Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

ageladitsa μην ανησυχείς ειναι πολύ μικρό το μωράκι σου και θα προσαρμοστεί εύκολα :)

Τζίνι δεν ξερνάω αλλά καλύτερα να ξέρναγα παρα αυτή τη μόνιμη ναυτία και το στομάχι χάλια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ageladitsa μην ανησυχείς ειναι πολύ μικρό το μωράκι σου και θα προσαρμοστεί εύκολα :)

Τζίνι δεν ξερνάω αλλά καλύτερα να ξέρναγα παρα αυτή τη μόνιμη ναυτία και το στομάχι χάλια

ageλαδίτσα (2% της φαγε, μιλάμε τρελαίνομαι!) καλώς ήρθες!

συμφωνώ με την γιογκίνι. θα είναι πολύ μικρούλι.

γιόγκα βάστα γερά. κανένα άρωμα μήπως σε κάνει κ νιώσεις καλύτερα?

εγώ είχα τσουρομαδήσει τα νυχτολούλουδα κ μια φορά έφαγα μολόχα ή αρμπαρόριζα ήταν? που μου άρεσε πααααάρα πολύ να την μυρίζω όταν πότιζα (φυσικά μπλίαξ στη γεύση)

πασκουάλε είσαι οκ?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

οι πρωτοι μηνες ειναι χαλια μαυρα εμενα με βοηθησαν τα παξιμαδια και οι τσιχλες παρα πολυ.

τσίχλες; δεν το είχα σκεφτεί....παράγγελα κάτι τσίχλες από το φαρμακείο του Κορρέ αλλά θα έρθουν την Πέμπτη....κάνω ομοιοπαθητική και δεν πρέπει να τρώω τις άλλες γιατί έχουν μέντα μέσα....αλλά να μου πεις τώρα δεν παίρνω θεραπεία....θα δοκιμάσω.

ναταλία οστρακιά είχατε κολλήσει????

μου έδωσαν σήμερα ένα σημείωμα από τον παιδικό οτι είχαν ένα ελαφρύ κρούσμα οστρακιάς την παρασκευή κ η μαμά ενημέρωσε. τους πήρα κ είπαν οτι επειδή έβγαλε σπυράκια το παιδί ενημέρωσαν άμεσσ κ πήγε κ το πήρε η μαμά (την παρασκευή)

χτες η σύλια έκανε εμετό, το βράδυ.

είναι σοβαρή ασθένεια?

έχω κ τα μικρά να φοβάμαι!

γμτ το στανιό μου δηλ.

κ έτσι όπως είμαι εγώ!

δεν απαντά ο ντοκ.:mad:

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

ναταλία οστρακιά είχατε κολλήσει????

μου έδωσαν σήμερα ένα σημείωμα από τον παιδικό οτι είχαν ένα ελαφρύ κρούσμα οστρακιάς την παρασκευή κ η μαμά ενημέρωσε. τους πήρα κ είπαν οτι επειδή έβγαλε σπυράκια το παιδί ενημέρωσαν άμεσσ κ πήγε κ το πήρε η μαμά (την παρασκευή)

χτες η σύλια έκανε εμετό, το βράδυ.

είναι σοβαρή ασθένεια?

έχω κ τα μικρά να φοβάμαι!

γμτ το στανιό μου δηλ.

κ έτσι όπως είμαι εγώ!

δεν απαντά ο ντοκ.:mad:

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Όχι tzini δεν είχε περάσει οστρακιά η μικρή, απλός στρεπτόκοκκος ήταν!

Δεν είναι σοβαρό μην αγχώνεσαι!

Pashalitsa που είσαι???

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Καλησπέρα κορίτσια! Τις μεγάλες ώρες πάλι εγώ!:rolleyes:

Λοιπόν, επιτέλους δεν βήχω και δεν φτερνίζομαι!:mrgreen:

Η μικρή είναι αρκετά καλά, βέβαια η μύξα είναι μόνιμος σύντροφός μας!:(

Ο πατέρας μου βγήκε χαριστικά την Παρασκευή από το νοσοκομείο και την Τετάρτη θα ξαναπάει για επανεξέταση γιατί ήταν σοβαρό αυτό που πέρασε (φτάσαμε σε αρχή πνευμονίας). Ευτυχώς οι άνθρωποι στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθήνας είναι ΑΣΤΕΡΙΑ, τύφλα να έχουν τα ιδιωτικα, είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι για μια φορά ακόμα... Τους ευχαριστώ πολυ δημοσίως, είναι τόσο τυπικοί και επαρκείς στη δουλειά τους που (με τα ελληνικά δεδομένα), μένεις άναυδος! Από την τελευταία νοσοκόμα μέχρι τους διευθυντές εκεί μέσα, δεν έχω συναντήσει ποτέ και πουθενά καλύτερη αντιμετώπιση! Τρομάξαμε να βρούμε δωμάτιο βέβαια αλλά μετά όλα καλά!

Είμαι πολύ στενοχωρημένη με τη γιαγιά μου... Έχει καταπέσει εντελώς πλέον, δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί και αφού την κράτησε ένα διάστημα η θεία μου, από την Παρασκευή είναι σε γηροκομείο... Πήγα σήμερα (δεν μπορούσα να πάω νωρίτερα από φόβο μην την κολλήσω κάτι) και μόνο που δεν έκλαιγα... Μια νοσοκόμα (ο Θεός να την κάνει) να εξυπηρετεί έναν όροφο... Πρέπει να ανέβασα 32 πίεση όταν γύρισα στο αυτοκίνητο... Νόμιζα ότι το κεφάλι μου θα σπάσει από τον πόνο και είχα κοκκινίσει στο πρόσωπο... Ξέρω ότι δεν μπόρεσα να βοηθήσω όσο ήθελα το προηγούμενο διάστημα καθώς ήμασταν ΣΥΝΕΧΩΣ άρρωστες... Ξέρω ότι ο πατέρας μου δεν μπορεί να κάνει πολλά καθότι χειρουργημένος στη μέση... Ξέρω ότι η μάνα μου είναι ανύπαρκτη γενικώς... Ξέρω ότι και οι δικές μου αντοχές δεν είναι μεγάλες... Αλλά όχι και στο γηροκομείο ρε γμτ!!! Πρέπει να κοιτάξω αν μπορώ να κάνω κάτι... Πρέπει να το σκεφτώ, να το οργανώσω και να το σχεδιάσω άμεσα... Όταν με είδε το απόγευμα φωτίστηκε το πρόσωπό της σαν φεγγάρι... Είναι 85 χρονών... Αλλά οι άθρωποι δεν είναι για πέταμα όταν μεγαλώνουν γαμωτο!!!:cry::cry::cry: Έχω σκοτωθεί με τον πατέρα μου, του μίλησα πολύ άσχημα... Δε με νοιάζει τί θα κάνουν οι άλλοι ούτε τί θα πουν! Με νοιάζει ΜΟΝΟ τί θα κάνω εγώ! Ο δε άντρας μου στο τηλέφωνο ΕΚΛΑΙΓΕ γιατί θυμήθηκε και τη δικιά του γιαγιά και γίναμε σ&^%τά και οι δύο... Έμαθα ότι παρακαλούσε πριν από αρκετές μέρες τον πατέρα μου να της δώσει δηλητήριο για να "φύγει"... Ξέρω ότι πάντα παρακαλούσε να φύγει "όρθια" και ότι αυτό που της συμβαίνει τώρα είναι ό,τι φοβόταν περισσότερο... Ξέρω πόσο εγωίστρια είναι και πόσο δεν θέλει να ενοχλεί τους άλλους γιατί έχω ακριβώς τον ίδιο σ&^%οεγωισμό... Έχω αρρωστήσει από την στενοχώρια μιλάμε... Θα βρω άκρη όμως! Θα την βρω! Αλλά πρέπει να κινηθώ γρήγορα...

Αγελαδίτσα καλώς ήρθες! Το παιδάκι σου δεν θα έχει ιδιαίτερο πρόβλημα στην επιστροφή απο αυτό το ταξίδι απλά δεν θα έχει μεγάλη οικειότητα με το μπαμπά τις πρώτες μέρες, όμως στα μωρά λειτουργεί το ένστικτο περισσότερο από τη λογική... Οι μεγαλύτερες ηλικίες είναι δυσκολότερες...

Πάρος, τί συμπτώματα έχει ο στρεπτόκοκκος;;;

Τζίνι ο άντρας σου ήρθε ε;;; Καλώς τα δέχτηκες λοιπόν! Ωραία, θα κάνετε μαζί και Πάσχα και αρκετό από το καλοκαίρι! Ε, χμ, οι εντυπώσεις του από τα αξιοθέατα;:tongue::mrgreen:

Άλλο νέο... Οι εγγραφές τέλειωσαν τυπικά κι εγώ τη μικρή δεν την έγραψα ακόμα... (Σιγά μην και τελειώσουν οι θέσεις...)

Τέλος πάντων σήμερα είδα ένα μέιλ από το σχολείο (από την Παρασκευή το έστειλαν)που μας πληροφορεί για ΝΕΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ, ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΑ. Ενημερώνω και για την Τζίνι και για όποια μπορεί να ενδιαφέρεται ότι πλέον το προνήπιο είναι στα 5400 και το νήπιο στα 5950 αλλά πλέον στο νήπιο περιλαμβάνεται και κολύμβηση και φαγητό και πρόγευμα (ίσχυαν για το προνήπιο αλλά όχι για το νήπιο πέρσυ). Οπότε φέτος κατέβασαν σχεδόν 1000 την τιμή του προνηπιου και γύρω στα 350 του νηπίου αλλά έβαλαν κι άλλες παροχές. Αυτό ήταν μια ανακούφιση γιατί μαζί με την έκπτωση που μου κάνουν κλπ βγαίνει ένα καλό ποσόν. Εντωμεταξύ μου χρωστάνε και 620 από πέρσυ οπότε δε θα πάνε τόσα πολλά οσα υπολόγιζα η επόμενη χρονιά...

πασχαλίτσα περαστικά σας...οσο για τους μεγάλους ανθρώπους ειναι πρόβλημα ρε γμτ :(

Η πεθερά μου στην Κέρκυρα έχει τη μάνα της που έχει καταπέσει και την έχει τρελάνει την γυναίκα, ήρθε για 2 εβδομάδες και είδαμε ότι ειναι στα πρόθυρα κατάθλιψης. Ναι μεν δεν ειναι ωραίο να πηγαίνει ενας μεγάλος άνθρωπος σε γηροκομείο αλλά ειναι αδύνατον να συμβιώσει και σε μια κανονική οικογένεια. Ειναι σοβαρό πρόβλημα μέσα στο σπίτι ειδικά όταν έχει σκατοχαρακτήρα και ιδιοτροπίες. Να δεις τι καψόνια κάνει στην πεθερα μου θα πάθεις....αλλά τώρα με την σύνταψη στο ναδίρ δεν μπορούν να την βάλουν και σε ενα αξιοπρεπή οίκο. Την βλέπω να μας κάνει καμιά απόπειρα την πεθερα μου και να τρέχουμε...εχει σαλτάρει εντελώς. Και η μάνα μου το καλοκαίρι που ανέλαβε την πεθερα της για ενα μηνα κόντεψε να τρελαθεί, ευτυχώς της βρήκαν μια Βουλγάρα. Σαφώς και δεν "πετάς" τον μεγάλο άνθρωπο αλλά ειναι φύση αδύνατον να τον έχεις μέσα στο σπίτι, ειναι μια φροντίαδα τεράστια, χειρότερη από του μωρού.

Τζίνι για την οστρακια μην φοβάσαι δεν ειναι τίποτα. Αν δεις εξάνθημα στο σώμα του παιδιού πας παιδίατρο για επιβεβαιωση και απλά παίρνει προληπτικά αντιβίωση. Εμενα την επαθε πέρυσι ο μικρός.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Όχι tzini δεν είχε περάσει οστρακιά η μικρή, απλός στρεπτόκοκκος ήταν!

Δεν είναι σοβαρό μην αγχώνεσαι!

Pashalitsa που είσαι???

έκανα το κλασικό λάθος μέχρι να με πάρει ο ντοκ..... μπήκα νετ κ έπαθα ένα λάλάλά:mad:

Ε, χμ, οι εντυπώσεις του από τα αξιοθέατα;:tongue::mrgreen:

ωραιότατα τα βρήκε, αλλά δεν μπορεί να τα χαρεί ακόμα.

Άλλο νέο... Οι εγγραφές τέλειωσαν τυπικά κι εγώ τη μικρή δεν την έγραψα ακόμα... (Σιγά μην και τελειώσουν οι θέσεις...)

Τέλος πάντων σήμερα είδα ένα μέιλ από το σχολείο (από την Παρασκευή το έστειλαν)που μας πληροφορεί για ΝΕΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ, ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΑ. Ενημερώνω και για την Τζίνι και για όποια μπορεί να ενδιαφέρεται ότι πλέον το προνήπιο είναι στα 5400 και το νήπιο στα 5950 αλλά πλέον στο νήπιο περιλαμβάνεται και κολύμβηση και φαγητό και πρόγευμα (ίσχυαν για το προνήπιο αλλά όχι για το νήπιο πέρσυ). Οπότε φέτος κατέβασαν σχεδόν 1000 την τιμή του προνηπιου και γύρω στα 350 του νηπίου αλλά έβαλαν κι άλλες παροχές. Αυτό ήταν μια ανακούφιση γιατί μαζί με την έκπτωση που μου κάνουν κλπ βγαίνει ένα καλό ποσόν. Εντωμεταξύ μου χρωστάνε και 620 από πέρσυ οπότε δε θα πάνε τόσα πολλά οσα υπολόγιζα η επόμενη χρονιά...

σούπερ νέα αυτά!!!!!!

το θέμα είναι στις επόμενες τάξεις.....?

πασχαλίτσα περαστικά σας...οσο για τους μεγάλους ανθρώπους ειναι πρόβλημα ρε γμτ :(

Η πεθερά μου στην Κέρκυρα έχει τη μάνα της που έχει καταπέσει και την έχει τρελάνει την γυναίκα, ήρθε για 2 εβδομάδες και είδαμε ότι ειναι στα πρόθυρα κατάθλιψης. Ναι μεν δεν ειναι ωραίο να πηγαίνει ενας μεγάλος άνθρωπος σε γηροκομείο αλλά ειναι αδύνατον να συμβιώσει και σε μια κανονική οικογένεια. Ειναι σοβαρό πρόβλημα μέσα στο σπίτι ειδικά όταν έχει σκατοχαρακτήρα και ιδιοτροπίες. Να δεις τι καψόνια κάνει στην πεθερα μου θα πάθεις....αλλά τώρα με την σύνταψη στο ναδίρ δεν μπορούν να την βάλουν και σε ενα αξιοπρεπή οίκο. Την βλέπω να μας κάνει καμιά απόπειρα την πεθερα μου και να τρέχουμε...εχει σαλτάρει εντελώς. Και η μάνα μου το καλοκαίρι που ανέλαβε την πεθερα της για ενα μηνα κόντεψε να τρελαθεί, ευτυχώς της βρήκαν μια Βουλγάρα. Σαφώς και δεν "πετάς" τον μεγάλο άνθρωπο αλλά ειναι φύση αδύνατον να τον έχεις μέσα στο σπίτι, ειναι μια φροντίαδα τεράστια, χειρότερη από του μωρού.

Τζίνι για την οστρακια μην φοβάσαι δεν ειναι τίποτα. Αν δεις εξάνθημα στο σώμα του παιδιού πας παιδίατρο για επιβεβαιωση και απλά παίρνει προληπτικά αντιβίωση. Εμενα την επαθε πέρυσι ο μικρός.

συμφωνώ με την γιογκίνι.

ένα από τα θέματα που συζητήθηκε στο φλού ήταν κ αυτό. της οξαποδώ δηλ.

εννοείται πως δεν θέλω ούτε στα μάτια μου να τη δώ κ αν πάθει κάτι δεν θα την δώ επίσης. με εσωτερική (φτηνιάρα κιόλας κ άβε καίσαρα).

σιδερένιος ο πατέρας σου πασκουάλ!

περαστικά σε εσένα

κ εύχομαι να βρεθεί μια πολύ καλή λύση για τη γιαγιά σου, αφού ολυτως ή άλλως το αξίζει η γυναίκα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

χρόνια πολλά κορίτσια μου!

να έχουν την υγεία τους οι οικογένειες μας κ καλά ταξίδια στους ναυτικούς!

πασκουάλε δεν ξέρω αν θα κατέληγα σε γυναίκα τελικά κ μετά από τα σχόλια της μάρκοπολο (για άνρθωπο που αγαπώ πραγματικά).

πιστεύω πως όσο κ να την αγαπάς, θα δυσκολευτείς πάρα πολύ στο μέλλον.

η λύση ενός αξιοπρεπέστατου οίκου ευγηρίας θα μου φαινόταν πιο καλή.

δυστυχώς μιλάω έξω από τον χορό, υποθετικά πάντα.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

χριστος ανεστη κοριτσια!

φετος ομολογω δεν καταλαβα πασχα ... ελειπε κ ο αντρουλης μου που εκανε το αρνι λουκουμι κ μετα μυριζε τσικνιλα :?:-?

αψητο το βγαλε ο κουνιαδος κ ο πεθερουλης μου .....

δυσκολα περναει ο καιρος γμτ

μονο 20 μερες λειπει :roll:

μην με βρισετε please οσες ειστε μακρυα απτους αγαπημενους σας μηνες , φταινει κ η κατασταση μου κ οι ορμονες μου που χορευουν

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...