Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

μπαινω-ξαναμπαινω ...τιποτα ησυχια!

κ τσουπ επιτελους ανθρωπος!

πως εισαι πασχαλιτσα? τι εγινε με το σπιτι ?

ο συζηγος καλα, ευχομαι ν αμην τον εχει παρει στον λαιμο μου γιατι τον επεισα να μην παει σε οδοντιατρο κ να κανει υπομονη εως το επομενο λιμανι . λογικα ακομα φορτωνουν κ εινΑι νιγηρια ειχανε κ επιθεωρησεις κ δεν ξερω κ γω τι αλλο μου λεγε.χαλια καιρος λεει βροχη ζεστη υγρασια ειχε φρικαρει :shock: χωρια το ανχος του .

εσεις ολες καλα????

που εχετε χαθει ?

pάντως ο χασμπάνος επιμένει, ούτε να το σκεφτεί για γιατρό στη νηγιρία.

(έπαθα πλάκα με τον φίλο με τα δανεικά!)

Θέλω τη γνώμη σας για κάτι, μου είπαν αν θέλω να δώσω άλλα δυο νοικια μπροστα για να μου βάλουν ενεργειακό τζάκι (εντωμεταξύ μου ζήτησαν άλλο ένα για το απλό τζάκι αλλά αν το πάρουν σφυρίξτε μου), όχι με πλήρη εγκατάσταση για όλα τα δωμάτια (αυτό είναι πανάκριβο) αλλά για να ζεσταίνει τουλάχιστον το τεράαααααααστιο σαλονι-κουζίνα. Τι λέτε; Αξίζει τον κόπο να επενδύσω τα λεφτά; Θα κάνω απόσβεση σε δυο τρια χρόνια ή όχι;

Α, και κατι άλλο! Πόσα νοίκια ζητάνε πια μπροστά; Εγώ ξέρω ένα ή δυο το πολύ και ένα να τρέχει...

για τα ενοίκια οι δικοί μου πάντα 1+1 που τρέχει.

για τα τζάκια, αν κ μου αρέσουν πολύ, δεν ξέρω πάρα πολλά για τα ενεργειακά κλπο. ο πατέρας μου τα κλασικά τζάκια έφτιαχνε. αν είναι τεράστια η σαλονοκουζίνα κάπως θα ζεσταίνει. εξαρτάται κ από το τζάκι, τα υλικά κ το μέγεθος.

εσύ λογικά στην περιοχή θα έχεις το θέμα της υγρασίας (κάτι που ήδη ξέρεις από σαλαμίνα πλευρά δηλ.)

όντως μπερδαway. κ ο βλακαδερφός: σου λέει 2 είμαστε κιόλας, θέλω κ εγώ μερτικό.

Καλημέρες!

Πασχαλίτσα και εγω ξέρω 2 ενοίκια το πολύ και ενα να τρέχει. Τώρα μια φίλη μου στην Θεσσαλονίκη προπλήρωσε ολο το χρόνο γιατι έτσι της εκοβε 70 ευρώ το μήνα αλλά πρώτη φορά το άκουσα και κουφάθηκα...μου βρωμάει δηλαδή η υπόθεση.

Τώρα για το τζάκι δεν ξέρω τι να σου πω....γενικά δεν θα επένδυα σε σπίτι που δεν ειναι δικό μου και αν δεν μου αρέσει και θέλω να φύγω σε λίγο καιρό τι θα κάνω θα έχω πληρώσει τα μαλλιά της κεφαλής μου;

Επειδή στα λένε μπερδεμένα κοίταξε να τα ξεκαθαρίσεις και να φαίνονται όλα καθαρα και στο συμβόλαιο....μην ψάχνουν για κοροιδα...

τί λες τώρα κ τα έσκασε??? υποθέτω πώς της έκοψε απόδειξη για αυτά. έτσι?

εμείς μια χαρά. αν εξαιρέσετε το οτι η σύλια μας έχει κάνει άνω κάτω με την παραξενιά της, θέλω αυτή την πόρτα ανοιχτή, πού θα είστε στο μπαλκόνι ή στο σαλόνι? στο μπάνιο ή στη κουζίνα? (κ όοοολα αυτά για να κοιμηθεί)

υστερίες, φωνές, κλάματα, προχτές που αξιωθήκαμε να βγούμε σαν ζευγάρι για ποτό κ θεώρησα σωστό να της πώ την αλήθεια (μέγα λάθος!!!!!!), για να μην κατέβει κ δεί την χρύσα ξαφνικά κ της έρθει πανικός (μέγα λάθος ξανάααααααααα!)

την αδερ΄φη μου κατέβασα κάτω κ τον ανηψιό μου για ν αηρεμήσει,

χθές πήγε γήπεδο ο νίκος : πότε θα έρθει ο μπαμπάς????....

πραγματικά τί θα κάνω όταν ξαναφύγει ο νίκος????? ήδη κ μου έχει στρίψει!

+ την πέμπτη βράδυ είχα τραπέζι τη σίστερ από πετρούπολη κ κάτι με τσίμπησε στο μπαλκόνι στο δεξί δείκτη (γράφω με το γνωστό κ...μεσαίο δάχτυλο). παρασκευή έβγαλα κάτι σαν κοντή τρίχα από την μύτη του σπυριού κ από χθές νταούλι όλο το δάχτυλο. αύριο πρέπει να πάω δερματολόγο (ή παθολόγο γμτ?) με πονάει πολύ! δεν το λυ΄γιζω πιά.

τί στο δία με τσίμπησε κ δεν κατάλαβα τπτ το ζώον???

αν τσίμπαγε τη σύλια που ήταν κ αυτή μαζί μας:shock:????

κ σήμερα πήγαμε σε μια τέλεια ταβέρνα στην νεα ερυθραία με παιδική χαρά.:D

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας!! Συγνώμη εαν κάνω μια ερώτηση που ήδη έχει απαντηθει αλλα επειδή είναι ανάγκη να μάθω, μήπως γνωρίζεται πως μπορώ να επικοινωνήσω εγώ με αυτόν που είναι πάνω στο καράβι (σε tanker συγκεκριμένα που δεν είναι κοντά σε λιμάνι για να έχει σήμα); Από την εταιρεία μπορώ; Μπορώ να καλέσω στο δορυφορικό τηλέφωνο από το οποίο με καλεί;

Γεια σας!! Συγνώμη εαν κάνω μια ερώτηση που ήδη έχει απαντηθει αλλα επειδή είναι ανάγκη να μάθω, μήπως γνωρίζεται πως μπορώ να επικοινωνήσω εγώ με αυτόν που είναι πάνω στο καράβι (σε tanker συγκεκριμένα που δεν είναι κοντά σε λιμάνι για να έχει σήμα); Από την εταιρεία μπορώ; Μπορώ να καλέσω στο δορυφορικό τηλέφωνο από το οποίο με καλεί;

Μπορείς να καλέσεις την εταιρία να σου δώσουν το τηλέφωνο του πλοίου. Εαν σε παιρνει από καρτοτηλέφωνο δεν νομιζω να μπορεις να παρεις πίσω. Παλια ειχα βρει το τηλέφωνο του πλοίου που ήταν ο καλός μου από το ιντερνετ αλλά δεν υπάρχει λόγος μωρέ ενα τηλέφωνο στην εταιρια και εισαι οκ.

Καλησπερα και απο μενα κοριτσια.Ομολογω πως εγω νοιωθω χαμενη και σας ψιλοζηλευω.Αςπω και την δικια μου ιστορια για να καταλαβετε.....Εγω ειμαι 45 χρονων και ο αντρας μου το ιδιο, οντας μαζι απο τα 20 μας.Ο Γιωργος ειχε τελειωσει την εμποροπλοιαρχων στην Κυμη, ειχε ταξιδεψει τοτε και τοσο ωστε να γινει δευτερος και μετα αποφασισαμε να κανουμε οικογεβεια κια πωσ δεν θελαμε να ταξιδευει.Βρηκε δουλεια σε μια εταιρεια ιδιωτικη, εγω δουλευα απο τα 20 στο δημοσιο, οποτε ολα καλα...Ολα καλα μεχρι τωρα, που η εταιρεια του αρχισε να εχει προβληματα, να μην πληρωνει, να κανει περικοπες...Οποτε και εμεις μετα απο παααααρα πολυ σκεψη αποφασισαμε να ταξιδεψει ξανα, προτου βυθιστουμε.....Να μαι λοιπον και γω τωρα...Ο Γιωργος εφυγε στις 25 Απριλιου για Γενοβα, τωρα περναει Σουεζ και παει για Αυστραλια.Εγω πισω, σαφως οχι μερ τις δικες σας δυσκολιες απο την αποψη του οτι εχω 2 γιους, εναν 18 και εναν 13 χρονων, οποτε πρακτικα τα πραγματα σε αυτον τον τομεα ειναι καλυτερα.Ουτε η καθημερινοτητα με νοιαζει.Εχω μαθει να κανω τα παντα σχεδον, οποτε...Αυτο που με συνθλιβει ειναι η απουσια...η αναμονη ενος τηλεφωνου...τα σουρουπα και τα σαββατοκυριακα τα μοναχικα...σορρυ για το ρομαντικο αλλα ετσι ειναι, την πραγματικοτητα λεω....πολλα πολλα που γυρνανε στο μυαλο μου και δεν ξερω πως να τα εκφρασω..ας ειναι, θα σας τα πω εν καιρω...αληθεια ποσες μερες κανει ενα πλοιο να περασει το Σουεζ?

Διαφημίσεις

Μπορείς να καλέσεις την εταιρία να σου δώσουν το τηλέφωνο του πλοίου. Εαν σε παιρνει από καρτοτηλέφωνο δεν νομιζω να μπορεις να παρεις πίσω. Παλια ειχα βρει το τηλέφωνο του πλοίου που ήταν ο καλός μου από το ιντερνετ αλλά δεν υπάρχει λόγος μωρέ ενα τηλέφωνο στην εταιρια και εισαι οκ.

s'euxaristw polu!

Διαφημίσεις

δεν ξέρω αν σε πρόλαβα, αλλά πρόσεξε την διαφορά ώρας κ μήπως το τφ που θα πάρεις χτυπάει κ στην καμπίνα του κάπτεν. στο τελευταίο πλοίο που ήταν ο χάσμπανος χτύπαγε κ στην καμπίνα του.

υγ: μερικά πλοία έχουν δωμάτιο τηλεφωνικό θάλαμο για εξωτερικές κλήσεις κ δεν απαντάει κανείς στις εισερχόμενες παρά μόνο στης γέφυρας απλά.

Καλησπερα και απο μενα κοριτσια.Ομολογω πως εγω νοιωθω χαμενη και σας ψιλοζηλευω.Αςπω και την δικια μου ιστορια για να καταλαβετε.....Εγω ειμαι 45 χρονων και ο αντρας μου το ιδιο, οντας μαζι απο τα 20 μας.Ο Γιωργος ειχε τελειωσει την εμποροπλοιαρχων στην Κυμη, ειχε ταξιδεψει τοτε και τοσο ωστε να γινει δευτερος και μετα αποφασισαμε να κανουμε οικογεβεια κια πωσ δεν θελαμε να ταξιδευει.Βρηκε δουλεια σε μια εταιρεια ιδιωτικη, εγω δουλευα απο τα 20 στο δημοσιο, οποτε ολα καλα...Ολα καλα μεχρι τωρα, που η εταιρεια του αρχισε να εχει προβληματα, να μην πληρωνει, να κανει περικοπες...Οποτε και εμεις μετα απο παααααρα πολυ σκεψη αποφασισαμε να ταξιδεψει ξανα, προτου βυθιστουμε.....Να μαι λοιπον και γω τωρα...Ο Γιωργος εφυγε στις 25 Απριλιου για Γενοβα, τωρα περναει Σουεζ και παει για Αυστραλια.Εγω πισω, σαφως οχι μερ τις δικες σας δυσκολιες απο την αποψη του οτι εχω 2 γιους, εναν 18 και εναν 13 χρονων, οποτε πρακτικα τα πραγματα σε αυτον τον τομεα ειναι καλυτερα.Ουτε η καθημερινοτητα με νοιαζει.Εχω μαθει να κανω τα παντα σχεδον, οποτε...Αυτο που με συνθλιβει ειναι η απουσια...η αναμονη ενος τηλεφωνου...τα σουρουπα και τα σαββατοκυριακα τα μοναχικα...σορρυ για το ρομαντικο αλλα ετσι ειναι, την πραγματικοτητα λεω....πολλα πολλα που γυρνανε στο μυαλο μου και δεν ξερω πως να τα εκφρασω..ας ειναι, θα σας τα πω εν καιρω...αληθεια ποσες μερες κανει ενα πλοιο να περασει το Σουεζ?

θα συνηθίσεις με τον καιρό ρουλαν.

μπορώ να καταλάβω πως νιώθεις, αλλά από το να βρεθείτε ξαφνικά σε αυτή την χαοτική κατάσταση που περνάει πάρα πολύς κόσμος....

κουράγιο.

υγ: μας πετύχατε στο τρέξιμο.

κόρες περνάω απίστευτα δύσκολα με τη σύλια. χαμός σε καθημερινή φάση με τον βραδινό ύπνο. παράλληλα χάλασε κ το πρόγραμμα της ελπίδας κ είμαι να κάνω μπάμ μπούμ σαν πυροτέχνημα.

το πήρα απόφαση κ θα απευθυνούμε οσονούπω σε παιδοψυχολόγο.

κάθε βράδυ τα ίδια: που θα είστε? στον καναπέ? στην κουζίνα? στο μπαλκόνι?

κ δώστου κάτω από την κουκέτα. κ δώσε κλάμα. κ δώσε εμετό.

Α! το χέρι μου. αφού έσκασε μόνο του πύο κ αίμα κ αλλάζω δέρμα, είναι πολύ καλύτερα. την παρασκευή θα πάω ξανά στην δερματολόγο για διάνοιξη.

έχω πάθει λαλά από την αντιβίωση έτσι????

έτσι κ καταλάβω τί με τσίμπησε θα το αφήσω να ζήσει χωρίς πόδια μια ζωή κ θα του φυσάω καπνό από τσιγάρο!

τα αγωνιστικά μου άβε γκαστρούλες μου!!!!!!!

πασκουάλ καταπιάστηκες με το σπίτι? με το καλό η μετακόμιση!

(ποιός σπίντι καρτουνάτος κ ιστορίες για αγρίους? έχω σπάσει κάθε σπeed limit στα αλήθεια λέμε!)

ερώτηση: ναταλία πώς στο κέρατο τα βολέψες στην μεζονέτα ρε? δεν ανεβοκατέβαιναν/νουν τα δικά σου?

εδώ με μια κουκέτα κ γίνεται πανικός ρε παιδιά!!!!!!:mad:

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημέρααα!

Τζίνι ίσα-ίσα, έχουμε κάνει πολλές φορές πάρτι και τα μικρά επάνω κοιμούνται!

Τι να σου πω εμένα η μικρή δεν έχει κατέβει ΠΟΤΕ απο το κρεβάτι της! Ο μικρός που τον άλλαξα και τον έβαλα σε κρεβατάκι, μέχρι να το συνηθίσει σηκωνόταν 5-6 φορές μέχρι να κοιμηθεί αλλά δεν πήγαινε πουθενά γιατί στην σκάλα έχει πορτάκι! Τώρα σηκώνεται μόλις τον βάλω 1-2 φορές(όχι πάντα) αλλά γενικότερα δεν έχουμε τέτοιο θέμα! Στις 9 είναι και τα 2 στο κρεβάτι! Είμαι πολύ του προγράμματος σε αυτό το θέμα!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Καλημέρααα!

Τζίνι ίσα-ίσα, έχουμε κάνει πολλές φορές πάρτι και τα μικρά επάνω κοιμούνται!

Τι να σου πω εμένα η μικρή δεν έχει κατέβει ΠΟΤΕ απο το κρεβάτι της! Ο μικρός που τον άλλαξα και τον έβαλα σε κρεβατάκι, μέχρι να το συνηθίσει σηκωνόταν 5-6 φορές μέχρι να κοιμηθεί αλλά δεν πήγαινε πουθενά γιατί στην σκάλα έχει πορτάκι! Τώρα σηκώνεται μόλις τον βάλω 1-2 φορές(όχι πάντα) αλλά γενικότερα δεν έχουμε τέτοιο θέμα! Στις 9 είναι και τα 2 στο κρεβάτι! Είμαι πολύ του προγράμματος σε αυτό το θέμα!

του προγράμματος κ εγώ.

έλα μου ντε όμως που με τα δίδυμα?

με την αλλαγή στα κρεβάτια πέρυσι?

με την έλευση του μπαμπά πέρυσι κλπο αν θυμάστε?

με κάτι βλακείες που της είχα πετάξει 1-2 φορές εγώ, του τύπου θα φύγω κ εγώ?

σκατά σας λέω. σκατά.

έχει μανία (ειδικά με τον πατέρα της) κ όοοολο ρωτάει που θα είσαι εσύ?

μη πας επάνω (στο γαμπρό μου για να δουν αγώνα)

έχω κουραστεί πάρα πολύ παιδιά. νομίζω πραγματικά πως φλερτάρω με την κατάθλιψη. δεν ξέρω ποιές θα ήταν οι αποφάσεις μου, αν ήξερα με κάποιο τρόπο τί θα έβρισκα μπροστά μου με πολλά παιδιά κ άντρα ναυτικό (κ σχεδόν καθόλου οικογενειακή βοήθεια... τα γνωστά... ξέρετε). νιωθω άχρηστη κ αποτυχημένη σαν μάνα κ σαν σύντροφος.

οπότε μου σύστησαν μια παιδοψυχολόγο/ ψυχοθεραπέυτρια/ συγγραφέα παιδικών βιβλίων από τον παιδικό κ λέω να την επισκεφτώ.

σόρρυ για την μαυρίλα, αλλά έπρεπε να μιλήσω.

υγ: ναταλία εσείς βάλατε έξτρα πορτάκι?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...