Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

οδοντίατρο στη Νιγηρία;;;; Παναγία μου!!! Πες του υπομονή και να μιλήσει τηλεφωνικά με κάποιον οδοντίατρο από εδω να του πει τι να πάρει. Έτσι κι αλλιώς έχουν φαρμακα μέσα στο καράβι....άσε μην κολλησει τίποτα ο άνθρωπος![/quote

k γω το ιδιο σκεφτομαι ρε κοριτσια . εχει παρει αντιβιωση 10 μερες εχει φυγει το πρηξιμο αλλα λεει ποναει κ κουνιεται .

μεχρι το τερμιναλ λεει θαβγει .

28 φτανουν νιγηρια οποτε εχω περιθωριο να του αλλαξω γνωμη φανταζομαι .

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσάκια! Χάθηκα για λίγο γιατί είχα προβλήματα... Ακόμα και με το σπίτι πήγαν να προκύψουν δυσκολίες, είχε γίνει μια παρεξήγηση με το μεσίτη, ο ιδιοκτήτης ήθελε στο μέλλον να νοικιάσει τον κάτω όροφο, εγώ όταν το άκουσα χλώμιασα (πραγματικά όχι που λέει ο λόγος) με είδε ο άνθρωπος που στενοχωρήθηκα τόσο (μιλάμε ότι ΔΕΝ έχω ξαναγνωρίσει ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ άνθρωπο) και μου το αφήνει τελικά 750 και τους δυο ορόφους με επιλογή αν εγώ δε θέλω ή δε μπορώ να του πληρώνω αυτά τα χρήματα να το νοικιάσω όπου θέλω εγώ:shock: (εννοεί σε φίλη, γνωστή μου ή οτιδήποτε) ή να με βοηθήσει εκείνος.

Με συμπάθησε απεριόριστα (μου το είπε ο μεσίτης) και δεν ήθελε να τα χαλάσουμε για τα λεφτά... Θα μου βάλει και τζάκι και μου υποσχέθηκε ότι θα το φτιάξει κουκλί μέχρι να μπω... Θα βάλει και ηλιακά πάνελ στην ταράτσα οπότε κάνουν ένα έξτρα είδος μόνωσης αυτά (ελπίζω να μην έχουν τίποτα περίεργες παρενέργειες, θα το ψάξω). Μόυ είπε θα με πάρει τηλ. για να πάω να του πω τί χρώματα θέλω να το βάψει:shock: γιατί λέει θέλει να το νιώθω σπίτι μου και να είμαι ευτυχισμένη!:D

Δεν ξέρω, ότι και να πω είναι λίγο, έχω μείνει άναυδη με αυτόν τον άνθρωπο, έχω πάθει την πλάκα μου με την καλοσύνη του... Είμαι βιαστική τώρα θα γράψω λεπτομέρειες ίσως άλλη στιγμή...

Ριτάκι δεν ξέρω πόσο σοφό είναι να το αφήσει άλλες τόσες μέρες... Τί να πω... Φοβάμαι μην κάνει φλεγμονή και εξαπλωθεί και έχει πρόβλημα μεγάλο... Γιατί πόσες μέρες μπορεί να παίρνει αντιβίωση; Δύσκολη απόφαση...:(

μπαινω-ξαναμπαινω ...τιποτα ησυχια!

κ τσουπ επιτελους ανθρωπος!

πως εισαι πασχαλιτσα? τι εγινε με το σπιτι ?

ο συζηγος καλα, ευχομαι ν αμην τον εχει παρει στον λαιμο μου γιατι τον επεισα να μην παει σε οδοντιατρο κ να κανει υπομονη εως το επομενο λιμανι . λογικα ακομα φορτωνουν κ εινΑι νιγηρια ειχανε κ επιθεωρησεις κ δεν ξερω κ γω τι αλλο μου λεγε.χαλια καιρος λεει βροχη ζεστη υγρασια ειχε φρικαρει :shock: χωρια το ανχος του .

εσεις ολες καλα????

που εχετε χαθει ?

88M1p3.pngycQap3.png

Είμαι ένα πτώμα από την κούραση! Τέλος πάντων μου κάνουν κάτι τσιριμόνιες με το σπίτι γιατί ξανασυναντηθήκαμε και ήρθε ο αδερφός του πολύ καλού σπιτονοικοκύρη ο οποίο κυριολεκτικά μου έσπασε τα νεύρα! Πήρα κι εγώ το μεσίτη και του τα έχωσα σήμερα και τελείωσε! Σε λίγο αυτός θα μου ζήταγε 15 νοίκια μπροστά! Τέλος, άλλη φορά άμα με ρωτάνε θα λέω ότι ο άντρας μου είναι λαδάς! Αει στα κομμάτια δηλαδή, μου έσπασαν τα νεύρα και δεν είμαι και καλη στις διαπραγματεύσεις και τις πιέσεις και ήταν και η μάνα μου άρρωστη (σε κάτι τέτοια είναι καλή) και πήγα μόνη μου... Τέλος πάντων δε σκάω, νομίζω θα τα βρούμε γιατί κάποια στιγμή ο καλός σπιτονοικοκύρης πρέπει να τα είχε πάρει με τον αδερφό του και όταν αυτός ο βλαξ μου έκανε κήρυγμα ότι "τα λεφτά σας δεν θα τα χάσετε απλά τα επενδύετε προκαταβολικά" και κάτι τέτοια, γυρίζει και του λέει ο άλλος ειρωνικά "έεεεεεελα, δεν θα τα χάσει;;;;;; Δεν το είχε καταλάβει η κοπέλα!!!!!!!!" και κάτι τέτοια και μου είπε στο καπάκι να συναντηθούμε για να διαλέξουμε χρώματα, μάλλον κατάλαβα ότι ήθελε να το βουλώσει ο αδερφός του!:evil::evil::evil:

Διαφημίσεις

Θέλω τη γνώμη σας για κάτι, μου είπαν αν θέλω να δώσω άλλα δυο νοικια μπροστα για να μου βάλουν ενεργειακό τζάκι (εντωμεταξύ μου ζήτησαν άλλο ένα για το απλό τζάκι αλλά αν το πάρουν σφυρίξτε μου), όχι με πλήρη εγκατάσταση για όλα τα δωμάτια (αυτό είναι πανάκριβο) αλλά για να ζεσταίνει τουλάχιστον το τεράαααααααστιο σαλονι-κουζίνα. Τι λέτε; Αξίζει τον κόπο να επενδύσω τα λεφτά; Θα κάνω απόσβεση σε δυο τρια χρόνια ή όχι;

Α, και κατι άλλο! Πόσα νοίκια ζητάνε πια μπροστά; Εγώ ξέρω ένα ή δυο το πολύ και ένα να τρέχει...

εμπλεξες ! για νοικι δεν κοιτας ?εχω καταλαβει καλα? κ που να κοιτουσες για αγορα δηλαδη ε?

καλα ασε ακουνε ναυτικος κ δεν ξερω τι φανταζεται ο κοσμος ειλικρινα.... εμενα αυριο ο αντρας μου κλεινει μηνα κ ηδη ηρθε στο σπιτι καποιος πρωην συναδελφος του να μου ζητησει δανεικα:shock: το πιστευεις? εγω σοκαριστηκα παντως. ακομα λεφτα ειλικρινα δεν εχουν μπει στο σπιτι , ακομα κ γω περιμενω .

κ εννοειται πως η δικη μας σπιτονοικοκυρα δεν ξερει καν οτι εχει φυγει ο Α. για μπαρκο .

88M1p3.pngycQap3.png

εμπλεξες ! για νοικι δεν κοιτας ?εχω καταλαβει καλα? κ που να κοιτουσες για αγορα δηλαδη ε?

καλα ασε ακουνε ναυτικος κ δεν ξερω τι φανταζεται ο κοσμος ειλικρινα.... εμενα αυριο ο αντρας μου κλεινει μηνα κ ηδη ηρθε στο σπιτι καποιος πρωην συναδελφος του να μου ζητησει δανεικα:shock: το πιστευεις? εγω σοκαριστηκα παντως. ακομα λεφτα ειλικρινα δεν εχουν μπει στο σπιτι , ακομα κ γω περιμενω .

κ εννοειται πως η δικη μας σπιτονοικοκυρα δεν ξερει καν οτι εχει φυγει ο Α. για μπαρκο .

Ναι καλά κατάλαβες για νοικι κοιτάω... Δυο φορές έχω μετακομίσει στη ζωή μου, τη μια φορά έκανα 15 μέρες να βρω σπίτι και την άλλη γύρω στη μια βδομάδα... Αυτό που μου συμβαίνει τώρα είναι απίστευτο, λες και κάποιος μου έχει ρίξει μια μούτζα μεγαλοπρεπή!!!:?

Ρε συ πλάκα κάνεις, ακόμα δεν έφυγε ο άνθρωπος και ήρθε να σου ζητήσει δανεικά ο άλλος;;; Ποιος ξερει βέβαια τί ανάγκη έχει και αυτός αλλά και εγώ θα σοκαριζόμουν πάντως!!!

Θέλω τη γνώμη σας για κάτι, μου είπαν αν θέλω να δώσω άλλα δυο νοικια μπροστα για να μου βάλουν ενεργειακό τζάκι (εντωμεταξύ μου ζήτησαν άλλο ένα για το απλό τζάκι αλλά αν το πάρουν σφυρίξτε μου), όχι με πλήρη εγκατάσταση για όλα τα δωμάτια (αυτό είναι πανάκριβο) αλλά για να ζεσταίνει τουλάχιστον το τεράαααααααστιο σαλονι-κουζίνα. Τι λέτε; Αξίζει τον κόπο να επενδύσω τα λεφτά; Θα κάνω απόσβεση σε δυο τρια χρόνια ή όχι;

Α, και κατι άλλο! Πόσα νοίκια ζητάνε πια μπροστά; Εγώ ξέρω ένα ή δυο το πολύ και ένα να τρέχει...

για τζακια δεν ξερω καθολου γιατι δεν εχουμε δυστυχως !

οσο για τα νοικια που λες .....εμεις εδω νοικιασαμε τελος του 2009 η σπιτονοικοκυρα μας ζητησε 1 νοικι σαν εγγυηση κ 1 να τρεχει σε ολοκαινουργια πολυκατοικια που ειμαστε οι πρωτοι που μπηκαμε(δηλ φρεσκοβαμμενο)

88M1p3.pngycQap3.png

Ναι καλά κατάλαβες για νοικι κοιτάω... Δυο φορές έχω μετακομίσει στη ζωή μου, τη μια φορά έκανα 15 μέρες να βρω σπίτι και την άλλη γύρω στη μια βδομάδα... Αυτό που μου συμβαίνει τώρα είναι απίστευτο, λες και κάποιος μου έχει ρίξει μια μούτζα μεγαλοπρεπή!!!:?

επειδη τα βραδυα εχω αυπνιες σας διαβαζω απτην αρχη ετσι για ν ασας μαθω καλυτερα..... προσεξα οτι ψαχνεις κανενα χρονο για σπιτι ?

δεν τα ξερω καλα αυτα αλλα εφοσον εσυ εισαι οκ με το σπιτι κ εφοσον ο μεσιτης θα πληρωθει γιατι μπερδευεται?βοηθαει καπου η τα κανει χειροτερα? κ ο αδελφος του σπιτονοικοκυρη ? που κολλαει ? τοσο δυσκολο ειναι να τα βρεις εσυ με τον ανθρωπο που λες οτι ειναι κ καλουλης??????

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

επειδη τα βραδυα εχω αυπνιες σας βιαδαζω απτην αρχη ετσι για ν ασας μαθω καλυτερα..... προσεξα οτι ψαχνεις κανενα χρονο για σπιτι ?

δεν τα ξερω καλα αυτα αλλα εφοσον εσυ εισαι οκ με το σπιτι κ εφοσον ο μεσιτης θα πληρωθει γιατι μπερδευεται?βοηθαει καπου η τα κανει χειροτερα? κ ο αδελφος του σπιτονοικοκυρη ? που κολλαει ? τοσο δυσκολο ειναι να τα βρεις εσυ με τον ανθρωπο που λες οτι ειναι κ καλουλης??????

Τα δυο αδέλφια έχουν το κτίσμα εξ΄αδιαιρέτου... Ο μεσίτης μου έχει σπάσει τα νεύρα... Τη μια λέει ότι είναι μονοκατοικία με ένα υπόγειο που είναι υπόγειο στα χαρτιά και αν θέλω το κάνω ό,τι θέλω εγώ... Μετά μαθαίνω ότι δεν είναι έτσι και θα φτιάξουν το κάτω αργόοοοοοτερα και θα το νοικιάσουν. Μετά συμφωνούμε να επιβαρυνθώ κάτι και να το νοικιάσω εγώ για να μην μπει άλλος. Στη συζήτηση όταν μιλάμε για τα νοίκια μπροστά και ενώ έχω ρωτήσει εξ αρχής το μεσίτη για το τί νοίκια θέλει μπροστά και μου έχει πει ένα και ένα, μου πετάει ο βλακοαδερφός ότι νόμιζε ότι θα είναι τουλάχιστον 3!:shock: Τί είδους ενημέρωση έχει αυτός ο μεσίτης τέλος πάντων;;;

Δεν ψάχνω συστηματικά όοοοολο αυτό το διάστημα, ξεκίνησα τον Ιούνιο περίπου να ψάχω λίγο, μετά σταμάτησα, μετά συστηματικά ψάχνω από το Σεπτέμβρη. Εκτός όταν μας τυχαίνουν νοσοκομεία,χειρουργεία και άλλα τέτοια, τον άλλο καιρό ψάχνω...

α καλα ξεμπερδεματα λοιπον !

ακομα ουσιαστικα δεν exei υπογραφτει τιποτα ?

καλα εγω στην θεση σου θα ειχα φυγει τρεχοντας δεν τις μπορω τις μπερδεμενες καταστασεις κ ειδικα οταν μπλεκουν πολλοι. μου ειπε ο ενας του ειπε ο αλλος ειπα στον τριτο κτλ κτλ . δεν μπορω παθαινω τασεις φυγης (προς Θεου δεν σε συμβουλευω αυτο να κανεις)

η μανουλα σου ποτε θα ειναι καλυτερα ναρθει μαζι σου μηπως τους βαλει σε μια σειρα κ σε μια ταξη μηπως συννενοειτε?????

88M1p3.pngycQap3.png

Καλημέρες!

Πασχαλίτσα και εγω ξέρω 2 ενοίκια το πολύ και ενα να τρέχει. Τώρα μια φίλη μου στην Θεσσαλονίκη προπλήρωσε ολο το χρόνο γιατι έτσι της εκοβε 70 ευρώ το μήνα αλλά πρώτη φορά το άκουσα και κουφάθηκα...μου βρωμάει δηλαδή η υπόθεση.

Τώρα για το τζάκι δεν ξέρω τι να σου πω....γενικά δεν θα επένδυα σε σπίτι που δεν ειναι δικό μου και αν δεν μου αρέσει και θέλω να φύγω σε λίγο καιρό τι θα κάνω θα έχω πληρώσει τα μαλλιά της κεφαλής μου;

Επειδή στα λένε μπερδεμένα κοίταξε να τα ξεκαθαρίσεις και να φαίνονται όλα καθαρα και στο συμβόλαιο....μην ψάχνουν για κοροιδα...

Καλημέρα κορίτσιαααα!

Βρε Pashalitsa εγώ είχα δώσει 2 ενοίκια και ένα να τρέχει αλλά μιλάμε για ολοκαίνουργιο σπίτι και προ κρίσης! Τώρα πιστεύω 1+1 είναι μια χαρά!

Τώρα να επενδύσεις σε ξένο σπίτι μου φαίνεται τελείως παράλογο.. Εδώ εγώ και για το γκαζόν το σκεφτόμουν πάρα πολύ που το έβαλε ο άντρας μου και δεν ήταν και κανένα τρελό κόστος!

Και αν δεν σε βολέψει το σπίτι, θα τους κάνεις δώρο και 2 τζάκια????

Τα ενεργειακά τζάκια ξέρω οτι κάνουν πολύ καλή δουλειά, δλδ ένα τζάκι αποδίδει το 20% της καύσης του σε θέρμανση ενώ το ενεργειακό το 80%! Επίσης θα σου κοστίσει γύρω στα 1500-2000 ευρώ! Πετρέλαιο έχει το σπίτι?

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...