Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

χριστος ανεστη κοριτσια!

φετος ομολογω δεν καταλαβα πασχα ... ελειπε κ ο αντρουλης μου που εκανε το αρνι λουκουμι κ μετα μυριζε τσικνιλα :?:-?

αψητο το βγαλε ο κουνιαδος κ ο πεθερουλης μου .....

δυσκολα περναει ο καιρος γμτ

μονο 20 μερες λειπει :roll:

μην με βρισετε please οσες ειστε μακρυα απτους αγαπημενους σας μηνες , φταινει κ η κατασταση μου κ οι ορμονες μου που χορευουν

Τί λες βρε κορίτσι μου... Σιγά μη σε βρίσουμε κιόλας! Ο πρώτος μήνας και ειδικά το πρώτο εικοσαήμερο είναι πάντα πολύ δύσκολο, νομίζεις ότι ο χρόνος έχει παγώσει και δεν περνάει με τίποτα... Μετά τον 1,5 μήνα θα συνηθίσεις για τα καλά και μετά τους 4-5 μήνες θα αρχίσεις να ψιλο...φρικάρεις αλλά τότε λες "έλα ρε γμτ λίγο ακόμα έμεινε και τελειώσαμε" οπότε κάνεις υπομονή... Όταν όμως φεύγει ο άλλος και βλέπεις μπροστά σου το εξάμηνο σε πιάνει πανικός και θλίψη... Το ξέρω καλά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!! Χρόνια Πολλά!!!! Χριστός Ανέστη!!!!!

Τρελή κούραση αυτές τις μέρες.. Τουλάχιστον αύριο ανοίγει το σχολείο, να ηρεμήσω λίγο!!!

Yogini και εγώ έχω χάσει επεισόδια με το ΝΑΤ.. Για πες... Α! Την περασμένη τετάρτη που πήγα για την καμπύλη μου την έγραψε κανονικά ο γυναικολόγος μου που είναι στο ΙΚΑ και την έκανα σε ιδιωτικό εργαστήριο μαζί με αίματος και ούρων και πλήρωσα συμμετοχή 1.50 ευρώ! Το δέχθηκαν κανονικά δλδ!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Τί λες βρε κορίτσι μου... Σιγά μη σε βρίσουμε κιόλας! Ο πρώτος μήνας και ειδικά το πρώτο εικοσαήμερο είναι πάντα πολύ δύσκολο, νομίζεις ότι ο χρόνος έχει παγώσει και δεν περνάει με τίποτα... Μετά τον 1,5 μήνα θα συνηθίσεις για τα καλά και μετά τους 4-5 μήνες θα αρχίσεις να ψιλο...φρικάρεις αλλά τότε λες "έλα ρε γμτ λίγο ακόμα έμεινε και τελειώσαμε" οπότε κάνεις υπομονή... Όταν όμως φεύγει ο άλλος και βλέπεις μπροστά σου το εξάμηνο σε πιάνει πανικός και θλίψη... Το ξέρω καλά...

πραγματικα γραφεις οσα νιωθω !

ο αντρας μου δουλευει με συμβαση 4 μηνες μεσα (+ - 45 μερες, αναλογα το λιμανι) κ 2 μηνες εξω ....οποτε θεωριτικα πριν γεννησω θαρθει (σεπτεμβρη) κ λιγες μερες αφου γεννησω θα ξαναφυγει ........... που ευχομαι ολα να πανε καλα κ οντως να χτυπησει το τηλ !:rolleyes:

εγω με το ΝΑΤ δεν εχω ασχοληθει ακομα , εφοσον ακομα εχω την δικη μου ασφαλεια ικα , απτου χρονου πρωτα ο Θεος θα μπουμε στου αντρα μου

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

ο αντρας μου δουλευει με συμβαση 4 μηνες μεσα (+ - 45 μερες, αναλογα το λιμανι) κ 2 μηνες εξω ....οποτε θεωριτικα πριν γεννησω θαρθει (σεπτεμβρη) κ λιγες μερες αφου γεννησω θα ξαναφυγει ........... που ευχομαι ολα να πανε καλα κ οντως να χτυπησει το τηλ !:rolleyes:

Αφού έχετε 4 μηνη σύμβαση όλα καλά... Είναι λιγότερος ο καιρός...

4μηνη σύμβαση; ουυουου ανετάκι :)

Το ΝΑΤ δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα στον ΕΟΠΥΥ και έχει παραλύσει το σύστημα τους. Οι γιατροί δεν γράφουν εξετάσεις και ίσως όχι και φάρμακα! Κάναμε κάτι αίματος και τις πληρώσαμε και μας είπαν στο μικροβιολογικό ότι για κανα μηνα τουλάχιστον δεν δέχονται ΝΑΤ

καλημερα!

ομορφο σαβ/ακο για ολες!

να κανω μια ερωτηση κοριτσια καπως γενικη κ οποια θελει απανταει ειττε εδω ειτε με πμ .......

τα εμβασματα σε εσας οι αντρες σας τα στελνουν συγκεκριμενη ημερομηνια η οποτε θελουν ??

κατι μου λεγε εχτες ο δικος μου οτι θα μου στειλει χρηματα συγκεκριμενη ημερομηνια γιατι ετσι ειναι η πολιτικη τους . δεν ειμαι ομως σιγουρη οτι καταλαβα κ καλα .

δηλαδη δεν μπορει να στειλει εμβασμα 1η του μηνα οπως νομιζε κ υπολογιζαμε αλλα πχ 17 του μηνα

δεν ξερω αν εγινα κατανοητη :rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

Καλησπέρα!!!!!!!!!!!!

Οι καμπάνες ας χτυπήσουν, οι πετινοί ας λαλήσουν, τα λουλούδια ας ανθίσουν, τα πουλάκια ας κελαηδήσουν!!!:tongue::tongue::tongue:

ΒΡΗΚΑ ΣΠΙΤΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Τα βρήκαμε με το μεσίτη, ειδοποίησε τον ιδιοκτήτη και τη Δευτέρα στη Λούτσα έχουμε ραντεβού για την τακτοποίηση... Στην Καλλιτεχνούπολη, τέρμα Θεού στον οικισμό αλλά δε με νοιάζει, με θέα σαν από αεροπλάνο, από την Παλλήνη ως την Λούτσα και ως την Εύβοια... Γύρω στα 200 +τμ και αν θέλω μπορώ να χρησιμοποιήσω και τον κάτω όροφο, δεν τον νοιάζει τον ιδιοκτήτη, είναι ένα σπίτι που κληρονόμησε και το μόνο που θέλει είναι να μπει κάποιος για να το συντηρεί και να βγάζει τα έξοδά του κλπ! 600 ευρώ έχει κατέβει και ίσως το κατεβάσουμε λίγο ακομα!!! Δεν έχει πολυτέλειες και ιστορίες (δε με νοιάζει καθόλου εμένα) είναι ανεξάρτητο απολύτως σε οικόπεδο 1700τμ αλλά το μπροστά μέρος του οικοπέδου ειναι αδιαμόρφωτο, με πευκάκια, βάτα και τέτοια... Έχει όμως δυο ορόφους με ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΒΕΡΑΝΤΕΣ οπότε δε με ενδιαφέρει καθόλου το χώμα πλέον... Και ό,τι θέλω να φτιάξω στο σπίτι θα το φτιάξω και θα τα βρούμε με τα ενοίκια λέει, αυτός θα φτιάξει τον όροφο που θα μείνω, θα το βάψει, θα βάψει κάγκελα κλπ και θα μου το παραδώσει κομπλε. Τη Δευτερα θα του πω, αν μπορεί, τώρα πριν μπω, να βάλει ένα τζάκι και να του δώσω ένα νοικι παραπάνω προκαταβολή....

Είμαι πολύ χαρούμενη αν και τη χαρά μου κοντεύει να τη σβήσει το γεγονός ότι πήγα πάλι στο γηροκομείο σήμερα και είδα τη γιαγιά μου μέσα σε 5 μέρες να είναι πολύ χειρότερα... Σα να σβήνει ένα πράγμα... Θα δω τί δυνατότητα έχω να φτιάξω τον κάτω όροφο και να την πάρω (έχει ανεξάρτητη είσοδο). Δεν έχει θέρμανση ο κάτω όροφος αλλά αυτό φτιάχνεται σχετικά εύκολα, το σπίτι έχει ήδη 3-4 κλιματιστικά και εγώ έχω άλλα 4 άλλα μπορώ να τα μεταφέρω κάτω ή μπορώ να δω για κάτι άλλο πιο εναλλακτικό...) Αυτο που δεν ξέρω είναι αν θα προλαβω... Δε θέλω να πεθάνει εκεί μέσα ρε γμτ!!!:cry::cry::cry:

καλημερα!

ομορφο σαβ/ακο για ολες!

να κανω μια ερωτηση κοριτσια καπως γενικη κ οποια θελει απανταει ειττε εδω ειτε με πμ .......

τα εμβασματα σε εσας οι αντρες σας τα στελνουν συγκεκριμενη ημερομηνια η οποτε θελουν ??

κατι μου λεγε εχτες ο δικος μου οτι θα μου στειλει χρηματα συγκεκριμενη ημερομηνια γιατι ετσι ειναι η πολιτικη τους . δεν ειμαι ομως σιγουρη οτι καταλαβα κ καλα .

δηλαδη δεν μπορει να στειλει εμβασμα 1η του μηνα οπως νομιζε κ υπολογιζαμε αλλα πχ 17 του μηνα

δεν ξερω αν εγινα κατανοητη :rolleyes:

Ριτάκι νομίζω ότι όντως η κάθε εταιρία έχει την πολιτική της στις πληρωμές, εμάς πληρώνονται κάθε 27-29 του μήνα...

Αν όμως έχετε ανάγκη τα χρήματα νομίζω ότι μπορεί να ζητήσει την 1η του μήνα ας πούμε να σου στείλει με "έκτακτο" έμβασμα όσα χρήματα έχει δουλέψει ήδη ως την ημέρα εκείνη... Σε εμάς έκτακτα εμβάσματα στέλνονται από 1η μέχρι 16-17 του μήνα... Βέβαια ο άντρας μου έχει ζητήσει και προκαταβολικά χρήματα κάποιες φορές αλλά είναι 5+ χρόνια στην εταιρία και είναι αλλιώς...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!!!!!!!!!!

Οι καμπάνες ας χτυπήσουν, οι πετινοί ας λαλήσουν, τα λουλούδια ας ανθίσουν, τα πουλάκια ας κελαηδήσουν!!!:tongue::tongue::tongue:

ΒΡΗΚΑ ΣΠΙΤΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Τα βρήκαμε με το μεσίτη, ειδοποίησε τον ιδιοκτήτη και τη Δευτέρα στη Λούτσα έχουμε ραντεβού για την τακτοποίηση... Στην Καλλιτεχνούπολη, τέρμα Θεού στον οικισμό αλλά δε με νοιάζει, με θέα σαν από αεροπλάνο, από την Παλλήνη ως την Λούτσα και ως την Εύβοια... Γύρω στα 200 +τμ και αν θέλω μπορώ να χρησιμοποιήσω και τον κάτω όροφο, δεν τον νοιάζει τον ιδιοκτήτη, είναι ένα σπίτι που κληρονόμησε και το μόνο που θέλει είναι να μπει κάποιος για να το συντηρεί και να βγάζει τα έξοδά του κλπ! 600 ευρώ έχει κατέβει και ίσως το κατεβάσουμε λίγο ακομα!!! Δεν έχει πολυτέλειες και ιστορίες (δε με νοιάζει καθόλου εμένα) είναι ανεξάρτητο απολύτως σε οικόπεδο 1700τμ αλλά το μπροστά μέρος του οικοπέδου ειναι αδιαμόρφωτο, με πευκάκια, βάτα και τέτοια... Έχει όμως δυο ορόφους με ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΒΕΡΑΝΤΕΣ οπότε δε με ενδιαφέρει καθόλου το χώμα πλέον... Και ό,τι θέλω να φτιάξω στο σπίτι θα το φτιάξω και θα τα βρούμε με τα ενοίκια λέει, αυτός θα φτιάξει τον όροφο που θα μείνω, θα το βάψει, θα βάψει κάγκελα κλπ και θα μου το παραδώσει κομπλε. Τη Δευτερα θα του πω, αν μπορεί, τώρα πριν μπω, να βάλει ένα τζάκι και να του δώσω ένα νοικι παραπάνω προκαταβολή....

Είμαι πολύ χαρούμενη αν και τη χαρά μου κοντεύει να τη σβήσει το γεγονός ότι πήγα πάλι στο γηροκομείο σήμερα και είδα τη γιαγιά μου μέσα σε 5 μέρες να είναι πολύ χειρότερα... Σα να σβήνει ένα πράγμα... Θα δω τί δυνατότητα έχω να φτιάξω τον κάτω όροφο και να την πάρω (έχει ανεξάρτητη είσοδο). Δεν έχει θέρμανση ο κάτω όροφος αλλά αυτό φτιάχνεται σχετικά εύκολα, το σπίτι έχει ήδη 3-4 κλιματιστικά και εγώ έχω άλλα 4 άλλα μπορώ να τα μεταφέρω κάτω ή μπορώ να δω για κάτι άλλο πιο εναλλακτικό...) Αυτο που δεν ξέρω είναι αν θα προλαβω... Δε θέλω να πεθάνει εκεί μέσα ρε γμτ!!!:cry::cry::cry:

k nai kyρίες κ κύριοι!!!!!!

είναι γεγονός!!!!!!!!!!!!!

σουπερ μπίνγκο!!!!!!

επιτέλους!!!!!

χαλάλι το ψάξιμο αφού βρήκες αυτό που θές πασκουάλ!

μπράβο στην υπομονή σου κ στην αποτελεσματική στρατηγική!

ελπίζω να βρείς κ λύση με τη γιαγιά σπίτι!:D

γκαστρούλες μου πώς είναι τα μπεμπέγια????

ναταλία επιτέλους έβαλες κώλο κάτω!!!!!

υγ: να ήξερα όλα αυτά τα κόλπα με το νατ. δεν έχω πληρωθεί/κάνιε εξετάσεις ποτέ μέσω νατ.

γιογκίνι τι γίνεται με νατ- εποουυ (πώς λέγεται?)

έλεγα να στείλω νατ το νίκο (θα πάει με τον κουμπάρο κάαααααααποια στιγμή στη βδομάδα).

ριτα όποτε χρειαστήκαμε έκτακτο έμβασμα, στις αρχές συνήθως, έμπαινε (νομίζω μέχρι 10-15 του μήνα). κ πρόκαταβολή έχει πάιξει (μικρό ποσό, περίπου 2000)

ο μισθός πότε το μήνα? αναλόγως την πολιτικ'η της ναυτιλιακής. συνήθως κάθε τελευταία παρασκευή του μήνα. αυτό ίσχυε κ στην παλιά κ σε αυτή που είναι τώρα.

υγ: έχω λιώσει. άρρωστα πάλι κ τα τρία τα είχα κ τώρα αναρρώσαμε!

α! στο δία! ιούνιο θα ηρεμήσουμε δηλ????:mad:

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Ο άντρας μου πλέει προς Ιαπωνία (ελπίζω να έχει διασπαρεί πλέον η ραδιενέργεια) φορτωμενος με κάτι ευφλεκτο (ούτε θυμάμαι ούτε θέλω να θυμάμαι)...

pashalitsa καλοριζικο κ καλοτυχο !!!!!!!!!

ευχαριστω κ για τις απαντησεις σας ,

πριν μερες μιλησα μαζι του κ μου λεει μεχρι 5 του μηνα θα σου στειλω λεφτα ...μπλα μπλα.... κ εχτες με πηρε κ μου ειπε οτι τα εμβασματα φευγουν ΜΟΝΟ καθε 17 του μηνα (ασχετο με το ποτε θα το ζητησεις) δεν μιλησαμε για εκτακτο εμβασμα για ενα μερος του μισθου του να μπει σε αλλον λογαριασμο .

κ επειδη κ ο πεθερος μου κ ο κουνιαδος μου ειναι ναυτικος μου ειπαν οτι μαλλον κατι δεν καταλαβε καλα η εγω :rolleyes: η ο αντρας μου , γιαυτο κ σας ρωτησα περισσοτερο

θυμιστε μου ποσες γκαστρωλες εχουμε στην παρεα ???

88M1p3.pngycQap3.png

Ο άντρας μου πλέει προς Ιαπωνία (ελπίζω να έχει διασπαρεί πλέον η ραδιενέργεια) φορτωμενος με κάτι ευφλεκτο (ούτε θυμάμαι ούτε θέλω να θυμάμαι)...

εμενα την αλλη βδομαδα θα ειναι νιγηρια κ σε 20 μερες κινα (αν θυμαμαι καλα)

κ κατι αλλο που με απασχολει ..λειπει σχεδον μηνα κ παρατηρησα οτι ο μικρος (23 μηνων) συμπεριφερεται σαν θυμωμενος με τον μπαμπα του . δεν θελει πλεον να του μιλαει στο τηλ (ο γιος μου εχει τρελα με το τηλ) δεν τον δειχνει πια σε φωτο κ σημερα του εδωσα ενα παιχνιδι που το εχει παρι ο μπαμπας του, οσο δεν του ελεγα τιποτα επαιζε μια χαρα μολις του ειπα την λεξη μπαμπας τρελαθηκε το πεταξε κ κοντεψε να το σπασει ......... τυχαιο ???? φταιω καπου εγω ?

88M1p3.pngycQap3.png

εμενα την αλλη βδομαδα θα ειναι νιγηρια κ σε 20 μερες κινα (αν θυμαμαι καλα)

κ κατι αλλο που με απασχολει ..λειπει σχεδον μηνα κ παρατηρησα οτι ο μικρος (23 μηνων) συμπεριφερεται σαν θυμωμενος με τον μπαμπα του . δεν θελει πλεον να του μιλαει στο τηλ (ο γιος μου εχει τρελα με το τηλ) δεν τον δειχνει πια σε φωτο κ σημερα του εδωσα ενα παιχνιδι που το εχει παρι ο μπαμπας του, οσο δεν του ελεγα τιποτα επαιζε μια χαρα μολις του ειπα την λεξη μπαμπας τρελαθηκε το πεταξε κ κοντεψε να το σπασει ......... τυχαιο ???? φταιω καπου εγω ?

Ωχ, όχι, ούτε φταις πουθενά και ούτε είναι τυχαίο αυτό που κάνει... Το παιδί έχει θυμώσει γιατί βιώνει συναισθηματική εγκατάλειψη (από τον πατέρα). Πρέπει να του μιλάς και να του λες ότι ο μπαμπάς θα ξανάρθει, ότι πήγε εκεί για να μπορεί να σου πάρει "να αυτό το ρουχαλάκι, να αυτό το φαγητό που τρως, να αυτό το παιχνιδάκι" κλπ. Αγόρασε ένα καράβι και πες του οτι ο μπαμπάς είναι σε ένα μεγάαααααααλο τέτοιο και δουλεύει (κάντο λίγο σαν παραμύθι) και εκεί είναι ο καπετάνιος και εκεί είναι ο μπαμπάς, και έτσι ταξιδεύει στη θαλασσούλα, να του λες τί δουλειά κάνει ο μπαμπάς μέσα εκεί κλπ κλπ και να του τονίζεις ότι ο μπαμπάς τον αγαπάει πολύ, πολύ, πολύ και ότι θα ξανάρθει σύντομα κλπ. Δείξε του τα χαρτονομίσματα που παίρνεις από την τράπεζα και πες του ότι ο μπαμπάς τα έστειλε εκεί και μετά πηγαίνετε αν ψωνίσετε κλπ.

Εγώ έφτασα να αφήσω το ψυγείο άδειο μια φορά και να της πω ότι δεν έχουμε να φάμε κάτι αλλο από φακές και μακαρόνια γιατί άργησαν να πληρώσουν το μπαμπά... Με κοίταγε σαν χάνος αλλά κατάλαβε την αξία... Και μετά από μια μέρα την πήρα στην τράπεζα, σηκώσαμε μαζί λεφτά και μαζί πήγαμε στο σούπερ μάρκετ, ανοιγω το πορτοφόλι και της λέω βλέπεις, με τα λεφτά του μπαμπά παίρνουμε όλα τα πράγματα, με τα λεφτά που παίρνει επειδή δουλεύει σε αυτό το καράβι και φτιάχνει όλα τα μηχανήματα.... Τα παιδιά αυτής της ηλικίας δεν δουλεύουν τόσο με τη λογική όσο με το συναίσθημα αλλά πρέπει να κινητοποιήσεις ό,τι μπορείς.

Να τον δείχνεις σε φωτογραφίες, να τον φιλάς, να τον βάζεις να φιλάει και αυτός το μπαμπά του, να του μιλάς συχνά και πολύ γλυκά για τον μπαμπά... Με πολύ υπομονή και πολύ συχνά... Αργότερα (γύρω στα 4 ) θα έχει περισσότερη λογική ενεργοποιημένη και δεν θα θυμώνει πια αλλά φυσικά θα στενοχωριεται... Παίζει να είναι θυμωμένος και όταν θα γυρίσει αλλά θα του περάσει πιστεύω... Επίσης μπορεί να δεις να κολλάει πάνω σου σα βδέλλα και να νιώθει ότι ο μπαμπάς που ήρθε σε διεκδικει (θα διεκδικεί χώρο και χρονο από εσένα) και να αντιδρά με διάφορους τρόπους γι΄αυτό το λόγο... Πρέπει να είσαι προετοιμασμένη και προς Θεού όχι φωνές και τέτοια, μόνο χάδια και διάλογος για να μην πληγωθεί παραπάνω... Όλο αυτό το πήγαινε έλα τα ταράζει συναισθηματικά τα παιδιά τί να λέμε τώρα, εδώ ταράζει εμάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...