Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Άλλο νέο... Οι εγγραφές τέλειωσαν τυπικά κι εγώ τη μικρή δεν την έγραψα ακόμα... (Σιγά μην και τελειώσουν οι θέσεις...)

Τέλος πάντων σήμερα είδα ένα μέιλ από το σχολείο (από την Παρασκευή το έστειλαν)που μας πληροφορεί για ΝΕΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ, ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΑ. Ενημερώνω και για την Τζίνι και για όποια μπορεί να ενδιαφέρεται ότι πλέον το προνήπιο είναι στα 5400 και το νήπιο στα 5950 αλλά πλέον στο νήπιο περιλαμβάνεται και κολύμβηση και φαγητό και πρόγευμα (ίσχυαν για το προνήπιο αλλά όχι για το νήπιο πέρσυ). Οπότε φέτος κατέβασαν σχεδόν 1000 την τιμή του προνηπιου και γύρω στα 350 του νηπίου αλλά έβαλαν κι άλλες παροχές. Αυτό ήταν μια ανακούφιση γιατί μαζί με την έκπτωση που μου κάνουν κλπ βγαίνει ένα καλό ποσόν. Εντωμεταξύ μου χρωστάνε και 620 από πέρσυ οπότε δε θα πάνε τόσα πολλά οσα υπολόγιζα η επόμενη χρονιά...

να το!

με την έκπτωση για τις 2 δόσεις εφά[αξ είναι αυτό? με σχολικό?

που μπορώ να βρώ κατάλογο?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να το!

με την έκπτωση για τις 2 δόσεις εφά[αξ είναι αυτό? με σχολικό?

που μπορώ να βρώ κατάλογο?

Δεν ξέρω αν έχει ανανεωθεί ο κατάλογος της γεν. γραμ. εμπορίου όπου μπορείς να δεις τιμές... Έχουν παγώσει δυο χρονιές τα δίδακτρα αλλά φέτος έγιναν και αλλαγές προς τα κάτω οι οποίες δεν ξέρω αν έχουν καταγραφεί επίσημα στο σάιτ του υπουργείου... Δεν κατάλαβα τί ακριβώς με ρωτάς! Η τιμή είναι για όλους χωρίς καμιά έκπτωση αλλά δεν περιλαμβάνεται σχολικό σε αυτή (υπολόγισε άλλα 1000 ευρώ). Αν κάνεις εγγραφή νωρίς και προεξοφλήσεις έχεις έκπτωση έως και 10% πάνω σε αυτό το ποσό! Επίσης το δεύτερο παιδί έχει έκπτωση 5% και το 3ο 30%. Το τέταρτο είναι δωρεάν. Αυτά...

Είμαι πολύ μα πολύ περίεργη αν η ελληνογερμανική έχει ρίξει τις τιμές της τελικά... Πάντως το νηπιαγωγείο της ελληνογερμανικής αγωγής είναι άπαιχτο κτιριακά και γενικά... Το υπόλοιπο οικοδόμημα είναι εργοστασιακού/γερμανικού τύπου αλλά υπερσύγχρονο και καινούριο...

βασική ερώτηση.

η σχολική χρονιά στα προνήπια ποιά είναι?

πότε ανοίγουν, πότε κλείνουν?

Η βασική περίοδος των προνηπίων είναι η ίδια με των νηπίων. Δηλαδή έναρξη μέσα Σεπτέμβρη(περιπου) και λήξη μέσα Ιούνη. Εξάλλου στα δημόσια νηπιαγωγεία τα προνήπια κάνουν μάθημα μαζί με τα νήπια.

Δεν ξέρω αν έχει ανανεωθεί ο κατάλογος της γεν. γραμ. εμπορίου όπου μπορείς να δεις τιμές... Έχουν παγώσει δυο χρονιές τα δίδακτρα αλλά φέτος έγιναν και αλλαγές προς τα κάτω οι οποίες δεν ξέρω αν έχουν καταγραφεί επίσημα στο σάιτ του υπουργείου... Δεν κατάλαβα τί ακριβώς με ρωτάς! Η τιμή είναι για όλους χωρίς καμιά έκπτωση αλλά δεν περιλαμβάνεται σχολικό σε αυτή (υπολόγισε άλλα 1000 ευρώ). Αν κάνεις εγγραφή νωρίς και προεξοφλήσεις έχεις έκπτωση έως και 10% πάνω σε αυτό το ποσό! Επίσης το δεύτερο παιδί έχει έκπτωση 5% και το 3ο 30%. Το τέταρτο είναι δωρεάν. Αυτά...

Είμαι πολύ μα πολύ περίεργη αν η ελληνογερμανική έχει ρίξει τις τιμές της τελικά... Πάντως το νηπιαγωγείο της ελληνογερμανικής αγωγής είναι άπαιχτο κτιριακά και γενικά... Το υπόλοιπο οικοδόμημα είναι εργοστασιακού/γερμανικού τύπου αλλά υπερσύγχρονο και καινούριο...

κατάλαβα. είναι αρχική τιμή διδάκτρων, χωρίς έκπτωση κλπο.

οπότε θα υπολογίσω κ την έκπτωση κ το σχολικό μετά.

μικρή έκπτωση για το 2ο παιδί.

Η βασική περίοδος των προνηπίων είναι η ίδια με των νηπίων. Δηλαδή έναρξη μέσα Σεπτέμβρη(περιπου) και λήξη μέσα Ιούνη. Εξάλλου στα δημόσια νηπιαγωγεία τα προνήπια κάνουν μάθημα μαζί με τα νήπια.

μέσα ιούνη τέλος σχολικού έτους???

λίγο!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

κατάλαβα. είναι αρχική τιμή διδάκτρων, χωρίς έκπτωση κλπο.

οπότε θα υπολογίσω κ την έκπτωση κ το σχολικό μετά.

μικρή έκπτωση για το 2ο παιδί.

μέσα ιούνη τέλος σχολικού έτους???

λίγο!

Με ρώτησες για τη ΒΑΣΙΚΗ! Προαιρετικά και χωρίς επιπλέον κόστος μπορεί να παρακολουθήσει το παιδί από 4-7 Σεπτέμβρη περίπου μέχρι μέσα περίπου Ιουλίου...

Αχ, χάλια είμαι... Με 40 πυρετό από χθες είμαι και σήμερα τα ίδια και η μικρή (ενώ μόλις είχε συνέλθει από άλλη ίωση...)

Δεν μπορώ να καταπιώ καθόλου, μεγάλο μαρτύριο...

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΙΟΥΝΙΟΣ ΜΗΝΑΣ!!! Πότε θα σταματήσει αυτό το μαρτύριο;;;;;;:shock:

Μα γιατί έπεσε περονόσπορος από τις υπόλοιπες;;;

ε όχι! πυρετό??? κ η μικρή πυρετο?

με το σπίτι τί έγινε καλέ? τακτοποιήθηκες?

εμείς βήχουμε δηλ. βήχει ο νικ, η ελπίδα κ μετά μειώνεται η ένταση στα άλλα δυό παιδιά της φαμίλας μας.

μα τί χρονιά ήταν αυτή φέτος???

χα το άλλο σας το είπα? χαλιά στο σαλόνι (ειδε πλακάκι κ όχι παρκέ όπως στ υ/δ) δεν έχω βγάλει.

έλεος μέσα στη βδομάδα θα τα στείλω.

ξαφανιζολίστριες γιουρίστε πίσω ωρέ!

υγ: ψήνω γεμιστά για αύριο (με κιμά. μπλιαχ)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

μας πήρε ένας φίλος από αφρική ακόμα.

που του μπήκαν οι λαθρεπιβάτες ρε?

κ τους άκουσαν τα ναυτάκια 2 μέρες αφού είχαν φύγει από λιμάνι?

όχι πέστε το στους άντρες σας να πάθουν πλάκα.

στις εσοχές από τις μπίντες που δένουν τα ρυμουλκά στο πλάι του πλοίου.:shock:

2 άτομα έτσι! κ χώρεσαν εκεί!

κ αυτούς τους βρήκαν πες.

πόσοι να έχουν φύγει στη θάλασσα άραγε?

(έφυγες ωρέ? δεν σε πρόλαβα???)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

γεια σας κοριτσια...τι κανετε???εχω πολυ καιρο να σας γραψω γιατι δεν προλαβαινω αλλα μπαινω πολυ συχνα και σας διαβαζω...ο μπαμπας μου ειναι ακομα εδω απο τον αυγουστο...θα εφευγε την δευτερα του αγιου πνευματος αλλα το πλοιο δεν εφτασε ακομη στο λιμανι και θα φυγει την επομεη εβδομαδα...βεβαια ηταν πολυ καλο για εμας που εμεινε τοσο πολυ...να δω τι θα κανουμε τωρα που τον συνηθισαμε...ειχαμε και καποια θεματακια υγειας με την θεια μμ που σας ειχα ξαναπει και ευτυχως πηγαν ολα καλα παρα την μεγαλη ταλαιπωρια που τραβηξε...ελπιζω να σας ξαναγραψω συντομα γιατι ειναι και περιοδος εξετασεων στο σχολειο και λογω εκλογων θα αργησουμε να τελειωσουμε...ελπιχω να ειστε ολες καλα!!!!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια...τι κανετε???εχω πολυ καιρο να σας γραψω γιατι δεν προλαβαινω αλλα μπαινω πολυ συχνα και σας διαβαζω...ο μπαμπας μου ειναι ακομα εδω απο τον αυγουστο...θα εφευγε την δευτερα του αγιου πνευματος αλλα το πλοιο δεν εφτασε ακομη στο λιμανι και θα φυγει την επομεη εβδομαδα...βεβαια ηταν πολυ καλο για εμας που εμεινε τοσο πολυ...να δω τι θα κανουμε τωρα που τον συνηθισαμε...ειχαμε και καποια θεματακια υγειας με την θεια μμ που σας ειχα ξαναπει και ευτυχως πηγαν ολα καλα παρα την μεγαλη ταλαιπωρια που τραβηξε...ελπιζω να σας ξαναγραψω συντομα γιατι ειναι και περιοδος εξετασεων στο σχολειο και λογω εκλογων θα αργησουμε να τελειωσουμε...ελπιχω να ειστε ολες καλα!!!!

καλή επιτυχία!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

χωρίς κόστος? σίγουρα?

έχει κ ένα κωστέα γείτονα στα βριλήσσια, νηπιαγωγείο νομίζω.

μα πόσοι γείτονες είναι αυτοί τέλως πάντων???

ουρσουλίνες. τί έχεις ακούσει?

Ναι χωρίς κόστος σίγουρα, μόνο που τελικά τον Ιούλιο είναι μέχρι τις 7, το κοίταξα στα χαρτιά αλλά μας έστειλαν και ενημέρωση ηλεκτρονική.

Δεν έχω ιδέα για το νηπιαγωγείο Γείτονα που λες!

Για τις Ουρσουλίνες έχω ακούσε γενικά καλά λόγια, να το κοιτάξεις, δεν ξέρω για το πρόγραμμά του κλπ αλλά ψάξε το.

Δεν ξέρω αν στο ξαναεχω πει, έχω ακούσει πολύ θετικά σχολια από γονείς για την Ελληνοαγγλική αγωγή στο Μαρούσι, είναι πολύ κοντά στο Ολυμπιακό στάδιο... Μαθαίνω ότι κάνουν προσεγμένη δουλειά...

Γειά σου fei!

Τί ωραία που ήταν τόσο καιρό ο μπαμπάς σου εδώ! Η αλήθεια είναι ότι τώρα μπορεί να σε τσούξει περισσότερο η απουσία αρχικά, θα σου πάρει λίγο καιρό να συνηθίσεις... Και ευτυχώς που πήγαν όλα καλά και με τη θεία σου...

Καλή επιτυχία στις εξετάσεις και καλά αποτελέσματα να έχεις!

Γειά σου fei!

Τί ωραία που ήταν τόσο καιρό ο μπαμπάς σου εδώ! Η αλήθεια είναι ότι τώρα μπορεί να σε τσούξει περισσότερο η απουσία αρχικά, θα σου πάρει λίγο καιρό να συνηθίσεις... Και ευτυχώς που πήγαν όλα καλά και με τη θεία σου...

Καλή επιτυχία στις εξετάσεις και καλά αποτελέσματα να έχεις!

ναι ηταν πολυ ομορφα...ενταξει θα δυσκολευτω λιγο πιο πολυ απο τις προηγουμενες φορες αλλα και παλι ελπιζω να περασει γρηγορα ο καιρος...ευχαριστω πολυ!!!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...