Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Να σου πώ την αλήθεια εγώ δεν θα το έκανα. να πάρω διακοπές το μωρό μωρό δηλ. Θα φοβόμουν αρκετά. Έχεις κ τη μαμά σου μαζί?

Η Σύλια στον ίδιο σταθμό κ τα δίδυμα σπίτι. Ακόμα κάνω σκέψεις μήπως κ τα πάω παιδικό, αλλά μετά το περσινό κάζο με τον άλεξ είμαι εξαιρετικά επιφυλλακτική.

Σίγουρα δεν έχει εισοδηματικά κριτήρια το επίδομα?

Καταργήθηκαν?

Ο τεό έπεσε σε καλό κάπτεν? Του έδειξε πέντε πράγματα, ή έπεσε με στραβάδι? Θέλει/ νιώθει έτοιμος να πιάσει?

Ε όχι να πάρω και την μαμά μου στις διακοπές!!! Είπαμε! Με βοηθάει πολύ ο συζυγούλης μου οπότε είμαστε μια χαρά!!! Μου έλεγε μια φίλη μου που έχει παιδάκι 2.5 ετών οτι ψάχνει προορισμό που να έχει κοντά μεγάλο νοσοκομείο για να νιώθει ασφάλεια! Δλδ οι γονείς που μένουν μόνιμα στην παραμεθόριο τι πρέπει να κάνουν??? Υπερβολικό μου φαίνεται! Έχουμε νοικιάσει διαμέρισμα και έχουμε όλες τις ανέσεις του σπιτιού! Οπότε τι να φοβηθώ???

Τι να σου πω τζίνι, η υπεύθυνη του ΟΓΑ στο δήμο μου είπε οτι προς το παρόν δεν υπάρχουν.. Την ρώτησα για να μην μαζέψω τόσα χαρτιά άδικα!

Ναι λέει οτι έκανε μόνο δουλειές κάπτεν σε αυτό το βαπόρι που ήταν! Του είπαν βέβαια απο την εταιρία οτι θα πάει για αρχή σαν 2ος και στην πορεία θα πιάσει κάπτεν!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ε όχι να πάρω και την μαμά μου στις διακοπές!!! Είπαμε! Με βοηθάει πολύ ο συζυγούλης μου οπότε είμαστε μια χαρά!!! Μου έλεγε μια φίλη μου που έχει παιδάκι 2.5 ετών οτι ψάχνει προορισμό που να έχει κοντά μεγάλο νοσοκομείο για να νιώθει ασφάλεια! Δλδ οι γονείς που μένουν μόνιμα στην παραμεθόριο τι πρέπει να κάνουν??? Υπερβολικό μου φαίνεται! Έχουμε νοικιάσει διαμέρισμα και έχουμε όλες τις ανέσεις του σπιτιού! Οπότε τι να φοβηθώ???

Τι να σου πω τζίνι, η υπεύθυνη του ΟΓΑ στο δήμο μου είπε οτι προς το παρόν δεν υπάρχουν.. Την ρώτησα για να μην μαζέψω τόσα χαρτιά άδικα!

Ναι λέει οτι έκανε μόνο δουλειές κάπτεν σε αυτό το βαπόρι που ήταν! Του είπαν βέβαια απο την εταιρία οτι θα πάει για αρχή σαν 2ος και στην πορεία θα πιάσει κάπτεν!!

Σου ζήτησαν κ αυτά τα δικαιολογητικά για την 10ετή παραμονή σου στην Ελλάδα??

Καλύτερα να πήγαινες στα κεντρικά. Θα καθυστερήσεις παραπάνω μέσω δήμου. Λογικά πάντα, γιατί διάβασα κ μια περίπτωση κοπέλας δίπλα στο φόρουμ, που τα πήρε όλα στο τρ[ιμηνο. Πρωτοφανές, αλλά ήταν από δράμα

Να σου πώ κ εγώ με τα δίδυμα κ συνολικά με τρία παιδιά (είναι δεν είναι ο νικ μαζί), φοβάμαι Ναταλία.

(Σύβωτα έχει σκορπιούς? Ρώτα κ πές μου πλιζ)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Γεια σας κορίτσια!

Ζω και δε ζω! Αυτή η μετακόμιση υπήρξε ένας εφιάλτης! Ακόμα ΔΕΝ έχουμε πάει διακοπές και μάλλον τελικά θα πάμε Πάρο, για Δρυός ή Χρυσή Ακτή υπολογίζω! Το μόνο που θέλουμε είναι να είμαστε όλη μέρα στην παραλία ξάπλα! Είμαστε και οι δυο δυο πτώματα! Αύριο κλείνω δωμάτιο και εισιτήρια, Σάβατο θα φύγουμε! Θα τα αφησω σχεδόν όλα μέσα σε κούτες, δε με νοιάζει! Ρε κορίτσια, 3 φορές πήγε και ήρθε το φορτηγό! Έλεος δηλαδη... Κουβαλήσαμε μέχρι και τέντες, συρματοπλέγματα, σώλήνες, ό,τι του φανεί του Λωλοστεφανή... Σας μιλάω ειλικρινά ότι τα έχω δει όλα!

Πάρος, αν έχεις καμιά πρόταση για ξενοδοχείο καλοδεχούμενη! Α, και να τα εκατοστίσει η κοράκλα σου!

(Τα Σύβοτα αποκλείστηκαν όπως και η Ζάκυνθος που ήθελα εγώ γιατί χάλασε το κλιματιστικό του αυτοκινήτου, θέλει ανταλλακτικό από εξωτερικό και εγώ τέτοιο ταξίδι να με πιάσει το κεφάλι μου δεν το γουστάρω)!

Γεια σας κορίτσια!

Ζω και δε ζω! Αυτή η μετακόμιση υπήρξε ένας εφιάλτης! Ακόμα ΔΕΝ έχουμε πάει διακοπές και μάλλον τελικά θα πάμε Πάρο, για Δρυός ή Χρυσή Ακτή υπολογίζω! Το μόνο που θέλουμε είναι να είμαστε όλη μέρα στην παραλία ξάπλα! Είμαστε και οι δυο δυο πτώματα! Αύριο κλείνω δωμάτιο και εισιτήρια, Σάβατο θα φύγουμε! Θα τα αφησω σχεδόν όλα μέσα σε κούτες, δε με νοιάζει! Ρε κορίτσια, 3 φορές πήγε και ήρθε το φορτηγό! Έλεος δηλαδη... Κουβαλήσαμε μέχρι και τέντες, συρματοπλέγματα, σώλήνες, ό,τι του φανεί του Λωλοστεφανή... Σας μιλάω ειλικρινά ότι τα έχω δει όλα!

Πάρος, αν έχεις καμιά πρόταση για ξενοδοχείο καλοδεχούμενη! Α, και να τα εκατοστίσει η κοράκλα σου!

(Τα Σύβοτα αποκλείστηκαν όπως και η Ζάκυνθος που ήθελα εγώ γιατί χάλασε το κλιματιστικό του αυτοκινήτου, θέλει ανταλλακτικό από εξωτερικό και εγώ τέτοιο ταξίδι να με πιάσει το κεφάλι μου δεν το γουστάρω)!

Στην πάρο? Εχεί γίνει επικίνδυνο το νησί τελυταία!:tongue:

Δεν είχες τελειώσει με τα της μετακόμισης?

Φαντάζομαι κούραση! Αναρωτιόμουν που έχεις εξαφανιστεί!

Τώρα διακοπές? Η μικρή? Σχολείο πότε ξεκινάει?

Ναταλία είχε γενέθλια η Ματ?

Χρόνια πολλά! Πάντα γερή χαρούμενη κ ευτυχισμένη να είναι!

Τί κάνει το μπεμπέ????

Στα πήραν στο σταθμό? Της κουμπάρας μου νιεντε!

Νέο: είναι έγκυος!:shock:

Τα πάνε καλά με τον λακαμά εδώ κ καιρό. Ίδωμεν!

Καλά, άμα τον πετύχεις στον δρόμο, δώστου μια να πέσει στο γκρεμό κ μή σε απασχολήσει τπτ πλιζ!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

• 4 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα κορίτσια δεν το πιστεύω ότι 20 μέρες δεν γράψατε τίποτα, βρε το ρίξατε όλες στο facebook;

Εμείς τελικά πήγαμε διακοπές στην Πάρο, μείναμε στο Δρυο για πιο οικονομκά και κάθε μέρα σχεδόν ήμασταν Χρυσή Ακτή. Το τί τρέξιμο έριξε η μικρή μου στην αμμουδιά είναι το κάτι άλλο! Κάθε βράδυ έπεφτε σε κώμα από την κούραση η καημένη! Κι εμείς επιτέλους αράξαμε και ξεκουραστήκαμε. Βέβαια με το που γυρίσαμε άρχισε πάλι το τρέξιμο αλλά δε βαριέσαι, είχαμε την πολυτέλεια να ξεκουραστούμε 10 μέρες και αυτό μου φτάνει και μου περισσεύει.

Το σχολείο άρχισε και όλα καλά μέχρι τώρα, το σχολικο περνάει 07,50 που το θεωρώ πολύ καλή ώρα και μου φαίνεται σαν θαύμα ότι κάποιος πάει το παιδί στο σχολείο, μετά την ανελέητη περσινή ταλαιπωρία.

Κατά το τέλος του μήνα θα φύγει και ο ναυτικός του σπιτιού... :cry:

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια δεν το πιστεύω ότι 20 μέρες δεν γράψατε τίποτα, βρε το ρίξατε όλες στο facebook;

Εμείς τελικά πήγαμε διακοπές στην Πάρο, μείναμε στο Δρυο για πιο οικονομκά και κάθε μέρα σχεδόν ήμασταν Χρυσή Ακτή. Το τί τρέξιμο έριξε η μικρή μου στην αμμουδιά είναι το κάτι άλλο! Κάθε βράδυ έπεφτε σε κώμα από την κούραση η καημένη! Κι εμείς επιτέλους αράξαμε και ξεκουραστήκαμε. Βέβαια με το που γυρίσαμε άρχισε πάλι το τρέξιμο αλλά δε βαριέσαι, είχαμε την πολυτέλεια να ξεκουραστούμε 10 μέρες και αυτό μου φτάνει και μου περισσεύει.

Το σχολείο άρχισε και όλα καλά μέχρι τώρα, το σχολικο περνάει 07,50 που το θεωρώ πολύ καλή ώρα και μου φαίνεται σαν θαύμα ότι κάποιος πάει το παιδί στο σχολείο, μετά την ανελέητη περσινή ταλαιπωρία.

Κατά το τέλος του μήνα θα φύγει και ο ναυτικός του σπιτιού... :cry:

Κ μου φάνηκε ψές οτι είδα πασχαλίτσα μνμ στο καφέ. Λέω μπά! Πεταρίζουν τα μάτια μου! Ποιό φασε καλέ? Ακόμα δεν το έπιασα.

Πού πάει ο σύζυγος? Τί ταξίδια έχει?

Στου κουμπάρο μου την εταιρεία πάντως ψάχνουν απεγνωσμένα για πρώτους. lpg npg δεν θυμάμαι ακριβώς σε ποιό τύπο είναι.

Αλλά τα έχει παίξει, πολύ κούραση κ αλλαγή προορισμών. Ούτε σε φορτηγό να ήταν!

Κ εμένα έχουν λυθεί τα χέρια μου έστω με το μεσημεριανό σχολικό που την γυρνάει φέτος!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Αχ, καλέ το γαλλικό σου με πεθαίνει!!!:D

Δεν έχω ιδέα που θα πάει ταξίδια ο άντρας μου, μάλλον θα το πάρει από Ευρώπη όμως, οπότε θα έχει μικρή ταλαιπωρία ταξιδιού!

Αυτό το πράγμα που από τη μια ακούω ότι κάποιες εταιρίες ψάχνουν απελπισμένα για πρώτους και δεύτερους και από την άλλη κάποιοι μιλάνε για ανεργία στον κλάδο, δεν το καταλαβαίνω ειλικρινά!

Η εταιρία του άντρα μου πήρε Ρουμάνο πρώτο γιατί δεν έβρισκε Έλληνα και τα καράβια της έχουν ξεπεράσει τα 30!

Καλημέρες!

Πασχαλίτσα μου άντε με το καλό να φύγει και να γυρίσει σύντομα.

Εγω καλά, φουσκώνω επικίνδυνα και με ρωτάνε όλοι αν είμαι στις μέρες μου :(

Σήμερα θα γράψω και τον μικρό στο σταθμό αλλά επειδή είναι κοντά όσο μπορώ θα τον πηγαίνω εγω να γλιτώσουμε το σχολικό. Εμένα σήμερα έφυγε ο σύζηγος για το Νήσος Χίος, θα μείνει εκεί μέχρι να γεννήσω λογικά.

Κοριτσια καλησπερα σας!!

Ειμαι κανουρια στο φορουμ και δεν μπορω να σας περιγραψω τη χαρα μου που υπαρχει αυτο το φορουμ!!!

Χρειαζομαι την παρεα σας...τη στηριξη σας γιατι στην κυριολεξια μονο εσεις καταλαβαινετε τη θεση της γυναικας ναυτικου.

Δε θελω να σας κουρασω γι'αυτο μπαινω στο θεμα...

Παντρεμενη 3 χρονια με τον καλο μου¨ναυτικο¨ και φετος με νεο μελος!!

Μια γλυκια κορουλα μολις 5 μηνων. Δε φανταζομουν ομως οτι θα ηταν τοσο δυσκολα χωρις τον αντρα μου εδω. Ταξιδευει σε ποντοπορα και κανει 7μηνα- 8μηνα ταξιδια. Νιωθω τοσο μονη... οση κιαν ειναι η κουραση με το παιδι δε συγκρινεται με την κουραση της μοναξιας. Αυτος με ηρεμει, με κανει να χαλαρωνω, να χαιρομαι και φυσικα η βοηθεια του τον πρωτο μηνα ηταν πολυτιμη. Ζω στην επαρχια και δεν εχω κανεναν εδω περα απο γνωστους και φιλους. Με πιανει λοιπον η κουραση και η απογοητευση..πως θα την παλεψω για τα υπολοιπα χρονια??? Ωρες ωρες νευριαζω και τα βαζω με τον εαυτο μου, που παντρευτηκα ναυτικο. Αλλα τον αγαπω τοσο πολυ που οταν τον γνωρισα τι ανθρωπος ηταν μονο το επαγγελμα δεν κοιταξα. Τωρα ομως ολη την ωρα σκεφτομαι μακαρι να το αφησει και ναρθει εδω κοντα μου...Αλλα δυσκολο μου λεει δεν ειναι καιρος για ανοιγματα σε περιοδο κρισης...

Βλεπω στο δρομο τα ζευγαρια με τα παιδαικια τους και με πιανει ζηλεια...το ξερω λαθος μου, αλλα με πιανει. Και οταν μου λενε τη τρελη ατακα¨α!! τα ξερες αυτα οταν τον παντρευτηκες¨ με πιανει θυμος!! Πως τα ηξερα?? Δεν ειχα και πριν παιδι να δω πως ειναι. Δεν παραπονεθηκα ποτε πριν..τωρα με το παιδι ομως ναι!! Δε το κρυβω..μου λειπει και νιωθω πολυ μονη.

Και παρηγορουμαι να σκεφτομαι πως υπαρχουν κιαλλες γυναικες στην ιδια θεση με εμενα. Και θα'θελα τοσο πολυ να ειχα επαφες με τετοιες γυναικες για να παιρνω κουραγιο.

Ετσι βρηκα εσας!! Εστω και μεσα απο εναν υπολογιστη νιωθω πως θα με καταλαβετε και θα με στηριξετε οι πιο παλιες και εμπειρες με παιδια!!!

Σας ευχαριστω εκ των προτερων και ελπιζω να τα λεμε εδω.

Να ειστε ολες καλα και να χαιρεστε τις οικογενειες!

Καλες Θαλασσες στους ναυτικους μας!!

Διαφημίσεις

Καλώς ήρθες alikatsi!

Δύσκολα καταλαβαίνει κάποιος τη ζωή του ναυτικού και τη γυναίκα του οπότε μην παρεξηγείς. Ο κόσμος το μόνο που σκέφτεται είναι ότι βγάζουν πολλά φράγκα και πρέπει να είσαι ευγνώμων που έχεις τέτοιο άντρα. Τεσπα δεν μπορείς να το αλλάξεις αυτο.

Το διαδίκτυο είναι μεγάλη παρέα για σένα μιας και μένεις και επαρχία.

Yogini Μου σ'ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα!!

Οπως τα λες ειναι!! Δε λεω μπορει να υπαρχει οικονομικη ασφαλεια αλλα οποιος ειναι εξω απο το χορο αυτο, μονο αυτο βλεπει...

Τελος παντων...ευτυχως δεν ειμαι η μονη!! Μακαρι να τα λεμε ολες συχνα εδω!! Να εισαι καλα και να χαιρεσαι την οικογενεια σου!

Διαβάστε και αυτό να χαρείτε....

http://www.marinews.gr/pub/Category.asp?lang=gr&page=1&catid=6&contentid=19049

Μπήκα να καλωσορίσω την κοπέλα και τώρα έχουν παγώσει τα δάχτυλά μου στο πληκτρολόγιο... Ας μου πει κάποιος ότι δεν ισχύει αυτό το πράγμα!!!!!!! Για ποιο 6% μιλάμε;;; Η φορολογία των ναυτικών ξεπερνά το 10% ήδη... Και μιλάμε μόνο για φόρο εισοδήματος έτσι;;; Όχι για ακίνητα και τέτοια!

Καλύτερα να μην πω τίποτα στον άντρα μου, θα πάθει εγκεφαλικό πραγματικά. Θα περιμένω να το διασταυρώσω πρώτα, δεν έχω ακούσει κάτι στις ειδήσεις προς το παρόν (δε βλέπω και πολλές εδώ που τα λέμε, δεν προλαβαίνω). Ο άντρας μου έφυγε χθες, είναι ήδη Αμερική και μπαίνει σήμερα στο πλοίο. Το τρέξιμο των τελευταίων ημερών ήταν απίστευτο...

Πω, πω, βρε Πάρος, πάει ο ύπνος μου για απόψε...:(

Κοπελιά μου καλώς ήλθες! Όπως έχω γράψει και άλλες φορές, κανένας δεν ξέρει τη ζωή των ναυτικών πιο καλά από τις γυναίκες τους (αυτές που ασχολούνται τουλάχιστον). Όλα όσα λένε οι άλλοι είναι σα να μιλάμε εμείς για αστροφυσική χωρίς να έχουμε ιδέα...

Ήρθε και ο ΟΤΕ σήμερα να μου βάλει τηλέφωνο και κάπου στο δίκτυο του σπιτιού υπάρχει βραχυκύκλωμα... Οπότε γιοκ τηλέφωνο και ίντερνετ, αγόρασα πάλι κάρτα για ασύρματο σήμερα...

Συγνώμη επειδή έχω πάθει σοκ και νυστάζω κιόλας, καταλαβαίνω καλά ότι μιλάμε για υπερδιπλάσια φορολογία από αυτή που πληρώνουν σήμερα;;;

Κοριτσια γεια σας!καποιες απο σας μπορει να με θυμαστε γιατι εγραφα εδω και πριν απο καποιο διαστημα αλλα ειχα σταματησει γιατι σε καποια φαση ειχα χωρισει με τον δικο μου για ενα ανοητο σκηνικο που ειχε γινει.τελικα τα ξαναβρηκαμε αμεσως την επομενη μερα της αποχωρησης μου απο το cafe και ειμαστε ακομα μαζι,συνολικα δλδ 1,5 χρονο.τωρα δεν ειναι εδω,λειπει ταξιδι εδω και 5 μηνες περιπου και σε 1 η 1,5 μηνα θα γυρισει.τον αυγουστο πηγα και για 2 μερουλες στο καραβι στην ιταλια και ηταν τελιεα!σας διαβαζω συχνα αλλα δεν γραφω γιατι η σχεση μας ειναι πολυ εντονη και δεν θελω να γραφω συνεχεια γι αυτην μια και το καφε ειναι για μανουλες.πηρα σημερα το θαρρος να σας γραψω γιατι ειμαι σε φαση που τα εχω φτυσει λιγο απο το διαστημα που λειπει ο καλος μου και ηθελα να το πω καπου να ξεσπασω χωρις να με πρηζουν να βρω καποιον εδω....ειναι μεγαλος ο ερωτας και δεν σβηνει ο ατιμος.τελικα,παρολες τις αντιξοοτητες εχουμε καταφερει με καποιο τροπο να ειμαστε μαζι και ειμαι χαρουμενη και περηφανη μαζι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...