλος!

Ντάτζι άσε τα πουλόβερ κ πιάσε τα κουφέτα σε λέεεεεεω!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Γιόγκα ραπτομηχανή? Έχω μια της σίνγερ από τότε που πήρα την πρέσσα.

Ζήτημα να έχω ραψει 10 φορές? Κ ο κόσμος όλος!

Ντάτζι άσε τα πουλόβερ κ πιάσε τα κουφέτα σε λέεεεεεω!

ρε παιδάκι μου γιατί δεν καταλαβαίνω ποτέ τι γράφεις;;;; τι εννοείς Κ ο κόσμος όλος; :) Να μου βάζεις υπότιτλους :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...