Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Yogini ναι τα παιδιά του 2008 πάνε κανονικά προνήπιο το 2012-2013. Τα παίρνουν με το έτος πια. Τα παιδάκια που είναι Νοέμβρη-Δεκέμβρη είναι τα μικρότερα στην τάξη. Για τα παιδιά του Δεκεμβρίου υπάρχει και ειδική ρύθμιση, νομίζω ότι υπάρχει η επιλογη να πας μια χρονια πίσω το σχολείο αν κρίνεις ότι το παιδί δεν ανταποκρίνεται αλλά αυτό συνήθως το σκέφτεται κανείς όταν το παιδί πάει στο νήπιο... Κάποια παιδιά του Δεκέμβρη πραγματικά δεν είναι έτοιμα να πάνε στην Α δημοτικού στην ώρα τους ενώ άλλα είναι λες και δεν έχουν κανένα πρόβλημα... Είναι θέμα ανάπτυξης και ωρίμανσης νευρώνων του εγκεφάλου και του νευρικού συστήματος γενικότερα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν, δεν εννοούσα να κάνει ο δικός μου δυο χρόνια μέσα βέβαια, απλά λέω ότι αν ας πούμε κάποιος έχτιζε, έκανε ένα δυο μεγάλα μπάρκα και ξεχρέωνε... Τώρα πάει και αυτό... Το συζητούσα με τον άντρα μου και μου είπε ότι από την εταιρία τους έχουν πει ότι αν έχουν πρόβλημα μπορούν να ξεμπαρκάρουν για μια βδομάδα δέκα μέρες και να τους ξαναμπαρκάρουν σε άλλο πλοίο στο καπάκι... Αλλά ποιος γυρίζει στο σπίτι του και φεύγει σε δέκα μέρες;;; Βρίσκεις το μέλι και κολλάς...:tongue:

Καλημέρες!

Πασχαλίτσα μου 2 χρονια μπάρκο με μικρά παιδιά ειναι πολύ σκληρό αλλά οπως λες δεν γινεται κιόλας πια. Νταξ δεν θα ξεχρεώσεις σε 2 χρόνια θα ξεχρεώσεις σε 4 βρε παιδί μου. Εσεις που έχετε τους άντρες σας έξω τουλάχιστον στο οικονομικό κομμάτι έχετε μια μεγαλύτερη σιγουριά....εμας απληρωτοι πάλι και θέλει ο μαλακας ο Βαρδινογιάννης να την καταστρέψει την εταιρία οπότε θα γινει χαμός στην ακτοπλοϊα :(

Καλημέρες!

Πασχαλίτσα μου 2 χρονια μπάρκο με μικρά παιδιά ειναι πολύ σκληρό αλλά οπως λες δεν γινεται κιόλας πια. Νταξ δεν θα ξεχρεώσεις σε 2 χρόνια θα ξεχρεώσεις σε 4 βρε παιδί μου. Εσεις που έχετε τους άντρες σας έξω τουλάχιστον στο οικονομικό κομμάτι έχετε μια μεγαλύτερη σιγουριά....εμας απληρωτοι πάλι και θέλει ο μαλακας ο Βαρδινογιάννης να την καταστρέψει την εταιρία οπότε θα γινει χαμός στην ακτοπλοϊα :(

Δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά θεωρώ ότι η ακτοπλοία είναι χαμένη από χέρι... Δεν υπάρχει κανένα μέλλον, εκτός και αν έρθουν και επενδύσουν εδώ ξένες εταιρίες...

Ρε παιδιά, κουράστηκα πια με τις αρρώστιες και τα νοσοκομεία ειλικρινά! Τώρα είναι πάλι στο νοσοκομείο ο πατέρας μου και ευτυχώς που έφερα τον αδερφό μου και τον πήραμε σηκωτό από το σπίτι και τον πήγαμε, γιατί έχει λοίμωξη στο αναπνευστικό, στο ουροποιητικό και αρχή πνευμονίας!!!:shock::shock::shock: Για όνομα του Θεού δηλαδή δεν αντέχω σας λέω άλλο τα νοσοκομεία!!! :cry:

Πάρος γύρισες;;; Τί κάνουν τα παιδάκια σου;

Yogini το είπες στον άντρα σου για την εγκυμοσύνη ε; Πώς το πήρε; Το περιμένατε, θέλω να πω το προσπαθούσατε ή ήρθε τυχαία;

Διαφημίσεις

γρήγορα περαστικά να είναι για τον άνθρωπο πασκουάλ!

άσε με γιατί κ εμείς μια χαρά μύξες έχουμε όοοοοολοι!

κ εγώ με βήχα έτσσι??????:shock:

τώρα περνάει!

ακτοπλοϊα: τόσο δύσκολο κ τόσο πολύπλοκο το θέμα της,

που σίγουρα δεν θα βρεθεί λύση!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Χαχαχαχα!!! Tziniiiii!!!!!! Επειδη εγω απογοητευτικά τελείως απο την νονα θα σας πω με πμ γιατι θα σου έλεγα μιας είναι και μακριά και δεν έχει περιθώριο να ξαναέρθει, να τον αφήσεις να δει το παιδάκι!!!

Γύρισα εχθές, σήμερα ήμουν όλη μέρα στο τρέξιμο και είμαι πτωμααα!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Χαχαχαχα!!! Tziniiiii!!!!!! Επειδη εγω απογοητευτικά τελείως απο την νονα θα σας πω με πμ γιατι θα σου έλεγα μιας είναι και μακριά και δεν έχει περιθώριο να ξαναέρθει, να τον αφήσεις να δει το παιδάκι!!!

άλλα ντ άλλα της παρασκευής το γάλα

2 φορές

xmX3p2.png

XKuXp2.png

ennoeται πως θα τον δεί.

αλλά αύριο βρήκε γμτ το κέρατο μου????

ήξερε πολλές μέρες οτι αύριο έρχεται ο νικ κ για το άλλο θέμα!

άντε κ ξεκουράσου λίγο!

τα παιδιά τα βρήκες οκ?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλησπερα σε ολες σας,

Πριν 5 μηνες μαθαμε με χαρα οτι θα κανουμε το πρωτο μας παιδακι και πριν λιγο καιρο ο μπαμπας μας μπαρκαρε ξανα. Εχω ακουσει διαφορες ιστοριες για μωρα που δε θελουν τον μπαμπα τους η που συμπεριφερονται ασχημα οταν γυρνανε απο μπαρκο. Επειδη ο αντρας μου θα γυρησει οταν η μικρη μας θα ειναι με το καλο 6 μηνων μηπως μπορειτε να μου δωσετε μερικες συμβουλες σαν πιο εμπηρες μαμαδες?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...