Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Ναι χωρίς κόστος σίγουρα, μόνο που τελικά τον Ιούλιο είναι μέχρι τις 7, το κοίταξα στα χαρτιά αλλά μας έστειλαν και ενημέρωση ηλεκτρονική.

Δεν έχω ιδέα για το νηπιαγωγείο Γείτονα που λες!

Για τις Ουρσουλίνες έχω ακούσε γενικά καλά λόγια, να το κοιτάξεις, δεν ξέρω για το πρόγραμμά του κλπ αλλά ψάξε το.

Δεν ξέρω αν στο ξαναεχω πει, έχω ακούσει πολύ θετικά σχολια από γονείς για την Ελληνοαγγλική αγωγή στο Μαρούσι, είναι πολύ κοντά στο Ολυμπιακό στάδιο... Μαθαίνω ότι κάνουν προσεγμένη δουλειά...

σημειώνω προσεκτικά οτι μου λές.

Thanks κοριτσάρα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Hello!

Τι κάνετε καλέ;;;

εγω καλύτερα ειμαι, έλλειπα Μύκονο με τον σύζυγο το 3ήμερο.

Αχ άρχισαν οι ζέστες και δεν την παλεύω καθόλου.

Με τον παιδικό το εχω αφήσει στο έλεος του θεού. Καλά με τους μισθούς που παίρνουν εδω δεν κοιτάζω καν τα σχολεία που λετε! Θα δω τι θα κάνω απο Σεπτεμβρη γιατι παίζει να μην τον παω κιολας αφου θα γεννήσω Νοέμβρη να μην μου κολλήσει τίποτα το μωρο.

καλημερα ! εδω τριγυρω ειμαι κ γω ....τρεχω τρεχω τρεχω τρεχω που θα φτασω δεν ξερω . η κοιλια μεγαλωνει κ η β επιπεδου θα γινει την δευτερα επιτελους να μαθουμε κ φυλο. ο αντρουλης μου βρισκεται παλι σιγκαπουρη κ ενω ηταν να πανε προς αιγυπτο κατι μου ειπε για επισκευη (θα ξερω μεχρι αυριο) εφυγε κ ο πεθερος μου για σανγκαη την πεμπτη ........ παει χωρις αντρες εμεινε η οικογενεια !

ολες καλα???????

88M1p3.pngycQap3.png

Καλησπέρα και απο μένα!!! Χάθηκα και εγώ, αλλά δεν πολυμπαίνω parents!

Εγώ πάλι έκανα αίτηση για τον μικρό στον δημοτικό παιδικό σταθμό και απο ότι μου είπαν θα τα πάρουν όλα τα παιδάκια! Είναι και καινούργιος και είναι πολύ ωραίος!!! Η μικρή φέτος θα πάει Νήπιο φέτος! Και θα την πάω στο και αυτή στα Μελίσσια, θέλω να δω πως θα τα πάει και απο του χρόνου βλέπουμε! Έτσι όπως είναι τα πράγματα, δύσκολα θα έδινα 10000 για να την πάω σε ιδιωτικό!

Αχ σε ένα μήνα περίπου γεννάωωω! Ο σύζυγος θα έρθει μέσα Ιουλίου!!!

Tzini εσύ τελικά θα τα στείλεις όλα σε ιδιωτικό?

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Hello!

Τι κάνετε καλέ;;;

εγω καλύτερα ειμαι, έλλειπα Μύκονο με τον σύζυγο το 3ήμερο.

Αχ άρχισαν οι ζέστες και δεν την παλεύω καθόλου.

Με τον παιδικό το εχω αφήσει στο έλεος του θεού. Καλά με τους μισθούς που παίρνουν εδω δεν κοιτάζω καν τα σχολεία που λετε! Θα δω τι θα κάνω απο Σεπτεμβρη γιατι παίζει να μην τον παω κιολας αφου θα γεννήσω Νοέμβρη να μην μου κολλήσει τίποτα το μωρο.

μύκονο???

ω λα λα λα!!!!!

μη λες για ζέστες, γιατί μόλις χτες τακτοποίησα τα δικά μου καλοκαιρινά.

είδα μια κοπέλα στο δρόμο με μπουφάν κ μου ρθε αναλαμπή!

σοφή απόαση για τον παιδικό. δεν θα τον πήγαινα ούτε κ εγώ.

καλημερα ! εδω τριγυρω ειμαι κ γω ....τρεχω τρεχω τρεχω τρεχω που θα φτασω δεν ξερω . η κοιλια μεγαλωνει κ η β επιπεδου θα γινει την δευτερα επιτελους να μαθουμε κ φυλο. ο αντρουλης μου βρισκεται παλι σιγκαπουρη κ ενω ηταν να πανε προς αιγυπτο κατι μου ειπε για επισκευη (θα ξερω μεχρι αυριο) εφυγε κ ο πεθερος μου για σανγκαη την πεμπτη ........ παει χωρις αντρες εμεινε η οικογενεια !

ολες καλα???????

άντε κ καλά αποτελέσματα!

α? εν ενεργεία είναι κ ο πεθερός? δεν το είχα καταλάβει.

Καλησπέρα και απο μένα!!! Χάθηκα και εγώ, αλλά δεν πολυμπαίνω parents!

Εγώ πάλι έκανα αίτηση για τον μικρό στον δημοτικό παιδικό σταθμό και απο ότι μου είπαν θα τα πάρουν όλα τα παιδάκια! Είναι και καινούργιος και είναι πολύ ωραίος!!! Η μικρή φέτος θα πάει Νήπιο φέτος! Και θα την πάω στο και αυτή στα Μελίσσια, θέλω να δω πως θα τα πάει και απο του χρόνου βλέπουμε! Έτσι όπως είναι τα πράγματα, δύσκολα θα έδινα 10000 για να την πάω σε ιδιωτικό!

Αχ σε ένα μήνα περίπου γεννάωωω! Ο σύζυγος θα έρθει μέσα Ιουλίου!!!

Tzini εσύ τελικά θα τα στείλεις όλα σε ιδιωτικό?

χλωμό κ τα τρία τελικά.

προς το παρόν δίνουμε βάση στη σύλια.

λογικά θα τη στείλω ξανά εκεί που πάει. απλά μου την σπάνε, γιατί από εκπώσεις είναι ακάθεκτοι. 8% για 2 εφάπαξ δόσεις. κ 10% για μία δόση.

στο 8% είμαστε 4800 ετήσια δίδακτρα μαζί με τα 250 για υλικά (:shock:) κ 80 εγγραφή.

πέρυσι δεν είχαμε πληρώσει εγγραφή κ τα υλικά μ εέκπτωση τα πλήρωσα 200 (επειδή την πήγα νοέμβρη)

η μεγάλη μακακία τελικά είναι που ξέρουν τι είναι καπτεν!!!!!!!

όπως το βλέπω τα μικρά θα μείνουν σπίτι μέχρι τέλος μάρτη του 2013.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

[quote=tzini.;15995

άντε κ καλά αποτελέσματα!

α? εν ενεργεία είναι κ ο πεθερός? δεν το είχα καταλάβει.

ναι ναι ειδες ο παπους μας?!

αν κ λογικα αυτο εξαιτιας της ηλικιας θα ειναι το τελευταιο ταξιδι. σεπτεμβρη που λογικα θα εχουν επισκευη θα του στειλουμε κλασσικα κ την πεθερα!

yogini κ γω γενναω αρχες οκτωβρη κ η παιδιατρος μου ειπε για παιδικο οσο μπορω να το τρεναρω. ο Θεος βοηθος τι θα κανω κ πως θα ειμαι με δυο !!

καλημερα ειπα, δεν ειπα!!!!!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

Καλησπέρα κορίτσια, από χθες αισθάνομαι λες και μου έχει έρθει αστροπελέκι στο κεφάλι!!! Ήμουν όλο το Σαββατοκύριακο και καθάριζα στην Καλλιτεχνούπολη... Οπότε την Κυριακή είχε έρθει και ο πατέρας μου εκεί και έπιασε κουβέντα με τον διπλανό ο οποίος είχε έρθει για να ποτίσει... Και του είπε το φοβερό νέο ότι στο διπλανό σπίτι από αυτό που νοίκιασα έχει στην ταράτσα κεραία κινητής τηλεφωνίας! Τρελάθηκα μιλάμε! Από χθες έχω αρρωστήσει! Του έχουν κάνει λέει δυο δικαστηρια και τα έχουν χάσει και τα δυο γιατί δεν μπορούν να αποδείξουν ότι είναι επιβλαβείς!

Και σα να μην έφτανε αυτό, μπαίνω σήμερα στο ίντερνετ για να το ψάξω και βρίσκω κατάλογο με τις κεραίες κινητής στο νομό Αττικής... Πάω στο δήμο Ραφήνας και τί να δω;;;; Δυο κεραίες κινητής τηλεφωνίας στο σπίτι δίπλα από το δικό μου!!! Vodafone και Cosmote!!!

Εντάξει έχω φρικάρει, έχω δυο ώρες που κλαίω τώρα... Τί θα κάνω ρε γμτ! Πήγα στου διαολου τη μάνα για να αποφύγω πυλώνες κλπ και έπεσα ΔΙΠΛΑ σε σπίτι με κεραίες;;; Και από όπου και να κοιτάξεις ΔΕ φαίνονται! Μου είπε ο πατέρας μου ότι την έχει καμουφλάρει μπροστά από το θερμοσίφωνα τον ηλιακό (ανέβηκε στην ταράτσα)! Είναι λέει σα δορυφορικό πιάτο, τελευταίας γενιάς... Εγώ από τα μπαλκόνια και από γύρω γύρω δε βλέπω τίποτα! Τα νεύρα μου Θεέ μου θα καταρρεύσω! Έχω δώσει 3 νοίκια (2 και ένα που τρέχει από τις 10 του μήνα) συν τα μεσιτικά, συν τα βαφτικά 800 συν δυο μεροκάματα για καθάρισμα εκτός από εμένα που χτύπησα 2 8ωρα να καθαρίζω και σήμερα είμαι άρρωστη από την κούραση! Και ακόμα δεν έχει τελειώσει η καθαριότητα! Αφού η κοπέλα που ήρθε έπαθε σοκ και σχεδόν δεν ήθελε να αναλάβει!

Τί θα κάνω Θεέ μου;;; Θα τον πάρω το απόγευμα τηλέφωνο και θα γίνει ο κακός χαμός!!! Γιατί αποκλείεται να μην το ήξερε αυτό και όταν μου είπε για να βάλει κεραία κινητής στην ταράτσα και να μου χαμηλώσει το ενοίκιο του είπα ότι δε βάζω τίποτα μπροστά στην υγεία του παιδιού μου και αν το κάνει αυτό έφυγα!!!! Και δε μου λέει ο άτιμος ότι υπάρχουν ήδη δυο κεραίες στο διπλανό σπίτι!!! Θα σκάσω μιλάμε θα σκάσω!!!

Καλησπέρα κορίτσια, από χθες αισθάνομαι λες και μου έχει έρθει αστροπελέκι στο κεφάλι!!! Ήμουν όλο το Σαββατοκύριακο και καθάριζα στην Καλλιτεχνούπολη... Οπότε την Κυριακή είχε έρθει και ο πατέρας μου εκεί και έπιασε κουβέντα με τον διπλανό ο οποίος είχε έρθει για να ποτίσει... Και του είπε το φοβερό νέο ότι στο διπλανό σπίτι από αυτό που νοίκιασα έχει στην ταράτσα κεραία κινητής τηλεφωνίας! Τρελάθηκα μιλάμε! Από χθες έχω αρρωστήσει! Του έχουν κάνει λέει δυο δικαστηρια και τα έχουν χάσει και τα δυο γιατί δεν μπορούν να αποδείξουν ότι είναι επιβλαβείς!

Και σα να μην έφτανε αυτό, μπαίνω σήμερα στο ίντερνετ για να το ψάξω και βρίσκω κατάλογο με τις κεραίες κινητής στο νομό Αττικής... Πάω στο δήμο Ραφήνας και τί να δω;;;; Δυο κεραίες κινητής τηλεφωνίας στο σπίτι δίπλα από το δικό μου!!! Vodafone και Cosmote!!!

Εντάξει έχω φρικάρει, έχω δυο ώρες που κλαίω τώρα... Τί θα κάνω ρε γμτ! Πήγα στου διαολου τη μάνα για να αποφύγω πυλώνες κλπ και έπεσα ΔΙΠΛΑ σε σπίτι με κεραίες;;; Και από όπου και να κοιτάξεις ΔΕ φαίνονται! Μου είπε ο πατέρας μου ότι την έχει καμουφλάρει μπροστά από το θερμοσίφωνα τον ηλιακό (ανέβηκε στην ταράτσα)! Είναι λέει σα δορυφορικό πιάτο, τελευταίας γενιάς... Εγώ από τα μπαλκόνια και από γύρω γύρω δε βλέπω τίποτα! Τα νεύρα μου Θεέ μου θα καταρρεύσω! Έχω δώσει 3 νοίκια (2 και ένα που τρέχει από τις 10 του μήνα) συν τα μεσιτικά, συν τα βαφτικά 800 συν δυο μεροκάματα για καθάρισμα εκτός από εμένα που χτύπησα 2 8ωρα να καθαρίζω και σήμερα είμαι άρρωστη από την κούραση! Και ακόμα δεν έχει τελειώσει η καθαριότητα! Αφού η κοπέλα που ήρθε έπαθε σοκ και σχεδόν δεν ήθελε να αναλάβει!

Τί θα κάνω Θεέ μου;;; Θα τον πάρω το απόγευμα τηλέφωνο και θα γίνει ο κακός χαμός!!! Γιατί αποκλείεται να μην το ήξερε αυτό και όταν μου είπε για να βάλει κεραία κινητής στην ταράτσα και να μου χαμηλώσει το ενοίκιο του είπα ότι δε βάζω τίποτα μπροστά στην υγεία του παιδιού μου και αν το κάνει αυτό έφυγα!!!! Και δε μου λέει ο άτιμος ότι υπάρχουν ήδη δυο κεραίες στο διπλανό σπίτι!!! Θα σκάσω μιλάμε θα σκάσω!!!

Ωχ βρε pashalitsa... Πως την πάτησες έτσι.... Η αλήθεια είναι οτι και εμείς στο Γέρακα είχαμε μια δίπλα στο σπίτι μας.. Τώρα δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις τπτ αφού έχεις υπογράψει συμβόλαια...

Έκανε καμία φορολογική δήλωση??? Τι έχουν να δούνε τα ματάκια μας....

Γεια σας κοριτσια...πως ειστε???ο μπαμπας μου τελικα φευγει την παρασκευη...το σαββατοκυριακο που περασε καναμε τα μπανακια μας και τις βολτες μας...θα μμ λειψουν πολυ αυτα...:)

ωχ βρε πασχαλιτσα τι επαθες:?...εδω που μενω εχουν τετοια κεραια σε αποσταση περιπου 200 μετρα απο το γυμνασιο και 500 μετρα απο τα σπιτια...οι καθηγητες και οι μαθητες κανουν καθε χρονο ο,τι μπορουν με καταγγελιες και υπογραφες αλλα δν εχει γινει τιποτα...δυστυχως οι περισσοτεροι κατοικοι εδω δεν γνωριζουν ποσο κακο μας κανει και ουτε ξερουν τι βλαβες προκαλει στην υγεια μας!σου ευχομαι να βρεις πολυ συντομα λυση!:)

Διαφημίσεις

ωχ ρε πασκουαλ.

τώρα, τί σκέφτεσαι ννα κάνεις?

φτου κ από την αρχή?

καλά είχε το θράσσος να σου πεί να βάλει κ κεραία πάνω από το κεφάλι σου???

κ δεν ήξερε για τον γείτονά του?

:confused: με τπτ δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση σου.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

ωχ ρε πασκουαλ.

τώρα, τί σκέφτεσαι ννα κάνεις?

φτου κ από την αρχή?

καλά είχε το θράσσος να σου πεί να βάλει κ κεραία πάνω από το κεφάλι σου???

κ δεν ήξερε για τον γείτονά του?

:confused: με τπτ δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση σου.

Ναι το είχε το θράσσος αυτό! Παιδάκια ξέρετε πόσο δίνουν οι εταιρίες; 10000-15000 ευρώ το χρόνο!!! Δηλαδή αν βάλεις δυο τέτοιες πάνω στο σπίτι δε χρειάζεται να δουλεύεις! Γι΄αυτό του δικού μου φαίνεται του γυάλισε το μάτι του όταν άκουσε τέτοια λεφτά και μου έλεγε ότι θα μου μειώσει σημαντικά το ενοίκιο και κάτι τέτοια... Τί να πω, τα έχω χαμένα αυτή τη στιγμή! Συζήτησα με τον άντρα μου και αποφασίσαμε να καλέσω αύριο υπηρεσία να κάνει μετρήσεις στο χώρο να δούμε τί γίνεται... Άλλα λεφτά θα φύγουν εκεί... Δεν ξέρω τί να πω πια, κάποιος με έχει μουτζώσει στα σίγουρα!

Δε θέλω να φύγω από το σπίτι γμτ, το ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά παρόλα τα μειονεκτήματα παλαιότητας, περίμενα πώς και πως την ώρα που θα πάω να μείνω εκεί, ονειρεύτηκα ένα σωρό πράγματα... Αλλά εδώ μιλάμε για ΥΓΕΙΑ!!!

άντε κ σου μετράει η υπηρεσία.

θα σου βγάλει το χ ποσό.

το θέμα είναι οτι αυτές οι μετρήσεις, όρια κλπο γίνονται αρχικά από εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

θυμάμαι χαρακτηριστικά φασαρία που είχε γίνει πριν χρόνια στη λυκόβρυση με κεραία της κσμτ κ το μόνο που είχαν καταφέρει με την πάροδο των ετών, ήταν απλά να βάλουν κεραίες τελευταίας τεχνολογίας (θα υποθέσω σαν του διπλανού σας).

τί ισχύει κ τί όχι είναι πραγματικά δύσκολο να το μάθεις.

καλέ δεν σου είχα πεί που μια εποχή που χαλβαδιάζαμε σπίτια με τον νίκ κ πέσαμε στην σούπερ περίπτωση σε ένα ακριβώς κάτω από πυλώνα? στα μπετά κιόλας.

κ είχε χαρτιά μαζί του ο τύπος από δημόκριτο.

κ μου λέει: στην διπλανή μεζονέτα θα μείνει η κόρη μου με τα παιδιά της. είναι ασφαλές όριο κ απόσταση.

απάντηση: ας έρθει πρώτα να μείνει η κόρη σας κ μετά θα έρθω κ εγώ!

γι αυτό θα κατέβαζε το νοίκι?

κ τί σκέφτεται να κάνει δηλ? θα βάλει κεραία?

νομικά μπορεί να το κάνει σαν ιδιοκτήτης.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

ωχ ρε κοριτσάκι τι έπαθες!

να σου πω παντού μπορεί να υπάρχουν και να μην έχουμε πάρει γραμμή.

Τι να σου πω τώρα....να πεις στον ιδιοκτήτη οτι θα φύγεις και θα κάνεις αγωγή αν δεν σου δώσει τα χρήματα σου πισω; δεν ξερω....τι να σου πω ρε γμτ :(

εγω ειμαι πλέον 5 μηνών και μάλλον ειναι κόρη τελικά.

ωχ ρε κοριτσάκι τι έπαθες!

να σου πω παντού μπορεί να υπάρχουν και να μην έχουμε πάρει γραμμή.

Τι να σου πω τώρα....να πεις στον ιδιοκτήτη οτι θα φύγεις και θα κάνεις αγωγή αν δεν σου δώσει τα χρήματα σου πισω; δεν ξερω....τι να σου πω ρε γμτ :(

εγω ειμαι πλέον 5 μηνών και μάλλον ειναι κόρη τελικά.

Yogini τέλειααα! Εγώ σε 10 μέρες μπαίνω στον μήνα μουυυυ!!! Επιτέλους γιατί έχω κουραστεί πολύυυυυ...

Υ.Γ. Όποια έχει fb έχει δημιουργηθεί μια κλειστή ομάδα με Γυναίκες Ναυτικών ας μου στείλει pm! Γιατί εδώ μας διαβάζουν ΌΛΟΙ....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...