Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

καλημερα καλημερα καλημερα!

τρεχω με εξετασεις για το μπεμπε κ εχω κ τα γενεθλια του γιοκα μου το σαββατο ! ο μπαμπας κοντευει προς κινα κ μετα παλι σιγκαπουρη για αλλαγη πληρωματος. πηγα κ στην εταιρεια σημερα (αμε το κανα κ αυτο) κ του στειλα εναν μικρο φακελο με cd με φωτο κ βιντεο κ τους υπερυχους ...ελπιζω να χαρει κ να του δωσουν δυναμη !

φιλια σε ολες!!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Τί γίνεται; Γιατί το κλείσαμε το μαγαζί μας;;;

Εγώ έχω προβλήματα κορίτσια με το συγγενολόι... Ο άντρας μου φορτώνει Κορέα...

Χθες ήμουν η πιο ευτυχισμένη μαμά του κόσμου! Η κόρη μου, ντυμένη με τουτού μπαλέτου κανονικά και στολή αρκουδάκι, έδωσε παράσταση μπαλέτου (που λέει ο λόγος) στο θέατρο Μπρόντγουαιη στην Αθήνα! Όλα τα παιδιά ήταν πολύ όμορφα ντυμένα, το θέαμα ήταν φοβερό! Συμμετείχαν όλα τα τμήματα κλασικού, μοντέρνου και σύγχρονου χορού του σχολείου. Η παράσταση λεγόταν 4 εποχές και ήταν εμπνευσμένη φυσικά από τις 4 εποχές του Vivaldi με την αντίστοιχη μουσική σε πολλά μέρη της παράστασης... Φυσικά τη μικρή την περίμεναν λουλούδια στο τέλος κλπ κλπ!!!:tongue:

Καλησπέρα!

δεν προλαβαίνω να μπαίνω πολύ συχνά πλέον, κάνω λίγη αποτοξίνωση :)

ενώ εγώ που προλαβαίνω ας πούμε.....

Καλησπέρα κορίτσια! Τί γίνεται; Γιατί το κλείσαμε το μαγαζί μας;;;

Εγώ έχω προβλήματα κορίτσια με το συγγενολόι... Ο άντρας μου φορτώνει Κορέα...

Χθες ήμουν η πιο ευτυχισμένη μαμά του κόσμου! Η κόρη μου, ντυμένη με τουτού μπαλέτου κανονικά και στολή αρκουδάκι, έδωσε παράσταση μπαλέτου (που λέει ο λόγος) στο θέατρο Μπρόντουγουει στην Αθήνα! Όλα τα παιδιά ήταν πολύ όμορφα ντυμένα, το θέαμα ήταν φοβερό! Συμμετείχαν όλα τα τμήματα κλασικού, μοντέρνου και σύγχρονου χορού του σχολείου. Η παράσταση λεγόταν 4 εποχές και ήταν εμπνευσμένη φυσικά από τις 4 εποχές του Vivaldi με την αντίστοιχη μουσική σε πολλά μέρη της παράστασης... Φυσικά τη μικρή την περίμεναν λουλούδια στο τέλος κλπ κλπ!!!:tongue:

ελπίζω να τράβηξες κανένα βίντεο. ακούγεται πολύ ωραίο!!!!!

τί έγινε με το σόι???

εμείς.... καλά.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

τρεχω με εξετασεις για το μπεμπε κ εχω κ τα γενεθλια του γιοκα μου το σαββατο ! ο μπαμπας κοντευει προς κινα κ μετα παλι σιγκαπουρη για αλλαγη πληρωματος. πηγα κ στην εταιρεια σημερα (αμε το κανα κ αυτο) κ του στειλα εναν μικρο φακελο με cd με φωτο κ βιντεο κ τους υπερυχους ...ελπιζω να χαρει κ να του δωσουν δυναμη !

φιλια σε ολες!!!!!

χρόνια σας πολλά!!!!!

να σας ζήσει ο πρωτότοκος!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

φιλια σε ολες!!!!!

Να τα εκατοστήσει ο πιτσιρίκος σου! Σίγουρα ο μπαμπάς θα χαρεί πολύ, δε φαντάζεσαι τί βάλσαμο είναι γι΄αυτούς τους ανθρώπους ό,τι παίρνουν από το σπίτι τους από φωτο και τέτοια...

ενώ εγώ που προλαβαίνω ας πούμε.....

ελπίζω να τράβηξες κανένα βίντεο. ακούγεται πολύ ωραίο!!!!!

τί έγινε με το σόι???

εμείς.... καλά.

Βίντεο δεν τράβηξα, έχει τραβήξει το σχολείο και βίντεο και φωτο από τη γενική πρόβα με στολές που έγινε την Παρασκευή και από την παράσταση οπότε θα βολευτώ...

Ρε γμτ δεν τα πάω καθόλου καλά με τις κάμερες και τις φώτο...

Πάντως επειδή έχω κάνει κάποια χρόνια μπαλέτο και γενικά λατρεύω το χορό, έχω να πω ότι το επίπεδο δεν ήταν τόσο υψηλό όσο το περίμενα αλλά βέβαια ξέρω ότι είμαι αυστηρός κριτής και εδώ δε μιλάμε για σχολή χορού αλλά για σχολείο όπου ο σκοπός μιας παράστασης δεν είναι να συμμετάσχουν μόνο τα παιδιά με ταλέντο ή με την τέλεια προπόνηση αλλά πρωτίστως το να καταφέρουν τα παιδιά να εκτίθενται σε κόσμο χωρίς ντροπή και άγχος και να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν... Αυτό είναι μια μεγάλη πρόβα για τη ζωή αργότερα...

Βίντεο δεν τράβηξα, έχει τραβήξει το σχολείο και βίντεο και φωτο από τη γενική πρόβα με στολές που έγινε την Παρασκευή και από την παράσταση οπότε θα βολευτώ...

Ρε γμτ δεν τα πάω καθόλου καλά με τις κάμερες και τις φώτο...

Πάντως επειδή έχω κάνει κάποια χρόνια μπαλέτο και γενικά λατρεύω το χορό, έχω να πω ότι το επίπεδο δεν ήταν τόσο υψηλό όσο το περίμενα αλλά βέβαια ξέρω ότι είμαι αυστηρός κριτής και εδώ δε μιλάμε για σχολή χορού αλλά για σχολείο όπου ο σκοπός μιας παράστασης δεν είναι να συμμετάσχουν μόνο τα παιδιά με ταλέντο ή με την τέλεια προπόνηση αλλά πρωτίστως το να καταφέρουν τα παιδιά να εκτίθενται σε κόσμο χωρίς ντροπή και άγχος και να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν... Αυτό είναι μια μεγάλη πρόβα για τη ζωή αργότερα...

εδώ ήσουν???

τέτοια να με λές.

δεν σας είχα πεί για τη σύλια με τη χριστουγεννιάτικη γιορτή σκέτσ???

ήταν σε μια ομάδα 5 παιδιών που έκαναν τους ποδηλάτες οι οποίοι ψάχναν τους χιονάθρωπους. είχε ένα κουδουνάκι στο χέρι...

ρόλός: γκλιγκιτι γκλον με τα κουδουνάκια αφού πουν το καθένα την ατάκα τους.

η ατάκα της σύλιας ήταν: φύγαμε (ξεκίναγαν κ καλά)

ε όσο το ακούσατε εσείς, μετά βίας το ακούσαμε κ εμείς.

με τί ντροπλαλό παιδί τρομάρα μας!!!!!

πάω να δώ τα του ευρώ κλπο στην τιβι.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Γεια σας κορίτσια, τί γίνεται; Που εξαφανιστήκατε όλες;;;; Πώς πάνε οι εγκυμοσύνες βρε κορίτσια;

Ο άντρας μου ξεκινάει ταξίδι από Κορέα για Αρούμπα σε λίγες μέρες!:shock: Ή θα ξεμπαρκάρει στη Σιγκαπούρη που θα σταματήσουν για πετρέλαια ή στην Αρούμπα, καλό τέλος Ιούνη...

άνθρωπος στον ορίζοντα!

αν εξαιρέσετε οτι προχτές βράδυ μάζευαμε ξερατά της ελπίδας,

χτες στη διάρκεια της μέρας λίγο από την ελπ΄δα ξανά

κ το βράδυ από τον άλεξ

όοοοοοολα καλά!

μέσα ιουλίου είναι στο πρόγραμμα ο χασμπάνος για μπάρκο.

σε γραμμή που περνάει κ από παναμά.

βέβαια,

τα περισσότερα πλοία είναι σε αγκυροβόλιο ανοιχτά της κίνας.

τώρα τί εστί αυτό? θα σας γελάσω.

είμαι επιφυλλακτική πάντως...

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Ακόμα ιώσεις ε; Κι εμείς σήμερα δεν πήγαμε σχολείο γιατί την ψιλοάρπαξε και είχε λίγο πυρετό το βράδυ... Είχαμε όμως πάνω από μήνα να κάνουμε απουσία!!!:shock:

Τί κάνετε βρε παιδιά; Ο άντρας μου ξεκίνησε ταξίδι από Κορέα για Χιούστον, μέσω Νότιας Αφρικής! Οκ, είναι τεράστιο ταξίδι!!! Θα ξεκουραστεί πάντως αλλά το θέμα είναι ότι μετά τη Σιγκαπούρη που θα πάρουν πετρέλαια, πάλι θα πρέπει να ταμπουρώσουν το πλοίο για τους πειρατές! Τί ψυχοβγαλτική διαδικασία είναι αυτή! Συρματοπλέγματα, κάγκελα με καρφιά, βάρδιες, το μάτι γαρίδα και η ψυχή στις φτέρνες...:(

τι κάνουμε λέω κ εγώ καλέ?

εμείς ξεκινήσαμε κολυμβητήριο κ ξαπατωθήκαμε.

δηλ. αύριο μεθάυριο τί θα κάνουμε με φροντιστήρια κλπο πο πο πωωωωωω?!

Όταν λες ξεκινήσαμε εννοείς όοοοοοοοοοοοοολη η ομάδα;;;:tongue::tongue::tongue:

Μα που εξάφανίστηκαν όλες; Οι εγκυούλες όλες καλά;;;;

Όταν λες ξεκινήσαμε εννοείς όοοοοοοοοοοοοολη η ομάδα;;;:tongue::tongue::tongue:

Μα που εξάφανίστηκαν όλες; Οι εγκυούλες όλες καλά;;;;

(οι γκαστρούλες λογικά θα έχουν λιγούρες!)

όλοι. κ όταν λέω όλοι, εννοώ όλοι:tongue:

εμείς κ τα δίδυμα σήμερα. ευτυχώς σήμερα ήταν τέλεια. κιχ δεν έβγαλε ο άλεξ ο τσιρίδας.

τις δευτέρες είμαστε εμείς με τα δίδυμα κ η σύλια σε άλλη πιτσίνα με τα μεγαλύτερα παιδιά (δυστυχώς για εμάς που θέλουμε να τη βλέπουμε. αυτή δεν τη χαλάει).

σας είπα? ο χασμπαναίος έχει αρχίσει κ αγχώνεται με το ταξίδι.

τελικά το πλοίο που θα πάει ταξιδεύει κανονικά.

καθεται κ βλέπει λιve πλοία στον παναμά. σε λίγο θα πιάσει κ την αμβέρσα (ναι κ εκεί θα πηγαίνει).

υγ: θα διαβάσουμε κ τα μνμ για τις αλλαγές σε ελληνογερμανική που είχες πεί (γαι τα δίδακτρα λέω).

ρώτησα σε ένα πολύ καλό παιδικό εδώ στη γειτονιά (δεν είχα βρεί θέση πέρυσι για τη σύλια)

7200 ετήσια για τα δίδυμα (με κάτι εκπτώσεις/εφάπαξ κλπο)

κ αν πάω τη σύλια 330 το μήνα (στο περίπου να υπολογίσω λέει)

είναι πολύ καλός σταθμός οκ?

δεν έχει την αίγλη του σταθμού που πάει. (πχ 1. δεν έχει ξεχωριστή αίθουσα γεύματος, αλλά τρώνε σε δίσκους στην αίθουσα. πχ 2. δεν πανε εκδρομές 1 φορά το μήνα, όπωα πάει τώρα)

ερώτηση: πώς αντιμετωπίζουν την αλλαγή στο σχολικό περιβάλλον?

πολλές αλλαγές κ μη μου έρθει ο ουρανός σφοντύλι δεν ξέρω.

πολλά λεφτά ρε παιδιά!!!!!!!!!

ναταλία εσείς δεν αλλάξατε περιβάλλον?

για πέ! για πέ!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...