Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα και ευχαριστώ για τις ευχές!

Μου είχαν πει ότι θα φύγω την Τετάρτη, μετά ότι θα φύγω ίσως την Τρίτη και σήμερα το μεσημέρι με πήραν και μου λένε "φεύγεις Δευτέρα και πας απεύθείας στο πλοίο, χωρίς διανυκτέρευση, χωρίς τίποτα! Έλα τώρα να πάρεις εισιτήρια!!!" :evil::evil::evil:

Εντωμεταξύ το πλοίο με την άφιξή του στο λιμάνι θα περάσει από coastguard και καπάκι και από επιθεώρηση από την BP. Ε, ρε γλέντια!!! Μου λέει ο άντρας μου, "μη με παρεξηγήσεις αλλά μάλλον θα τα πούμε μετά το stand by της αναχώρησης!!!" Α, χαχα, θα τον κανονίσω εγώ!!!:mrgreen: Είναι τίγκα στο άγχος και ήδη υπάρχει εκεί άνθρωπος της εταιρίας για έλεγχο πριν την επιθεώρηση. Ταξιδεύω μόνη μου, χωρίς κάποιον από το πλήρωμα τελικα!

Κι εγώ είμαι τίγκα στο άγχος που αφήνω το παιδί και που θα ανέβω πάλι σε αεροπλάνο για τόσο μεγάλο ταξίδι... Αθήνα-Παρίσι και Παρίσι-Χιούστον, με Air France...

Άρα λοιπόν σας χαιρετώ γιατί δεν ξέρω αν θα προλάβω να μπω αύριο, καθώς ξημερώματα Δευτέρας φεύγω...

Θα τα πούμε τον Οκτώβριο ή και νωρίτερα ελπίζω... (6 Οκτωβρίου είναι η τελευταία συναυλία των Scorpions και του έχω υποσχεθεί ότι θα φύγω κολυμπώντας για να είμαι εδώ!!!!!!!)

Να είστε καλά και να περνάτε ακόμα καλύτερα!

υ.γ. Ayla cheer up, summer is over!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τώρα διάβασα το μήνυμά σου Pashalitsa...προφανώς είσαι καθ'οδόν για το βαπόρι...ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑ ΧΕΙΣ!!

Σου εύχομαι να περάσεις καλά, πολύ πολύ καλά και να γυρίσεις πίσω ανανεωμένη!

Εγώ στις 2 του Σεπτ. ανεβαίνω Αθήνα για τη συναυλία των U2..και θα μείνω λίγες μερούλες να δω και συγγενείς κ τους φίλους μου φυσικά που έχω σχεδόν δυο χρόνια να τους δω. Αντε θα είναι κ το πρώτο αεροπορικό ταξίδι της μικρής....

:rolleyes:

age.png

• 4 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια καλημέρα σε όλες σας!!! I 'm back!!!!!!

Έχω μια βδομάδα που γύρισα περίπου αλλά ήμουν συνεχώς στο τρέξιμο με γιατρούς με τον άντρα μου που τελικά το έκανε το θαύμα του και ξεμπάρκαρε μαζί μου...

Αν θυμάστε είχε τραυματιστεί στο πόδι... Λοιπόν το βράδυ που έφτασα Αμερική τρέχαμε σε ιατρικό κέντρο εκεί στο Χιούστον... Γυρίσαμε 3 τη νύχτα στο πλοίο και το πρωί ο άντρας μου είχε επιθεώρηση από ΒΡ. Το πόδι του σε άθλια κατάσταση και με τα φάρμακα που πήραμε από εκεί, η κατάσταση... χειροτέρευε, δεν πίστευα στα μάτια μου να παίρνει 2 αντιβιώσεις και να βλέπω τη μόλυνση να εξαπλώνεται σταδιακά σε όλο το πόδι από το γόνατο και κάτω!!! Κόντεψε να μου στρίψει...

Τελικά στη Βενεζουέλα βγήκε με λάτζα έξω και βρέθηκε ένας μάγκας γιατρός εκεί που όταν είδε τα φάρμακα από Αμερική γελούσε ο άνθρωπος καλή του ώρα, και μέσα σε 8 ΩΡΕΣ είδαμε την πρώτη βελτίωση, πλην όμως τον έβγαλε unfit for duty (και καλά έκανε) και τον υποχρέωσε να επιστρέψει στην Ελλάδα λέγοντάς του ότι το πόδι ίσως και να χρειαζόταν να ανοιχτεί γιατί υπήρχε και διάχυτο πρήξιμο από φλεγμονή... Η εταιρία έστειλε α μηχανικό μέσα σε 24ώρες από την Ελλάδα!!!

Τα φάρμακα από τη Βενεζουέλα όμως άλλαξαν απίστευτα προς το καλύτερο την κατάστασή του και οι 3 γιατροί που τον είδαν εδώ συμφωνούν να μην γίνει επέμβαση χειρουργική (ευτυχώς Παναγία μου). Τώρα είναι σχεδόν τελείως καλά και αύριο θα τον δει πάλι γιατρός... Περιττό να σας πω ότι παίρνει 7.000mg την ημέρα αντιβιώσεις για να αντιμετωπιστεί ο αναθεματισμένος στρεπτόκοκκος και αντιφλεγμονώδη, ενώ συνολικά παίρνει σχεδόν 1,5 μήνες διάφορες αντιβιώσεις...

Αυτό που μου αρέσει είναι που πήρα τα βιβλία μου στο καράβι, να διαβάσω και να ηρεμήσω... Καλά μιλάμε για πολύ φρίκη... Χώρια το ξεμπαρκάρισμα από Βενεζουέλα από αγκυροβόλιο, νύχτα, με λάτζα και με θάλασσα τόση που η λάτζα ήθελε να φύγουμε γρήγορα γιατί θα είχε πρόβλημα επιστροφής... Χώρια τα 3 αεροπλάνα μέχρι να φτάσουμε και η ταλαιπωρία στο εσωτερικό της Βενεζουέλας... Είπαμε, πήγα να ηρεμήσω...

Αυτά τα υπέροχα νέα μου και ελπίζω εσείς να έχετε τίποτα καλύτερο να μου πείτε αν και βλέπω μια απέραντη σιωπή στο τόπικ... Τί πάθατε ρε παιδιά;;;;;;;;; Η Paros προφανώς μετακόμισε ήδη, βλέπω ότι άλλαξε την περιοχή της... Άντε, καλορίζικο το νέο σπιτικό... Ρεθυμνιώτισσα, τι γίνεται;;;;; Επέστρεψες στην Κρήτη;;; Καλή η συναυλία;;; Εγώ την έπαθα με τη συναυλία των Σκόρπιονς, περίμενα να πάρω τα εισιτήρια από το village και στο τέλος αυτοί οι άθλιοι δεν ανέλαβαν τη διάθεση όπως είχαν ανακοινώσει και τα εισιτήρια πουλήθηκαν όλα και εγώ με τη φίλη μου μείναμε μπουκάλα! :-(

Pashalitsaaaa Καλώς ήρθες!!!!!!!!!!!!!

Τι περάσατε ρε γμτ??? Τώρα ο άντρας σου πως είναι??? Τι του είπαν, πότε θα συνέλθει εντελώς??? Η μικρή όταν σας είδε πως αντέδρασε???

Θέλω να γράψω τόσες μέρες αλλά έχω ρίξει τόσο τρέξιμο που δεν περιγράφεται.. Στις 28/08 έφερε η μεταφορική τα πράγματα στο νέο σπίτι και 29/08 έφυγε η μαμά μου διακοπές, με αποτέλεσμα να τα κάνω όλα μόνη μου και όταν εννοώ όλα, ΟΛΑ!

Για 5 μέρες μέναμε στην μαμά μου μέχρι να έρθει το ρεύμα και ερχόμουν και τακτοποιούσα τα πράγματα, και μετά 3/09 ήρθε το ρεύμα και μένουμε εδώ!

Περιττό να σας πω, οτι έβαλα τα κουρτινόξυλα στον τοίχο(ναι έκανα μόνη μου τις τρύπες και τα βίδωσα), αλλά το φοβερότερο, είναι οτι κρέμασα 6 φωτιστικά, τα συν έδεσα και τα βίδωσα!!!!!! Ε, τι να κάνω βρε κορίτσια, ήταν μέσα στη μέση, ήρθε ο ένας ο κουμπάρος με τα βίας έβαλε ένα, ο άλλος ήρθε και έβαλε 2 και λέω δεν μπορώ να είμαι χωρίς φώτα, και μέσα σε 2 ώρες έβαλα 6!

Έχω βέβαια σχεδόν τελειώσει, το πρόβλημα είναι οτι δεν έχουν βάλει ακόμα την κουζίνα (τα ντουλάπια) και πάω κάθε μέρα στην γιαγιά μου και τρώω και η κουζίνα είναι όλο κούτες, αλλά ελπίζω σε καμιά 15 αριά μέρες να μπει και αυτή για να τελειώνουμε... Αυτή τη βδομάδα πούλησα και ένα fiat 500 που είχα και το πήρε ένας μηχανικός της minerva και έτρεχα Πειραιά και γενικά πολύύύύύύύύύύύύ τρέξιμο και όλα αυτά με το μωρό μαζί, γιατί η μικρή ξεκίνησε παιδικό, άρχισε και κολυμβητήριο, και ανέβηκε group, δεν είναι στο baby αλλά στα νήπια και έχει ξετρελαθεί!

Α το σημαντικότερο είναι οτι το καράβι του συζύγου θα πάει τελικά επισκευή τώρα τον Οκτώβριο και αποφασίσαμε να πάει και αυτός οπότε θα πάμε και εμείς(θα πάρω και την μικρή μου λογικά) και άλλαξα την Βάφτιση που είχα κανονίσει για 6/11 την πήγα για 12/12! Όπως καταλαβαίνεται τρέχω για να οργανώσω και αυτό! Γιατί μπομπονιέρες και μαρτυρικά τα φτιάχνω μόνη μου, τα προσκλητήρια είναι ήδη έτοιμα και θέλω να οργανώσω μετά κάτι για το σπίτι, για 60-70 άτομα!

Επίσης το ταξίδι που είχαμε κανονίσει για 24/10 μεταφέρεται για Ιανουάριο αλλά όχι για Μαλδίβες που είχαμε κανονίσει γιατί είναι full season και απο 3.000 που θα μας στοίχιζε, πάει 4.500.. Και τώρα ψάχνω προορισμό αλλά έχω μπερδευτεί.. Έλεγα για καμιά New York αλλά εκεί δεν θα ξεκουραστούμε καθόλου, αντιθέτως θα ρίξουμε πολύ τρέξιμο.. Λοιπόν σας ζάλισα, αλλά ήθελα να σας τα πω όλα!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλό Χειμώνα να έχουμε λοιπόν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Καλημερα κι απο μενα.....

Κι εγω εχω να μπω εδω μερες γιατι λειπατε ολες και γιατι κι εγω ΓΕΝΝΗΣΑ :P:p:pκαπως προωρα.... αλλα ολα ειναι καλα :D:Dκι εσω την μπουμπου μου αγκαλιτσα

Αχχχχ παρος99 ταξιδακι αναψυχης ?? σε ζηλευω :-(:sad:

Οσο για το σπιτι εγω οσες μερες ελειψα στο μαιευτηριο ο αντρουλης μου επιστρατευσε την μητερα του την νυφη μ την θεια μου τον αδερφο μου να βοηθησουν ολοι μαζι να μαζευτουν οι κουτες που ειχαμε μεσα στην μεση και τα επιπλα ... μιας και μολις πριν 3 μερεσ πριν γεννησω μετακομισαμε στο νεο μας σπιτακι ... κι ετσι οταν γυρισα τα ειχα ολα ετοιμα... το μονο που εκανα και κανω ακομα ειναι οτι δεν με βολευει ετσι οπως τα τοποθετησανε να τ'αλλαζω :tongue::tongue::tongue:

Πασχαλιτσα μωρε τι παθατε???:-(:sad::-(:sad:

Ελπιζω να ειναι καλυτερα τωρα και να γινει ακομα πιο καλα.Το καλο ειναι οτι επεστρεψε στην Ελλαδα και δνε τον κρατησανε στο καραβι.....Περαστικα του σου ευχομαι Πασχαλιτσα και γρηγορη καλη αναρρωση

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κι απο μενα.....

Κι εγω εχω να μπω εδω μερες γιατι λειπατε ολες και γιατι κι εγω ΓΕΝΝΗΣΑ :P:p:pκαπως προωρα.... αλλα ολα ειναι καλα :D:Dκι εσω την μπουμπου μου αγκαλιτσα

Αχχχχ παρος99 ταξιδακι αναψυχης ?? σε ζηλευω :-(:sad:

Οσο για το σπιτι εγω οσες μερες ελειψα στο μαιευτηριο ο αντρουλης μου επιστρατευσε την μητερα του την νυφη μ την θεια μου τον αδερφο μου να βοηθησουν ολοι μαζι να μαζευτουν οι κουτες που ειχαμε μεσα στην μεση και τα επιπλα ... μιας και μολις πριν 3 μερεσ πριν γεννησω μετακομισαμε στο νεο μας σπιτακι ... κι ετσι οταν γυρισα τα ειχα ολα ετοιμα... το μονο που εκανα και κανω ακομα ειναι οτι δεν με βολευει ετσι οπως τα τοποθετησανε να τ'αλλαζω :tongue::tongue::tongue:

Πασχαλιτσα μωρε τι παθατε???:-(:sad::-(:sad:

Ελπιζω να ειναι καλυτερα τωρα και να γινει ακομα πιο καλα.Το καλο ειναι οτι επεστρεψε στην Ελλαδα και δνε τον κρατησανε στο καραβι.....Περαστικα του σου ευχομαι Πασχαλιτσα και γρηγορη καλη αναρρωση

Να σου ζήσει εύχομαι Φωτεινή το κουκλί σου!!!!!!! Πόσων εβδομάδων γεννήθηκε;;; Έλα πες καμια λεπτομέρεια... Πες κάτι χαρούμενο...

Αλλά έχω μια μεγάλη απορία: Που το βρίσκεις το κουράγιο και ασχολείσαι με το σπίτι;;;; Γιατί κι εγώ έτσι ακριβώς την πάτησα, είχα κλείσει νέο σπίτι και γέννησα πρόωρα και όλα ήταν κανονισμένα και η μετακόμιση έγινε μια μέρα πριν βγω από το μαιευτήριο και βγήκε η ψυχή στους γονείς μου αλλά παρόλα αυτά εγώ για 3 μήνες ζούσα σε ένα χάος με τσάντες και κούτες στο σαλόνι και στη σοφίτα κυρίως, αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα... Τί να κάνω, δεν είχα κουράγιο ούτε μπάνιο να κάνω και για ένα μήνα καθόμουν σε κουλούρα γιατί αλλιώς σφάδαζα από τους πόνους... Από την αϋπνία παραπατούσα και το μόνο που με ενδιέφερε ήταν να μαγειρεύω, να τρώμε και να ασχολούμαι με το παιδί... (Νύχτα μέρα το τελευταίο...) Δεν με έννοιαζε αν τα έπιπλα ήταν ακόμα και ανάποδα... Ή μάλλον δεν τα έβλεπα μπροστά μου από την εξάντληση... Γι΄αυτό χαίρομαι που κάποιες γυναίκες είναι τόσο δυνατές σε κάτι τέτοια, γιατί εγώ γέννησα φυσιολογικά και έμεινα 1 εβδομάδα στο νοσοκομείο από την εξάντληση, τον πυρετό που είχα 3-4 μέρες και τον ίκτερο του μωρού...

Pashalitsaaaa Καλώς ήρθες!!!!!!!!!!!!!

Τι περάσατε ρε γμτ??? Τώρα ο άντρας σου πως είναι??? Τι του είπαν, πότε θα συνέλθει εντελώς??? Η μικρή όταν σας είδε πως αντέδρασε???

Θέλω να γράψω τόσες μέρες αλλά έχω ρίξει τόσο τρέξιμο που δεν περιγράφεται.. Στις 28/08 έφερε η μεταφορική τα πράγματα στο νέο σπίτι και 29/08 έφυγε η μαμά μου διακοπές, με αποτέλεσμα να τα κάνω όλα μόνη μου και όταν εννοώ όλα, ΟΛΑ!

Για 5 μέρες μέναμε στην μαμά μου μέχρι να έρθει το ρεύμα και ερχόμουν και τακτοποιούσα τα πράγματα, και μετά 3/09 ήρθε το ρεύμα και μένουμε εδώ!

Περιττό να σας πω, οτι έβαλα τα κουρτινόξυλα στον τοίχο(ναι έκανα μόνη μου τις τρύπες και τα βίδωσα), αλλά το φοβερότερο, είναι οτι κρέμασα 6 φωτιστικά, τα συν έδεσα και τα βίδωσα!!!!!! Ε, τι να κάνω βρε κορίτσια, ήταν μέσα στη μέση, ήρθε ο ένας ο κουμπάρος με τα βίας έβαλε ένα, ο άλλος ήρθε και έβαλε 2 και λέω δεν μπορώ να είμαι χωρίς φώτα, και μέσα σε 2 ώρες έβαλα 6!

Έχω βέβαια σχεδόν τελειώσει, το πρόβλημα είναι οτι δεν έχουν βάλει ακόμα την κουζίνα (τα ντουλάπια) και πάω κάθε μέρα στην γιαγιά μου και τρώω και η κουζίνα είναι όλο κούτες, αλλά ελπίζω σε καμιά 15 αριά μέρες να μπει και αυτή για να τελειώνουμε... Αυτή τη βδομάδα πούλησα και ένα fiat 500 που είχα και το πήρε ένας μηχανικός της minerva και έτρεχα Πειραιά και γενικά πολύύύύύύύύύύύύ τρέξιμο και όλα αυτά με το μωρό μαζί, γιατί η μικρή ξεκίνησε παιδικό, άρχισε και κολυμβητήριο, και ανέβηκε group, δεν είναι στο baby αλλά στα νήπια και έχει ξετρελαθεί!

Α το σημαντικότερο είναι οτι το καράβι του συζύγου θα πάει τελικά επισκευή τώρα τον Οκτώβριο και αποφασίσαμε να πάει και αυτός οπότε θα πάμε και εμείς(θα πάρω και την μικρή μου λογικά) και άλλαξα την Βάφτιση που είχα κανονίσει για 6/11 την πήγα για 12/12! Όπως καταλαβαίνεται τρέχω για να οργανώσω και αυτό! Γιατί μπομπονιέρες και μαρτυρικά τα φτιάχνω μόνη μου, τα προσκλητήρια είναι ήδη έτοιμα και θέλω να οργανώσω μετά κάτι για το σπίτι, για 60-70 άτομα!

Επίσης το ταξίδι που είχαμε κανονίσει για 24/10 μεταφέρεται για Ιανουάριο αλλά όχι για Μαλδίβες που είχαμε κανονίσει γιατί είναι full season και απο 3.000 που θα μας στοίχιζε, πάει 4.500.. Και τώρα ψάχνω προορισμό αλλά έχω μπερδευτεί.. Έλεγα για καμιά New York αλλά εκεί δεν θα ξεκουραστούμε καθόλου, αντιθέτως θα ρίξουμε πολύ τρέξιμο.. Λοιπόν σας ζάλισα, αλλά ήθελα να σας τα πω όλα!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλό Χειμώνα να έχουμε λοιπόν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλά, λέω ότι είμαι εγώ τρελή αλλά και εσύ δεν πας καθόλου πίσω!!! Άλλαξες ως και τη βάφτιση:!::!::!: για να πας στο Ντουμπάι;;;;;; Εμένα θα με είχε κρεμάσει ανάποδα ο άντρας μου άμα του έλεγα κάτι τέτοιο!!!!!

Η μικρή δυστυχώς στενοχωριόταν πολύ... Τα βράδια αναστέναζε κοίταζε στο κενό, και έλεγε "μαμά μου" και βούρκωνε... Το απίστευτο είναι ότι όταν τη ρωτούσα αν στενοχωριέται στο τηλ μου έλεγε όχι... Όταν τη ρώτησε η μάνα μου γιατί μου λέει έτσι αφού στενοχωριέται, είπε το απίστευτο "για να μη στενοχωριέται εκείνη!" Όταν γύρισα έκανε σαν τρελή, την άλλη μέρα είχα ένα σωρό δουλειές και δεν πήγα πουθενά γιατί έκλαιγε και ήθελε να την έχω όλη μέρα αγκαλιά πάνω στο στήθος μου... (Δεν χρειάζεται να πω ότι οι ενοχές μου χτύπησαν κόκκινο έτσι;;;;;;)

Χθες της είπα να την αφήσουμε στη γιαγιά για να πάμε ένα τριήμερο με τον άντρα μου κάπου να ηρεμήσουμε και με κοιτάει μέσα στα μάτια και μου λέει με παράπονο: "Πάλι θα με αφήσετε;;;;" Εντάξει, νόμισα ότι κάποιος πήρε μαχαίρι και μου το πέρασε στην καρδιά... Είπα στον άντρα μου ότι λυπάμαι αλλά όπου πάμε θα την πάρουμε μαζί και δεν είπε τίποτα γιατί ήταν μπροστά στο σκηνικό και σοκαρίστηκε και αυτός...

Ο άντρας μου είναι πολύ καλύτερα πάντως, θα σταματήσει αντιβιώσεις σε 3 μέρες και μετά θα περιμένουμε να δούμε μήπως έχουμε καμια υποτροπή είπε ο γιατρός. Καλά, τώρα που το θυμήθηκα, όσα χρόνια μπαίνω σε πλοία, τέτοιον άθλιο καπετάνιο στη ζωή μου δεν έχω ξαναδεί, από κάθε άποψη... Το τί μα^&%$# άκουσα από το στόμα του δεν λέγεται... Άσε που στη Βενεζουέλα ετοιμάστηκα η δική σου να πάω με τον άντρα μου στο γιατρό, είδαμε τους πράκτορες που ήρθαν στο πλοίο κλπ και ο καπετάνιος θυμήθηκε ότι εγώ δεν μπορούσα να πάω μαζί τους μόνο όταν εγώ είχα ήδη κατέβει τη σκάλα και είχα πηδήξει μέσα στη λάτζα!!!!!!!! Και γύριζα πάλι πίσω!!!!!!! Πιο άχρηστο και βρωμιάρη άνθρωπο στη ζωή μου δεν έχω ξαναδεί... Στην καμπίνα του σου ερχόταν λιποθυμία από τη βρώμα και ακόμα και ο διάδρομος βρώμαγε όταν περνούσε, μιλάμε να σου έρχεται να ξεράσεις όχι αστεία... Τους πέθανε στην πείνα και την ταλαιπωρία... Και στον άντρα μου είπε το παροιμιώδες..."Άμα θέλεις, να πάρω ένα ξυράφι και να σου το ανοίξω το πόδι να φύγει το υγρό, εγώ στη θέση σου αυτό θα έκανα..." και το άλλο "Μωρέ άμα από τις πρώτες μέρες το έβαζες ψηλά το πόδι και δεν έκανες τίποτα, θα ήσουν καλύτερα...." και άλλα τέτοια, που με το ζόρι κρατήθηκα να μην ρίξω μπινελίκια, μια φορά όμως με έπιασαν νευρικά γέλια και δεν μπορούσα να σταματήσω, για να μη βρίσω είχα γίνει κόκκινη και γελούσα...

Καλημέραααααααα!!!!

Pashalitsa αποφασίσαμε να πάει στην επισκευή ο άντρας μου μιας και τον παρακάλεσε η εταιρία να καθήσει... Ε είπαμε να βγάλουμε και μερικά χρήματα παραπάνω μιας και τον τελευταίο καιρό όλο κάτι extra μας βγαίνουν να πληρώσουμε.. Για την βάφτιση είχα κλείσει μόνο την εκκλεισία και απλά άλλαξα ημερομηνία, αυτό έλειπε για το ταξίδι στο Dubai να έφερνα τα πάνω κάτω.. Ίσα ίσα που νευρίασα πολύ με τον άντρα μου που θα κάτσει παραπάνω απο 6μηνο, δεν το έχει ξανακάνει ΠΟΤΕ αυτό και πραγματικά έχω κουραστεί τόσο πολύ με δυο μωρά και με όλα αυτά που κάνω καθημερινά που θέλω να έρθειιιιιιι.. Αλλά ας όψεται.. Αφού θα πάμε και εμείς, κάτι είναι κι αυτό, και θέλω να με αφήσουν να πάρω και τα δυο παιδιά για να τον δούνε και να τα δει και αυτός ρε γμτ.. Α, πρέπει αυτές τις μέρες να πάω να φτιάξω και τα διαβατήρια τους αλλά πρέπει πρώτα να στείλει φαξ ο άντρας μου στο Αστ. τμήμα!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Καλημέραααααααα!!!!

Pashalitsa αποφασίσαμε να πάει στην επισκευή ο άντρας μου μιας και τον παρακάλεσε η εταιρία να καθήσει... Ε είπαμε να βγάλουμε και μερικά χρήματα παραπάνω μιας και τον τελευταίο καιρό όλο κάτι extra μας βγαίνουν να πληρώσουμε.. Για την βάφτιση είχα κλείσει μόνο την εκκλεισία και απλά άλλαξα ημερομηνία, αυτό έλειπε για το ταξίδι στο Dubai να έφερνα τα πάνω κάτω.. Ίσα ίσα που νευρίασα πολύ με τον άντρα μου που θα κάτσει παραπάνω απο 6μηνο, δεν το έχει ξανακάνει ΠΟΤΕ αυτό και πραγματικά έχω κουραστεί τόσο πολύ με δυο μωρά και με όλα αυτά που κάνω καθημερινά που θέλω να έρθειιιιιιι.. Αλλά ας όψεται.. Αφού θα πάμε και εμείς, κάτι είναι κι αυτό, και θέλω να με αφήσουν να πάρω και τα δυο παιδιά για να τον δούνε και να τα δει και αυτός ρε γμτ.. Α, πρέπει αυτές τις μέρες να πάω να φτιάξω και τα διαβατήρια τους αλλά πρέπει πρώτα να στείλει φαξ ο άντρας μου στο Αστ. τμήμα!

Ααααα, εντάξει, νόμιζα ότι είχες κλείσει τα πάντα για τη βάφτιση και τα ακύρωσες όοοοολα!!!

Τί να σου πω βρε παιδί μου απορώ πως αντέχεις τόσο τρέξιμο με δυο παιδιά...

Το μακρινό ταξίδι με 2 παιδιά δεν σε προβληματίζει; Ε ώ γιατί μόνο που το ακούω αγχώνομαι;;; (ειδικά για το γιο σου που είναι μωρό)

Πότε θα φύγεις με το καλό;;;

Καλέ που εξαφανίστηκε η ayla;;;

Γεια σας κ από μένα...

Πολλά τα νέα σας και τι να πρωτοσχολιάσω..Αλλαγές επί αλλαγών...τόσες που σκέφτομαι καλέ τι ήρεμα που ήταν όλα τον Αύγουστο???

Pashalistsa περαστικά στον άντρα σου! Πάλι καλά που δεν έγινε τπτ χειρότερο και γλυτώσατε τα χειρουργεία..ε; Βέβαια εσύ μόνο δεν ηρέμισες (πού ήταν κ ο στόχος) αλλά δε βαριέσαι..στο επόμενο ταξίδι θα το καταφέρεις. Ασε που θα είναι η μικρή πιο μεγάλη κ ίσως να μην το πάρει τόσο βαριά..ε;

Fwteini ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ το μωράκι....Συγχαρητήρια και καλή ανατροφή τώρα πια!!! Πώς νιώθεις ως μαμά πλεόν;

Paros, κουράγιο με την τακτοποίηση..εγώ μετακομίσα στο νέο σπίτι ενώ ήμουν έγκυος..(αλλά δεν το ήξερα τότε ακόμα)...το τι κούτα κουβάλησα και σε τι σκάλες κρεμιόμουν δε λέγεται....

Εγώ όντως χάθηκα...τι να σας λέω..Ανέβηκα Αθήνα για τη συναυλία των U2 η οποία ήταν φανταστική και την καταευχαριστήθηκα...Γύρισα σπίτι μου μετά τη συναυλία και διαπίστωσα ότι είχα βγάλει στα χέρια κ στα ποδια φουσκάλες ...τέτοια πόρωση με είχε πιάσει...Ωστόσο από τη συναυλία αυτή κ μετά αρχισε το "μαρτύριο" μου...Για όσες μέρες έμεινα στην αθήνα (όχι πολλές μη φανταστείτε) κοιμόμουν με τη μικρή στο διπλό κρεβάτι...και εκεί το χάσαμε το παιχνίδι..από τότε και μετά η μικρή ξυπνάει κάθε βράδυ και θέλει αγκαλιές και κουνήματα και δε δέχεται να είναι μόνη της με τίποτα...Το τι ξενύχτια έχω βαρέσει το μήνα αυτό δεν λέγεται. Ουσιαστικά από τις 3 Σεπτέμβρη κ μετά ΚΑΝΕΝΑ βράδυ δεν έχει κοιμηθεί νορμάλ...κάθε μιάμιση με δυο ώρες ξυπνάει κα θέλει αγκαλιές αλλιώς κλαίει σπαρακτικά ...χαμός λέμε...Δε θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που κοιμήθηκα σερί για πάνω από 2 ώρες.

Εχω απελπιστεί...Αυτά τα νέα μου και σας αφήνω μπας και προλάβω να κοιμηθώ καμια ώρα.

ΥΓ: Α, προχτές γιορτάσαμε κ τα πρώτα γενέθλια της μπέμπας!! Ο μπαμπάς άκουσε το τραγουδάκι μας τηλεφωνικά ....από την Ιαπωνία που βρίσκεται αυτή τη στιγμή..σνιφ σνιφ...

age.png

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Με θελετε στην παρεα σας?

Ο συζυγος στο ΠΝ σε ναρκαλιευτικο τωρα...

Εκανε 4 χρονια σε φρεγατα μεσα στα οποια παντρευτήκαμε, μειναμε εγγυοι κ γεννησαμε

Εμεινα εγγυος Σεπτέμβρη κ ελειπε ταξιδι Ιανουαριο - Απριλιο...ήρθε αρχες Απριλίου χαριστικα (κ αναγκαστηκε να παρει ολη την αδεια της χρονιας γιατι η εφευγε τοτε ή ποτε....εγω γεννησα 19/5) κ λόγια του κυβερνητη (η καποιου αλλου δεν θυμαμαι) ησουν εκει στην συλληψη ειναι αναγκη να εισαι κ στην γεννα??? κ απαντηση του καλου μου? εσεις παιδια εχετε? - ναι 2 - ειστε σιγουρος οτι ειναι δικα σας???? πως δεν το πεταξε στην θαλασσα ακομα δεν εχω καταλαβει....

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Καλησπερα κοριτσαρες....Ναυτοκοριτσαροι χαχαχα

Αχχχ ayla μου αν σου πω οτι ακομα δεν το εχω χωνεψει οτι διπλα στο κρεβατι μου κοιμαται μια ψυχουλιτσα η οποια γεννηθηκε και μεγαλωσε μεσα μου....

Ασε που δεν μου μοιαζει ,.. και σκεφτομαι μηπως εκανε τιποτα ο αντρουλης μου χαχχαχααχ

[\QUOTE=mirtoula;599838]Με θελετε στην παρεα σας?

Ο συζυγος στο ΠΝ σε ναρκαλιευτικο τωρα...

Εκανε 4 χρονια σε φρεγατα μεσα στα οποια παντρευτήκαμε, μειναμε εγγυοι κ γεννησαμε

Εμεινα εγγυος Σεπτέμβρη κ ελειπε ταξιδι Ιανουαριο - Απριλιο...ήρθε αρχες Απριλίου χαριστικα (κ αναγκαστηκε να παρει ολη την αδεια της χρονιας γιατι η εφευγε τοτε ή ποτε....εγω γεννησα 19/5) κ λόγια του κυβερνητη (η καποιου αλλου δεν θυμαμαι) ησουν εκει στην συλληψη ειναι αναγκη να εισαι κ στην γεννα??? κ απαντηση του καλου μου? εσεις παιδια εχετε? - ναι 2 - ειστε σιγουρος οτι ειναι δικα σας???? πως δεν το πεταξε στην θαλασσα ακομα δεν εχω καταλαβει....

καλος την την συναδελφο :D κι εμενα σε ταχαιο ειναι .... ειχε κι εκεινος προβλημα με την αδεια οταν γεννησες?Κι εμας κατι τετοιο μας ειπε ο κυβερνητης .... Ασε που τον περιμενα να ερθει να με παρει απο το μαιευτηριο γιατι χωρις τον πατερα δεν μπορουσαμε να βγουμε... και του λεει του κυβερνητη καλα θα τις αφησω μεσα γιατι εσεις εχετε ορεξη για γυμνασια??? με γυρισατε πισω για ποιο λογο? για τα γυμνασια? και εστριψε και εφυγε.... εχει και 30 μερες του 2010 που δεν εχει παρει ουτε μια ακομα :?.Ευελπιστουμε τωρα που ειναι να φυγει το καραβι ταξιδι κι εχει ζητησει να μην ειναι σ αυτο το ταξιδι να παρει την αδεια του , αλλιως με βλεπω να πακεταρω την μικρη και να φευγουμε για ροδο .. το καλο ειναι ομως οτι δεν ειναι φρεγατα που φευγουν και ξεχνανε να επιστρεψουν 15 η 20 μερες κανουν ....

9zlup2.png

Ασε που δεν μου μοιαζει ,.. και σκεφτομαι μηπως εκανε τιποτα ο αντρουλης μου χαχχαχααχ

Εγώ πάλι αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να κοιμήθηκα με τον άντρα μου και να έβγαλα ένα παιδί με χαρακτήρα ίδιο με την αδερφή του άντρα μου... Είπαμε είχα πιεί λίγο εκείνο το βράδυ, είπαμε ήμουν στο σπίτι της αλλά δεν θυμάμαι να κοιμήθηκα μαζί της....:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κορίτσια εδώ είμαι, δεν έχω εξαφανιστεί απλά είχα φύγει για διακοπές... Πήγαμε 10 μέρες στο δασικό χωριό Παπάδες στη Β. Εύβοια και περάσαμε πολύ ωραία... Η μικρή δεν ήθελε να φύγει με τίποτα από εκεί και εγώ ενθουσιάστηκα με το όλο σκηνικό... Παιδική χαρά μέσα σε πεύκα, ζωάκια και άλλα τέτοια...

Αλλά με το που γυρίσαμε άρχισε ανελέητο τρέξιμο για διάφορες δουλειές και εκκρεμότητες... Ευτυχώς ο άντρας μου ανάρρωσε πλήρως από το ατύχημα που είχε και τώρα θα ξεκουραστεί λίγο ακόμα και μετά θα φύγει πάλι...

Αyla μου νομίζω ότι την πάτησες... Άμα φας εσύ γλυκό ξανατρώς μετά πικρά χόρτα;;; Δε νομίζω... Ε, και η κόρη σου που είδε τη γλύκα της παρέας της μαμάς στο κρεβάτι, δεν ξεκολλάει τώρα... Ελπίζω να διευθετήθηκε το ζήτημα και να μην έφαγες ήττα, γιατί εγώ τώρα που είναι 3 χρονών πήρα ένα κρεβατάκι και το έβαλα δίπλα στην κρεβατοκάμαρα κολλητά, αφού πείστηκε ότι δεν χωράμε όλοι μαζί και τώρα κοιμάμαι επιτέλους μόνη στο κρεβάτι με τον άντρα μου (αν και μερικές φορές κρέμομαι και πάνω από το δικό της γιατί ζητάει τρίψιμο αγκαλιές και τέτοια...).

Η Paros για να μη γράφει φαντάζομαι έφυγε για το Ντουμπάι, καλές διακοπές σου εύχομαι όποτε δεις το μήνυμά μου...

Όσο για τις γυναίκες στρατιωτικών ο αδελφός μου γύρισε την Παρασκευή από ταξίδι και την άλλη βδομάδα λέει φεύγει πάλι... Και τα πλέυσιμα αντί να τα αυξήσουν τα μείωσαν κατά πολύ... Έχει φάει φρίκη ο άνθρωπος, κανονίζεις την ζωή σου με ένα α ποσό και έρχεται ο άλλος ξαφνικά και σου ψαλιδίζει από εδώ εκεί και παραπέρα και χάνεις τον μπούσουλα...

Πασχαλιτσα μου αστα να πανε...

Εγω παλι χαιρομαι τον αντρουλη μου για 10 μερες θα τονε χω εδω διπλα μου ολες τις ωρες κι αυτος χαιρεται περισσοτερο την κορουλα του.Διωξαμε το καραβι για ασκηση και κρατησαμε τον μπαμπα μας εδω...:tongue::tongue::tongue:

Οσο για αυτο με τις κρατησεις ασε δεν μας εχουν βαλει ακομα το επιδομα γαμου ουτε σ εκεινον ουτε σ εμενα και τα χριστουγεννα μας ειπαν θα μπει του παιδιου ...καλα να πληρωνουμε τα παλιοπαραβολα τους καθε λιγο και λιγακι...πουφφφφφου πιααα

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...