Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αλικάστη καλώς ήρθες!

Δεν είναι κ μικρή η αλλαγή στην ναυτική οικογένεια ο ερχομός ενός παιδιού, οπότε δικαιολογημένα το βλέπεις έτσι. Θα το συνηθίσεις με τον καιρό κ πρέπει να το συνηθίσεις αν εκ των πραγμάτων δεν έχεις άλλη επιλογή για επάγγελμα.

Αργότερα που θα πεί το παιδί στο σχολείο: δεν έχω μπαμπά, γιατί είναι στα καράβια..... έσω έτοιμη λοιπόν.

(Το είπε η Σϋλια στη δασκάλα της κ μου το μετέφερε πρόσφατα η δεύτερη σε συνάντησή μας! Να ανοίξει η γή να με καταπιεί!)

Καλώς ήρθες alikatsi!

Δύσκολα καταλαβαίνει κάποιος τη ζωή του ναυτικού και τη γυναίκα του οπότε μην παρεξηγείς. Ο κόσμος το μόνο που σκέφτεται είναι ότι βγάζουν πολλά φράγκα και πρέπει να είσαι ευγνώμων που έχεις τέτοιο άντρα. Τεσπα δεν μπορείς να το αλλάξεις αυτο.

Το διαδίκτυο είναι μεγάλη παρέα για σένα μιας και μένεις και επαρχία.

Αυτό κ αν είναι ανέκδοτο.

Πώς είσαι?

Πότε γεννάς? Βάλε κανένα τίκερ!

Πασκουάλε καλές θάλασσες να έχει. Εμέαν φέυγει από αμέρικα κ πάει χόλανντ!

Το σχολείο οκ φέτος?

Ερώτηση: θα φορολογούμαστε κανονικά? Με τίποτα έτσι?!

Ναταλία κατά πως δείχνει επίδομα τριτεκνίας....νιέντε!

Ντάτζη να δείς που θα φάμε κουφέτα από εσένα!;)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημέρα!!! Μόλις μίλησα με τον άντρα μου και φεύγει από Αμερική με orders προς Δυτική Αφρική. Έχει κοιμηθεί μια ώρα γιατί είχαν κάτι προβλήματα λέει (ήθελα να ήξερα ο άλλος ο πρώτος δεν ήταν εκεί;) και έχει 8 ώρες stand by μπροστά του...

Τί εύκολη δουλειά! Γιατί δε στέλνουμε τους βουλευτές να δουλέψουν εκεί; Και μετά λέμε γιατί ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή; Είναι ηλίου φαεινότερον! Κάπου θα ξεσπάσει η οργή του κόσμου! Είδα όλα τα μέτρα που ετοιμάζονται και κοντεύω να πάθω εγκεφαλικό!

Η μάνα μου έχει 20 χρόνια ΤΕΒΕ, περιμένει εδώ και 10 χρόνια να συμπληρώσει την ηλικία των 65 για να πάρει μια μικρή σύνταξη να συμπληρώνει αυτή του πατέρα μου και τώρα που έφτασε στα 64 λένε ότι θα το κάνουν 21 χρόνια για ελάχιστη σύνταξη (από 15 που ήταν) και ότι θα την πάρει στα 67! Κοντεύει να πεθάνει από τη στενοχώρια της μιλάμε! Τί κράτος είναι αυτό που ανά πάσα στιγμή αλλάζουν ΟΛΟΙ οι νόμοι και ξεθεμελιώνεται η ζωή όλων;;;

Είμαι τόσο ταραγμένη... Και τσιμουδιά ακόμα στον άντρα μου για την εφορία...

Αχ, κορίτσια, είμαι περίλυπη!!! Σήμερα έθαψα το ένα το σκυλί μου...:cry::cry::cry:

Τη μάζεψα πριν από 7 χρόνια από τους δρόμους μισοπεθαμένη και πολύ άρρωστη και δεν πέρασε μέρα που αυτό το πιτ μπουλ να μην φυλάξει το σπίτι μας ή μέρα που να μην μου γλείψει το χέρι πριν σκύψει για να φάει... Δεν έχω ξαναδει τέτοιο πράγμα σε σκυλί (έχουν περάσει αρκετά σκυλιά από τα χέρια μου), κάθε μέρα μου έλεγε ευχαριστώ... Μόλις την Πέμπτη που ήρθε ο τεχνικός του ΟΤΕ, όρμησε στα κάγκελα και μόλις της φώναξα να φύγει εξαφανίστηκε... Πέρασαν τα χρόνια της, ήταν ήδη 5-6 ετών όταν τη μάζεψα... Δε θα ξεχάσω ποτέ τα γαλάζια μάτια της και την αγάπη που μου είχε... Τις τελευταίες 2 μέρες μου είπε ο πατέρας μου ότι δεν έτρωγε όλο το φαί της... Αυτό ήταν...

Την έθαψα κοντά στο νεκροταφείο της Καλλιτεχνούπολης κάτω από ένα πεύκο και της είπα "αντίο φιλαράκι"...

Αχ κορίτσια, είμαι κομμάτια από τον πόνο... Πάνω που έφυγε και ο άντρας μου... Και πώς του το λένε τώρα...

Καλημέρα!

Πασχαλίτσα συλληπητήρια για το σκυλάκι σου :(

Με τη φορολογία το είχα ακούσει κι εγώ στην συνάντηση Σαμαρά-εφοπλιστών...περιμένατε εσεις να την σκαπουλάρουν οι ναυτικοί δηλαδή;;;; Α δεν θα σκάσω περιμένω τον εμφύλιο και προετοιμάζομαι ψυχολογικά!

Γεννάω μέσα Νοέμβρη....αν αντέξει μέχρι τότε η κοιλούμπα δηλαδή! ο καλός μου έχει πάει Βόλο-Σκιάθο γραμμή και έχω στεναχωρεθεί μη με πιάσουν οι πόνοι και δεν προλάβει να έρθει.

Ο μικρός σταθμό...σχετικά καλά τα πράγματα κι εγώ αναβάλλω συνέχεια αυτό το ρημάδι το σκούπισμα-σφουγγάρισμα...μάλλον δεν θα κληρώσει και σήμερα!

Διαφημίσεις

Pασχαλίτσα συλλυπητήρια!

Αυτό που έλεγες κ δίπλα που σου γρίλιζε όταν το πρωτοπλησίασες???

Κρίμα γμτ!

Γιόγκα σκορπαίο θα κάνεις?

Θα καλοπεράσετε δηλ!

Για την εφορία γνώριζε ήδη ο νικ.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλα μου κοριτσια, σας ευχαριστω ολες ολοψυχα για το καλωσορισμα σας!!

Εβαλα το μωρακι μου για υπνο, μαζεψα λιγο κουζινα, εκανα και ενα ωραιοτατο τσιγαρακι(οσο το επιτρεπει φυσικα ο καιρος γιατι με τα κρυα να δω τι θα κανω) και ξαπλωσα με τον υπολογιστη να με συντροφευει!!

Επαθα ενα σοκ με αυτα που διαβασα περι φορολογιας και θελω να πιστευω οτι δε θα το ξεφτυλισουν τοσο πολυ! Δε φτανει που ολο και πληθαινουν τα ξενα πληρωματα στα καραβια, θα αποτελειωσουν και τους ελληνες ναυτικους που υπαρχουν!!! Αν ειναι δυνατον με αυτο το κρατος! Ολοι ρε γμτ κοιτανε μονο ο,τι θελουν να δουν, δηλαδη τα λεφτα! Ουτε που λογαριαζουν τη δυσκολια!! Το να ειναι τοσοι μηνες σε ενα καραβι με αντιξοες συνθηκες, μακρια απο οικογενειες... και φυσικα αντι να ενισχυουν αυτες τις οικογενεις που μενουν πισω, πανε να τις ριμαξουν!!! Ημαρτον!!

Τι να πω....

Εμενα ο αντρουλης μου κατευθυνεται προς Κινα... εχουμε ακομα μελλον για να τον ξαναδω..γυρω στο Φλεβαρη θα ερθει. Εχω κουραστει κοριτσια μου. Και οσο κιαν ειναι νωρις, δεν μπορω να σκεφτομαι πως θα ειναι οταν θα ερθει και δευτερο παιδακι???...... Πως θα την παλεψω??

Αστε που μου λειπει και παααααααρα πολυ και ερωτικα!!:oops::oops:

Οταν γεννησα, ηρθαμε σε επαφη μια φορα κιαυτη ηταν επιφανειακη....

Αχ!!!! πως θα περασουν οι μηνες??? Φανταστειτε ποσο θα του λειπει και του αντρουλη μου αν μου λειπει εμενα τοσο!!! :tongue:

Θελω πολυ να μαθαινω τα νεα σας και να λεμε τις εμπειριες μας!!

Εχω χαρει πολυ με το φορουμ αυτο!

Καληνυχτα κοριτσια μου!

Αχ, κορίτσια, είμαι περίλυπη!!! Σήμερα έθαψα το ένα το σκυλί μου...:cry::cry::cry:

Τη μάζεψα πριν από 7 χρόνια από τους δρόμους μισοπεθαμένη και πολύ άρρωστη και δεν πέρασε μέρα που αυτό το πιτ μπουλ να μην φυλάξει το σπίτι μας ή μέρα που να μην μου γλείψει το χέρι πριν σκύψει για να φάει... Δεν έχω ξαναδει τέτοιο πράγμα σε σκυλί (έχουν περάσει αρκετά σκυλιά από τα χέρια μου), κάθε μέρα μου έλεγε ευχαριστώ... Μόλις την Πέμπτη που ήρθε ο τεχνικός του ΟΤΕ, όρμησε στα κάγκελα και μόλις της φώναξα να φύγει εξαφανίστηκε... Πέρασαν τα χρόνια της, ήταν ήδη 5-6 ετών όταν τη μάζεψα... Δε θα ξεχάσω ποτέ τα γαλάζια μάτια της και την αγάπη που μου είχε... Τις τελευταίες 2 μέρες μου είπε ο πατέρας μου ότι δεν έτρωγε όλο το φαί της... Αυτό ήταν...

Την έθαψα κοντά στο νεκροταφείο της Καλλιτεχνούπολης κάτω από ένα πεύκο και της είπα "αντίο φιλαράκι"...

Αχ κορίτσια, είμαι κομμάτια από τον πόνο... Πάνω που έφυγε και ο άντρας μου... Και πώς του το λένε τώρα...

Πασχαλιτσα μου ομορφη, αν και δεν εχω σκυλακι, μπορω να σε νιωσω...

ειναι φρικτο να χανεις μια ζωη... πηρε την αγαπη σας και αυτο μετραει..

Να το θυμαστε παντα με χαρα... Και σε θαυμαζω που βρηκες τη δυναμη να το θαψεις. αχ...πολυ στεναχωριεμαι μ'αυτα. Δεν ξερω τι αλλο να πω...

συλλυπητηρια... :cry:

Κοριτσια γεια σας!καποιες απο σας μπορει να με θυμαστε γιατι εγραφα εδω και πριν απο καποιο διαστημα αλλα ειχα σταματησει γιατι σε καποια φαση ειχα χωρισει με τον δικο μου για ενα ανοητο σκηνικο που ειχε γινει.τελικα τα ξαναβρηκαμε αμεσως την επομενη μερα της αποχωρησης μου απο το cafe και ειμαστε ακομα μαζι,συνολικα δλδ 1,5 χρονο.τωρα δεν ειναι εδω,λειπει ταξιδι εδω και 5 μηνες περιπου και σε 1 η 1,5 μηνα θα γυρισει.τον αυγουστο πηγα και για 2 μερουλες στο καραβι στην ιταλια και ηταν τελιεα!σας διαβαζω συχνα αλλα δεν γραφω γιατι η σχεση μας ειναι πολυ εντονη και δεν θελω να γραφω συνεχεια γι αυτην μια και το καφε ειναι για μανουλες.πηρα σημερα το θαρρος να σας γραψω γιατι ειμαι σε φαση που τα εχω φτυσει λιγο απο το διαστημα που λειπει ο καλος μου και ηθελα να το πω καπου να ξεσπασω χωρις να με πρηζουν να βρω καποιον εδω....ειναι μεγαλος ο ερωτας και δεν σβηνει ο ατιμος.τελικα,παρολες τις αντιξοοτητες εχουμε καταφερει με καποιο τροπο να ειμαστε μαζι και ειμαι χαρουμενη και περηφανη μαζι!

Κοπελα μου μεγαλη κουβεντα αυτη που λες!! Στο συγκεκριμενο μαλιστα επαγγελμα, οταν ο ερωτας ειναι δυνατος, συμβαινει το αντιθετο με τα υπολοιπα ζευγαρια, ολο και δυναμωνει!! Η αποσταση και η απουσια ανανεωνει το ζευγαρι και φουντωνει το παθος! Ειναι ισως ενα απο τα δυο,τρια θετικα του επαγγελματος αυτου. Ευχομαι ολα να πανε καλα και να μας λες ευχαριστα! Και οι τσακωμοι και τα καυγαδακια ειναι το αλατοπιπερο!! Αρκει να μην ειναι συχνοι και εντονοι. Ζησε τον ερωτα σου!!!

Πασχαλιτσα μου ομορφη, αν και δεν εχω σκυλακι, μπορω να σε νιωσω...

ειναι φρικτο να χανεις μια ζωη... πηρε την αγαπη σας και αυτο μετραει..

Να το θυμαστε παντα με χαρα... Και σε θαυμαζω που βρηκες τη δυναμη να το θαψεις. αχ...πολυ στεναχωριεμαι μ'αυτα. Δεν ξερω τι αλλο να πω...

συλλυπητηρια... :cry:

Η άλλη επιλογή που είχα ήταν αυτή που με πίεζαν να εφαρμόσω οι γονείς μου, να την πετάξω στα σκουπίδια...:mad: Ε, όχι ρε γμτ! Ένα σκυλί που σε αγάπαγε και σε φύλαγε 7 χρόνια και δεν πέρναγε κουνούπι από το σπίτι, δεν μπορείς να το πετάξεις στα... σκουπίδια σαν άχρηστο αντικείμενο. Όσο για το κουράγιο μην τα ρωτάτε... Έσκαβα, έκλαιγα, έτρεμαν τα χέρια μου και μετά από λίγη ώρα και τα πόδια μου, ένα ράκος έγινα... Και όμως την κουβάλησα 27 κιλά σκυλί από το πορτ μπαγκάζ μέχρι το δέντρο (καμιά 50ρια μέτρα) στα χέρια... Τώρα από εδώ που είναι το σπίτι το βλέπω το δέντρο, βγαίνω το πρωί και της λέω καλημέρα...:(

Το άλλο μου το σκυλί όταν τη ρωτούσα που είναι η Ήρα, με κοίταξε στα μάτια ακίνητη και περίλυπη (ενώ όταν ήταν εκεί η Ήρα έτρεχε να τη φωνάξει) και μετά έχωσε τη μουσούδα της ανάμεσα στα πόδια μου κοντά στα γεννητικά όργανα και δεν την έβγαζε από εκεί...:shock: Κάθεται κολλημένη στο τζάμι και όλη μέρα δεν ξεκολλάει από εκεί... Πρέπει να νιώθει πολλή μοναξιά ρε γμτ, δεν κουνιέται σχεδόν καθόλου όλη μέρα...

Διαφημίσεις

Κοριτσια γεια σας!καποιες απο σας μπορει να με θυμαστε γιατι εγραφα εδω και πριν απο καποιο διαστημα αλλα ειχα σταματησει γιατι σε καποια φαση ειχα χωρισει με τον δικο μου για ενα ανοητο σκηνικο που ειχε γινει.τελικα τα ξαναβρηκαμε αμεσως την επομενη μερα της αποχωρησης μου απο το cafe και ειμαστε ακομα μαζι,συνολικα δλδ 1,5 χρονο.τωρα δεν ειναι εδω,λειπει ταξιδι εδω και 5 μηνες περιπου και σε 1 η 1,5 μηνα θα γυρισει.τον αυγουστο πηγα και για 2 μερουλες στο καραβι στην ιταλια και ηταν τελιεα!σας διαβαζω συχνα αλλα δεν γραφω γιατι η σχεση μας ειναι πολυ εντονη και δεν θελω να γραφω συνεχεια γι αυτην μια και το καφε ειναι για μανουλες.πηρα σημερα το θαρρος να σας γραψω γιατι ειμαι σε φαση που τα εχω φτυσει λιγο απο το διαστημα που λειπει ο καλος μου και ηθελα να το πω καπου να ξεσπασω χωρις να με πρηζουν να βρω καποιον εδω....ειναι μεγαλος ο ερωτας και δεν σβηνει ο ατιμος.τελικα,παρολες τις αντιξοοτητες εχουμε καταφερει με καποιο τροπο να ειμαστε μαζι και ειμαι χαρουμενη και περηφανη μαζι!

Καλέεεεε! Welcome back!

Μπράβο που τα ξαναβρήκατε και πρόσεχε να μη δώσεις άλλη τέτοιου είδους αφορμή... Σε λίγο καιρό που θα γυρίσει εύχομαι να περάσετε τέλεια!!!

Καλημερα!!κοριτσια χαιρομαι πολυ που σας ξαναβρηκα!οπως και περσυ,ετσι και τωρα η παρεα σας ειναι ακρως ανακουφιστικη και ευχαριστη!σημερα με στειλανε απο το γραφειο στον πειραια για μια δουλεια κ ετσι βρηκα ευκαιρια και περασα και απο την εταιρεια του καλου μου και εδωσα ενα δωρακι για τα γενεθλια του που ειναι στις 22(ενα πουλοβερακι που το ζαχαρωνα απο τον αυγουστο).εχω συννενοηθει με τη γυναικα του καπετανιου να του το παραδωσει εκεινη την ημερα και φανταζομαι απο τωρα την εκπληξη του οταν το δει γιατι μου ελεγε οτι κανεις δεν παιρνει δωρο στα γενεθλια του μεσα στο καραβι!!!τωρα γυρισα στο γραφειο και ειναι εδω το αφεντικο το οποιο το τελευταιο τριμηνο φαντασιωνομαι οτι παιρνω καραμπινα και σκοτωνω!!(αληθεια σας λεω,υπαρχουν και τετοιες φαντασιωσεις και η συγκεκριμενη με ευχαριστει οσο και οι πονηρες που κανω για τον καλο μου,γκρρρ)!!!

Η άλλη επιλογή που είχα ήταν αυτή που με πίεζαν να εφαρμόσω οι γονείς μου, να την πετάξω στα σκουπίδια...:mad: Ε, όχι ρε γμτ! Ένα σκυλί που σε αγάπαγε και σε φύλαγε 7 χρόνια και δεν πέρναγε κουνούπι από το σπίτι, δεν μπορείς να το πετάξεις στα... σκουπίδια σαν άχρηστο αντικείμενο. Όσο για το κουράγιο μην τα ρωτάτε... Έσκαβα, έκλαιγα, έτρεμαν τα χέρια μου και μετά από λίγη ώρα και τα πόδια μου, ένα ράκος έγινα... Και όμως την κουβάλησα 27 κιλά σκυλί από το πορτ μπαγκάζ μέχρι το δέντρο (καμιά 50ρια μέτρα) στα χέρια... Τώρα από εδώ που είναι το σπίτι το βλέπω το δέντρο, βγαίνω το πρωί και της λέω καλημέρα...:(

Το άλλο μου το σκυλί όταν τη ρωτούσα που είναι η Ήρα, με κοίταξε στα μάτια ακίνητη και περίλυπη (ενώ όταν ήταν εκεί η Ήρα έτρεχε να τη φωνάξει) και μετά έχωσε τη μουσούδα της ανάμεσα στα πόδια μου κοντά στα γεννητικά όργανα και δεν την έβγαζε από εκεί...:shock: Κάθεται κολλημένη στο τζάμι και όλη μέρα δεν ξεκολλάει από εκεί... Πρέπει να νιώθει πολλή μοναξιά ρε γμτ, δεν κουνιέται σχεδόν καθόλου όλη μέρα...

Πασχαλιτσα,τα θερμα μου συλληπητηρια.εγω ειχα σκυλακι 12 χρονια και οταν πεθανε εκανα αλλα 2-3 χρονια να το ξεπερασω.βγαιναμε βολτα στη γειτονια και ολοι ελεγαν που ειναι το σκυλι!εμπαινα μεσα στο σπιτι και νομιζα οτι θα ερθει τρεχοντας!μεγαλο σοκ!το σκυλι ειναι κανονικα μελος της οικογενειας και καταλαβαινει τα παντα.

ελπιζω να ηρεμησεις συντομα και να εισαι καλα.καλα εκανες και το εθαψες.ετσι το εχουμε θαψει κι εμεις στο πισω μερος του σπιτιου μας και ειναι παντα κοντα μας.

συλλυπητηρια και παλι.

Κοπελα μου μεγαλη κουβεντα αυτη που λες!! Στο συγκεκριμενο μαλιστα επαγγελμα, οταν ο ερωτας ειναι δυνατος, συμβαινει το αντιθετο με τα υπολοιπα ζευγαρια, ολο και δυναμωνει!! Η αποσταση και η απουσια ανανεωνει το ζευγαρι και φουντωνει το παθος! Ειναι ισως ενα απο τα δυο,τρια θετικα του επαγγελματος αυτου. Ευχομαι ολα να πανε καλα και να μας λες ευχαριστα! Και οι τσακωμοι και τα καυγαδακια ειναι το αλατοπιπερο!! Αρκει να μην ειναι συχνοι και εντονοι. Ζησε τον ερωτα σου!!!

Αλικατσι γεια σου και σε ευχαριστω!

κανε κουραγιο και δειξε δυναμισμο γιατι αυτες οι στιγμες που μας παιρνει απο κατω ειναι οι χειροτερες.το περασα κι εγω αυτο το διαστημα παρολο που ειμαι μονη χωρις υποχρεωσεις και πραγματικα με αποσυντονισε.ενιωθα σαν κυριουλα που καθεται και πλεκει.ευτυχως τωρα ξαναγραφτηκα γυμναστηριο γιατι ειχα σταματησει και μου εκανε πολυ καλο.να προσπαθεις να κανεις οτι μπορεις και για τον εαυτο σου,εστω και κατι πολυ πολυ μικρο καθε μερα.μη στεναχωριεσαι μονο γιατι το σημαντικοτερο ειναι οτι εχεις βρει τον ανθρωπο σου.αυτο αρκει και σου το λεω με καθε επισημοτητα και εμπειρια γιατι ειμαι στα 34 και τον δικο μου τον γνωρισα στα 32,οποτε εχω καλη και τεκμηριωμενη αποψη των πραγματων.και κυριως μην ακους ΚΑΝΕΝΑΝ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...