Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

σε ευχαριστω για την αναλυτικη απαντηση σου

καποια απο αυτα ηδη εχω αρχισει κ τα κανω πραξεις . οπως αυτο με το πλοιο ου εννοειται μιλαω συνεχεια για τον μπαμπας κτλ ......

εφυγε πολυ ξαφνικα ο αντρας μου ενω πχ πεμπτη ηταν στην εταιρεια κ μιλουσαν κ του ειχαν πει μεστο πασχα , δευτερα τον ειδοποιησαν ...... δεν προλαβαμε να προετοιμασουμε τον μικρο ουτε καν να χαιρετησει τον πατερα του . ο αντρας μου δεν ηθελε τον μικρο στο αεροδρομιο γιατι δεν το αντεχε κ ετσι απλα ξυπνησε ο μικρος κ ο μπαμπας ελειπε. κ αναριωτιεμαι μην τυχον καναμε χειροτερες καποιες καταστασεις .

στεναχωριεμαι λιγακι παραπανω . εχτες λεω στον αντρα μο ο μικρος μετραει μεχρι το δεκα μου λεει δωστον μου λιγακι να μου το πει κ ο μικρος μολις ακουσε τον πατερα του στην γραμμη αρνιοταν κ πετουσε το τηλ .....

μπραβο ρε κοριτσια που τα καταφερνετε

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το χειροτερο για τον μικρο θα ειναι πιστευω πως λιγο αφου ερθει ο μπαμπας του θα ερθει κ ενα μωρο ......... κ μετα ο μπαμπας παλι θα φυγει. κ καλα τωρα εχει εμενα που δοξα το θεο κανουμε πολλα μαζι , μετα εγω θα ειμαι λιγο περισσοτερο με το μωρο ......πως θα νιωθει αραγε ????

88M1p3.pngycQap3.png

σε ευχαριστω για την αναλυτικη απαντηση σου

καποια απο αυτα ηδη εχω αρχισει κ τα κανω πραξεις . οπως αυτο με το πλοιο ου εννοειται μιλαω συνεχεια για τον μπαμπας κτλ ......

εφυγε πολυ ξαφνικα ο αντρας μου ενω πχ πεμπτη ηταν στην εταιρεια κ μιλουσαν κ του ειχαν πει μεστο πασχα , δευτερα τον ειδοποιησαν ...... δεν προλαβαμε να προετοιμασουμε τον μικρο ουτε καν να χαιρετησει τον πατερα του . ο αντρας μου δεν ηθελε τον μικρο στο αεροδρομιο γιατι δεν το αντεχε κ ετσι απλα ξυπνησε ο μικρος κ ο μπαμπας ελειπε. κ αναριωτιεμαι μην τυχον καναμε χειροτερες καποιες καταστασεις .

στεναχωριεμαι λιγακι παραπανω . εχτες λεω στον αντρα μο ο μικρος μετραει μεχρι το δεκα μου λεει δωστον μου λιγακι να μου το πει κ ο μικρος μολις ακουσε τον πατερα του στην γραμμη αρνιοταν κ πετουσε το τηλ .....

μπραβο ρε κοριτσια που τα καταφερνετε

Το ξέρω ότι είναι δύσκολο και είναι δύσκολο και για εκεινον... Εγώ έχω βρεθεί και στην απέναντι όχθη... Έφυγα να πάω σε παραλαβή πλοίου στην Κίνα με τον άντρα μου και έμεινα ένα μήνα εκεί... Η μικρή τις περισσότερες φορές που παίρναμε τηλέφωνο ήταν θυμωμένη, όταν της έδιναν το τηλέφωνο μούγκριζε ή φώναζε και έκλαιγε, αρνιόταν να μου μιλήσει... Κι εγώ από την άλλη άκρη της γραμμής έκλαιγα στο τέλος... Ήταν λίγο μεγαλύτερη από το γιο σου τότε... Κι εμένα έκανε διάφορα στο μπαμπά της, θυμώματα, απόρριψη κλπ αλλά με πολλή επιμονή από μέρους μου τα ξεπέρασε... Και ο άντρας μου που έχει καταλάβει τον αγώνα που έχω δώσει, μου είπε μια μέρα συγκινημένος "σε ευχαριστώ που την έμαθες να με αγαπάει..."

Επίσης μην ξεχνάς, εμείς όλες οι γυναίκες των ναυτικών είμαστε ΚΑΠΕΤΑΝΙΣΣΕΣ του σπιτιού και πέφτει πάνω μας πολλών ειδών φορτίο... Μια ακόμα υποχρέωσή μας είναι να μιλάμε στα παιδιά για τον μπαμπά τους και να μην τα αφήνουμε να τους ξεχνάνε...

Τώρα η δικιά μου έχει ξεπεταχτεί, του λέει "έλα μπαμπουλίνε μου τί κάνειιιιιιις;" με νάζι και ο άλλος από την άλλη κρατάει το πάμπερς του να μην του πεσει κατάλαβες;;; Του δήλωσε και ότι θα παντρευτεί το Μιχάλη πριν λίγες μέρες :shock::tongue:, έπαθε ένα ελαφρύ εγκεφαλικό ο μπαμπάς και ίσιωσε... Χαχα, μεγάλη πλάκα...

το χειροτερο για τον μικρο θα ειναι πιστευω πως λιγο αφου ερθει ο μπαμπας του θα ερθει κ ενα μωρο ......... κ μετα ο μπαμπας παλι θα φυγει. κ καλα τωρα εχει εμενα που δοξα το θεο κανουμε πολλα μαζι , μετα εγω θα ειμαι λιγο περισσοτερο με το μωρο ......πως θα νιωθει αραγε ????

Να σου πω τί προτείνω να κάνεις... Θα του φερθείς σα να είναι μεγαλύτερο... Θα του λες από τώρα ότι θα έρθει ένα μωράκι κλπ κλπ και θα του πεις ότι πρέπει να σε βοηθήσει γιατί αλλιώς δε μπορείς να τα καταφέρεις! Θα τον κάνεις να νιώσει πολύτιμος βοηθός με σπουδαίο ρόλο που θα βοηθάει τη μαμά... Πρέπει να του φερθείς με ωριμότητα για να ωριμασει και εκείνος μέσα στην κατάσταση... Εγώ είμαι αυτής της άποψης, πάντα φερόμουν στη μικρή σα να είναι μεγάλη και το αποτέλεσμα είναι να μου λένε όλοι σήμερα πόσο ώριμο παιδί δείχνει, (άρα φανταζομαι ότι καλά έκανα)! ;)

Να σου πω τί προτείνω να κάνεις... Θα του φερθείς σα να είναι μεγαλύτερο... Θα του λες από τώρα ότι θα έρθει ένα μωράκι κλπ κλπ και θα του πεις ότι πρέπει να σε βοηθήσει γιατί αλλιώς δε μπορείς να τα καταφέρεις! Θα τον κάνεις να νιώσει πολύτιμος βοηθός με σπουδαίο ρόλο που θα βοηθάει τη μαμά... Πρέπει να του φερθείς με ωριμότητα για να ωριμασει και εκείνος μέσα στην κατάσταση... Εγώ είμαι αυτής της άποψης, πάντα φερόμουν στη μικρή σα να είναι μεγάλη και το αποτέλεσμα είναι να μου λένε όλοι σήμερα πόσο ώριμο παιδί δείχνει, (άρα φανταζομαι ότι καλά έκανα)! ;)

τα ιδια ακριβως μου προτεινε κ η παιδιατρος pashalitsa μου .........

το προηγουμενο ποστ σου δεν το σχολιαζω γιατι λιγο οι ορμονες λιγο η μοναξια μου θα με παρουν τα ζουμια .

τα πρωινα στεναχωριεμαι για τον μικρο που εκφραζεται ετσι για τον μπαμπα, κ το βραδυ στεναχωριεμαι που ο αντρας μου ακουει ετσι τον μικρο

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδιαααααα!!!!!!!!

Τι κάνετε κορίτσια????

Έγκυος είμαστε 4!!! Εγώ, η Ρίτα, η yiogini καιιιιιι η Κυριακή!!!!!! Αποχώρησε βέβαια απο την ομάδα, αλλά μιλάμε στο facebook!!!!!

Pashalitsaaaaa με το καλό να μπεις!!!! Που είναι η Καλλιτεχνούπολη καλέ??

Pita απο σένα εξαρτάται το πως θα είναι το παιδί με τον μπαμπά, το έχω ξαναγράψει οτι ξέρω περίπτωση που ο μπαμπάς για να κοιμηθεί το παιδί κατέβαινε στο αυτοκίνητο... Εμένα και τα 2 έχουν μια τρέλα με τον μπαμπά τους και όταν είναι εδώ δεν μου δίνουν σημασία..! Αλλά πρέπει να μιλάς πολύ για τον μπαμπά του, για την δουλειά που κάνει και πόσο κουραστική είναι και φυσικά να μιλάνε καθημερινά ή όσο συχνότερα γίνεται στο τηλέφωνο!

Tziniiiiiiiiiii πως είσαι????? Εντυπώσεις απο τον σύζυγο????????

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Καλημέρες! Η Κυριακή είναι έγκυος; Μπράβο της!:D

Ναι αποχώρησε από την ομάδα, δεν κατάλαβα ποτέ το γιατί αλλά τέλος πάντων...:|

Καλη λευτεριά και στις υπόλοιπες!

Η Καλλιτεχνούπολη είναι ανάμεσα Πικέρμι και Ραφήνα, βγαίνεις από Αττική Οδό στην έξοδο για Ραφήνα (που σε βγάζει στο Πικέρμι όμως :tongue:) και μόλις περάσεις το Πικέρμι πηγαίνοντας προς Ραφήνα, στο αριστερό σου χέρι στα 2χλμ (πάνω στην Πεντέλη είναι). Υψομετρικά είναι στο ίδιο επίπεδο με την Ανθούσα. (Η Ανθούσα φτάνει και λιγο πιο ψηλά στην Πεντέλη). Αυτά...

καλημερουδια!

σας ευχαριστω ολες σας!

εχτες απτην αυπνια κ τις σκεψεις που γυρνουσαν στο μυαλο μου εκατσα να σας διαβασω απτην αρχη μηπως κ σας γνωρισω καλυτερα κ παρω κ καποιες απαντησεις στους προβληματισμους μου . εφτασα μεχρι την σελιδα 5 αλλα υποσχομαι να συνεχισω .

οντως paros μου κ εγω νιωθω οτι το μεγαλυτερο μερος ευθυνης στην συμπεριφορα του παιδιου μου απεναντι στον μπαμπα του φερω εγω . το παιδακι μας 2 χρονια ηταν αυτοκολλητο με τον πατερα του τον θαυμαζε τον ζητουσε κ δεν μου αρεσει που σε ενα μηνα μεσα εχει τετοιες αντιδρασεις .

θα προσπαθησω να το αλλαξω

με το καλο να ευχηθω κ γω σε ολες τις εγκυουλες :tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Καλησπερα!

Γύρισα από την γιατρό και μάλλον φαίνεται για αγοράκι ο σπόρος :) Ο δικός μου μέσα στα νεύρα :) νομιζε οτι θα κάνει μια κορούλα να τον κανακεύει όπως έχω εγω το αντράκι μου αλλά τζίφος! χεχεχεχε....

Απο ΝΑΤ τζίφος είμαστε ανασφάλιστοι εντελώς νομίζω....

Συγχαρητήρια για το σπίτι πασχαλίτσα! Αν και στην άλλη άκρη :) Θα ειναι τέλειο για τα μικρά :)

πασκουάλ πραγματικά μου αρέσει να διαβάζω ποσταρίσματά σου!!!!

ρίτα τους ίδιους προβληματισμούς είχα κ εγώ. πώς θα έρθει το 2ο παιδί, τί αλλαγές θα επέλθουν στην ζωή της σύλια κ τελικά μας ήρθαν τα δίιιιιιιδυμα. ψυχολογικό σοκ κ για εμένα αρχικά, πόσο μάλλον για τη σύλια.

ευτυχώς ήταν/είναι αρκετά μικρή κ το δέχτηκε/δέχεται πιο έυκολα. ή τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω!

όλα καλά θα πάνε. με το θέμα της αρνητικής συμπεριφοράς δεν μπορώ να σε συμβουλέψω κάτι, γιατί δεν έκατσε τόσο καιρό ποτέ ο χαζμπανος. αντίθετα μας έτυχαν έκτακτα που άλλαξε πλοίο από ελλάδα, οπότε είχε κ σωματική/ ψυχολογική επαφή με τα παιδιά.

βέβαια τώρα που έλειψε 8 μήνες, η ελπίδα τον φοβήθηκε στην αρχή. τώρα είναι μια χαρά, αλλά γενικά τα δίδυμα έχουν την τάση να έρχονται σε εμένα. είναι κ μικρότερα όμως;)

η σύλια δεν το συζητώ. η καλύτερη της ο μπαμπάς της!!!

γιογκίνι αγόραρος???? μπράβο!!!!!!!!

υγ: ωρέ σωβρακομάνι που θα μαζευτείιιιιι:tongue:

ναταλίτσα όλα καλά! εντυπώσεις??? τα μάτια έξω!!!!

φάτε μάτια ψάρια όμως γμτ!!!!!!! ωσάν φρασγκεστάιν νιώθω κ λίιιιιιλα σε ποθώ! που έλεγε κ ο σχωρεμένος τσιβιλίκας!

λοιπόν να πεις της aylas με το καλό το νέο μπεμπέ.

να είναι πάντα γερό κ καλότυχο!

θα ήθελα όμως να μάθω κ εγώ το λόγο που έφυγε έτσι ξαφνικά από το καφέ χωρίς να δωθεί μια εξήγηση, ένας λόγος???

παρόλο το μπέρδεμα που κατάλαβα τότε, μέχρι αεροδρόμιο πήγα για να την/σας βρώ κ άφησα τα 3 παιδιά μου στην γυναίκα. δεν ήταν κ εύκολο!

εσύ πώς θα ένιωθες στη θέση μου? μήπως μακάκας?

(αυτό να μην της το πείς ακόμα.)

είμαστε ενήλικες κ κάνουμε λάθη.

το λέω εκ του ασφαλούς κ πραγματικά δεν έχω ιδέα τι έχει συμβεί.

νόμιζα οτι δεν έγραφε, οτι ίσως είχε κάποια σοβαρά θέματα, αλλά έγραφε αλλού..... οκ.

απλά δεκτό. μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι. δεν θέλω να ξέρω.

θα μπορούσα να έχω ρωτήσει κ τηλεφωνικά εσένα. δεν το έκανα.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

πασκουάλε πες, τι έγινε με το σπίτι καλέ????

ρίτακι ξέχασα.

νιγηρία: σκούρα τα πράγματα για τον άντρα σου.

θα τους σπάσουν τα νεύρα οι ζήτουλες!

υπομονή κ προσοχή να του πείς.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

χαθηκα αλλα σημερα ηταν μερα αφιερωμενη στον γιο μου καθοτι γιορταζε!!!!

εκανα κ την βολτα μου απτα πεθερικα να χαιρετησουμε κ τον παπου που γιορταζε .

εσεις ειχατε καποιον ?

κλασικα καθε βραδυ με πιανουν τα ψυχοπλακωτικα μου κ αντι να ξεκουραζομαι, το ματι γαριδα:shock:

στο τηλ σημερα ο αντρας μου μου ειπε οτι περιπου 28 του μηνα θα ειναι νιγηρια κ το εχει πιασει το δοντι του (του φυγε ενα σφραγισμα κ του σπασε ενα κομματι) κ υποφερει λεει .......θα ζητουσουν λεει απτον πρακτορα να φερει γιατρο . που στην νιγηρια??????? εχω φρικαρει λιγακι ρε γμτ

yogini συνχαρητηρια για τον αγοροσπορο ! με το καλο να το δεχτειτε . εμενα στην αυχενικη δεν μου ειπε

ευχαριστω κοριτσια κ για τις συμβουλες κ για τις εμπειριες σας κ κυριως για την κατανοηση που δειχνετε στους προβληματισμους μου

88M1p3.pngycQap3.png

ευχαριστω κοριτσακι μου !!!!

να σου πω την αληθεια στην θεση του θα προτιμουσα ταναλια απο οδοντιατρο εκει.....παραλογη ρε γμτ? το επομενο λιμανι λεει θα ειναι παλι σε 20 μερες

88M1p3.pngycQap3.png

οδοντίατρο στη Νιγηρία;;;; Παναγία μου!!! Πες του υπομονή και να μιλήσει τηλεφωνικά με κάποιον οδοντίατρο από εδω να του πει τι να πάρει. Έτσι κι αλλιώς έχουν φαρμακα μέσα στο καράβι....άσε μην κολλησει τίποτα ο άνθρωπος!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...