Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

ωχ ρε κοριτσάκι τι έπαθες!

να σου πω παντού μπορεί να υπάρχουν και να μην έχουμε πάρει γραμμή.

Τι να σου πω τώρα....να πεις στον ιδιοκτήτη οτι θα φύγεις και θα κάνεις αγωγή αν δεν σου δώσει τα χρήματα σου πισω; δεν ξερω....τι να σου πω ρε γμτ :(

εγω ειμαι πλέον 5 μηνών και μάλλον ειναι κόρη τελικά.

δεν είναι σίγουρο ακόμα για κορίτσι?

Yogini τέλειααα! Εγώ σε 10 μέρες μπαίνω στον μήνα μουυυυ!!! Επιτέλους γιατί έχω κουραστεί πολύυυυυ...

Υ.Γ. Όποια έχει fb έχει δημιουργηθεί μια κλειστή ομάδα με Γυναίκες Ναυτικών ας μου στείλει pm! Γιατί εδώ μας διαβάζουν ΌΛΟΙ....

άντε κ σε λίγο επίσημα τρίτεκνη!

ο τεό πότε θα έρθει? ή ήρθε?

για δώσε πλεροφορίες καλέ.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας κορίτσια,τι κάνετε?...ο μπαμπάς μου τελικά έφυγε χθές...τώρα πια βρίσκεται στην βραζιλία...είχαν βέβαια και τις αναποδιές τους γιατί έχασαν τις βαλίτσες τους αλλά ευτυχώς είχαν μπερδευτεί σε άλλη πτήση...πετούσε μαζί με τον καπετάνιο και τον υποπλοίαρχο και είχε παρέα...εγώ δεν είμαι και στα καλύτερά μου...είναι πολύ δύσκολη η προσαρμογή μετά απο 10 μήνες...και χθές συνειδητοποίησα και κάτι...οι πραγματικοί φίλοι φαίνονται στα δύσκολα...οι δήθεν "κολλητές" χθες π τις είχα ανάγκη ήταν άφαντες αντίθετα όμως ένας φίλος μου(ο μεγάλος έρωτάς μου αλλά δεν το ξέρει) προσπάθησε να με κάνει να νιώσω καλύτερα και μμ συμπαραστάθηκε και επίσης δύο κοπέλες που απλά κάνουμε παρέα ενδιαφέρθηκαν...τελικά δεν πρέπει να εμπιστεύομαι κανένα αλλά άργησα να το καταλάβω...αυτά από εμένα...συγνώμη αν σας κουράζω με τα δικά μου...τα λέμε...φιλάκια :):)

Yogini τέλειααα! Εγώ σε 10 μέρες μπαίνω στον μήνα μουυυυ!!! Επιτέλους γιατί έχω κουραστεί πολύυυυυ...

Υ.Γ. Όποια έχει fb έχει δημιουργηθεί μια κλειστή ομάδα με Γυναίκες Ναυτικών ας μου στείλει pm! Γιατί εδώ μας διαβάζουν ΌΛΟΙ....

...

Χαχα! Πήρες κι εσύ μηνυματάκι;;; Έλα μωρέ δε βαριέσαι!:lol::lol::lol:

Αντε μπαίνεις στο μήνα σου; Μπράβο με το καλό!

Γειά σας κορίτσια,τι κάνετε?...ο μπαμπάς μου τελικά έφυγε χθές...τώρα πια βρίσκεται στην βραζιλία...είχαν βέβαια και τις αναποδιές τους γιατί έχασαν τις βαλίτσες τους αλλά ευτυχώς είχαν μπερδευτεί σε άλλη πτήση...πετούσε μαζί με τον καπετάνιο και τον υποπλοίαρχο και είχε παρέα...εγώ δεν είμαι και στα καλύτερά μου...είναι πολύ δύσκολη η προσαρμογή μετά απο 10 μήνες...και χθές συνειδητοποίησα και κάτι...οι πραγματικοί φίλοι φαίνονται στα δύσκολα...οι δήθεν "κολλητές" χθες π τις είχα ανάγκη ήταν άφαντες αντίθετα όμως ένας φίλος μου(ο μεγάλος έρωτάς μου αλλά δεν το ξέρει) προσπάθησε να με κάνει να νιώσω καλύτερα και μμ συμπαραστάθηκε και επίσης δύο κοπέλες που απλά κάνουμε παρέα ενδιαφέρθηκαν...τελικά δεν πρέπει να εμπιστεύομαι κανένα αλλά άργησα να το καταλάβω...αυτά από εμένα...συγνώμη αν σας κουράζω με τα δικά μου...τα λέμε...φιλάκια :):)

Είναι μεγάλη αλήθεια ότι οι φίλοι φαίνονται στα δύσκολα... Εύχομαι να καταφέρεις να προσαρμοστείς γρήγορα!

Τα νέα μου με συντομία: Έκανα μετρήσεις, δε με πιάνει η κεραία παρά μόνο ελάχιστα στην άκρη της ταράτσας, διότι έχει άλλο προσανατολισμό και μπροστά υπάρχει εντελώς ανοιχτός ορίζοντας, με πιάνει όμως ένα ραντάρ πολύ έντονα και μάλλον είναι... του αεροδρομίου!:shock:

Τα νεύρα μου, όσο ψάχνεις βρίσκεις! Πάντως ο κύριος που ήρθε από το home-biology ήταν φοβερά εξυπηρετικός και η ανάλυση που μου έστειλε ήταν πάρα πολύ καλή. Αποφάσισα να αγοράσω μια ειδική κουνουπιέρα που αφήνει απέξω την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία όταν κοιμάται το παιδί και μπορώ να την πάρω μαζί μου φεύγοντας από αυτό το σπίτι.

Πάντως ο άνθρωπος με διαβεβαίωσε ότι έχω ακτινοβολία πολύ κάτω από τον μέσο όρο των σπιτιών της πόλης! Φανταστείτε τί γίνεται στην πόλη δηλαδή!

Ψάχνω για να κάνω απολύμανση στο σπίτι, η καθαριότητα τελείωσε, περάσαμε συναγερμούς που το κάναμε φρούριο το σπίτι (ήταν η δουλειά του πατέρα μου). Υπολόγιζα να μετακομίσω την άλλη βδομάδα αλλά πρέπει να άνέβω Θεσσαλονίκη για τη βάφτιση μιας πολύ καλής φίλης, οπότε αμέσως μετά...

Ο άντρας του σπιτιού μετράει μέρες μέχρι να γυρίσει, λιγότερο από μήνα πια...

Διαφημίσεις

paskουαλε (αν κ είχα ποστάρει την μέρα που πόσταρες, δεν ξέρω που πήγε η απάντηση ωεεεεω?!)

εγώ νόμιζα πως είχες ήδη μετακομίσει:oops::confused:

αυτό με την κουρτίνα το είχα ακούσει κ εγώ.

για απολύμανση είχαμε μια καλή εταιρία, αν θες σε λέω. international κάτι ήταν αν θυμάμαι καλά. (τώρα πια ψεκάζουμε μόνοι μας)

είχα πετύχει το θέμα σου δίπλα κ η τιμή είναι οκ για μέσα έξω απεντόμωση + απολύμανση.

σαλονικα είσαι τώρα?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

λοιπόν να σας ζαλίσω κ εγώ τώρα.

είμαι απίστευτα ξενερωμένη, νευριασμένη, εξουθενωμένη, αγανακτισμένη ρε παιδιά, πώς να το πώ?

έχει συνενοηθεί ο νικ. από όταν ξεμπάρκαρε

1. να πάει σε αυτό το πλοίο που κάνει του διαόλου τη γραμμή κ

2. για τέλος ιουλίου. οκ?

χέστηκε η φοράδα στο αλώνι για το 1.

δύσκολη γραμμή, επικίνδυνη για ναρκωτικά από 1002 ανθρώπους, αρχές, drug test συνέχεια στο πλήρωμα, μετά δύσκολος ο παναμάς κλποποποποποπ[οπο.

για το 2 όμως χέζει η φοράδα στο σαλόνι κ γίνεται ζημιά.

μόλις ένα 4ήμερο πήγαμε με τα παιδιά καλό νερό κ τον πήρανε τφ από το γραφείο για 16 ιουλίου (=14 με 15 ιουλίου πτήση) για παναμά προς τα κάτω από ειρηνικό πλευρά

1. έχει λαλήσει κ καλά ο κάπτεν μέσα (ο ίδιος ήθελε να κάτσει 8μήνο γεμάτο) κ φοβάται μήπως δημιουργηθεί κανένα ατύχημα.

_ είμαστε σοβαροί? είναι αυτό επαγγελματισμός? (αν πράγματι συμβαίνει αυτό)

θα τον είχα σουτάρει άμεσα κ με συνοπτικές διαδικασίες. δεν θα περίμενα 10 μέρες ακόμα.

2. έμεινε η γυναίκα του (με δίδυμα κ αυτή) χωρίς νταντά κ έχει μουρλαθεί.

_ είμαστε σοβαροί ξανά???

πόσο καιρό

εχω μείνει εγώ χωρίς γυναίκα με τρία παιδιά? πήρα την εταιρεία τφ να κλαφτώ να μου φέρουν ατάκα κ επιτόπου πίσω τον άντρα μου?

στο δια ταύτα λοιπόν.

1. μήπως, καθώτι κ καχύποπτη, αλλά παράλληλα κ λογική (όσο μπορώ δηλ) παίζει να θέλουν να στείλουν τον νικ πιο νωρίς για να κάνει τη γραμμή μέχρι κάτω λατινική κ στο γυρισμό/ 2ο παναμά να διώξουν τον άλλο.

2. μήπως πέχτηκε χοντρό σκηνικό μέσα? (γιατί ένας φίλος αν/χος που ήταν εκεί μας είπε οτι 1ος κ κάπτεν τα σπάγανε άσχημα)

3. κ χέσε μέσα. θα έχει πλοίο να τον στείλει μετά, αν πεί όχι ο νικ?

ή παρόλο που τον ξέρουν χρόνια, θα τον ''τιμωρίσουν''?

μπρος γκρεμός κ πίσω ρέμα ρε φίλε!

:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

α στο δία πιά δηλ.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Θεωρώ ότι πιο εκνευριστικό ακόμα και από τη συνεχή απουσία του συζύγου, είναι το να μην μπορείς να προγραμματίσεις ΤΙΠΟΤΑ! Ούτε πριν έρθει για όταν θα έρθει, αφού δεν ξέρεις αν τελικά θα έρθει όταν τον περιμένεις, ούτε όταν είναι εδώ, αφού δεν ξέρεις αν ξαφνικά θα φύγει, ούτε τίποτα γενικά...

Τώρα η δικαιολογία ότι έμεινε η σύζυγος με τα δίδυμα χωρίς νταντά μου φαίνεται γελοία... Ούτε και θα το έλεγα στο γραφείο ποτέ αυτό, πόσο μάλλον να το λέει το γραφείο για δικαιολογία εξόδου από το πλοίο... Αν γινόταν αυτό στην εταιρία του άντρα μου θα του έλεγαν καλά θα δούμε και θα τον άφηναν μέσα μέχρι όποτε ήταν κανονισμένο να κάτσει...

Αν όμως ακούσουν για γέννες, νοσοκομεία και τέτοια προσπαθούν και κάνουν ό,τι μπορούν...

Δεν ξέρω τί θα κάνεις τώρα, πότε ήρθε ο σύζυγος απ΄έξω;

Θεωρώ ότι πιο εκνευριστικό ακόμα και από τη συνεχή απουσία του συζύγου, είναι το να μην μπορείς να προγραμματίσεις ΤΙΠΟΤΑ! Ούτε πριν έρθει για όταν θα έρθει, αφού δεν ξέρεις αν τελικά θα έρθει όταν τον περιμένεις, ούτε όταν είναι εδώ, αφού δεν ξέρεις αν ξαφνικά θα φύγει, ούτε τίποτα γενικά...

Τώρα η δικαιολογία ότι έμεινε η σύζυγος με τα δίδυμα χωρίς νταντά μου φαίνεται γελοία... Ούτε και θα το έλεγα στο γραφείο ποτέ αυτό, πόσο μάλλον να το λέει το γραφείο για δικαιολογία εξόδου από το πλοίο... Αν γινόταν αυτό στην εταιρία του άντρα μου θα του έλεγαν καλά θα δούμε και θα τον άφηναν μέσα μέχρι όποτε ήταν κανονισμένο να κάτσει...

Αν όμως ακούσουν για γέννες, νοσοκομεία και τέτοια προσπαθούν και κάνουν ό,τι μπορούν...

Δεν ξέρω τί θα κάνεις τώρα, πότε ήρθε ο σύζυγος απ΄έξω;

ήρθε μεγάλη παρασκευή, αλλά είχαν συμφωνήσει για τέλος ιουλίου.

τελικά μάλλον (γιατί ακόμα δεν είναι σίγουρο) θα στείλουν άλλο καπτεν κ ο νικ θα φύγει σεπτέβρη. το πότε είανι φυσικά άγνωστο.

αν εγώ ήμουν μαναγερ στα πληρώματα κ ούτε ο ένας, αλλά ούτε ο άλλος έκανε πίσω θα τους τιμωρούσα κ τους 2. ειδικά τον ''νέο'' στην εταιρεία κάπτεν που είναι μέσα δεν θα τον ξαναέπερνα (έχει χάρη που δεν έχουν καπτεν γενικά). τον δε νίκο αν κ θα τον ήξερα από πιο παλιά θα τον κρέμαγα αρκετά. πχ αθ τον καθυστερούσα 1 μήνα σίγουρα.

να το δούμε πρώτα από την πλευρά του νικ. όταν λές τέλος ιούλη αυτόματα εννοείται χρυσέ μου οτι αφήνεις το περιθώριο στον μαναγερ να σε υπολλογίσει για 15 μέρες πάνω 15 μέρες κάτω. οκ?

αν πήγαινε στο συγκεκριμένο πλοίο θα είχε μια έξτρα περγαμηνή για την καριέρα του = παναμάς. εδώ ανθ/χος στην γη του πυρός (χιλή) περνάς κ πέρνεις ειδικό δίπλωμα!

κ φυσικά ο νικ. πήρε (τηλ) από άλλους φίλους του πληροφορίες γαι το πότε μπήκαν κ πότε βγήκαν άλλοι κάπτεν, ώστε να παίξει το τελικό του χαρτί = άρνηση ευγενική, αλλά αν δεν έχει κάποιον για το συγκεκριμένο ρουνδ (έτσι είπε στον μαναγερ), αναγκαστικά θα πάει.

είπε κ ένα μικρό ψεματάκι οτι έχουμε κανονίσει για ρόδο. το βλήμα. που έχει να πατήσει από όταν ήταν 3 χρονών. κ εγώ από το 96. που να θυμάμαι????

σε συνδιασμό με το μουλάρωμα του ήδη μέσα κάπτεν που κ πάλι δεν θέλει/ δεν μπορεί/ κουράστηκε/ έμεινε χωρίς βοήθεια η γυναίκα του, να κάτσει ούτε μια βδομάδα παραπάνω, (τουλάχιστον αυτό μετέφερε ο μάναγερ), ε αν ήμουν μαναγερ θα τα έπερνα στο κρανίο κ αν ήμουν ο πιό πανω από τον μάναγερ πληρωμάτων κ άκουγα πως πάει να μου βάλει στο συγκεκριμένο ρουνδ με παναμά μέσα, ένα κάπτεν που δεν ξέρει καλά η εταιρεία (αν τελικά πάει αυτός που έχει κανονιστεί στη θέση του νίκ... δεν τον ξέρουν καλά)΄.

παίζει κ να τους ξήλωνα ό λ ο υ ς.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Ε, τότε κοίτα, έχουν δικαίωμα απόλυτο να του πουν να πάει. Αφού είχε συμφωνήσει ότι θα πάει σε αυτή τη γραμμή, το ότι στους 3,5 μήνες πέφτει 15 μέρες έξω το πρόγραμμα δε λέει τίποτα! Θα του πουν και αυτοί, "μα τόσο καιρό, τώρα περίμενες να πας διακοπές;" Αν φύγει Σεπτέμβρη και δεν έχετε πρόβλημα ΟΚ! Απλά, όταν τους εξυπηρετείς σε κάτι συνήθως αυτοί το θυμούνται και αν δεν το θυμούνται, πάντως μπορείς να τους πεις και εσύ καμία κουβέντα όταν βρεθείς σε δύσκολη θέση και ΠΡΕΠΕΙ να ξεμπαρκάρεις!

Διαφημίσεις

Ε, τότε κοίτα, έχουν δικαίωμα απόλυτο να του πουν να πάει. Αφού είχε συμφωνήσει ότι θα πάει σε αυτή τη γραμμή, το ότι στους 3,5 μήνες πέφτει 15 μέρες έξω το πρόγραμμα δε λέει τίποτα! Θα του πουν και αυτοί, "μα τόσο καιρό, τώρα περίμενες να πας διακοπές;" Αν φύγει Σεπτέμβρη και δεν έχετε πρόβλημα ΟΚ! Απλά, όταν τους εξυπηρετείς σε κάτι συνήθως αυτοί το θυμούνται και αν δεν το θυμούνται, πάντως μπορείς να τους πεις και εσύ καμία κουβέντα όταν βρεθείς σε δύσκολη θέση και ΠΡΕΠΕΙ να ξεμπαρκάρεις!

έγινε το θάυμα. μόλις πήραν τφ.

μου φέρνεις γούρι πασχαλίτσα κορίτσι μου.

πετάει 31 ιουλίου για εκουαδορ!

θέλαν το νικ για το ρουνδ, τον ξέρουν, είναι πιο παλιός. κλπο.

πίεσαν πολύ τον άλλον κ τέλος απλά.

ας ελπίσουμε οτι δεν θα πλακωθούν μέσα κ οτι ο μαναγερ έλεεγε αλήθεια.

είναι πολύ βλάκας αν έλεγε ψέματα, γιατί θα βρεθούν οι καπτενς.

υγ: στην παλιά εταιρεία τα κάνανε αυτά.

τους έχει εξυπηρετήσει ο νικ παλιά ουκ ολίγες φορές. κ όταν ξαναπήγε έφερε καλό κόσμο/ σωστούς επαγγελματίες.

αν έφευγε σεπτέμβρη δεν θα είχαμε μεγάλο πρόβλημα, αλλά θα ήμασταν κάπως .... ίσα βάρκα ίσα γυαλός.

πως πάει με το σπίτι? τακτοποιηθήκατε?

που ξαφανίστηκαν οι άλλες ωρέ?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

ακομα εδω ειστε καλε; δεν πηγατε διακοπες;

εγω πηγα Πήλιο στο χωριο μου και γυρισα προχθες. Τι ζεστη ειναι αυτη ρε γμτ :(

Τζινι καμια φορά δυσκολευομαι πολύ να καταλαβω έτσι οπως τα γράφεις :) εισαι σε πολύ μπαρκαρουτσικη αργκό :)

πασχαλίτσα άντε μπράβο με το σπίτι! με το καλό να μπείτε μέσα

ακομα εδω ειστε καλε; δεν πηγατε διακοπες;

εγω πηγα Πήλιο στο χωριο μου και γυρισα προχθες. Τι ζεστη ειναι αυτη ρε γμτ :(

Τζινι καμια φορά δυσκολευομαι πολύ να καταλαβω έτσι οπως τα γράφεις :)εισαι σε πολύ μπαρκαρουτσικη αργκό :)

πασχαλίτσα άντε μπράβο με το σπίτι! με το καλό να μπείτε μέσα

άνθρωπος στη στεριάααααα!

πήλιο?

κ δεν μιλάς τόσο καιρό που έψαχνα η μουρλή για κάποιο κατάλυμα?

τελικά στη ξωτική εύβοια βρήκαμε!

(ε μα τί να έκανα μαντάμ με τέτοια φούρια που είχα!:oops:)

ο εις την κοιλιά αγόραρος καλά? ο έξω από την κοιλιά καλά?

χτες έφυγε ο ανηψιός μου για πάρο με το καινούργιο παπόρο της ακτοπλοϊας!

ναταλίααααααα! δέυρο όξω καλέ! γεννάς???

δεν μπήκα φατσομπούκ η άχρηστη ακόμα!

κ πες καλέ που πήγες πέρυσι πάργα ή σύβοτα ήταν?

η κυριακή πώς είναι?

πασκουάλε θα πάτε κάπου? ήρθε? πότε έρχεται?

ωραία εποχή έρχεται πάντως.

δήλωση έκανε καμία?

δηλ. λυπητερή πρόσφατη έχουμε? (φτού φτού μακριά μας βεβαίως βεβαίως)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημέρα!

Τζίνι κορίτσαρος εντός!!!!

εφορία 572 ευτυχώς!!!! ειναι που τους παρακρατούν το φόρο και δεν μας έρχετε μετά ο ντουβρουτζας!

την άλλη παρασκευή φεύγουμε για Κεφαλονιά τριήμερο και μετά στα καπάκια Ικαρία....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...